Storm voor Hilda door: Max  A. 

Buiten raast de storm wild en ontembaar rondom het huis als ik de zware voordeur voorzichtig open. Ze stapt drijfnat van de regen naar binnen. De deur sluit ik snel om de storm buiten te houden.Ik kan echter niet voorkomen dat er regen naar binnen slaat. Een begroeting met een medelijdende glimlach komt mij ten deel. Haar natte jas leg ik over een stoel. Ik geef haar een zachte handdoek welke ik had klaar gelegd toen de regen begon te vallen. Met m'n wijsvinger gebaar ik uitnodigend richting mijn badkamer. Terwijl zij zich verzorgt en uitkleedt schenk ik twee grote glazen Kir in.

De open haard brandt fel. Ik leg er nog wat dikke houtblokken bij. Zo kan het vuur ongestoord een langere tijd z'n warmte afgeven. Ik pak haar drijfnatte jas van de stoel,sla de regen in de hal er vanaf en hang haar jas vlakbij de verwarming te drogen.

Op het moment dat ik de kaarsen in de kamer heb aangestoken en de lichten heb gedoofd komt ze in haar rode kamerjas binnenlopen. Ze droogt haar donkere korte haar nog na voordat ze de handdoek op tafel legt. Mijn ogen volgen zonder dat zij het door heeft haar blote voeten terwijl ze op de zachte dieprode vloerbedekking loopt. Ik wijs haar de comfortabele chaise longue die voor de haard staat. Ze knikt instemmend. De zachte kussens herschik ik nog wat voordat ze gaat zitten. De warmte van de flikkerende vlammen doet haar goed.

Ik pak een schaaltje met twee luxe bonbons en presenteer haar de delicatessen.Ze pakt er met duim en wijsvinger een vast. Opwindend is het om te zien hoe ze de zachte chocolade heerlijkheid in haar sensuele mond stopt. Gesloten zijn haar ogen. Ik zie hoe ze intens geniet van de smaak die vrijkomt bij het doorbijten van de bonbon. Ze beweegt zichtbaar en hoorbaar haar tong heen en weer om de smaak optimaal in haar mond te laten vrijkomen. Het geeft het geheel een zeer erotisch geladen sfeer. Ik stel me haar tong voor. Warm , nat zoet van de chocolade.Een trilling gaat er door m'n lijf.Dan opent ze haar ogen weer. Ze lacht als ik haar een glas geef. We klinken en drinken in stilte onze koele glazen leeg.

Haar fascinerende groene ogen glinsteren helder en levendig door de weerkaatsing van de vlammen. Ik stel de camera in en neem de eerste proeffoto's. Het is nog steeds iets te donker, te vaag. Extra kaarsen vullen de halfdonkere kamer al snel met wat meer licht. Ik duw de kussens achter haar rug nog wat omhoog zodat ze in een ontspannen positie zit. Ik stap wat naar achter en bekijk haar door de lens.

Haar mooie stricte houding ontneemt me bijna direct mijn adem Maakt deze ontmoeting meteen een beladen en geladen geheel. Ik stel me voor wat er kan gaan gebeuren.

Ik loop naar de muziekinstallatie en zet een klassieke cd op. Het wordt Chopin gespeeld door Sigfrid Bremmer. De kamer wordt al snel gevuld met zijn zachte kalmerende pianomuziek. Ze ligt ontspannen. De rode jas van zijde valt als een tweede huid om haar volle prikkelende lichaam. Onze blikken ontmoeten elkaar even. Onwennig lach ik naar haar. Haar blote voeten voelen de warmte van de haard en ze wrijft er behaaglijk met haar handen over . Ik drink nog wat voordat ik aan het werk begin.

Positie….scherp stellen….afdrukken….klik.

De camera maakt maar een zacht geluid als ik de eerste foto neem.

