Sleuteltjes: door albert, slaaf van Misty

Gisteren hebben we een grote stap gedaan, mijn meesteres en ik. Een stap die voor mij misschien nog wel de meest ingrijpende gevolgen gaat hebben. We hebben een kuisheidsgordel aangeschaft.
Een tijdje geleden had mijn meesteres van iemand een zelf ontworpen exemplaar gekregen om te proberen. Dat hebben we gedaan, maar hoewel hij mooi ontworpen was bleek het dingetje niet effectief. Ik kon nog steeds overal bij. Maar het fascineerde haar wel. We gaan nogal eens uit eten of naar de film. Het leek haar wel spannend onder de tafel haar voet tegen mijn kruis te drukken, me op te winden terwijl ik daar niets mee zou kunnen. Leuker nog leek het haar om ook controle te hebben over mij als ik niet bij haar ben. Zelf vind ik het ook een opwindende gedachte dat zij meer greep krijgt op mijn leven. De controle over je sexualiteit is in belangrijke mate de controle over je persoon. Ik wil dat aan haar geven. Twee zielen, één gedachte.

We hebben er een dagje uit van gemaakt. Geholpen door het mooie weer hebben we lekker door de stad geslenterd en verschillende shops bezocht. Lekker lang op het terras gezeten en samen uit eten geweest. Heerlijk. Ze heeft zo'n uitstraling dat iedereen omkijkt. Ik ben best wel trots dat ik bij haar mag lopen.
De keuze is uiteindelijk gevallen op een CB3000. Een mooie plexiglas buis met een beetje een penisvorm erin. Mooi vormgegeven, bijna een kunstobject.

Ik mag hem thuis gaan uitproberen. Proberen de gordel om te doen waar mijn meesteres bij is lijkt een onmogelijke opgave. Probeer het maar als ze toekijkt, daar wordt ik echt veel te opgewonden van. Echt passen zal het dus niet. Ik krijg de opdracht om het thuis uit te proberen.
In de loop van de tijd heb ik best wel het een en ander over de CB's op internet gelezen. Het lijkt ons wel verstandig om eerst maar eens te trainen. Kiezen voor de juiste maat ring die om je balzak gaat zodat het niet gaat schrijnen. Daarnaast schijnen nogal wat mannen in het begin 's nachts problemen te hebben met beknelling als gevolg van onbewuste erecties. Soms zo erg dat de gordel echt af moet. Ik krijg daarom de sleuteltjes mee naar huis.

Eenmaal thuis kan ik niet wachten met uitproberen. Ik ben trouwens best wel zenuwachtig. Ik heb geen idee waar dit allemaal toe gaat leiden, hoever we zullen gaan, hoever zij zal gaan. Even is er twijfel of ik het echt allemaal wel wil. Mijn handen trillen als ik de verschillende onderdelen probeer in elkaar te passen.
En ja hoor, zodra ik de ring achter mijn balzak heb bevestigd krijg ik een flinke erectie. Of het komt door de opwinding of doordat de ring als een soort cockring fungeert weet ik niet. Eén ding is wel duidelijk. Mijn penis gaat niet in dat buisje passen.
IJsblokjes brengen uitkomst. Daarmee lukt het om de erectie en het gevoel in mijn penis te laten verdwijnen. Gauw het buisje aan de ring bevestigd. En het slot erop natuurlijk.

Het gekke is dat, zodra het slotje dicht klikt, er een soort rust over me heen valt. De zenuwachtigheid verdwijnt. Dit is iets wat ik al heel lang gewild heb, over gefantaseerd heb. En nu is het dus gebeurd. Daar komt bij dat het niet onaangenaam aanvoelt. Je bent je er natuurlijk van bewust dat er iets aan je penis is bevestigd, maar dat is niets nieuws. Het doet geen zeer, zit comfortabel en, heel bijzonder, ik voel zelfs een soort van bescherming.

