Paula door: Robert

Aan de bar. Een blond bier half leeg. Verveeld bladeren door een beduimeld pornoblaadje. "Kan het je boeien ?", klinkt de stem van een jonge vrouw. Ze is erg jong. Maar heel aantrekkelijk en onalledaags volwassen. Open, zonder schaamte, waarbij de schaarse kleding heel gekleed staat. Ik had haar nog niet echt opgemerkt. Ik word werkelijk te oud. "Weet je waar ik van over mijn nek ga", zeg ik. "Van mij ?", suggereert de jonge schoonheid. Ze stuurt me een vragend bevestigende blik. Ik schiet in de lach. "Nee, maak je geen zorgen, jij lijkt in ieder geval op een normaal iemand". Dat moet ik natuurlijk uitleggen. "Nou, mooi bloot is beslist niet lelijk ", probeer ik onhandig met een blik op de aantrekkelijke hoeveelheid bloot tegenover me. "Maar waar ik niet tegen kan is dat zulke blaadjes je willen opgeilen, terwijl de vrouwen zonder uitzondering braaf naar de fotograaf lachen. Neem me niet kwalijk, ze worden verleid, aangeraakt, uitgekleed, gestreeld, geneukt en wat al niet; pretenderen te genieten van sex, worden opgewonden, zoeken zichzelf, komen klaar en wat doen ze op de plaat: stom lachen naar de fotograaf !!" "Wt er ook gebeurt !!" imiteert mijn buurvrouw een reclameslogan. Ik kijk verbijsterd naar haar lachende gezicht. Ze is rap van tong en prikt mijn boosheid als een zeepbel door. "Logisch dat ze lachen, want ze krijgen daarvoor betaald. Jij betaalt toch ook voor de hoeren ?", vervolgt ze onlogisch. Hier helpt geen redeneren tegen. "Als ik jou zou betalen zou dat beslist niet zijn om tegen de fotograaf te lachen" breng ik er hulpeloos tegen in. "En hoeren, ja daar ben ik vaak geweest. Ik was er mateloos nieuwsgierig naar. Maar dat waren dat dikwijls goeie meiden, hoor. Niks mis mee. Ook niet dat zij verdienden aan mijn behoeften". "Ja ja, dat was natuurlijk alln maar vroeger", fleemt mijn buurvrouw.

Ik zit ineens in een onzinnig en intiem gesprek !! "Jazeker: vroger", beweer ik. "Dat klinkt misschien schijnheilig, maar ik tippel daar nu niet meer op". "Oudere man, zielig dus", constateert ze. "Precies", zeg ik, "ik zou je vader kunnen zijn". Ik grijns haar breed toe. "Maar het rare is dat ik vroeger geen geld had en meisjes opzocht terwijl ik, nu ik wel geld heb, dat niet meer hoef. Geef mij maar aardigheid." "Dan houd je dik geld over", is de bondige conclusie. Mijn buurvrouw bestelt witte wijn en laat mijn glas vullen. We praten verder in een steeds verwarder wordende kluwen woorden en komen elkaar daarin steeds nader. Ze heet Paula en is inderdaad net zo jong als ze bloedmooi is. De onwaarschijnlijk strakke schoonheid van een uitgroeiende twintiger. Maar ook volwassen en vol humor. We schateren het uit bij idiote vondsten en wendingen in het gesprek. Mijn middenrif doet zeer van het lachen en ik veeg de tranen uit mijn ogen.

Paula draait zich volledig naar me toe. Ineens is ze volledig vrouwelijk aanwezig. Elke vezel van mij neemt haar intensief waar. Het gesprek neemt een andere wending. "Je bent niet zielig. Maar wijs en ervaren. Ik merk het aan de manier waarop je praat, daar houd ik van" klink het onverwacht ernstig. "Ik vrij meestal met jongere vrienden maar eigenlijk heb ik ook wat met oudere mannen. Daar voel ik me lekker bij. Veilig, ontspannen. Ik geniet van aandacht en intimiteit. Ik kan daar zelf van genieten en ook genieten van het verlangen en het genot van de ander. Dan ben ik uitdagend en wil uitgedaagd worden. Ik zie dat met jou wel zitten. Je bent een uitdager, maar ook lief." Daar zit je dan met een mond vol tanden. "Zou je mij betalen voor seks?" vraagt ze. Dit verlost me uit mijn verlegenheid. Ik vind haar leuk in de plotselinge wendingen en lach haar gul toe. "Je bent een fantastisch wijf, en met jou zie ik het ook helemaal zitten, maar voor seks krijg je van mij geen stuiver". Ik smijt het maar plompverloren in de groep, of ik daarmee mijn glazen ingooi of niet.

