Sauna door: S

Ik kom al jaren in dezelfde sauna, meestal alleen en met de bedoeling om weer eens helemaal van top tot teen te ontspannen. Gisteren had ik weer even tijd vrijgemaakt.
Ik zat in een luie stoel bij de open haard, die in het midden van de rustruimte staat. Ik staarde in de vlammen en was mijlenver weg met m'n gedachten.

Plotseling zag ik door de vlammen het gezicht van een oudere man. Een zeer knappe vijftiger, verdiept in een tijdschrift. Toen ik wat beter keek zag ik dat hij een verzorgd uiterlijk had en markante, sterke gelaatstrekken. Ondanks dat hij enkel in een donkere badjas gekleed was, was duidelijk te zien dat hij klasse had en goed gebouwd. Hij had een rustige blik in z'n ogen. Om kort te gaan, een man om bij weg te dromen en over te fantaseren.

Terwijl ik zo aan het dromen was, had ik niet door dat ik naar hem aan het staren was en ik kwam met een schok in de realiteit terug toen ik bemerkte dat hij terugkeek! Met een rood hoofd nam ik snel een slok van m'n tonic en durfde niet meer uit m'n boek op te kijken. Toen ik een vluchtige blik naar de overkant wierp zag ik dat hij alweer in z'n blaadje was verdiept en ik kon me weer ontspannen.
Plotseling voelde ik dat er naar me gekeken werd. De man had z'n tijdschrift weggelegd en zat me achterovergeleund met een geamuseerde blik aan te kijken. Toen onze blikken elkaar kruisten keek hij niet weg en ik kon die ogen niet loslaten. Na elkaar een eeuwigheid te hebben aangestaard, stond hij op, zei zacht: tot straks en liep de ruimte uit.

M'n hart klopte in m'n keel en ik had het bloedheet. Tijd voor een kalmerende koude douche, dacht ik. Ik sloeg de rest van m'n drankje achterover en liep met trillende benen van opwinding de rustruimte uit. Ik keek om me heen of ik hem ergens zag staan, maar hij was nergens te bekennen. Ik stapte onder de koude stortdouche. M'n lijf kreeg een shock, maar m'n kruis bleef bloedheet. Nu eerst een stoombad, dat werkt ontspannend. Ik zag geen hand voor ogen, de stoom was te dik. Op de tast ging ik bovenin de hoek zitten, m'n favoriete plekje op de tweede trede. Ik was helemaal alleen in de stoomcabine en dat vind ik altijd erg prettig. Toen ik dan ook de deur hoorde openen voelde ik me even gestoord, maar bijna ogenblikkelijk voelde ik aan m'n samentrekkende kutje dat de man uit de rustruimte binnen was gekomen.

Ik hield me muisstil en m'n hart klopte in m'n keel. Opeens hapte ik naar adem, want ik had onbewust m'n adem ingehouden. Hij draaide zich naar me toe en ging vlak onder me zitten. Ik durfde niet te gaan verzitten en was bang dat m'n benen zouden verkrampen. 
M'n ogen waren ondertussen al wat gewend geraakt aan het minieme licht en ik kon hem al beter onderscheiden. Hij zat half naar me toegekeerd en keek schuin omhoog. Ik voelde z'n handen zacht m'n benen strelen en langzaam spreidde hij ze, stukje bij beetje, strelend, telkens wat wijder, centimeter voor centimeter, tot ik uiteindelijk ordinair wijdbeens zat. Z'n handen gleden omhoog over m'n warme, natte benen tot z'n duimen bij m'n lipjes waren beland. Ik kreunde zacht en zuchtte diep.

Z'n vingers gleden door m'n natte kutje en verdwenen af en toe plagend in me. Ik was doornat en had niet genoeg aan die plagende vingers, ik wilde hem heel hard en heel diep in me voelen. Ik zakte een verdieping, voelde zonder omwegen aan z'n harde pik en ging met m'n rug naar hem toegekeerd, bovenop hem zitten. Een diepe grom ontsnapte aan z'n keel en ik nam het heft in handen en bereed hem hard en diep. Z'n handen hielden m'n volle borsten stevig vast en ik leunde voorover met m'n handen op z'n knieën.

Plotseling nam hij de touwtjes weer in handen, draaide ons om zodat hij me van achteren staand kon neuken. Ik zocht steun aan de bank en hij klauwde z'n handen in m'n schouders en stootte….stootte…. ik verloor alle besef van tijd en verloor mezelf in een langdurig orgasme. M'n lichaamstemperatuur had ondertussen het kookpunt bereikt en ik viel bijna flauw.

Plots ging de deur open en een stel babbelende vrouwen kwam de stoomcabine binnen, geheel niet in de gaten wat zich vlakbij hen afspeelde. Hij draaide ons zachtjes om en ging zitten met mij nog bovenop hem. Z'n handen gleden strelend over m'n natte lichaam en hij hield me stevig op z'n schoot gedrukt. Z'n vingers streelden m'n clit, langzaam maar doeltreffend. Ik gaf me helemaal aan hem over en terwijl ik schokkend, met ingehouden kreun, klaarkwam beet ik m'n hand stuk om maar geen geluid te maken.
De vrouwen hadden nog steeds niks door, zagen ons waarschijnlijk wel maar het was niet te onderscheiden wat we aan het doen waren. Ze babbelden vrolijk door. Ik voelde me nu niet alleen fysiek maar ook psychisch zeer sterk met hem verbonden. Hij kustte me in m'n nek en ik leunde relaxed achterover. "Kom", zei hij "afkoelen!" en zette me van z'n schoot. Ik stond te trillen op m'n benen en hij pakte m'n hand. Na een vriendelijk: "goedenavond, dames", liep hij met me naar buiten en zette me zonder omwegen prompt onder de koude douche.
Een lach, een kus vol op m'n mond en weg was hij.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 


back to HeXX-page