Sauna door The Maser D.

Zou het er dan toch weer van komen?!? Het is al weer jaren geleden, maar het lijkt het er op dat we de draad weer op gaan pakken.

Een beetje gespannen rijd ik naar de parkeerplaats waar we hebben afgesproken om vanaf daar samen door te rijden naar de sauna. Als ik de parkeerplaats op rijd, zie ik haar auto al staan. Ik parkeer naast haar en ze stapt bij mij in de auto. “Hi, lang geleden” zeggen we bijna tegelijk tegen elkaar. We geven elkaar een beetje onwennig een halve zoen op de mond, maar jij kijkt wel heel ondeugend. “Je ziet er weer heerlijk uit in je jurkje”  fluister ik in je oor voor ik wegrijd richting de sauna.

We praten over van alles en nog wat en in no-time zijn we bij de sauna. “Weet je zeker dat je met me naar de sauna wil?” vraag ik je voor we uitstappen. “Heel zeker!” antwoord jij met een enorme glimlach. We lopen naar de ingang van de sauna en regelen handdoeken, slippers en een badjas. Met onze handen vol gaan we de kleedkamer in, waar een andere vrouw zich net uit staat te kleden. We zoeken een stel lockers in een hoek op, trekken onze schoenen uit en beginnen ons uit te kleden. Ik kan het niet laten continu naar jou te kijken als je jezelf uitkleedt. Daar sta je dan weer bijna naakt voor me….  Misschien lijkt het maar zo, maar ik heb het idee dat jij mij alle tijd geeft om je eens goed te bewonderen. Het is maar goed dat ik mijn boxer nog aan heb, anders zou wel heel erg zichtbaar zijn hoe opgewonden ik ben!

“En, bevalt het nog een beetje wat je ziet?” vraag je me zachtjes. “Uhhh, ja, uhhh, enorm” antwoord ik bijna stotterend. Glimlachend draai je je om, zodat je met je rug naar me toe komt te staan. Je maakt je BH los, legt deze op het bankje naast je en je trekt langzaam je stringetje van je billen. Ik sta met open mond te kijken…. Uitdagend buk je voorover om je stringetje helemaal uit te doen, waardoor ik heel even een glimp kan zien van je glad geschoren kutje. Wow! Je trekt snel je badjas aan zegt lachend tegen mij: “Schiet eens op joh, sta niet zo te kijken!”. Ik draai me snel om, trek mijn boxer uit en doe mijn badjas aan, mijn opwinding zo goed mogelijk verbergend. Opeens hoor ik een vrouwenstem die zegt: “Die man niet te veel plagen hè?!” De vrouw die we eerder zagen staat lachend om de om de hoek van de lockers te kijken. Shit, helemaal vergeten dat we niet alleen waren in de kleedkamer!

Met rode hoofden lopen we in onze badjasjes richting de douches….maar….wat mij betreft kan de dag al niet meer stuk!

Bij de douches is het wat drukker, we hangen onze badjassen en handdoeken op en gaan tussen de andere bezoekers onder de douche staan.  Ik schrob je rug met het zout dat er ligt en vraag je waar we als eerste naar toe gaan. “Laten we eerst naar het Turkse stoombad gaan” zeg jij. Zo gezegd, zo gedaan.

Bij het stoombad hangen we onze badjassen en handdoeken op en gaan naar binnen. Op mijn “Hallo!” komen twee reacties. Het lijkt dus niet zo druk in het stoombad, al is dat niet goed te zien. We gaan aan de rand zitten en laten het stoom ons lichaam lekker verwarmen. Nu ik wat gewend ben aan het stoom en beperkte licht in het stoombad, zie ik dat er inderdaad nog twee andere mensen zitten. Na een minuut of vijf vraag ik zachtjes aan je of we even het bad in zullen gaan. Je knikt ja en we laten ons in het warme water van het bad zakken. Hmmm, lekker! We dobberen eerst wat rond in het kleine badje, maar al snel ga ik wat dichter naar jou toe. Niet helemaal per ongeluk raak ik je ineens aan….mijn hand glijdt over je linker tiet . Je kijkt wat boos en knikt richting de andere bezoekers die ergens in de mist zitten, maar ik haal mijn schouders op. Ik  pak je rond je middel en trek je naast me tegen de rand van het bad. Daar is een rand onder water waar we op kunnen zitten. Genietend van het warme water zitten we naast elkaar in het bad, onze hoofden net boven water in de stoomwolken. Plotseling voel ik jouw hand in mijn kruis… “Als jij aan mij mag zitten, mag ik ook aan jou zitten” fluister je heel zachtjes in mijn oor. Je speelt zachtjes met mijn ballen, waarop mijn lul natuurlijk meteen reageert…. We schrikken als de twee andere bezoekers opstaan en met een kort “dag” het stoombad verlaten. “Hmmmmm…..we  zijn even alleen……” zeg ik zachtjes. Ik sla mijn arm om je middel en trek je naar me toe, op mijn knieën. Ik leg mijn handen op je tieten, zeg lachend “Net iets meer dan een handvol….” en speel zachtjes met je tepels. Jij hebt inmiddels mijn harde lul stevig vast en trekt daar zachtjes aan. Ik ga wat verder onderuit zitten en trek je langzaam verder naar me toe…. Mijn harde lul schuift zachtjes tussen jouw gladde lipjes. “Eindelijk….” zuchten we bijna tegelijkertijd. Zachtjes beweeg jij op en neer en we gaan helemaal in elkaar op en genieten enorm van dit moment.

 We schrikken ons dan ook rot als er ineens “Goedemiddag!” klinkt! Duidelijk te horen aan de stem is een vrouw het Turkse stoombad binnen gekomen. Jij wil van me afglijden, maar ik houd mijn armen om je middel en druk je stevig op mijn schoot.  We horen dat de vrouw gaat zitten en we blijven zelf op het randje in het bad zitten.

Het duurt echt niet lang voordat we horen dat de vrouw opstaat en zich vervolgens langzaam in het water laat glijden. Binnen een paar seconden zit ze ongeveer naast ons en ik herken haar meteen als de vrouw uit de kleedkamer. Zij herkent ons blijkbaar ook meteen want ze zegt lachend: “Stoor ik jullie nu weer?” “Of zitten jullie gewoon lekker?” voegt ze er lachend aan toe. Voordat we kunnen antwoorden vervolgt zij “Ik heb het al door, blijven jullie maar lekker zitten….of beter….ga lekker door met waar je mee bezig was, ik vind het wel spannend om te zien….”.

 

reakties aan: The Master D

 

eXTReMe Tracker