"Maar waarom wil je geld?", haast ik me te zeggen. Dat is natuurlijk een onnozele vraag en het antwoord is een even snel geplaatst doelpunt. "Omdat ik het nodig heb". Ik slik en herstel me. "Kijk, dat is andere koek", zeg ik. "Als jij met mij wat wilt en ik met jou -en dat wil ik wel- dan is dat n ding. Als ik jou geld geef omdat je het nodig hebt, is dat iets anders. Ik neem ineens een impulsief besluit. Niet verstandig misschien, maar toch . "Mmmm. Weet je wat heb je iets aan tweehonderd euro?" Mijn buurvrouw geeft geen antwoord. "Die krijg je van mij. En daar doe je niets voor terug. We stappen straks op en zien elkaar nooit weer. Waar je het geld voor nodig hebt interesseert me niet, maar je bent een goed wijf, ik lach me dood met jou, en ik geloof je als je zegt dat je geld nodig hebt." Ik haal wat nieuwe eurobriefjes uit mijn portemonnee en leg ze voor haar neer. Negeer daarbij de eigenaardige blik van de barman."Ik gun het je, neem het aan. Lullen we niet verder over", zeg ik met een knoop in mijn maag omdat ik ergens weet dat dit doorgaans niet zomaar kan. Ze kijkt me met haar grote donkere ogen ernstig aan. Alleen al het genieten van deze lange blik is met geen goud te betalen. Ik voel me een pakje boter. Haar ogen worden nog donkerder. Ze buigt zich naar me toe. Haar kleding raakt me. Ze kust met ongelooflijk zachte lippen mijn mond. "Lief", fluistert ze heel dicht bij mijn oor; "lief".

De teerling is geworpen. Haar nabijheid, die me vulde met donzige gevoelens windt me nu vlammend op. Ik hoor haar adem en ruik haar lichaam. Ik merk dat ik met haar verweven raak. Jong, jazeker, maar vrouw. Heel veel vrouw. Ik ga in haar op. Kus haar lang, zacht en heel teder terug. "Is goed, dank je wel" zegt ze na een poosje. "Maar je moet me kopen." Weer een onverwachte wending. "Het is allemaal zoals je zegt en bedoelt, ik zou het niet anders willen. Maar ik houd ook van spel. Ik wil dat je me koopt. Ik woon hiernaast, volgende portiek. 
Ik ga naar boven en na tien minuten kom je me achterna. Je stelt je vraag en ik noem mijn prijs. Jij betaalt en ik verplicht me om het jou prettig te maken. Ik wil daarvan genieten en wil dat jij dat ook doet." "Maar ik houd er ook van om het jou prettig te maken" breng ik er tegen in." "Nou dan zeg je dat je dt wilt. Het verhoogt de prijs. Deal?". "Deal".

De teerling is geworpen. Verbaasd kijk ik mijn buurvrouw na terwijl ze het caf uitloopt. Een zelfbewuste, strakke jonge vrouw. Na een kwartier reken ik de drankjes af en verlaat de bar. Naast de toegangsdeur is een ouderwets portiek. Baksteen met geglazuurde afwerking. Er zijn twee deuren en verschillende bellen. Ik druk op de bel waarnaast in handschrift "Paula" staat aangegeven. De deur gaat open en ik beklim een kale, steile trap. Helemaal bovenaan staat de boeiende schoonheid van daarnet. Ze leunt met haar rug tegen muur en de trapleuning. Een hooggehakte voet tegen muur daar tegenover. Ik kijk recht in de ontmoeting van haar benen. Ze heeft zich omgekleed.

Uit lichtgekleurde schoenen met brede hakken steken haar opvallend lange benen omhoog. Naar het omhulsel van een felgekleurd minirokje. De benen komen samen in een even kleurig satijnen broekje. De directheid van haar houding dringt op me in. Het voelt mooi en lekker. Verder draagt ze een glad topje met spaghettibandjes. Het staat haar goed en spannend. Ze weet het en laat haar sprekende lichaam bewust zien.

