Slaaf

Kwartetten (met sletten) door: a.

Nadat ik heb aangebeld wacht ik; ik voel wat vlinders in mijn buik. Vanavond zal ik deel uitmaken van een gezelschap. Mijn Meesteres, de Meester, die ik al eens heb ontmoet en een slavin. Ik voel me ontspannen, ondanks de enerverende dag die ik op mijn werk had. Kennelijk zijn ze druk in de weer want er wordt nog niet opengedaan. Maar waarom haasten?

Eindelijk wordt de deur opengedaan. De Meester. Hem had ik niet meteen aan de deur verwacht. Ik geef hem een hand en ik loop wat schutterig naar binnen, een bosje bloemen in de hand. In de woonkamer zie ik Haar. Ik geef haar de bloemen; ze bedankt me ervoor en kust me. Ze is ontspannen, bijna vrolijk, ze heeft het duidelijk naar haar zin. Meteen zet ze de bloemen in het water. Ik sta er bij en kijk ernaar. De Meester is naar de slaapkamer gegaan. Ik hoor gekreun en zacht gejammer. Een vrouwenstem, het kletsen van een blote hand of plak tegen haar huid. Ik draal nog wat in de kamer als ze uit de keuken komt. Ik beleef haar ogen en haar stem. Ik voel me warm worden van binnen. Een bepaald soort geilheid maakt zich van me meester. Hier kan ik veilig de controle uit handen geven. Bij haar wil ik schaamteloos zijn. 
Ik wil het, heel diep.

Ze neemt plaats in de stoel en kijkt me intens en verleidelijk aan. 'Ik wil dat je voor me gaat strippen.' zegt ze. En zonder na te denken over hoe ik dat dan zou moeten doen begin ik er meteen aan. De gene verdwijnt. In mijn hoofd is 'strippen' gekoppeld aan vrouwelijkheid. Ik probeer het zo mannelijk mogelijk te doen. Niet macho. Ze mag me zien, hoewel ik altijd twijfel over mijn uiterlijk. Op de maat van de muziek beweeg ik. Ik zie hoe ze me bekijkt. Ik probeer het uitkleden uit te stellen. Eerst mijn jasje, dan langzaam mijn das. Ik laat beide met een zo elegant mogelijk gebaar op de grond glijden. Met mijn postuur valt dat niet mee. Terwijl ik me dat bedenkt glimlach ik. Ze kijkt me onderzoekend aan. Ze lacht even, maar maant me direct serieus te zijn. Dat piepkleine beetje onzekerheid van haar kant vertedert me. Wat is ze lief en wat kan ze me bespelen en pijn doen. Ik weet dat ik het voor deze momenten doe. Ik kan mateloos genieten van haar strengheid en dwang, maar ook van haar tederheid en haar onzekerheid (die ik sporadisch zie). Ik knoop mijn shirt langzaam los. Ik draag geen onderkleding. Als ik tot de onderste knoopjes ben gekomen trek ik het shirt aan de bovenkant wijd open en toon haar mijn borst en schouders. Ik voel weer geilheid opkomen, vooral door de manier waarop ze naar me kijkt. Ik trek mijn schoenen en sokken uit, in het besef dat ik dat niet zo sexy doe. Ze glimlacht weer. Als ik een beetje verontschuldigend teruglach, lacht ze voluit. 'Serieus nu!' zegt ze weer en dat kost me geen moeite. Langzaam trek ik de riem van mijn broek los. Ik open de bovenkant, doe de rits langzaam naar beneden. Ze wil dat ik geen onderbroek draag als ik bij haar kom. En dus toon ik haar mijn gladgeschoren onderbuik. Ik keer mijn rug naar haar toe en trek het shirt naar achteren zodat mijn schouders zichtbaar worden. Ik draai met mijn heupen. Dan doe ik het shirt tergend langzaam uit en draai me voor haar rond. De manier waarop ze naar mijn blote bovenlijf kijkt doet wat met me. Ik voel het alsof ze haar bezittingen inspecteert. Zoals de manier waarop een vrouw een nieuw kledingstuk bekijkt. Ik hoop dat ze me wil aanraken en kom wat dichter in haar buurt. Haar ogen richten zich op mijn kruis. Ik weet wat ze verlangt. Voordat ik haar mijn pik aanbied draai ik me weer om. Ik laat mijn broek tot over mijn billen zakken. Ik draai weer met mijn heupen. Ik trek de broek omhoog en keer me weer langzaam om. Dan laat ik hem langzaam zakken. Hij valt op mijn enkels en ik stap er in ťťn (aardig gelukte) beweging uit. 'Handen in je nek' zegt ze.