Mijn fantasie heeft nu eindelijk vrij spel en bepaalt zo de verschillende posities waarin ik fotografeer. Af en toe vraag ik haar een andere houding aan te nemen. Gedwee volgt ze mijn aanwijzingen terwijl ik om haar heen beweeg; de camera laat klikken.

Ik schenk haar nog wat in.Ze is verleidelijk mooi, een ideaal voorbeeld van hoe een volle vrouw weergaloos kan schitteren. Zelfverzekerd is ze, hoe ze daar zit, in het licht van de kaarsen en de vlammen van het flikkerende vuur. Mijn model , mijn passie.

Ze zet het glas aan haar mond en drinkt nog wat. Een druppel ontsnapt, druipt langs haar kin op haar kamerjas. Met de camera volg ik haar bewegingen, ik hoef haar weinig te sturen; ze is volledig zichzelf. Ze is zich bewust van haar aanwezigheid. En de mijne.

De kaarsen en de vlammen werpen speels geel licht op haar volle lichaam.Betoverende vormen. Verborgen schatten. De warmte van de open haard is nu zelfs hier op mijn werkplaats voelbaar. Ik bedenk dat zij die warmte nog veel meer, nog sterker zal voelen. Ineens begrijp ik haar lome bewegingen, haar ontspannen poses. De warmte betoverd haar.

Het houtvuur kraakt. "Klik", klinkt de camera weer. Ze kijkt mijn kant op en lacht haar mooie lach. Ik beweeg me dichterbij en stel de camera in een andere hoek op. Geduldig wacht ze. De schaduwen veranderen. Het licht toont haar lichaam steeds op een andere manier. De ronde vormen van haar prachtige lichaam lonken naar me. Dagen me uit, verleiden me. Ik probeer afstand te houden. Ik probeer me absoluut te concentreren op het maken van de foto's. Ik moet eerlijk naar mezelf zijn. Het is eigenlijk een onbegonnen taak.

Haar volheid wind me op. Haar striktheid wind me op.Met ingehouden adem kijk ik door de lens. Ze verandert weer van houding. Gaat wat omhoog zitten, en plots valt haar kamerjas iets open.

Verscholen in het halfdonker wacht ik geduldig af. Ze zakt ontspannen onderuit. Haar jas valt nog verder open. Ze kijkt me met haar betoverende groene ogen aan. "Klik."

Haar roombleke huid glinstert. Mijn ogen vinden geen rust meer. Elke lijn moet ik zien, moet ik vastleggen , ik kan haar bijna voelen. Een trilling trekt door mijn lijf. Ik sluit mijn ogen terwijl de camera zich opent en het beeld vangt. "Klik."

Ik verplaats de camera naar de zijkant. Haar ogen volgen mij. Haar blik betovert mij. Ik geef haar advies, haar jas is nu volledig open, niets onthullend. Trots geeft ze zich zelfverzekerd bloot aan mijn camera. Aan mij.

Mijn lichaamstemperatuur stijgt, verscholen achter de camera voel ik snel toenemend mijn lokkende opwinding.

Ik moet even pauzeren. Zwetend schenk ik twee glazen wijn vol. Ze neemt het glas aan, leunt daarbij even naar voren. Haar grote roomwitte borsten begroeten het warme licht. Ze ziet hoe ik haar bewonderend bekijk.

Ze lacht en zet het glas aan haar donkere lippen.

Ze is geheel naakt op haar gemak. Dat merk ik aan hoe zij zich in de poses laat glijden. Van de een in de ander. Veel moeite hoef ik niet te doen om het mooie van haar te vangen. Op mijn verzoek draait ze zich om in de stoel en neemt plaats met haar bedekte rug naar het vuur. Ik zie de schaduwen op haar stevige rug. Ik stap dichterbij en leg gretig haar vormen vast op de gevoelige plaat. Ze kijkt even om. Weer lacht ze en gaat op haar knieën zitten. Voor het eerst zie ik haar nog bedekte billen. De volle ronde vormen maken me sprakeloos, mijn mond voelt droog. In mijn broek ervaar ik de hemelse knellende en kwellende opwinding.