Ze kijkt spottend op me neer. "Wat moet je?", vraagt ze recht toe, recht aan. "Ik kom voor jou", zeg ik terwijl ik onverstoorbaar doorklim. Paula gaat geen centimeter opzij. Mijn gezicht stijgt langs een enkel en kuit. De pracht van haar lange benen komt nu wel heel erg dicht bij. Mijn haren raken de rand van haar rokje en ik kijk recht tegen een bovenbeen en haar glad omspannen kruis. "Dat is dan honderd euro", zegt ze, "en daarvoor mag je kijken". Ik sta te hijgen van het klimmen. "Maar ik wil je ook voelen, aanraken, strelen ", protesteer ik. We staan nu vrijwel lijf aan lijf. Zij enkele treden hoger dan ik. Mijn hoofd ter hoogte van haar buik. Het staande been rust tegen me aan en mijn hand pakt automatisch, laag, haar enkel. Ik neem nog met moeite n tree en raak haar borsten. Mijn andere hand voegt zich ook om de enkel. Dan glijden zij beiden direct en ongegeneerd over de volle lengte van haar been omhoog. Drinken de intieme aanraking van huid op huid met volle teugen naar binnen. En hand glijdt verder tot bij het broekje. Duim tegen de stof. "Dat is dan honderdvijftig", zegt mijn schoonheid nuchter.

Ze blijft wijdbeens staan. En been opgetrokken. Hak tegen de muur. We staan onwaarschijnlijk dicht tegen elkaar. Een traptrede verschil. Het is spel. De onzichtbare draad van erotische spanning verslapt niet. Ik geniet hier van. Paula laat merken dat zij open staat voor mijn aanwezigheid en aanraking. Mijn vingertoppen betasten verholen de gladde stof van het broekje. Ze wandelen en glijden er over heen, zoekend naar zachtheid, vochtigheid en warmte. "En als ik eenmaal zover ben wil ik je hebben", ga ik onverstoorbaar verder. "Tweehonderd" is de zakelijke reactie. Ik voel dat het dijbeen binnen het rokje warmer is. Ik betast nu vrijelijker haar vrouwelijke vorm: strelende vingers en handpalm. Ik voel hoe zij zich onwillekeurig naar de streling voegt. In tegenspraak met de gespeelde zakelijkheid. Ze is zacht, warm, nat en verlangend. Spanning hoopt zich in haar op. En in mij.

"OK" zeg ik en loop impulsief verder de trap op, waarbij ik haar zonder pardon in mijn armen optil. Zo doende gaan we haar woning binnen. Het is lekker haar ineens zo lijfelijk te voelen ook al valt haar gewicht me vies tegen. "Leg me op het bed", zegt ze zacht. Graag voldoe ik aan het verzoek. Ik leg haar neer en geniet van de aanblik, nu de kleding slordig om haar heen ligt. "Ik wil je zien. Ik ga naar je kijken. Helemaal." zeg ik, vast van plan om maximaal te genieten. Ondertussen leg ik duidelijk zichtbaar tweehonderd euro op het nachtkastje. Het koopspel is ten einde. Ze kijkt naar mijn bewegingen. "Ik word hier geil van, doe mijn schoenen uit" zegt ze. "En mijn broekje". Ja, dat wil ik. Voldoen aan haar wensen; haar naakte vrouwelijkheid zien en aanraken. Ik beweeg me traag en blijf haar zo lang mogelijk in me opnemen. Ik kus haar voeten, bevoel ze, haar tenen en enkel. Handen over kuiten, knien en bovenbenen. Haar kut is prachtig van eenvoud, mooie opgevouwen vormen. Een plezier om te zien. "Je bent prachtig",zeg ik. "Ik zou je kut zo willen kunnen tekenen". "Mmmm", antwoordt Paula met gesloten ogen. "Laat me verder naar je kijken", zeg ik.

Ik ga aan het voeteneinde van het bed zitten. Na een poosje spreidt Paula traag haar benen en blijft weer een poosje zo liggen. Ik doe niets. Dan doet ze de bandjes van haar hemd opzij en schuift ze naar beneden zodat haar borsten vrij komen. Ze zijn jong en strak. Ik geniet van de prachtige lijn van haar bovenlijf en de rijkdom van haar sfeer; de vrijheid en het gevoel waarmee ze zich toont. Niet alleen haar lijf, maar ook hoe zij zich voelt. Het is alsof we elkaar woordeloos veel vertellen. Dan stroopt ze het rokje op tot haar middel en trekt tegelijkertijd een knie omhoog. De tijd staat nu voor ons stil. Ik kijk naar haar en bewonder haar. Ga in haar op. Voel mijn opwinding met de minuut stijgen en wacht af.

