Op stap door: S

Ik ga regelmatig alleen op stap. Enkele jaren geleden had ik een recent geopend café ontdekt waar ik met een veilig en ontspannen gevoel alleen heen kon gaan.

Ik stond in de grote zaal met een bijna leeg biertje in m'n hand een beetje 'mensen te kijken', toen ik een glas bier in m'n hand gedrukt kreeg van een man die ik daar al vaker had zien lopen.
"Hoi, ben je hier alleen?" vroeg hij. "Jij ook?"was m'n reactie en hij vertelde dat hij daar werkte. Dat vermoeden had ik al en ik begon een geanimeerd gesprek met hem. Hij vertelde me dat ik hem al eerder was opgevallen en dat hij nu maar eens z'n stoute schoenen had aangetrokken om me aan te spreken. Hij vond het té gek dat ik alleen op stap ging en vooral ook in zijn kroeg. Wat bleek, hij was de eigenaar maar deed z'n best daar niet de nadruk op te leggen.

Afijn, tijdens dat onschuldig gebabbel vlogen de vonken in alle hevigheid over. Z'n blik gleed iedere keer naar m'n borsten en als z'n ogen de mijne weer vingen, voelde ik een schokje in m'n kruis. M'n mond werd al droger, m'n kut al natter.
Ik liet m'n blik naar z'n kruis zakken en ontwaarde tot m'n plezier een flinke bult in z'n spijkerbroek. En onderwijl kletsten we over dingen als uitgaan en muziek. Midden in een zin boog hij naar me over en fluisterde in m'n oor: "ik heb een gigantische paal in m'n broek en je verschijning maakt me bloedheet." Ik was me er bewust van dat ik er lekker uitzag in m'n zwarte strakke, gerafelde, spijkerbroek, kort zwart leren jasje met een zwart satijnen bh dat er een beetje onderuit piepte. Z'n gefluisterde opmerking bezorgde me bijna spontaan een orgasme en ik fluisterde terug: "als je nog één zo'n geile opmerking in m'n oor fluistert beloof ik je dat je me hier en nu ziet klaarkomen".
Wat hij daarop in m'n oor fluisterde weet ik al niet eens meer, want ik voelde opeens z'n hand hard tegen m'n kruis gedrukt. Ik keek hem recht aan en zonder een geluid te maken zag hij me klaarkomen. Een blik van verbazing vermengd met intense geilheid was mijn deel en met een gefluisterd "ik moet weg", verdween hij in de massa.

De volgende keer dat ik daar was keek ik natuurlijk direct uit naar hem. Toen ik hem maar niet zag ging ik een beetje teleurgesteld in een hoekje staan en wimpelde wat mannen weg. Enkele biertjes later kreeg ik hem opeens in beeld en de geile rillingen liepen direct over m'n rug naar m'n kruis. Ik haalde eens diep adem, sloeg in één teug m'n bier achterover en liep naar de bar. Uiteraard liet ik niet merken dat ik hem had gezien en 'onopvallend opvallend' passeerde ik hem en z'n gesprekspartner. Uit m'n ooghoek zag ik dat hij zich omdraaide, bestelde een biertje en bleef een beetje aan de bar hangen. Ik wachtte op wat komen zou.

Vanachter de bar werd ik gewenkt door de barman, hij gaf me een biertje en een bierviltje waar wat op geschreven stond. PROOST, verder niks. Even later voelde ik iemand achter me komen staan, het was druk en ik keek over m'n schouder. Breed lachend stond hij achter me. "Wil je de rest zien?" riep hij me over het kabaal toe. Ik keek hem niet-begrijpend aan. Hij stak z'n hand uit en trok me mee door een deur aan de achterzijde van de ruimte, niet toegankelijk voor onbevoegden. "De rest van de zaak… wil je het zien?", herhaalde hij z'n vraag. Uiteraard zei ik daar geen nee op, al was het alleen al om in zijn nabijheid te blijven. We gingen een smalle trap op en kwamen uit in een grote ruimte op de tweede verdieping.

Er was te zien dat er een grote verbouwing aan de gang was en hij legde me enthousiast uit dat er een grote bar zou komen met biljart en een klein podium. Hij praatte honderduit en ik ving geen woord op van wat hij zei. Ik was bloedheet en zocht naar een manier om zijn aandacht weer op mij gericht te krijgen. Ik ging op het biljart zitten en trok m'n spijkerjackie uit zodat ik alleen nog m'n rode bh op m'n bovenlijf droeg. Ik draaide hem naar me toe, omsloot z'n lijf met m'n benen en gaf hem een hete tongzoen.

Zo, het vuur was ontstoken en we stonden gelijk in lichterlaaie. We wisten niet hoe gauw we elkaar de kleren van het lijf moesten rukken. Hij legde me achterover op het biljart en hapte gulzig in m'n kut. Een eerste orgasme liet niet lang op zich wachtten, in korte hevige golven gierde het door m'n lijf en voor het eerst in tijden spoot ik weer eens. Een zalige sensatie en voor hem ontzettend geil om naar te kijken. Hij liet geen moment onbenut en duwde z'n harde pik tussen m'n lipjes en neukte me hard en onbeheerst, staande tussen m'n wijd gespreide benen. Ook zijn orgasme kwam in recordtempo maar gelukkig deed hij geen poging om uit me te gaan. Hij keek naar me,streelde me, keek, streelde, keek…en ik voelde hem weer hard in me worden. Langzaam begon hij weer in me te bewegen, z'n stoten werden telkens dieper, harder. Hij draaide me om en legde me met m'n bovenlijf op het biljart en nam me achterlangs. Ik ondervond ondertussen een aaneenschakeling van orgasmes, geen idee waar de ene eindigde en de andere begon. Toen een rauwe kreet en hij kwam nog een keer. Hij spoot z'n zaad over m'n billen maar bleef hard. Hij zette me op de grond en duwde m'n hoofd naar beneden. Hij duwde z'n eikel m'n mond in en ik zoog hem gulzig naar binnen…

Tot mijn (en zijn) verbazing had hij die avond 6x achtereen een orgasme, het leek wel of hij jaren in de bak had gezeten. Dit was het begin van een hete en heftige relatie; het biljart staat er nog steeds en ik kan niet nalaten even grinnikend m'n hand erlangs te strijken als ik daar weer eens op stap ben.

S.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 


back to HeXX-page