Brandend. Bonkend. Ontembaar.

Mijn bewegingen worden rustelozer. Ik kan me niet meer concentreren. Ze merkt het aan mijn stotteren. Mijn zinnen breken af bij het overbelast raken van mijn gevoelige zintuigen. De camera laat ik zakken. Ik ben de hare.

Ze komt weer omhoog en neemt een porseleinen potje body butter uit haar tas. Ze vraagt of ik bezwaar heb dat ze haar huid wat insmeert. De warmte van de douche en het haardvuur drogen haar mooie huid wat uit.

Ik heb geen bezwaar.

Integendeel.

Haar jas glijdt van haar volle lichaam. Speeksel vormt zich in m'n mond. Mijn ogen op haar handelingen gericht volg ik haar. Een lik van de inhoud wrijft ze langzaam in haar handen. Daarmee maakt ze haar armen een voor een glimmend van de creme. Ze zucht als ze opnieuw wat butter pakt en die rustig over haar benen uitsmeert. Ik neem plaats op de stoel tegenover haar en ben toeschouwer. De geur van mango komt m'n neus binnen. Haar geurige butter maakt me opgewonden. Haar glimmende vormen nog meer.

Ik probeer nog een laatste keer foto's te nemen maar ben te opgewonden daarvoor en laat de camera uit m'n handen op de grond glijden.

Ze kijkt me aan als ze de butter langzaam over haar grote borsten wrijft. Haar donnkere tepels worden mooi hard als haar vingers ze beroeren.Ik kreun bij het zien van zoveel moois. Dat hoort ze. Haar tong likt langs haar lip.Even knijpt ze uitdagend in de harde knopjes. Ik weet zeker dat ik haar hoor kreunen.Haar blik roept me.Ik sta op,buig me naar haar toe en lik langzaam een voor een haar tepels.. Ze kreunt weer.

Dan smeert ze terwijl ik voor haar sta en toekijk haar lieve buik in.De geurige butter geeft haar ronde vormen nog meer prikkelende uitstraling. Ze gaat op handen en knieen zitten. Haar lokkende billen als haar schat aan mijn opgewonden ogen tonend. Mijn handen tintelen om haar aan te raken.

Ik neem weer plaats tegenover haar. Dichtbij .Ze kijkt langs haar schouder lachend om. Mijn duidelijke opwinding kan ik niet meer voor haar verbergen. Haar blikt glijdt naar m'n kruis. Ze ziet me zitten, opgewonden. Ik ben geheel haar gewillige prooi geworden. Haar tong komt heel even tevoorschijn in haar mondhoek. Dan draait ze haar hoofd weer terug het donker in. Haar billen vol. Omhoog en naar achter gericht in het gele licht van het verzengende hete houtvuur. Het is te heet , te geladen.

Ik doe m'n blouse en hemd uit , maak m'n schoenveters los en even later voel ik ook de zachte rode vloerbedekking onder m'n onbedekte voetzolen.

In gedachten sta ik al naakt achter haar. Bemin haar op alle manieren.

Haar lokkende vormen wiegen langzaam heen en weer. Ik stel me voor hoe ze aanvoelen. Ze kijkt weer naar achter, ziet me zitten. Dan leunt ze met haar bovenlichaam naar beneden op de chaise longue zodat haar achterwerk nog meer naar achter komt. Aan mijn lippen ontsnapt een diepe zucht. Ze speelt met me. Ze plaagt haar prooi. Speelt met vuur.

Ik heb 't niet meer als ze een lik geurende butter dan vervolgens met haar handen uitdagend over haar billen wrijft.Ze volgt de plooiingen in haar huid, haar vingers dansen de dans van erotiek.Even verdwijnt haar vinger tussen haar billen. Komt daarna weer glimmend tevoorschijn.

