Ontwaak...: door D.

Heel voorzichtig schuiven m`n handen onder de dekens aan het voeteneinde van je bed.

Zachtjes krassen m`n nagels over je wreven, de buitenkant van je enkels, je kuiten. Mijn mond zuigt op je tenen en begint zijn weg. Mijn handen bereiken je dijen en kriebelen zich langzaam verder omhoog, je heupen. Mijn tanden schuren links en rechts over de binnenkant van je benen en als ze even bijten in te knieschijf, wordt je met een rukje helemaal wakker.

Ik voel je vingers in m`n haar en trekken mijn hoofd langzaam verder omhoog. Je trekt je knieen op en spreidt je benen. Mijn nagels tippelen langs je ribben en vormen zich glijdend over je borsten. Met duimen en wijsvingers trek ik zachtjes aan je tepels.

Het uiterste puntje van mijn tong beroert je clit.
Dan ben ik opeens weer weg.

Even later hoor ik je een beetje te hard rommelen in de douche.
Ik trek de deur open.

Grijp je in je haar. Duw je tieten tegen de koude muur. Richt de warme straal op je rug. Laat een hand snel en keurend door je bilnaad lopen. Je voelt geil, je bent klaar. Ik spies me vanachter aan je. Ik stoot, jij stoot terug met harde keelgeluiden. Snel en dierlijk spuit ik mijn geil.

Ik draai je om, de straal is op je buik gericht. Ik zet een knie onder je billen en trek je verder achterover. Drie vingers bied ik aan je.  En je trappelt en duwt en wrijft. Je grijpt m`n pols en wrijft nog harder. Dan begint het warme water in schokken van je af te lopen totdat je sidderend en druipend aan me kruipt.

Goedemorgen schat.

 

back to HeXX-page