"Doe je ogen dicht", zegt ze. Ik hoor wat onduidelijke geluiden. "Ogen dichthouden", klinkt het verordonnerend. Dan klinkt een bedekt gebrom. Even later golft het geluid qua sterkte op en neer. "Je weet wel wat dit is, h?", constateert ze. En je weet wat ik aan het doen ben. Kijk maar." Ik sla mijn ogen op en zie mijn schoonheid wijdbeens, het bekken iets naar mij omhoog gedrukt. Een zilveren dildo wordt naar plekjes rond haar gleuf gestuurd. Haar kut is vol en kiert een beetje open. Vochtigheid in de buurt van de bilnaad. "Dit is erg, hl erg lekker",zegt ze en zoekt verder. De punt van de glanzende trilstaaf glijdt nu dicht langs haar clitoris rechtstandig in de richting van haar nog verborgen grot.

Op de een of andere manier wordt ik vooral geil door de aanblik van haar prachtige jonge borsten. De tepels samengekromd tot torentjes. Kleine piramides. Ik wil onbedaarlijk mijn lippen daar overheen plooien. "Weet je wat ook erg lekker is?" zegt ze, "een andere vibrator tegelijkertijd in mijn kont. Wil jij dat doen?" Zonder op antwoord te wachten pakt ze onder het hoofdkussen vandaan een dunne zwarte vibrator. Ik neem hem aan, loop om het bed heen en pak onderwijl een kussen. "Kom", zeg ik, "til je billen omhoog". Terwijl ze haar kont omhoog duwt is haar lijf ineens prettig dicht bij mijn gezicht. Ik stop het kussen hoog onder haar billen. "Zo, nu kan ik je goed zien", zeg ik, "ik kan je bijna ruiken". "Wil je dat dan?", vraagt ze. "Ja, ik wil je ruiken, alles van je, helemaal", antwoord ik en houd mijn ogen zonder onderbreking op haar gericht. "Je windt me op", zegt ze schor. Ik neem haar in me op als water in een woestijn; schakel de dunnen vibrator in en positioneer me tussen haar gespreide benen. Haar kontgaatje ligt onschuldig en goed bereikbaar boven het kussen. Haar lijf is warm, vochtig. Ik ruik haar nu. Ik voel me reageren als een roofdier. Haar lichaam reageert. Ze is echt. Ze is hier. Ze ruikt naar seks.

Ik bevochtig de harde zwarte staaf en plaats de vibrerende punt op haar lichtgekleurde anus. Ze probeert de beweging te volgen en duwt ondertussen de zilveren vibrator in een erg stimulerende positie naast haar clitoris. "Ja, doe doe alsjeblieft NU" zegt haar stem dwingend. Ze plaatst haar vibrator in de volle lengte van haar gleuf. Ik duw en draai met besliste pulsen de staaf door de weerstand van haar kont heen. Ik bezeer haar een beetje maar moet doorgaan. Dan, ineens, glijdt de trilstaaf in haar en vult haar op. "Archhhh..", gromt het voluit uit haar mond en ze intensiveert gelijktijdig de druk op haar vagina. De zwarte staaf glijdt nu moeiteloos door haar lichaam. Stimuleert zowel haar anus als -inwendig- gevoelige plaatsen binnen de vagina.

"Doe je kleren uit", zegt haar stem met enige moeite, "en trek je af. Ik wil je zien". In een paar ogenblikken ben ik naakt en mijn erectie staat vrij in de lucht. Gek genoeg is het heerlijk om te voldoen aan haar wens om me af te trekken. Iets wat ik in het bijzijn van een ander nooit doe. Ik streel mezelf intensief en geniet daardoor met de seconde meer van haar. Als een zichzelf bevredigende slang bekijkt ze me met toegeknepen ogen. Plotseling slaat ze haar ogen op. Haar blik is nu compleet anders geworden. Helder, maar ook loom en zwaar. Met de speciale uitdrukking, zoals alleen vrouwen dat hebben op momenten als deze. Ze kijkt voluit naar me. Haar blik is volkomen in evenwicht. En zuigend. Ik weet dat ze klaar is voor mij en ik ben al lang klaar voor haar. Oh ja. Haar benen worden langzaam verder opgetrokken en de knien vallen geheel ontspannen open. Het laatste stukje van de zwarte staaf steekt bijna onhoorbaar brommend uit haar lijf. "Zo laten", mompelt ze. Ze schakelt de zilveren vibrator uit en legt hem naast zich. Dan zegt ze op onnavolgbare wijze: "Kom".

Robert Nowan
Aug 2002

Reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page          

 


schoongemaakt