De dame, mijn Meester en ik,

We zitten op een loungebank, mijn Meester en ik. Het is er schaars verlicht, er zijn meer mensen om ons heen. Ik mag tegen mijn Meester aanliggen en met hem spelen. Het voelt warm en opgewonden. Hij streelt mijn haar, duwt mijn hoofd. Ik glimlach en kreun, ik hou van dit spel.
De dame loopt langs, we hebben haar al eerder gezien. Ze is mooi, trots en goedlachs. Mijn Meester nodigt haar uit aan de andere kant van hem, ze maakt gebruik van de uitnodiging en gaat lachend naast hem zitten.
Ze praten samen, ik krijg niet mee wat, ik speel, streel en lik verder, hand op mijn hoofd duwt mij. ‘Prefereer je een man of een vrouw?’ Vraagt mijn Meester aan de dame.
‘Een vrouw’ zegt de dame.
Mijn Meesters strakke hand grijpt ruw mijn haar en duwt mij van de bank af tussen haar benen. Ze schuift onderuit en haar jurkje schuift omhoog. ‘Likken!’ beveelt mijn Meester. Mijn hoofd tussen haar warme gekouste dijen, warm en zacht. Met een hand duw ik haar zwart kanten slipje opzij, zo kan ik haar likken. Mijn andere hand houdt mijn Meesters pik nog vast. De dame biedt wat meer ruimte: spreidt haar benen en zakt nog iets onderuit.
Ik kijk op.
Mijn Meester en de dame zoenen elkaar traag, met en zonder tong en ik kan er voor een moment alleen maar ademloos naar kijken, in een hand een pik, mijn andere hand een kut
….. Sjezus wat is dit geil….. schiet er door mijn hoofd. Schuin naast ons staat een man mee te kijken, vaag krijg ik dat mee. Mogelijk vindt hij hetzelfde: ‘dit is geil!’.
‘Likken!’ ik schrik op, en duw mijn hoofd weer tussen haar warme zachte dijen en lik haar. Ik probeer een beetje mee te kijken, voel de behoefte om mijn Meesters pik te proeven en kom daar de hand van de dame tegen. Glimlachend: genoeg pik voor twee.
‘Nu moet je kiezen slet! Pik of kut’ grijnst mijn Meester.
‘Ik hoef helemaal niet te kiezen…. ik heb nu namelijk álles: pik en kut’ verzucht ik geil vergenoegd. Mijn Meester en de dame keren zich lachend weer naar elkaar, ik draai met mijn duim zachte rondjes over haar clit, zie hoe ze kreunend haar hoofd achterover laat zakken, zie hoe mijn Meester haar kust…. Hij duwt zijn hand in haar kruis en streelt de dame, ik lik en kus haar kousen, dijen.
Dit is zó geil weet ik met mijn hoofd, ervaar ik met mijn emoties, voel ik met mijn lijf.
 

desire

 

back to HeXX-page 

eXTReMe Tracker