Stem....: door kls

Ik lig op bed, mijn benen zijn gespreid. Mijn ogen zijn gesloten. Als een engel zweeft Ze boven me, Haar stem fluisterend in mijn oor: 

‘Trek’. Ik laat mijn hand via mijn ballen naar boven gaan. Ik ben geil, mijn pik staat strak overeind, een druppeltje voorvocht valt op mijn buik. Mijn hand omvat mijn pik, ik voel hem kloppen. Langzaam begin ik mezelf te trekken, een zacht gekreun stijgt op uit mijn keel. Na een paar minuten is Haar stem er opeens weer: 

‘Neuk’. Ik voel een dildo in mij komen, hij wordt helemaal naar binnen gedrukt. Ik voel me opgevuld. Dan wordt de dildo er bijna tot het eind uitgetrokken en meteen daarna weer diep in mij gestoten. Langzaam word ik nu geneukt. In hetzelfde ritme als ik word geneukt, kreun ik. Ik zak weg in een roes van geilheid. Vlakbij mijn oor, weer Haar stem: 

‘Tepels’. De knijpers komen op mijn tepels. Mijn gekreun gaat over in gegrom als de knijpers hun werk doen. Mijn tepels worden opgerekt, pijn wordt genot, mijn lichaam gloeit. Mijn gegrom wordt luider, ik weet wat Ze wil horen. Plotseling is Haar stem er weer, zwevend door mijn hoofd, met het woord dat ik vrees: 

‘Kaars’. Het kaarsvet valt. Mijn buik, tepels, ballen, alles komt aan de beurt. Ik kreun, ik grom. Mijn lichaam siddert, kronkelt, schokt. Mijn pik staat op springen. Het is alsof Ze het voelt, want ik hoor Haar stem zeggen: 

'Trekken en ik wil je horen als je klaarkomt’.

In een snel tempo begin ik mezelf af te trekken. Vanuit het diepst van mijn lichaam komt een schreeuw, een schreeuw van overgave, overgave aan Haar en terwijl ik Haar naam uitschreeuw kom ik klaar. Dikke warme stralen sperma vallen op mijn borst en mijn buik en vermengen zich met het kaarsvet. Ik blijf trekken tot ook de laatste druppel op mijn buik valt. Terwijl ik na lig te hijgen klinkt Haar stem weer in mijn oor:

'Goed gedaan jochie’ en de verbinding wordt verbroken. 

Ik leg de telefoon neer en open voorzichtig mijn ogen. Ik kijk om me heen. Ik lig op mijn eigen bed, in mijn eigen slaapkamer. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, zo ver weg en toch zo dichtbij.

Kls

 

 

 

     Mrs.Misty

 

 

 


back to HeXX-page