Natuurlijk raak ik opgewonden. Mijn penis wil groeien. Dat kan zeker wel anderhalve centimeter en dan is de ruimte in het buisje op. Het is mooi om te zien hoe het buisje zich vult en hoe de lucht achter het plexiglas wordt weggedrukt. Als het buisje vol is is het net een mooie glimmende plexiglas penis. Het ziet er best mooi uit. Er is alleen één verschil. Het buisje heeft de vorm van een slappe penis en blijft onwrikbaar naar beneden staan. Zeer doet het niet; het eerder een prettig gevoel van volheid.

Vervolgens maar een uitgeprobeerd hoe het gaat met een broek aan. Ik probeer het met mijn wijde spijkerbroek. Staand zie je er helemaal niets van, zelfs niet als je er echt op let. Als ik daarentegen ga zitten zoekt het buisje zich een weg mijn broekspijp in. Voor degene die goed oplet ziet het er uit alsof ik een flinke erectie heb. Stijf is het wel ja. Hard zelfs. Maar plexiglas is nu eenmaal hard.
Het zal waarschijnlijk gaan betekenen dat ik nieuwe, nog wijdere broeken kan gaan aanschaffen.

Ik wil wel verslag doen aan mijn meesteres en kijk of ze in de chat op haar site is. Als ik achter de computer ga zitten voel ik onbewust dat mijn penis weer stijf wil worden. Werktuiglijk, zoals mannen dat nu eenmaal doen, grijp ik naar mijn kruis. Wat er dan gebeurt is bijzonder, vervreemdend bijna. Natuurlijk voel ik de harde plexiglas koker in mijn handen, maar mijn penis voelt niets. Nog eens proberen maar nee, echt niets. Als ik zou willen proberen mezelf te stimuleren dan kan ik dat echt vergeten.
Natuurlijk is ze nieuwsgierig. Ze belt me zelfs. Hoe voelt het? Past het? Raak ik er opgewonden van? En natuurlijk kan ze het niet nalaten te plagen en ze probeert me op te geilen. Dat is niet moeilijk. Zodra ik haar stem maar hoor…. Mijn penis probeeert uit zijn kokertje te barsten, maar no way.
Ik beloof haar om te proberen het de hele nacht vol te houden. Ik krijg wel de opdracht om van haar te dromen. Alsof ik dat anders niet zou doen!

De nacht is eigenlijk reuze meegevallen. Het lukt om gewoon goed te slapen. Natuurlijk zijn er de nachtelijke erecties, maar eigenlijk voelt het wel aangenaam. Het gegeven dat je penis ergens inzit geeft toch wel een prettige sensatie. Alleen jammer dat je er verder niets mee kan. En nu vind ik het nog lekker maar misschien ga ik er toch wel heel anders over denken als ik dat ding eens drie weken of misschien wel langer moet dragen
Gewoon omdraaien en weer verder slapen dus. Als je dat doet geeft ook het getik van het slotje tegen het plexiglas op den duur vanzelf een vertrouwd geluid.

Vanochtend heb ik echt zo lang mogelijk lopen treuzelen om de kuisheidsgordel af te doen. Het lijkt wel of hij een deel van mezelf is geworden. Nu al.
Ik durf nog niet het risico te nemen om de gordel de hele dag aan te houden. Ik zit de hele dag met een vriend op een boot en veel ruimte om hem discreet ergens af te kunnen doen is er niet. Dus toch maar uit.
Vanavond mag ik naar mijn meesteres. Ze wil hem graag zien. En als ik pech heb (of geluk heb, het is maar net hoe je het wil zien) mag ik de sleuteltjes inleveren. Daarna duurt het wel weer een paar dagen eer ik haar zal zien. We gaan dan filmopnamen maken. Ze zal me neuken heeft ze al gezegd. Met haar grootste voorbinddildo. En de gordel, die moet ik aanhouden..

 

 

 

 

     Mrs.Misty

 

 


back to HeXX-page