Onverwachts, door Farouqeu.

Potverdomme, kan die gozer nou nooit eens op tijd zijn, mompelde ik terwijl ik mokkend om zijn huis heen liep; ik zou met een vriend naar de stad gaan vanmiddag en ik had thuis al een kwartier op hem zitten wachten. Uiteindelijk ben ik op de fiets gestapt en naar zijn huis gereden. Ik liep de keuken door, in de richting van de huiskamer. Ineens schrok ik op uit mijn overpeinzingen; op de bank, recht voor me zat mijn vriend samen met een goede vriendin van me.

Ze had haar witte T-shirtje omhoog geslagen, zodat haar stevige borsten mij recht aanstaarden. Mijn vriend en vriendin keken even op en riepen in koor: verassing. ! De verbaasde blik van mij gaf aanleiding tot de nodige uitleg: mijn vriendin was die middag zo geil dat ze de eerste beste bekende die ze tegenkwam best een beurt wilde geven, en mijn vriend liep net door de straat waarin ze woonde… Ik vond het een vaag verhaal maar dat kon me niet zoveel schelen; nu had ik de kans om voor het eerst van mijn leven iets uit te spoken met een meisje.  Per slot van rekening had ik nog geen ervaringen opgedaan met seks…. Okay, een pornofilm kijken met je beste vriend is leuk, maar het echte werk leek mij toch iets interessanter… Ik wist dat mijn vriend al vaker had liggen rotzooien met een vriendin, dus die zou de eerste stappen wel doen; ik hoefde alleen maar op te letten en er zoveel mogelijk van te genieten…

Even later zat ik op de bank met mijn vriendin tussen mij en mijn vriend in. Aarzelend gleden mijn handen over haar borsten, terwijl ik zag hoe mijn vriend mijn vriendin zo snel mogelijk uit haar kleren hielp…Ik bleef haar borsten strelen, en pas toen mijn vriend het zei, durfde ik een hand op haar bovenbeen te leggen… Haar slipje werd opzij getrokken en met grote ogen zag ik hoe de vingers van mijn vriend tussen de schaamlipjes heen en weer schoven… 

Ik rilde even toen mijn vriendin haar hand over de bobbels in onze broeken liet glijden, en zich hardop afvroeg wie de langste zou hebben. Mijn vriend bedacht zich geen twee keer en trok zo snel mogelijk zijn broek en slip uit. Mijn vriendin glimlachte en greep gelijk naar zijn kruis.  Aarzelend opende ik mijn gulp en werkte mijn pik naar buiten. Pas nadat mijn vriendin mijn slappe pikkie in haar hand had genomen, durfde ik samen met mijn vriend haar schaamlipjes van elkaar te trekken… 

Ik was nog steeds een beetje verbouwereerd van de ongeremdheid van mijn vriend en vriendin. Mijn vriend sjorde ongegeneerd aan zijn pik, terwijl zijn vingers haar spleetje verkenden… Zelf durfde ik  mijn broek niet echt uit te doen, maar mijn vriendin was vastbesloten daar verandering in te brengen… Langzaam boog ze haar hoofd naar mijn kruis en stak haar kontje in de richting van mijn vriend. Ik sloot mijn ogen toen ik haar hete tong over mijn eikel voelde kwispelen…. Ik wipte even op met mijn billen toen mijn vriendin mijn broek verder van mijn kont wilde stropen… Mijn handen streelden haar rug, en ik  bleef mijn vriend in de gaten houden; vooral wat hij met zijn vingers deed was erg interessant: tenslotte had ik nog nooit een kutje aangeraakt en het leek mij wel handig als een meisje het ook lekker zou vinden. Ik spreidde mijn benen toen mijn vriendin haar slanke vingertjes gebruikte om mijn kloten en bilspleet heerlijk te masseren. Mijn vriend had mijn vriendin intussen op haar knieën gezet, met haar kontje naar hem toe. Gefascineerd keek ik naar de wiebelende pik van mijn vriend, die langzaam in de wachtende spleet van mijn vriendin verdween… Ik baalde er een beetje van dat ik niet kon zien hoe haar lipjes over zijn pik kropen, maar ik vond het zonde om mijn eerste pijpbeurt op te geven voor een beter zicht… Mijn vriend bekeek het gespannen gezicht van mij, ik was tenslotte nog maagdelijk, en een glimlach kwam op zijn lippen. Hij vroeg mijn vriendin of zij een ander standje wou innemen, zodat ze even later schrijlings over hem heen zat met haar rug naar hem toe. Mijn vriendin spreidde haar benen, zodat ik een prachtig uitzicht had op haar soppende spleetje en de harde pik van mijn vriend. 

