Raad eens door: Leo

Ze liep door de als altijd overvolle Leidsestraat. Het was weer het eind van de maand dus het geld was weer eens zo goed als op, maar ze kon het toch niet laten om even te windowshoppen. Van zichzelf zou ze nooit toegeven dat ze koopziek was, ze hield gewoon van mooie spullen en ze had nu eenmaal een dure smaak, dat kon ze ook niet helpen!. Vandaag zou dat echter geen probleem zijn, ze had toch geen geld.

Shit, wat waren er weer een mooie laarzen te koop, ze had iets met laarzen en schoenen, altijd al gehad, toch even naar binnen, alleen kijken!. Binnen liep ze als door een magneet aangetrokken naar een stel roze slangenleren westernlaarzen, wow! Achter haar aan was een man de zaak binnen gekomen die nu vlak naast haar stond en ook een laars van het schap pakte en om en om draaide in zijn handen. Hij was iets groter dan haar, halflang lichtbruin leren jack, zwarte westernlaarzen en een baseballpetje diep over zijn ogen getrokken waardoor ze zijn gezicht niet goed kon onderscheiden. Ze sloeg er verder geen acht op, het was een mooi jack maar verder..ach. Iets verderop in een schap stonden lichtblauwe muilen, hoge western hak en enorme punten met slangenleer. Ze liep er op af en paste er n. Ze bekeek de schoen in de spiegel en zag in de spiegel dat dezelfde man achter haar stond , zijn hoofd was door de schuine stand van de spiegel net niet te zien, ze draaide zich om maar op hetzelfde moment deed hij hetzelfde en ze keek hem op de rug. 

Zonder om te kijken liep hij de winkel uit. Ze deed haar eigen schoen weer aan en liep snel achter hem aan de straat weer op. Op straat gekomen was ze hem onmiddellijk kwijt in de menigte, ze ging nog op haar tenen staan in de hoop over de hoofden zijn petje te herkennen maar zonder succes.

Ze haalde haar schouders op en liep door richting Heiligeweg daar liep ze de Kalverhof binnen, even naar de H&M, ze dacht even in een ooghoek weer dezelfde figuur te zien maar toen ze omkeek was het een ander petje en een andere jas. Bij de H&M was net de nieuwe collectie binnen, alles dus nog voor de volle prijs en in het afgeprijsde rek hing niks leuks. Verdomme zag ze hem nu weer?, ja hoor! Hij stond aan de overkant in een etalage te kijken, kon niet missen, dat was hem. Ze liep recht op hem af, toen ze tot op een paar meter genaderd was zag ze dat hij haar via de etalageruit recht aankeek. Ze schrok, bedacht zich razendsnel en keerde om, snel liep ze verder de Kalverhof in op weg naar de andere uitgang bij de Hema. Onderwijl keek ze regelmatig over haar schouder hij volgde haar op een meter of tien, het kon niet missen, hij zat achter haar aan.

Vlak voor de uitgang schoot ze snel de winkel van Guess binnen, het leek haar daar veiliger dan in de drukte. De winkel was overzichtelijk, helder verlicht en er stonden drie meisjes op twee klanten, hier zou hij vast niets proberen. Ze pakte van een tafel midden in de winkel een roze t-shirt met in zilveren letters groot GUESS midden op en een zwart-witte zebraprint broek, ze liep ermee naar de paskamers en zag over haar schouder dat de man inmiddels ook in de winkel stond, hij stond wat onduidelijk in een schap te rommelen, voorzichtig keek hij van onder de klep van zijn baseballpet waar ze heen ging.

In het kleedhokje naast de counter kleedde zij zich uit, ze hing haar broek trui en jack over de haak, daar stond ze in haar string en kanten bhtje, ineens schoot de schrik door haar lijf, als hij nu eens binnenkwam? Snel deed ze het t-shirtje aan, het was eigenlijk net even te klein, haar kanten bhtje kon je dwars door de stof heen zien zitten. Ook de broek zat wat aan de strakke kant, het kostte wat moeite om hem aan en dicht te krijgen, shit, maatje 38 was dus ook al bijna voorbij!. Ze stapte het hokje uit om in de spiegel te kijken, ze keek de winkel in om te zien of de man nog in de winkel was maar ze zag hem niet meer. "Goed gedaan" dacht ze "Die heeft ook gezien dat hij hier geen kans maakt". Opgelucht draaide ze zich, om in de spiegel te kijken hoe dit op de gok en als excuus gepakte spulletje haar stond. Ze schrok een beetje van wat ze in de spiegel zag, ze liep erbij als een Albert Cuyp del, Het was bijzonder ordinair wat ze aanhad, vooral omdat het eigenlijk iets te strak zat, en goedkoop waren deze kleren nou ook niet bepaald!. Ze moest er eigenlijk wel om lachen, dit was dus helemaal niet haar stijl maar het was grappig om zichzelf zo 'ns te zien, ze draaide nog wat voor de spiegel en vond dat het dus best meeviel met haar lijf, eigenlijk was het dik in orde. Ze keek voor ze het kleedhokje weer in ging nog een keer goed rond in de winkel en door de ruit naar buiten maar kon hem nergens meer ontdekken.