Ik knipper met m'n ogen. Zag ik dat echt?

Mijn groeiende zichtbare opwinding moedigt haar verder aan.Windt haar op.Ze draait zich langzaam wat meer in mijn richting. Ze vraag of dit een goede positie is. Ik kan niets uitbrengen. Haar ogen zien mijn opwinding knellen in m'n broek. Ze weet genoeg. Ze lacht en kreunt tegelijk.

Mijn ogen zijn gericht op haar billen. De glimmende vormen waar ik van hou.Haar prachtjuwelen.De bron van mijn brandende, kloppende opwinding.

Haar vinger glijdt tergend langzaam door de bilspleet.Heen en weer.En dan naar het mooiste, lokkende plekje van elke vrouw. Ik slik , m'n keel is droog. Haar gladde lippen worden inmiddels ook al beroerd . Haar hand verdwijnt keer op keer tussen haar volle stevige benen. Haar ogen sluiten. Mijn broek maak ik los en deze zakt langs m'n benen op de grond. Mijn hand omvat mijn kloppende staaf.

Nog nooit was ik zo dik , zo hard en zo gevuld.

Het geeft me het genot waar ik zo op dit moment behoefte aan heb. Mijn vingers glijden over de dikke knop. Ze plagen m'n gladde ballen die door de warmte nog laag hangen. Ik kijk langs mijn staaf naar haar prachtige lichaam terwijl in mij de wilde storm raast.

Het vuur is moemakend heet. Zweet vormt zich in druppels op m'n buik , m'n billen plakken nat op het leer van de stoel. Ik knijp de eerste druppels glibberig naar boven .Mijn lichaam heeft ze allang magisch betoverd ,m'n werkende handen tonen haar mijn kloppende opwinding. De muziek wordt alsmaar sneller lijkt het. De vingers van de pianist razen over de pianotoetsen terwijl de onze over onze verhitte lichamen spelen. Ze kijkt om terwijl haar vingers haar achterwerk blijven strelen. Haar ogen steeds gericht op mijn nu ontblootte kruis.

Gericht op mijn gespierde handen die mijn harder wordende penis omvatten. Mijn vingers die keer op keer rondom de opzwellende eikel glijden. Onze ogen sporen elkaar aan om verder te gaan. Ik kreun als ik haar handelingen zie. Ze snuift diep door haar neus. We wedijveren om de lust uit onze lijven te bevrijden.M'n ballen hou ik vast, samengeknepen , terwijl ik m'n zak omlaag trek. Ze voelen hard en vol aan. Het ritme van de piano veranderd steeds mee met onze handelingen lijkt het. Tadam..tadam..tada!

De regen slaat krachtig tegen het onbedekte raam naast ons.

Af en toe flitst de bliksem door de zwarte hemel. Dan zijn we wit verlichte wezens der lust gevangen in een halfdonkere kamer. Wild. Opgewonden.

Een kreun ontsnapt opnieuw luid als ik glibberig nu de hele lengte van m'n staaf masseer. Van onder naar boven. En omgekeerd. Dan kijk ik haar wederom aan terwijl m'n mond open is vanwege de dwingende opwinding. Af en toe sluit ze haar ogen. Ook zij is bevangen door de hitte. Door de lust. Haar groene ogen fonkelen ,de vlammen van de haard reflecterend.Haar parelwitte tanden zijn soms zichtbaar. Het is nu haar beurt.

Gewillig toont zij mij haar verhitte spel met haar achterwerk. Haar vingers glijden nu nat van haar vocht door haar heerlijke bilspleet, duwen uitdagend tegen haar lokkende roos. Haar ogen vinden de mijne. Ze kent mijn zwakheden. Het zweet dwarrelt over haar billen. Ik ruik haar lokkende opwinding vermengd met de geur van het fel brandend houtvuur. Ik wil haar likken.