Ze moedigde mij aan om mijn handen te gebruiken, zodat ik langzaam, volgens haar aanwijzingen voor de eerste keer leerde hoe je een kutje het best met de hand kan verwennen… Ik spreidde haar lippen zo ver mogelijk, om goed te kunnen zien hoe de stampende pik in en uit gleed. Mijn ogen glommen bij het zien van de wiebelende kloten, die bij elke beweging op en neer geslingerd werden. 

Mijn vriend werd beregeil van de onderzoekende ogen van mij en het duurde dan ook niet lang voor hij zijn lading diep in het kutje van mijn vriendin spoot…. Mijn vriendin zette haar voeten op de bank, naast de benen van mijn vriend, en drukte haar heupen omhoog. Ik trok haar lippen wijd uit elkaar en ik zag hoe de glimmende pik van mijn vriend uit haar spleetje gleed. Ik voelde hoe ze haar spieren in haar kutje spande en mijn ogen rolde bijna uit mijn kassen toen er uit haar kutje twee slijmerige straaltjes liepen… Uiteraard werd ook ik bloedgeil toen ik zag dat mijn vriend inderdaad in haar spleet gespoten had en was ik er trots op dat ik er bij heb mogen zijn en er zelfs aan mee heb mogen doen… Mijn vriendin wreef de witte massa uit over de verslappende pik van mijn vriend en vroeg aan mij of ik op mijn rug op de bank wilde gaan liggen. Dit liet ik mij geen twee keer vragen en snel lag ik onderuitgezakt met mijn benen wijd te wachten op wat komen zou… Mijn vriendin kwam half over mijn buik hangen, met haar gezicht naar mijn lange leuter, die trillend van geilheid tegen mijn onderbuik aanstond. Ze pakte mijn pik vastberaden en begon geraffineerd haar werk te doen… Mijn vrije hand gleed over haar buik en ik woelde wat rond in haar schaamhaar, tot ik het aandurfde om twee vingers in haar kutje te steken.. 

Mijn vriend hielp mij erbij door haar spleet goed voor mij open te houden… Ik sloot mijn ogen en werd bloedgeil bij het idee dat mijn vriend nu naar mijn lul lag te kijken, terwijl ik mijn vriendin aan het vingeren was… Uiteraard had ik nog nooit zo’n heerlijke rukpartij meegemaakt en er waren maar enkele tellen nodig om mij met mijn heupen te laten schokken…. 

Mijn vriend had ondertussen ook niet stil gezeten en zat zichzelf vorstelijk af te trekken. Ik bracht plotseling mijn pik naar voren, waardoor ik een forse straal in de richting van het plafond jaagde, om vervolgens in het haar van mijn vriendin terecht te komen. De laatste restjes wist ze echter met haar mond op te vangen, zij gebruikte haar getrainde mond om mijn pik tot en met de laatste druppel droog te melken… Toen ik mijn ogen weer opendeed, keek ik naar mijn vriend, die mij met een stijve pik, en een brede grijns op z’n mond aan zat te kijken. Nu snapte ik pas waarom ik altijd bij mijn vriend thuis werd uitgenodigd om een film te bekijken…. Het werd tijd dat ik werd ontmaagd, en dat is mij goed bevallen. Ik was onverwachts geen kind meer….
back to HeXX-page