Rust door: S

Een ochtend met jou...
Wat ik zou willen, vroeg je me, als ik een ochtend met jou zou hebben.
Op het moment is dat vooral gekoppeld aan mijn vermoeidheid en drukke bestaan.

Als ik een ochtend met jou had, zou voor mij luxe, weldaad en verwennerij de hoofdmoot zijn. Ik stel me zo voor dat je me meeneemt naar een chique hotel met een zeer uitgebreide badkamer. Je ontvangt me in de badruimte met kaarslicht en zachte kleuren. Klassieke muziek op de achtergrond. Je omvat m'n gezicht en kust me. Heerlijk en teder.
'Ssst', zeg je, en legt een vinger op m'n lippen als ik wil gaan babbelen, 'niets zeggen, geef je over aan de rust'. Langzaam kleden je handen me uit. Elk kledingstuk verwijder je met aandacht. Elk naakt gekomen stuk huid bewonder je en streel je.
Dan sta ik helemaal naakt voor je, ik voel me geborgen in mijn naaktheid maar voel tevens een gespannen nieuwsgierigheid voor wat komen gaat. Je kijkt naar me, doet verder niets anders dan kijken. Langzaam aan ervaar ik jou alsof je ogen alles aanraken wat ze zien. Ik word daar opgewonden en geil van. Mijn ademhaling gaat sneller. Mijn huid begint te tintelen. Je neemt m'n borsten in je handen en geeft een zacht kusje op iedere tepel en pakt dan m'n beide handen en leidt me naar het bad Het stoom slaat van het warme water, je hebt het gevuld met een geurige olie. Je zet me in bad en ik doe m'n ogen dicht en geniet van de warmte, het water op m'n huid, m'n porin geprikkeld door de hitte. De warmte bevangt me en dwing me mezelf los te laten. Ik doe mijn ogen dicht en geniet van het water om me heen. Een diepe zucht ontsnapt m'n lippen. Je maakt een doekje nat, wringt het uit en legt dat los over m'n ogen. Zo sluit je even de wereld buiten. Er is alleen nog plaats voor voelen.
Ik hoor geluiden van kleding en merk dat je bij me in bad stapt. Je helpt me overeind en gaat achter me zitten. Ik leun tegen je lichaam aan. Dan voel ik een spons. Groot, nat, zacht. Langzaam en secuur gaat hij via mijn nek en schouders langs mijn armen naar m'n handen. Je sponst n voor n mijn vingers, Vervolgens weer terug over de binnenkant van mijn arm. Dan voel ik de zachtruwe spons over mijn borsten cirkelen. Je steekt over naar de linkerhelft van mijn lijf en deze krijgt dezelfde behandeling. Ondertussen voel ik je andere hand glad en zacht over mijn borsten gaan. Je vingers kneden mijn tepels. Draaien en knijpen als tegenhanger van de zachtheid van de spons.
Je werkt mijn hele verdere lijf zo af. In de ene hand de zeperige spons. De andere hand die me zoekt, onderzoekt en streelt. Soms meer knedend dan strelend, je weet hoe je me moet pakken, wat ik lekker vind. Af en toe glijden je vingers vanzelf naar mijn dijen. Wat golfjes verlangen in me losmaakt. Plagerig bewerk je de ene dij met de spons en de andere met je vingers. Je bent heel dichterbij mijn heetste plekje. Ik probeer me naar je toe te draaien zodat je hand sneller bij zijn doel kan komen. Ik stuur hem naar mijn kloppende lipjes. Maar nee, je zakt snel verder omlaag af en masseert mijn bovenbenen, plaatst mijn knien omhoog en sponst mijn kuiten. Dan sta je op en gaat tegenover me zitten. Ik mis je warme lijf. Uitdagend glijd ik met mijn voeten in de richting van je kruis. Je kreunt, je lacht en pakt beide voeten voor ze doel hebben gevonden. En voet leg je tegen je borst, de ander in je handen. Dan begin je te masseren. Ik doe m'n ogen dicht vanwege het genot waarmee je mijn lichaam verzorgt. Je vingers kneden professioneel mijn voeten, mijn tenen Ik ontspan. Ik ontspan volledig. Zo volledig dat zelfs mijn geilheid soezerig wordt en enigszins inslaapt.

Als ik warm, open en ontvankelijk je handen mijn klit voel naderen, en ze haar zacht prikkelen en masseren, komt dat niet als een verrassing. Het voelt natuurlijk en vanzelfsprekend dat je je aandacht naar mijn kutje verlegt. Je bent daar meer dan welkom. Je vingers zoeken voelen en vinden onder water. Ze weten precies wat ze doen. Net zoals je m'n voeten masseerde, masseer je nu mijn kutlipjes en de omgeving van mijn klitje. Je vingers glijden zonder weerstand naar binnen en gaan daar gewoon met hun werk door. Ik onderga je aanwezigheid, je handen. Ik geef me volledig over en voel mezelf gewichtsloos zweven. Mijn ademhaling wordt stotend en gaat diep. Ik voel totaal geen andere druk dan die van overgave. Het lijkt of ik droom. Diep graven je vingers nu. Ik voel dat mijn sappen gaan stromen. Jij vindt dat heerlijk maar staat daar verder niet echt bij bij stil en laat alles gebeuren wat je aan me ziet.
Dan neem je een besluit en stoot je meerder vingers tegelijk hard mijn lijf binnen, en blijft dat doen. Met een gelijkmatig ritme neem je me van binnen. Mijn lijf gaat mee. Ik richt mijn bekken zover mogelijk naar je toe, om je dichte te naderen en me aan je te presenteren. Ook om je de ruimte te geven die je nodig hebt. Ik haal gejaagd adem en begin duizelig te worden en laat mezelf gaan. Dan schreeuw ik ongearticuleerd en hard. Waar komt die energieke schreeuw vandaan? Jij gaat door en zet mijn sluizen open. Ik kreun, schreeuw, raak totaal buiten mezelf. Maar voel me veilig. Jij let elke seconde op me, en ziet me nog voordat ik het zelf doorheb. Je brengt me waar ik wezen wil. Ik wil dat en jij laat blijken niets liever te willen. Ik geniet van al je aandacht, ieder detail van me heeft aandacht gehad. Een warm bad in een warm bad. Jij bent mijn warme bad.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 


back to HeXX-page