Secretaresse                 voor  Meesteres Misty.  
Mijn secretaresse is mijn meesteres

Twee jaar geleden was ik nog keurig getrouwd. Ik ben directeur van een kleine firma en ik had het eigenlijk te druk om bij zaken als relatie en sexleven stil te staan. Erger nog, beiden schoten er nogal eens bij in en ik vond het nog best ook. Mijn vrouw is nooit zo'n superminnares geweest en als we al eens wat deden, dan was dat van weinig betekenis en duurde het nooit lang. Tot, op een gegeven moment, mijn pasgetrouwde secretaresse in verwachting raakte en te kennen gaf dat zij besloten had met haar baan te stoppen. De een na de andere kandidate passeerde de revue en ik had de moed om een echte goeie te vinden al bijna opgegeven, toen Linda opdook. Hoewel ik eigenlijk een iets jongere secretaresse in gedachten had, besloot ik, na een tweetal gesprekken met Linda, die vierendertig was, dat ik het met haar wilde proberen. Ze kwam over als een zelfverzekerde vrouw die wist wat ze wilde. Ze sprak haar talen, zag er keurig uit en er was ng iets dat me intrigeerde. Ik kon er alleen niet opkomen wt. Uiteindelijk hield ik het er maar op dat ze 'n uitstraling had die me beviel.

't Ging allemaal prima. Na een week hoefde ik haar weinig meer te vertellen en had ze al een soort automatisme ingebouwd, daar waar het ging om vaste werkzaamheden. Mijn agenda leek ze uit haar hoofd te kennen, er was altijd verse koffie etcetera. Kortom, ik had niets te klagen. Daarbij zag ze er elke dag weer schitterend uit. Altijd in het zwart, maar hoe dan ook, steeds even sexy. Zwarte lakleren schoentjes droeg ze vaak, met zulke hoge spitse hakjes, dat ik me afvroeg hoe ze er in godsnaam op kon lopen. Maar ze bewoog er zich wonderbaarlijk gracieus op. Zwarte kousen, waarvan ik in stilte hoopte dat het inderdaad kousen waren en geen panties. Ondanks haar leeftijd waren de rokken die ze droeg altijd kort. Maar als iemand het kon hebben, was zij het wel. Ze had schitterende lange benen en een mooie strakke kont. Over haar boezem kan ik kort zijn. Volle, recht vooruit staande borsten had ze. Met mijn mannenogen schatte ik ze op cup C grootte en dus zeker meer dan 'n hand vol! Ze liet ze ook graag zien, want ze droeg of hele strakke truitjes, of bloesjes waarvan ze steevast een knoopje teveel openliet. Haar donkerbruine haar, met een oranje gloed, droeg ze op verschillende manieren. Dan opgestoken, dan weer loshangend, maar altijd verzorgd.

Kortom, Linda was een prachtvrouw. Ik droomde in stilte van haar, maar als een man van principes, zou ik nooit de aanleiding geven, om ooit iets te beginnen samen. Tot de dag waarop we samen overwerkten en zij, toen we naar huis wilden gaan, tot de ontdekking kwam dat haar auto niet wilde starten. Ik bood haar een lift aan die ze graag aannam. Ik moest er tijdens de rit mijn best voor doen de aandacht bij de weg te houden, want naast mij zat de vrouw met wie ik in mijn dromen al heel wat keren de liefde had bedreven. Of het nu door haar uiterlijk of door haar houding kwam, weet ik niet, maar in mijn dromen had zij altijd een dominante houding, wat ik als zeer prettig had ervaren.

Toen ik stopte voor de ingang van de flat waar zij woonde, vroeg ze of ik nog even mee naar boven ging. Eerlijk gezegd, was ik best nieuwsgierig naar haar leefomgeving en dus zei ik 'ja'. Haar flat was modern en licht ingericht. Zag er best gezellig uit. Nadat ze voor ons allebei een drankje had ingeschonken kwam ze naast me op de bank zitten. 'Hoe vind je het hier?' vroeg ze, terwijl ze, schijnbaar zonder erg, haar hand op mijn been legde. 'Wel mooi ja, je hebt het leuk voor elkaar Linda,' zei ik. Even was ik bang dat de trilling in mijn stem zou verraden hoe het mij te moede was. Ineens stond ze op. 'Ik weet hoe jij je voelt,' zei ze, en ze glimlachte op een geraffineerde manier.

'Ik weet hoe jij je voelt, en daarom ben ik blij dat je nu eens op mijn terrein bent. Want hier, liefje, hier ben ik de baas'. Ze zette een voet op de bank, vlak naast me. Ze legde haar hand op haar dij en begon dat rokje naar achteren te stropen. Nauwelijks van de schrik bekomen zag ik dat ze inderdaad kousen droeg. Zwarte nylons met een satijnachtige glans er overheen en met boorden, donkere kousenboorden, vastgehaakt aan jarretels. Ik kon tot aan haar kruisje kijken! Ik zag dat smalle reepje zwarte stof over haar venusheuvel spannen. Aan de zijkant kwamen er wat kleine zwarte schaamhaartjes uit. Haar hand die eerst nog op haar dij lag verdween naar de binnenkant. Ze spreidde haar benen nog wat verder, keek me aan en zei: 'ik wil dat je me streelt liefje, hier'.