Ik fantaseer over haar volgende stap. Smeek haar met m'n ogen. Ze begrijpt me. Ze neemt de regie weer volledig over. Bespeelt mijn opwinding met haar eigen opwinding.

En kijkend vanuit de schemer langs haar schouder terwijl haar vingers langzaam in haar glimmende aars glijden schenkt ze niet alleen zichzelf maar ook mij het heerlijke genot. Ik ben haar gefascineerde toeschouwer , haar hongerige prooi. Haar mond gaat open. Een lange kreun klinkt luid terwijl ze zittend op haar knieën haar hemelse gevulde aars aan me toont.

Haar ogen gesloten nu , concentreert ze zich op haar intense vingerspel , op haar gevulde rol in deze scene.

Haar dikke ronde billen en haar lokkende handelingen maken me wild. Haar gekreun en zuchten winden me nog meer op. Ik knijp strakker,de doorzichtige druppels vocht maken van mijn staaf een glinsterend geheel. Ik wil haar. Ik verlang naar haar. Ik wil haar nemen. Van achter , wild en onstuimig. In verhitte gedachten heb ik haar al volledig gevuld.

Maar ik blijf nog zitten en bekijk zwijgend haar spel. Onderga het genot.

Wit is dan plots de kamer en haar lichaam in de bliksemschicht die de hemel als een zwaard doorklieft. Wit is onze roodhete passie.

Even later volgt de rollende donder. De storm barst nu pas echt los.

Nu zijn haar zoekende vingers omlaag gegeleden , in haar half geschoren spleet. De lippen bleek en glad , daaronder een pluk donker schaamhaar. Ze hijgt wild en ik zie hoe haar ronde gezicht langzaam rood wordt. Strak kijken we elkaar al masturberend aan terwijl de eerste trillingen haar orgasme aankondigen Met haar ogen half open stuurt ze mij. Ik kan me niet meer beheersen. Ik wil haar likken. Ik moet haar proeven met m'n tong.

Ik kniel voor de stoel. M'n knieën op de zachte vloerbedekking. De haard likt met z'n gele vlammen over m'n rug en billen. Wild wrijven haar vingers , duwen , trekken aan haar geslacht. Alsmaar weer.

Ik leg m'n warme handen gespreid op haar grote bleke billen.Ik voel haar hete vochtige huid.Dan duw ik de ronde vormen iets van elkaar Ze kijkt weer om. Er verschijnt nu een lach om haar lippen terwijl haar mond open is .Ze kreunt. Ze masturbeert voor me.Ik volg met m'n ogen haar handen weer. Haar vingers dansend, de glooien en plooien van haar geslacht plagend. Ik voel hoe ze haar bilspieren aanspant en haar rug kromt.

Haar stevige dijen trillen als ik m'n warme handen er langzaam over laat glijden.Machtig en krachtig voelen ze aan.Ik streel plagend haar mooie kuiten , pak ze dan stevig vast. Ze kreunt. Al knijpend volg ik de lijnen van haar mooie benen tot haar voeten en dan weer rustig omhoog. Totdat ik weer bij haar trillende billen ben aanbeland.

De pianist begint aan zijn volgende versnelling. Virtueus zweept hij ons op.

Ze is rusteloos , haar bewegingen worden onvoorspelbaar. Ze probeert haar lust zo goed mogelijk te blussen met haar vurige vingerspel. Haar orgasme nadert net zo snel en denderend als de rollende donder. Ik kijk haar aan en zie haar rode wangen. Onze ogen ontmoetten elkaar wederom.

Het is tijd. Tijd voor mijn rol.

M'n vingers duwen als een rijpe vrucht haar warme billen open. Ik ruik haar heerlijke geur vermengd met de mango butter. Haar aars is glimmend nat. Open en lokkend. Speeksel vult m'n mond. Haar spieren trekken keer op keer knijpend samen.Ze steekt haar tong ver naar buiten ,maakt zo haar wens duidelijk.Vervolgens toon ik haar mijn tong en ze knikt instemmend..