Dit is wat ik wil. Overgeleverd zijn aan haar. Handen in mijn nek. Naakt. Benen licht gespreid. Heupen naar voren. Aanbieden. Ik voel me helemaal van haar. Ze raakt me aan. Haar handen aan mijn pik. Nagels over mijn balzak. Wat zachte tikken op mijn kont. Ik zou me voor haar willen aftrekken, nu. Mijn pik wordt groter. Als ze nu zou zeggen: 'Spuit voor me in mijn hand en lik het eruit' zou me dat geen moeite kosten. De wijze waarop ik nu voor haar sta en de manier waarop ze met me bezig is, geeft me een gevoel dat het volmaakt is. Voor mij is er verder niets meer nodig. Alleen maar er te zijn voor haar. Haar toegang verlenen tot in mijn lichaam. Mijn soevereiniteit opgeven.

Ze neemt weer plaats in de stoel en bindt me een kap over het hoofd. Ik zie niets meer en hoor bijzonder weinig. Dan draagt ze me op haar te volgen naar de slaapkamer. Voorzichtig loop ik aan haar hand. Ze leidt me, nu letterlijk. Ik voel me veilig. De geluiden uit de slaapkamer dringen tot me door. Ik hoor een vrouw steunen en kreunen. Een geile stem. Ik moet rechtop blijven staan. Dan voel ik handen. Meer en andere handen dan die van de Meesteres. Een tijdje gaat dat zo door. Er worden tepelklemmen bij me opgezet. Af en toe komen ze heel strak te staan. Uit de handelingen en opdrachten die de slavin moet uitvoeren begrijp ik dat de tepelklemmen met een kettinkje verbonden zijn en dat ze dit in haar mond moet nemen. Kennelijk heeft ze er plezier in om het kettinkje goed strak te houden. Of ze heeft dit als opdracht gekregen. Toch begin ik te vermoeden dat ze er lol in heeft om het mij niet makkelijk te maken. De klem glijdt langzaam naar het uiteinde van mijn linkertepel. Pijn. Bijna ondraaglijk. Ik overweeg genade te vragen. Uit ervaring weet ik dat hij er elk moment af kan schieten. Maar het gebeurt niet. Geen van drieŽn merkt het op. Ik weet dat ik mag aangeven dat ik mijn grenzen nader, maar ik wil het niet. Ik verbijt mijn pijn en ik geniet er op een speciale manier van. Ik maak mijn hoofd leeg en probeer mijn gedachten op iets anders te richten. Ik concentreer me op het idee dat ik het voor mijn Meesteres doe. Even later schiet de klem los. Oeff, dat werd tijd. In mijn gevoel heb ik een half uur zo gestaan en is een flink stuk van mijn tepel in de klem blijven hangen. Ik ben een beetje trots op mezelf dat ik dit voor de Meesteres heb kunnen verdragen. De slavin moet op haar knieŽn en moet me pijpen. Hoewel ik me heel geil voel en ze het op een ervaren manier doet, krijg ik geen volledige erectie. Ik vind het op dat moment ook niet zo belangrijk. Mijn vorige meesteres heeft me afgeleerd een stijve te krijgen tijdens een sm-ontmoeting. Pas aan het eind mocht ik me meestal voor haar aftrekken. Pas dan mocht ik mijn stijve aan haar laten zien. Ik weet van Meesteres Misty dat ze dat anders wil. Ik heb het idee dat dat nog wel komt. Ik ben nog niet schaamteloos genoeg denk ik.
Ik probeer niet meer te denken en me te laten leiden door het lekkere gevoel dat de pijpende slavin me geeft. Ik merk dat ze ervaren is en dat idee windt me op. Ik voel ook een zekere verbondenheid met haar. Ze is duidelijk geil en heeft weinig schroom, dat is me duidelijk. We worden tegen elkaar aangezet, eerst met de rug, dan met de voorkant. Ik voel haar zachte grote borsten. Ik merk dat ze een stuk kleiner is dan ik. Ze reageert heel fysiek als er dingen met haar gebeuren. Ik vermoed dat er met elektro gespeeld wordt. Ze kreunt en kust en likt mijn tepels. Af en toe bijt ze er in en doet dat niet zacht. Ik voel hoe haar handen naar mijn pik en ballen gaan. Mmmmm. Dat is heel geil. Voordat ik het heel erg lekker ga vinden, krijg ik opdracht te doen waarvoor ik in eerste instantie gekomen was. De demonstratie van het krukje.

