Saskia tegen de katvrouwtjes: de Boeiende Schrijver

Met een koele wind in de rug sloop Saskia door het lage riet bij een middelgroot meer. Het was 's avonds en er stond een volle maan. Het water was onrustig.
Saskia was op een speciale missie. Ooit was ze een paaldanseres die bij schimmige peepshows menig bezoeker een stijve van jewelste bezorgde; nu was ze in dienst van de overheid en moest ze een kluns van een geheim agent bevrijden uit handen van Diabola : een meesteres in de sm-scene, die zich bezig hield met spionage voor buitenlandse mogendheden en zich omringde met een klein groepje jonge vrouwen in catsuit. Haar katvrouwtjes waren jong, knap, lenig en....bloedlink.

Te veel informatie loskrijgen zou funest zijn voor de nationale veiligheid.
 

Aan de rand van het meer, vlakbij een beboste omgeving en redelijk verscholen bij het riet, lag het middelgrote,donkere jacht van Diabola. Saskia zag vanuit het riet licht schijnen uit diverse patrijspoortjes en vermoedde dat haar collega Klaus daar werd vastgehouden. Klaus was onhandig maar was wel in het bezit van belangrijke informatie. Hij was echter ook zo geil als boter wat betekende dat Diabola wist welke middelen ze moest gebruiken om hem aan het praten te krijgen. Daar zouden haar katvrouwtjes wel voor zorgen.
 
Aan de zijkant van het jacht stond zo'n mooie meid van een jaar of 30 in nauwe zwarte catsuit klaar om elke indringer zonder pardon uit te schakelen. Ze stond daar op twee stevige, welgevormde benen de wacht te houden. Af en toe liep ze langzaam op en neer. Haar tred had iets elegants alsof ze op de catwalk liep.
Om op het schip te komen kon Saskia moeilijk de loopplank gebruiken. Ze zou op de een of andere manier de volslanke schoonheid moeten passeren. Ze begon zich uit te kleden en liep gebukt het water in, met slechts een goedkoop, wit en iets te klein onderbroekje aan waardoor een stukje van haar bilnaad zichtbaar bleef. Een bh droeg ze niet, daat waren haar zuigtietjes te klein voor. Tussen haar tanden hield ze een klein pistool geklemd.
Ze zwom stilletjes naar de boot en klom voorzichtig aan de achterkant aan boord. De vrouw aan de zijkant hield aandachtig de oever in het oog. Ze stond zelfverzekerd met de handen in de zij. Haar donkerblonde haren had ze strak naar achteren in een kleine knot wat haar smalle en fijne gezicht beter deed uitkomen. Dunne lippen waren rood gestift en mooie grote ogen keken streng in het rond. In een klein holster zat een pistool.
Saskia wist dat Diabola haar katjes selecteerde op hun schoonheid en .....vechtlust.
 
Het water klotste onrustig tegen de boot. Voor een moment meende de blondine iets verdachts waar te nemen en was meteen alert. Ze liep naar de rand van de boot en keek  gebukt met speurende blik naar het water. Saskia begreep dat ze nu in actie moest komen als ze zich van de vrouw wilde ontdoen. Op haar tenen naderde ze de vrouwelijke wacht van achteren. Ze was zenuwachtig en hief langzaam haar pistool. "Kom Saskia, je kan het" sprak ze zichzelf moed in. Na een korte, harde klap op het achterhoofd zakte de vrouw voorover en verdween zonder verder een kik te geven onder water. "Van haar heb ik verder geen last" dacht de agente opgelucht. Ze stopte het pistool achter in haar broekje maar keek voor de zekerheid toch nog even afwachtend naar het wateroppervlak. Kleine golven gingen kabbelend op en neer en de wind deed de boomtopen van de bomen op en neer gaan.
Saskia sloop naar een van de raampjes en keek naar binnen. In een kleine ruimte zag ze Klaus. Hij lag op een metalen bed en was met diverse handboeien vastgemaakt. Het enige dat hij droeg was een onderbroek wat niet kon verhullen dat hij een stevige erectie had. Dat was niet zo heel vreemd: Om het bed heen stonden 5 katvrouwtjes, allen in dezelfde strakke outfit als die uitgeschakelde tante buiten.
Diabola zelf was niet aanwezig. Tot zij zou verschijnen moesten de vrouwen hem klaar maken voor een pittig verhoor. Zo te zien waren ze daar zeer bedreven in. Een van de schatjes trok de onderbroek naar beneden en begon de lul van Klaus te kneden. "Als ik jou was zou ik maar snel praten, lieverd" zei ze uitdagend. Klaus slikte even toen zijn lul in haar gulzige mond verdween. Spelend gleed een tong over zijn eikel af en toe gevolgd door een speelse beet. Zijn pik voelde alsof hij op barsten stond.
"We kunnen er op zuigen of...we kunnen er in bijten" zei haar kompaan ernstig. Het ene katvrouwtje liet de lul uit haar mond floepen en keek naar haar partner in crime. " Bijten graag!" zei ze sardonsich en kneedde ondertussen rustig verder. Dit was voor Klaus genoeg om klaar te komen en zijn zaad vloog tegen het rechteroog van zijn  kwelgeest. Een klodder gleed langzaam langs haar wang naar beneden. Met een nijdige blik beet ze kort en krachtig in het stijve geval voorzich. Klaus gilde. "Wou je grappig zijn?" blies ze en ze klauwde als een katje in de richting van haar gevangene.
Saskia zag het geile tafereel en wreef even over haar kut. Die wijven waren net zo geil als gevaarlijk. Dat was wel duidelijk.
 