Ze hijgt als ik uit zicht achter haar verdwijn en haar aars ontdek met mijn tong.

Ik lik haar strakke vochtige bilspleet nog natter. Ik snuif haar zware betoverende geuren op. Mijn tong likt de knijpende roos.Wilder wordt ze. Ik duw m'n tong diep en gretig naar binnen. Ze trilt en rilt. Haar heen weer flitsende vingers raken af en toe mijn stoppelige kin terwijl ze schokkend klaarkomt door het spel van haar vingers en mijn wellustig dwingende tong. Ze snuift en kreunt , haar lichaam trilt. M'n lippen kussen haar geurige billen terwijl mijn hand langs haar lichaam op zoek gaat naar haar borst.

Met mijn vingers glijd ik voorzichtig langs haar mooie bolle buik. Haar versnelde ademhaling komt langzaam weer tot rust. Op het moment dat ik haar borst omvat is de kamer opeens opnieuw gehuld in wit licht.De boom bij het raam beweegt zijn takken als armen heen en weer.Ik tel tot 6 totdat de donder van ver komt aanrollen.Haar tepel is hard tussen m'n vingers. Een mooie knop om te bevoelen.

Met mijn borst leun ik tegen haar bezwete billen terwijl nu ook mijn andere hand een borst omvat. Zo zitten we een tijd en luisteren naar het knapperen van het warme houtvuur. Ik pas mijn ademhaling aan haar ritme aan terwijl ik mijn hoofd op haar rug leg. Ik voel de koele zijde op mijn wang terwijl mijn borst haar warme naakte billen als een deken bedekt.Diep van binnen hoor ik haar hartslag. Ik neem wat butter uit het potje en smeer haar er mee in. Ze zucht en beweegt haar hoofd naar achter. Ik wil haar voelen.Mijn handen glijden langs haar lichaam omhoog en ik pak onder de stof van de jas haar schouders beet.

Opnieuw slaat de regen met harde vlagen tegen het raam.

Ze zucht terwijl m'n vingers haar spieren kneden. De spanning zit rond haar nek. Met geduldige bewegingen maak ik haar spieren los en zie ik hoe ze haar hoofd losjes heen en weer beweegt. Ik ga nu achter haar staan om haar schouders beter te kunnen omvatten. De geur van mango vult opnieuw prikkelend m'n neus. Onbedoeld voel ik haar billen warm tegen mijn buik en kruis. Een rilling gaat door me heen.Ik voel haar pezen en spieren wijken terwijl ik mijn vingers laat werken met haar zachte huid. Langs haar wervels glijd ik omlaag en omhoog . Dan beweeg ik mijn handen onder de stof vandaan en ze kreunt als ik haar nek vastpak.

Weer een flits en ik tel. 1,2,3,4,5. De ramen trillen terwijl de donder een weg naar binnen lijkt te zoeken. De storm is woest. De storm is wild. Wil naar binnen.

Haar hoofd omhoog geeft ze me de ruimte om haar ook daar te strelen. Haar oren,haar wangen en haar voorhoofd genieten van mijn vingers.Door haar korte haar wrijf ik en ik ruik haar heerlijk parfum. Ze duwt plots naar achter met haar billen.En terwijl ik haar masseer wrijft ze zich tegen m'n kruis aan.Met een vinger glij ik plagend haar mond binnen. Ze zuigt zich vast. Ik hoor haar grommen. Het bloed vult wederom mijn penis zonder dat ik er wat aan kan doen.Mijn hardheid duwt tegen haar billen. Dwingend.