Op de tast zoek ik naar het stukje huisvlijt. Het is een simpel zwart kunststof krukje, waarop een dildo stevig is vastgezet. De dildo is verwisselbaar, dus ik weet niet waaraan ik begin. Deze keer valt het mee. Ik hurk over het ding en die glijdt zonder erg veel moeite naar binnen. Ik ben inmiddels al zo getraind door Meesteres Misty dat ik denk dat ik al aardig wat in mijn kont kan hebben. Ik begin een beetje op en neer te rijden en neuk mijzelf zodanig dat ik op het krukje kan gaan zitten. Ik hoor geen geluid. Ik weet dat er naar me gekeken wordt. Wat een slet ben ik. Ik voel me hoerig. Ik probeer mijn benen een beetje wijder te doen. Ik wil dat er naar me gekeken wordt en wil het uitzicht zo optimaal mogelijk maken. Even later hoor ik weer geluiden. Ik zit stil en geniet van de sfeer. Ik mis wel het visuele. Ik probeer me een voorstelling te maken bij wat ik hoor.

Kennelijk wordt de slavin onder handen genomen. Wat ik hoor gaat meer over erotiek dan over pijn en vernedering. Ik heb het idee dat ze onbeschaamd het ene orgasme na het andere beleeft.
Na een korte pauze hebben de Meester en de Meesteres iets nieuws bedacht. De slavin moet tegen me aan gaan staan, gezichten naar elkaar. Onze lijven worden in folie gewikkeld. Het moet strak, want we worden tegen elkaar geperst. Heftig contact zou je dat kunnen noemen. Het is warm, ik begin te transpireren. Toch heb ik het relatief makkelijk want ik ben een kop groter dan zij. Ze kust mijn borst. Dat is lekker en lief, ik probeer haar te strelen. Iemand kneedt mijn ballen en probeert iets in mijn anus te krijgen. Ik probeer mee te werken, maar de houding is niet optimaal. Naar mijn gevoel wordt ook de slavinnekut gevuld of gevoeld. Ze kreunt en likt en kust mijn borst. Het is lekker. Ze komt trillend klaar, geil! Ik merk dat de slavin het veel warmer heeft dan ik. Het folie zit strak om mijn schouders en dat betekent dat ze minder lucht krijgt dan ik. Het duurt een tijdje en alles is lekker wat er gebeurt. Ik wou dat ik haar kon zien; ik zou haar hoerige geilheid willen zien, mmmmm.

Dan wordt er een pauze ingelast. Er wordt wat gedronken, hetgeen voor mij een hele tour is vanwege de kap over mijn hoofd. Ik zit in kleermakerszit op de grond. Mensen lopen langs, maar ik weet niet of het de Meesteres, de Meester of de slavin is. Af en toe wordt ik gestreeld. Ik voel me goed. Zo mogen ze me uren laten zitten. De slavin gaat douchen en daarna naar huis. De Meester gaat even met haar mee.

Ik moet opstaan en wordt weer naar de slaapkamer gedirigeerd. 'Ik ga je neuken en je mag kiezen' zegt de Meesteres, de grote of de kleine. Het klinkt alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Ik twijfel. Met hese zwoele stem fluistert ze: 'ik vind de grote lekkerder en ik zal je lief en teder nemen'. De wijfel maakt plaats voor zekerheid. 'De grote alstublieft Meesteres,' vraag ik deemoedig, 'alstublieft neukt u me met de grote?' En ze doet het, het doet pijn, maar ze neemt me heel lief. Hij voelt groter dan ik gehoopt had, dieper dan ik verwacht had en ze haalt hem er vaker uit dan ik vermoed had. Maar ik wil wijd zijn voor haar, ik wil opgeleid worden en getraind zodat ze me hard kan neuken met deze dildo. Mijn kont ver opgerekt, haar hoer. En met deze gedachten bied ik me aan haar aan.

Lees ook: slavin

 

 


back to HeXX-page