Nog een laatste keer achterom kijkend stapte ze het kleedhokje weer in, daar botste ze tegen iets op. Meteen werd haar mond door een hand bedekt, een andere arm greep haar strak om haar middel. "Stil of ik doe je wat" fluisterde een hese stem in haar oor "Hoe wist je wat ik geil zou vinden?". "Je ziet er lekker hoerig uit zo, een rijke snol met een goedkope smaak" beet hij haar toe. Ze probeerde zich om te draaien maar er was geen ontkomen aan, bij elke beweging van haar werd zijn greep vaster, zijn hand plette haar lippen tot ze gevoelloos werden. Ze kon net genoeg adem halen door haar neus. "Laat me mijn gang nou maar gaan, dat is beter voor je, des te eerder is het voorbij" De houdgreep om haar middel verslapte iets en ze voelde zijn hand omhoog gaan en een borst omvatten, hij voelde even het gewicht en kneep er zachtjes in als om zich ervan te vergewissen of ze wel stevig waren. Van haar borst gleed de hand naar beneden over haar buik en over haar venusheuvel, daar greep hij stevig haar kruis en begon door de broek heen haar kut te masseren, een rilling liep over haar rug, ondanks alles liet het haar niet onberoerd. Ze wist niet goed wat ze er mee aan moest, dit was al heel lang een geheime fantasie van haar, maar het was nooit de bedoeling dat het echt zou gebeuren, fantasie en werkelijkheid liepen nu volledig door elkaar.

De hand had inmiddels zijn uitwerking niet gemist, dwars door alle verwarring heen was ze stiekem drijfnat geworden, ze voelde haar poes gloeien en zwellen en haar string over haar venusheuvel spannen. De hand maakte nu de knoop en de rits van de broek open en gleed onder de rand van haar string, ze probeerde zich los te wurmen maar tevergeefs, de armen drukten haar steviger tegen hem aan, hij trok haar hoofd achterover tegen zijn borst. "Wat zei ik nou?" zei hij schor, onderwijl ging zijn hand brutaal haar slip in op zoek naar haar knopje. Daar aangekomen kneep hij er even hard in, "denk der om" zei hij. Ze liet hem begaan en nu dan zachtjes begon hij haar knopje te masseren, ze kon een klein kreuntje niet onderdrukken, onwillekeurig kromde ze haar rug, ze voelde door haar broek heen dat zijn pik hard geworden was. Met zijn hand drukte hij haar kont hard tegen zich aan en hij duwde zijn lul tegen haar billen.

Zijn hand ging onder haar broekband heen en weer en stukje bij beetje duwde hij de broek van haar heupen naar beneden tot halverwege haar dijen, met n ruk trok hij daarna haar kanten stringetje stuk zodat ook die halverwege om haar rechterdij eindigde. Vervolgens greep zijn hand tussen hen in en ze hoorde hoe hij zijn eigen broek losmaakte. Het volgende moment voelde ze zijn harde pik tegen haar kont, "denk er om, geen kik h!" Zei hij ten overvloede. De angst, de verwarring, haar geilheid, het was een gevaarlijke cocktail, ze kon geen kant meer op, maar wilde ze dat dan nog wel?. Ze kromde haar rug nog meer en probeerde haar kut tegen zijn lul te drukken, hij zakte daarop iets door z'n knien en bracht zijn pik voor haar poes. Tot haar eigen niet geringe verbazing greep ze zelf zijn lul beet en leidde hem naar binnen, met haar andere hand zocht ze steun tegen de muur anticiperend op zijn eerste stoot. En wt voor een stoot, hij ramde zijn pik echt in n ruwe beweging diep in haar. Ze beet hem hard in zijn hand, ze proefde zijn bloed, hij gromde alleen maar en liet haar mond los om haar haren te grijpen hij trok haar hoofd aan haar haar achterover, zijn andere hand greep haar kruis en met zijn vingers langs beide kanten drukte hij haar schaamlippen strak tegen zijn stotende pik aan. 

Zijn schurende hand over haar clit en zijn ruw pompende lid joegen haar sneller naar een orgasme dan ze voor mogelijk hield en toen hij wild schokkend zijn lading zaad diep in haar buik spoot moest ze haar kiezen stijf op elkaar klemmen om niet een enorme brul te geven!

Zo snel als hij ineens in het kleedhokje had gestaan, zo plotsklaps was hij ook weer verdwenen, haar geheel verbouwereerd achterlatend. Met trillende knien stond ze daar, ze deed de zebra broek uit en het roze shirtje, het restant van de string stopte ze in haar tas, ze deed haar eigen kleren weer aan, rekende de kleren af met haar pinpas, nam de tas aan van het winkelmeisje en liep in een roes de winkel uit. Daar stond hij haar weer op te wachten, nu met het petje achterop zijn hoofd geschoven. Ze herkende haar vriend, hij sloeg een arm om haar heen, gaf haar een vette kus en zei; "Het word wel steeds lastiger om weer iets nieuws te bedenken om je te verrassen maar deze keer was geloof ik wel geslaagd h pop?"

 

2005 Leo. 

 

 

back to HeXX-page