Het vuur brandt fel , spreidt zijn warmte over ons heen. Zweet druppelt langs m'n kin op haar glimmende rug. Mijn handen leg ik moe op haar billen en geef ze rust.Dan voel ik haar hand tussen haar benen komen. Ze laat haar warme vingers verkennend in mijn kruis glijden. Ik kreun van verlangen.Op het moment dat ik naar achter leun bliksemt het weer. Ik zie haar hand tussen de prachtige bleke dijen rondom mijn hardheid gesloten. Terwijl de donder opnieuw klinkt trekt ze me weer tegen zich aan. Ze leunt naar voren zodat ze op de kussens kan steunen. Ze kijkt om en ik raad haar gedachten. Ik volg haar zodat we strak tegen elkaar aan zitten.

De grote kussens van de chaise longue steunen ons in deze wonderlijke houding.

Ze masseert m'n gladde staaf tussen haar benen.Voorzichtig en loom.Met vrouwelijke finesse.Af en toe voel ik vingers rond m'n ballen. Zoekend,verkennend. Ze trekt me nog dichter tegen zich aan. Ik kreun als aanmoediging. Het werkt. Het is alsof zij zelf een penis heeft en zich zelf wrijft.Onderzoekend.Ik kreun terwijl ze m'n glibberige eikel plaagt. Duizelig ben ik van de lust en van de wijn. De hitte gooit daar nog wat bij. De boom voor het raam lijkt naar me te wuiven.M'n hoofd tolt van al het genot.Ze kijkt om.Een opgewonden blik. Vragend. Ik geef haar mijn vinger om nat op te zuigen. Ze weet me op te winden. Mijn vinger is mijn harde penis.

Ik kreun en voel m'n ballen omhoog kruipen. M'n penis zwelt op , af en toe trekt er een trilling door m'n onderlijf.

We merken dat mijn orgasme nadert. Ze laat me los en ik stap verhit naar achter.

Tollend op mijn benen zoek ik steun maar vind die niet. Ik laat me op m'n buik vallen op het kleed voor de haard. Ik kijk in het vuur en zie de vlammen dansend. Hypnotiserend. Dan hoor ik haar stem boven me. Twee volle glazen wijn in haar hand staat ze daar. Ze toont haar prachtige volle lichaam aan het licht van de haard en de kaarsen. Ik draai me op m'n rug en pak met nog onzekere hand een glas aan.

We klinken en drinken op de lust..

De muziek eindigt maar de natuur speelt rond het huis haar eigen symfonie.Ik voel de wijn in m'n keel glijden en sluit m'n ogen even. Luister naar de gierende wind om het huis. Als ik ze weer open zie ik hoe ze langzaam boven m'n gezicht knielt.Weer is de kamer wit als ik haar billen vastpak en me zuchtend overgeef aan het prachtig genot van haar geslacht te mogen kussen.

Warm zijn haar volle billen op m'n gezicht. M'n handen geven haar snel de steun die ze zoekt terwijl ze langzaam verder zakt. De donder doet de ramen weer trillen in de sponningen op het moment dat m'n tong haar gladde geslacht beroert. Ze kreunt. In m'n gedachten zweven we door de donkere avondlucht. Tussen de bliksemstralen door manoevrerend. Ons genot zal de kracht van de bliksem doen verbleken.

Ik kijk omhoog langs haar rug. Ze heeft haar hoofd naar achter hangen.Haar handen vinden de borsten , de harde tepels. Ik snuif warme lucht naar binnen , ik verlang naar haar zoete smaak. M'n tong proeft haar opwinding en ik lik een breder gebied. Een trilling trekt door haar lijf. Haar benen knijpt ze voorzichtig dicht terwijl ze mijn tong berijdt.

Ik zit gevangen tussen de mooiste benen ter wereld.

Dan leunt ze voorover op m'n buik. Haar grote borsten duwen in m'n warme met zweet bedekte buik. Ik voel haar tepels prikken tegen mijn opgewonden vlees. Pats , de bliksem verlicht de kamer en haar verhitte gasten. We schrijven een mooie 69. Ik laat m'n handen over haar billen en dijen glijden M'n tong glibbert heen en weer terwijl ze me in haar mond laat glijden. Ik bijt even in haar bil om duidelijk te maken dat ze met vuur speelt.

