Persoonlijk assistent door: RondBlond

Sinds een week ben ik de persoonlijk assistent van Philip. Kortweg Fil. In principe ben ik aangenomen om hem steeds een stapje voor te zijn. Dus, als ik hoor dat hij een bespreking heeft in Milaan heb ik al een optie voor de vlucht en het hotel geregeld. Ook in veel simpeler opzicht. Als hij alleen maar aan koffie denkt, dien ik ervoor te zorgen dat die op zijn bureau staat. Een drukke veelomvattende baan, maar het gaat me gelukkig goed af. Bijkomend voordeel is dat Fil een uitgesproken lekkere vent is met een goed gevoel voor stijl. Goeie pakken, goeie schoenen , lekker lijf, een mooie kop en een sexy stem. Kortom iemand die ik ook graag wil behagen. Dus ik pas me netjes aan. Keurige mantelpakjes, pumps met hoge hakken, mooie kousen en mooie lingerie. Hij ziet niet wat ik onder dat pakje draag, maar het idee dat hij naar me kijkt windt mij eigenlijk al op.

Gisterenavond was ik nog bezig om wat notulen uit te werken toen hij bij me op kantoor kwam. Hij vroeg me hoe het mij beviel en zei dat hij erg tevreden over me was. Ik werd er een beetje nerveus van en toen ik opstond vielen mijn aantekeningen op de grond. In een reactie zette ik mijn voet erop. Op het zelfde moment bukt hij zich om het op te rapen. Vanaf dat moment gingen de dingen in een stroomversnelling.

Lachend kijkt hij op, lachend kijk ik terug. Hij streelt op een heel vanzelfsprekende manier mijn been en ik laat hem zijn gang gaan. Zacht glijdt zijn hand over het nylon van mijn kous, een rilling trekt door mijn lijf. Stiekem heb ik hier al zo vaak aan gedacht! Hij staat op, kijkt me aan en zonder verder iets te zeggen trekt hij me naar zich toe en kust me.
Verbijsterd als ik ben reageer ik niet eens. Maar als zijn tong mijn mond binnengaat voel ik ineens hoe onze tongen zich verstrengelen. Het lijkt of er iets diep in mij wakker is geworden. Ik denk nog maar één ding en dat is:"Ik wil jou! Hier en Nu!" Blijkbaar ben ik niet de enige met dit verlangen want ik voel zijn handen over mijn lichaam glijden. Onder mijn rokje, langs mijn kousen, langs mijn dijen. Ik voel mijn opwinding stijgen. Ik druk mijn bekken tegen hem aan en voel zijn lid groeien. Zijn handen knopen mijn bloesje los en hij masseert mijn borsten. Ik voel mijn tepels direct reageren. Hij draait me om, duwt me naar achteren en drukt mij tegen de vergadertafel aan. Hij tilt me op, schuift mijn rok omhoog en mijn slip omlaag en laat zijn eigen broek zakken. Daar op de tafel neemt hij me. Hij glijdt bij me binnen. Ik voel hem heet en diep in mij. Mijn ademhaling gaat steeds sneller. Zijn bewegingen gaan steeds sneller. Mijn kut sluit zich om hem heen, alsof ik hem altijd in me wil houden. Maar hij gaat pompend door, wild en verlangend. Dan voel ik hoe zijn zaad mij vult. Hij kreunt, ik kreun en hij leunt hijgend tegen me aan. Ik verwelkom hem in mijn armen, aan mijn borsten, zoek zijn mond en kus hem. Weet je wel hoe ik hiernaar heb verlangd?

 

back to HeXX-page