Mijn hand trilde toe ik haar dij aanraakte. Ik deed natuurlijk veel te voorzichtig. Ineens pakte ze mijn hand en drukte hem tegen haar kruis aan. 'Voel maar,' zei ze: 'voel maar geil beest! Dat wil je toch, hm..?' Ik wilde een vinger achter haar kruisje haken om haar blote kut te voelen, toen ze ineens die voet van de bank haalde en achteruit stapte. 'Oh nee, zo makkelijk gaat dat niet!' zei ze. 'Kleed je uit! Ik kom zo terug!'

Daar stond ik dan. Mijn secretaresse gaf mij bevelen! Ik kon bijna niet geloven wat er gebeurde. Maar ik deed wat ze zei. Met kloppend hart ontdeed ik me van mijn kleding. Daar stond ik dan, spiernaakt en vol schaamte over mijn erectie, ondanks het feit dat ze toch wel heel willig leek. Ik wist niet wat ik zag toen ze de kamer weer binnenkwam. Ze droeg een strakke zwart leren japon, heel kort. Haar jarretels kwam er onderuit. Tussen de zoom van haar jurk die strak om haar dijen spande, en haar kousenboorden, zag ik het lichte vlees van haar dijen. Ze droeg weer die zwarte lakleren naaldhakken. Haar jurk was van voor gesloten met een lange rits die aan de bovenkant bij haar borsten nogal ver openstond. Ze had haar haar opgestoken en zich heel zwaar opgemaakt. Wat ik zag maakte een enorme indruk op mij. Ze zag eruit als een echte domina.

'Zo meneertje,' zei ze,' nu doe je maar eens wat ik zeg! Begin maar eens met te knielen!' Ik wist niet hoe gauw ik haar bevelen moest opvolgen. Ik liet me meteen voor haar op de grond vallen. In haar hand hield ze een spaans rietje dat ze onder mijn kin duwde. Ze dwong me naar haar op te kijken. 'Omdat dit nieuw voor je is, zal ik voorzichtig met je zijn,' zei ze. Ze trok het rietje terug en liep om me heen. Voor ik in de gaten had wat er gebeurde, voelde ik een venijnige tik tegen mijn billen. Ze wachtte even en deed het toen nog eens.

Het was zo raar. Ik liet me door mijn secretaresse op mijn billen tikken! De vernedering was groot en het deed nog behoorlijk wat pijn ook, toch bleef mijn erectie! Het was gewoon een heel aparte sensatie. Ik had op dat moment echt alles voor haar willen doen! Ze stopte met de geseling. Ze zei dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Toen ik gestrekt op de grond lag nam zij plaats bovenop me. Ze keek me gemeen glimlachend aan en drukte toen haar onderlichaam op mijn stijve paal. Ik merkte dat ze geen slip droeg. Ze bewoog zich heen en weer, wreef met haar blote geslachtsdeel over mijn pik. 'Vind je dit lekker, hm? Geil beest dat je d'r bent! Hier hou jij wel van van h? Zeg het dan! Zeg me hoe vaak je al geile fantasietjes had over mij. Zeg het, toe dan!' Terwijl ik stamelde dat ze gelijk had, bewoog zij zich omhoog. Ze stopte toen ze boven mijn gezicht zat.

'Je mag je fantasietjes nu gaan uitleven schatje,' zei ze en ze drukte haar vochtige geslacht op mijn gezicht. Ik probeerde met mijn tong in haar gleuf te komen en haar clitoris te raken, maar door de snelle bewegingen die ze maakte, bood ze mijn geen enkele kans. Ze plaagde me! Hoe graag had ik haar met mijn mond verwend, haar een orgasme bezorgd! Maar ik kwam niet verder dan wat vluchtige likjes, want op het ene moment perste zij zich vol op mijn mond en op het andere moment verdween haar kruisje net buiten mijn tongbereik. Ze stond op. 'Je maakt me geil jij,' zei ze. Ze liep weg, trok een la van het dressoir open en haalde er en dildo uit.

'Je maakt me zo geil schatje', zei ze, 'dat ik er echt iets aan moet doen. En jij mag kijken'. Ze ging op een eetkamerstoel zitten en spreidde haar benen. Terwijl ze een hand op haar kut legde en haar lipjes van elkaar trok, zei ze: 'kom maar wat dichter bij, zodat je alles goed kunt zien'. Ik ging opnieuw op mijn knien voor haar zitten. Toen zij de dildo langzaam bij zichzelf naar binnen drukte, pakte ik mijn stijve paal vast. Geheel volgens de regels van het spel, vroeg ik haar of ik mezelf af mocht trekken. Dat mocht, zei ze. Het was een genot om te zien hoe ze zichzelf met die dildo naar een hoogtepunt begon te brengen. Volkomen schaamteloos zat ze te genieten van wat die kunstpik in haar teweegbracht.

Ikzelf leek, door de afstand die tussen ons was, alleen maar erger te worden opgezweept. Hoe harder zij met haar dildo tekeer ging, des te sneller begon ik te trekken. We stevenden samen op ons hoogtepunt af en ineens was het zover. Ik probeerde mijn zaad nog op te vangen met mijn hand, maar het was zoveel dat het haar vloerkleed bevlekte. Toen ze dat, nadat ze weer bij haar positieven was gekomen, zag, zei ze: 'ruim je dat even op'. En toen stond ze op en verliet ze de kamer. Natuurlijk deed ik wat ze zei.

Toen ik tien minuten later aangekleed op de bank zat, kwam ze weer binnen. Ze had zich omgekleed en deed alsof er niets gebeurd was. 'Je vrouw wacht, moet je niet eens gaan?' zei ze, en: 'bedankt nog voor de lift'.

 

0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker