Pink door: Leo

De sex was o.k. geweest vannacht, niet geweldig maar o.k. Haar vriend was al vroeg naar het werk gegaan, hij moest helemaal naar het oosten van het land, ze had amper gemerkt dat hij wegging vanmorgen. Ze had zich nog eens lekker omgedraaid en was weer in een diepe slaap verzonken. Na een uurtje werd ze wat verhit wakker, flarden van een droom nog in haar hoofd. Ze stond op en liep meteen door naar de douche, het stromende water bracht rust. Even had ze de neiging om de hand aan zichzelf te slaan maar ze bedacht zich en in plaats daarvan zette ze de warme kraan dicht en liet zich door het ijskoude water de adem benemen. In één klap was haar hoofd helder, de warrige droomflarden waren verdwenen en ze was klaarwakker.

Goed; nu afdrogen en aankleden, ze had een afspraak om met haar beste vriendin koffie te drinken in de stad om elf uur en dan moest ze een beetje gaan opschieten. Na zich ingesmeerd te hebben met bodylotion liep ze naar de kast. Daar rommelde ze wat door de stapel met lingerie en min of meer willekeurig koos ze een rose setje en deed het aan. Ze deed daarna haar leren broek aan en een T-shirt en warme trui, de winter liet vandaag voor hopelijk de laatste keer van zich horen. Toen ze zich voorover boog om haar laarzen aan te trekken trok de string even zachtjes tussen haar billen. Plots drukte een herinnering haar gedachten weg, een glimlach ging over haar lippen toen ze bedacht hoe ze aan het kleine rose setje was gekomen, en hoe dat ook hélemaal anders had kunnen aflopen dan het toen deed. Ze deed haar laarzen aan en smeerde gauw een boterham en nam een glas melk.

Tien minuten later stapte ze in haar autootje, zittend voelde ze weer het stringetje zachtjes maar overduidelijk en weer kon ze een glimlach niet onderdrukken. Het was niet meer zo druk op de weg, alle kantoorvee zat al over de debiteurenadministratie gebogen met een kop slechte automatenkoffie. Na wat zoeken vond ze een parkeerplaatsje en ze liep naar de koffietent waar ze had afgesproken, ze keek op haar horloge en zag tot haar tevredenheid dat ze prachtig op tijd ging komen. Ze duwde de deur open en zag haar vriendin al zitten aan een tafeltje in de hoek, prima, dan konden ze tenminste rustig kleppen zonder dat er een paar grote oren mee zaten te luisteren. Na haar tas op een stoel te hebben gezet en haar jas er overheen te hebben gehangen boog ze zich over het tafeltje heen om C. te kussen en weer.…. ze schoot in de lach. C. vroeg wat er aan de hand was en ze vertelde dat ze telkens als ze zich voorover boog of ging zitten en ze voelde het broekje tussen haar billen heen en weer gaan, dat ze dan onwillekeurig terugdacht aan hoe ze er aan was gekomen. C. wilde daar onmiddellijk het fijne van weten.

Ze vertelde hoe het was gegaan en dat ze zich later op weg naar huis realiseerde dat het eigenlijk een beetje vreemde situatie was geweest, dat haar fantasie vervolgens ermee aan de loop was gegaan en haar duidelijk werd dat het ook héél anders had kunnen aflopen. "Had je dat gewild dan?" vroeg C. Oei !, die vraag bracht verwarring, ze bevond zich op gevaarlijk terrein, ze aarzelde. "Nou?" drong C. aan. "Ik heb er wel aan gedacht ja, maar het kan niet, gaat gewoon niet…. maar het houd me wel bezig, en al helemaal vanmorgen, Ha !" lachte ze. "Dus je fantaseert er wel over, eerlijk zeggen !" "Nou, nu wel ja, elke keer als ik die string in mijn kruis voel krijg ik naughty thoughts ja!" "Doe mij zo'n onderbroek" zei C. "Hoe is het nou met je nieuwe baan?" vroeg ze om op een ander onderwerp over te gaan, "Gaat dat nou door of …..?" C. begon enthousiast te vertellen, de baan ging inderdaad door, en ze ging meer verdienen voor een dag minder werk, een prachtig resultaat. C. ratelde in haar enthousiasme door over haar nieuwe werk maar ze kon haar aandacht er niet bij houden, het ging het éne oor in en het andere weer uit. De string was nu zéér aanwezig, ze voelde elk stikselte op haar huid, ze voelde hoe de stof over haar poes spande en hoe het zachtjes op haar poepertje drukte. Een wilde fantasie nam bezit van haar gedachten, de fantasie die haar toen op weg naar huis ook had gegrepen, ze zag alles weer haarscherp voor zich, het motief van de gordijntjes, de oudere dame die de boel bewaakte en hoe zij stil maar onstuimig elkaars huid hadden gevoeld en geproefd en hoe ze haar tanden in haar onderlip had gezet om maar geen geluid te maken en hoe hij ……..

"Hallooo!!! Let je even op, ik ben wat aan het vertellen ja !" Ze schrok en kreeg een kleur. "Ik weet precies waar jij aan zat te denken stoute meid !" zei C. met een grijns van oor tot oor, "En volgens mij moet je het gewoon een keer doen met hem, dan is het waarschijnlijk helemaal twee keer niks, valt het enorm tegen en is het meteen over dat gedroom, weet jij veel, misschien heeft ie wel een bierbommetje hangen en knap je helemaal af, klaar, over, en weer eeuwige trouw ik hou van jou voor mannie, er is nog nooit iemand dood gegaan van één slippertje" C. had makkelijk praten, die leefde van dag tot dag, elke week een nieuwe Henk of Johan of Graig. "En als het nou wèl te gek is?, wat moet ik dan?" "Dat zie je dan wel weer, bovendien in de liefde mag alles, tóch?" "Jij hebt makkelijk praten, hij is getrouwd, ik sta op het punt te gaan samenwonen, ik zet nogal wat op het spel !" "Als hij gelukkig getrouwd is en jij bent zeker van je zaak, wat moet er dan gebeuren ? je bent er toch zelf bij, als jij verder niks méér wil dan zeg je dat toch gewoon, doe ik ook hoor!"

"Nee, ik doe het niet" zei ze na lang nadenken. Maar het liet haar niet los, iedere keer weer dwaalden haar gedachten af. Toen ze na een uurtje bijgekletst waren en ze af rekenden moest ze zelfs twee keer vragen hoeveel het was, ze hoorde al niet eens meer het antwoord, zo ver was ze heen.

Buiten gekomen namen ze afscheid met een zoen. "Doe nou maar gewoon, luister nou eens naar mij voor de verandering !" zei C. "Denk je?, ik schijt peuken bij het idee alleen al !" "Ach schei toch uit, je bent gewoon bang dat het gewéldig is, dat is het !, nou doei !" Al zwaaiend fietste C. over de brug uit beeld.

Ze besloot om naar een expositie te gaan in het Stedelijk om de gedachten te verzetten. Na een uur door het museum gedwaald te hebben realiseerde ze zich dat ze helemaal geen moer gezien had. Ze betrapte zichzelf er op dat ze steeds voorover boog om de signering te bestuderen, alleen om even het broekje te voelen spannen, goed, toegegeven, ze had wél iets met kleding maar zulk achterlijk gedrag had ze nog nooit vertoond. Keer op keer trokken weer dezelfde beelden langs, de paskamers, zijn handen op haar buik, hun spiegelbeeld….. De tentoonstelling was rete saai, althans voor haar, vandaag, in deze geestestoestand. Ze moest plassen en zocht het toilet op.

Toen ze na het plassen haar broekje weer omhoog deed voelde ze toen het kruisje haar poes raakte dat het nat was, oei, oei, oei, dit was uit de hand aan het lopen ! Met haar hand voelde ze even aan het kruisje, een huivering schoot over haar rug en ze voelde haar tepels tegen de stof van het Bhtje schuren. Haar broekje was kleddernat geworden!, ze kon niet anders dan toegeven dat ze inmiddels botergeil was! Haar huid tintelde en gloeide, maar ze had koude handen en een koude neus, al haar spieren stonden gespannen, ze trilde zelfs een beetje en ze had letterlijk knikkende knieën. Dit was een klassiek geval, zó erg had ze het maar een paar keer eerder gehad, de àllereerste keer en één of twee keer met haar vorige vriend, toen ze het op vreemde locaties hadden gedaan. Dit werd toch echt te gek, het had haar totaal overrompeld en ze was niet bij machte om het te stoppen of uit haar gedachten te bannen. Zou ze dan tóch, of…… Ze trok haar broek op en voelde hoe het strakke leer tegen haar gezwollen lipjes drukte, ze deed haar jas weer aan en liep snel het museum uit. Het was pas half twee, ze had de hele middag nog. Op weg naar haar auto pakte ze haar mobieltje uit haar tas en tikte zijn nummer in……..

©2005 Leo. 

 

 

 

back to HeXX-page