Plotseling hoorde ze een deur open gaan. "Beate, ik kom je aflossen" klonk een vrouwenstem. Een katvrouwtje liep naar buiten en schrok even toen ze de indringster zag. Een valse grijns verscheen op haar gezicht en als een hongerig roofdier naderde ze langzaam haar bijna naakte prooi. "Jou lust ik wel, schatje" snorde ze en haar spitse tong gleed sensueel langs haar volle lippen.
Ze greep Saskia beet en probeerde haar tegen de grond te werken. Die verloor haar evenwicht en viel op de vloer. Het katvrouwtje dook er snel bovenop en kirde van genot.
Saskia voelde de catsuit tegen haar huid wat haar een gevoel van opwinding gaf. Ze klemde beide benen om het lenige lijf van haar knappe tegenstandster en drukte haar zo tegen zich aan. Haar tepels werden hard toen die over het leer schuurden. Ze gooide het katvrouwtje van zich af en ging bovenop haar zitten. Die werkte de agente met een gemeen knietje van zich af. Als snel antwoord  kreeg ze een elleboogstoot tegen haar kaak en bleef even versufd liggen.
Met een snelle lenige beweging slaagde Saskia er in haar smalle maar stevige dijen om de ranke hals van haar opponente te klemmen. Die probeerde uit alle macht de benen weg te duwen maar Saskia verstevigde opgewonden de wurggreep. Twee benen schopten in het luchtledige. Met een hand greep de jonge vrouw Saskia's broekje vast. De agente voelde de andere hand in haar kont klauwen.
Het katmeisje probeerde haar hoofd tussen de benen weg te trekken wat Saskia een warm gevoel bezorgde toen de hals krachtig tegen haar kut drukte. Saskia sloot haar ogen en genoot welhaast van dit geile gevoel. Geleidelijk aan werd het heftige verzet minder. Het lijf kronkelde steeds zwakker en het verbeten gezichtje ontspande langzaam. "gelukkig, daar gaat ze" dacht saskia en voelde de druk op haar kut minder worden wat ze eventjes jammer vond.  Het hoofd lag uiteindelijk slap in haar schoot. Saskia bleef even liggen en streek met haar vingers door de zwarte haren van de jonge vrouw. Ze zuchte.
Toen ze langzaam overeind kwam voelde ze haar onderbroek zakken. Ze draaide zich half om en glimlachte : een hand hield het broekje nog stevig vast. saskia zakte weer terug en kwam daarbij op het mooie snoetje van haar uitgeschakelde tegenstandster te zitten. "Sorry, lieverd, maar mijn onderbroek krijg je niet" zei ze kalm maar beslist. Ze maakte de hand los, stond op en trok haar broekje weer op. het pistool dat tijdens het gevecht was weg geslingerd stopte ze weer terug.
 
De agente verborg het katvrouwtje op een rustig plekje en op het moment dat ze wou nadenken over een plan om haar collega te bevrijden hoorde ze het geluid van een naderende auto. "Diabola!" schoot het door haar heen.

Vervolg: klik hier voor deel 2


Mail:
De Boeiende Schrijver

 

back to HeXX-page 

 

 

eXTReMe Tracker