Dieper verdwijn ik in haar mond totdat ze me bijna opgeslokt heeft. Haar handen onder m'n natte billen. Zo liggen we daar even , stil en bijna zonder beweging. Wachtend. Alleen onze tongen draaien,likken en geven het ritme der lustdans aan. Ik kom tot twee als ik tel totdat de donder klinkt. Bijna brengt haar ervaren tong mijn zaad naar buiten. Maar ik hou me kreunend in.De storm is bijna boven ons. Ik lik haar van onder naar boven,van haar klit tot haar aars als ik voorzichtig onder haar vandaan schuif.

Een plop klinkt en ik glijd uit haar mond. Knielend kus ik haar billen.

Ik help haar dan omhoog en leg haar weer gemakkelijk achterover in de stoel. Ik gooi een aantal houtblokken op het vuur en stook de vlammen weer hoog op. Buiten zie ik het spel van de elementen. Stomkracht 6 buiten , stormkracht 10 hier binnen. Als ik langs haar loop strekt ze haar arm uit. Ze maakt me duidelijk dat ik me moet omdraaien. Dat doe ik . Haar handen strelen m'n billen. Ze geeft me kippevel als ze langs m'n bilspleet aait. Ik buk voor haar en voel haar handen. Wrijvend. Ze zucht terwijl ik kreun. Ze knikt naar me. Ik buk verder. Dan houdt ze m'n billen open en geniet ik van haar tongspel. M'n hand sluit om m'n lul en ik trek me af. Even is de verleiding groot me over te geven maar ik richt me weer op. Ze lacht en slaat op m'n bil.

De hitte en de lust missen hun uitwerking niet. De nieuwe blokken hout branden al volop.Van de schouw pak ik een nieuwe fles wijn. Ze kijkt hoe ik de kurk verwijder , mijn lichaam warm , in het halfdonker verscholen.Dan ben ik weer daar.De kussens zorgen voor een mooie steun voor haar achterwerk.Haar stevige benen ontvangen me opnieuw in hun omhelzing.Ik geef haar de fles , ze begrijpt mijn bedoeling. Ik schuif mijn handen onder haar billen , duw haar verder omhoog.

Tijdens m'n eerste kus druppelt er al koele witte wijn naar beneden. Langs haar buik , via de donkere krulletjes tussen de gladde geopende lippen. Ik lik en proef haar heerlijke zoute smaak vermengd met de zoete Chateau Villeneuve 1978.Het geheel is bekroond met een donkere mango geur. Ze kreunt als de koele wijn haar weg naar binnen vindt. Dronken wordt ik , van de wijn maar vooral van het genot haar met m'n dwingende tong en onderzoekende vingers te nemen.

M'n neus voelt haar korte prikkelige schaamhaar. De donkere krulletjs worden langzaamaan zachter door de wijn die ze langs haar buik omlaag laat vloeien. Ze kirt van plezier. Van opwinding. Met de volle breedte van m'n tong lik ik gretig de kostbare vloeistof op. Het grote zachte kussen onder haar dikke billen neemt de druppels in zich op die me blijven ontsnappen. Wit is de bliksem onverwacht.

Ze kreunt diep en ontspannen terwijl ze me in mijn op haar gezicht gerichte ogen kijkt.Geboeid volgt ze mijn warme tong op haar geschoren lippen. Hoe deze haar liefdevol beroert , de koele wijn over haar gladde lippen verspreid. Ik knijp in haar wellustige billen en ruik opnieuw de zoete wijn. Op haar huid. In haar ronde plooingen. Ik word wild van haar smaak , haar aroma en haar kreungeluiden.Af en toe zuig ik me vast op haar harde clitoris. Dan veert ze even omhoog en vergeet de fles. En komt er een stroompje wijn omlaag dat tegen m'n lippen golft en langs m'n kin op het kussen druppelt. Dat geeft niets. Dat is het wilde spel dat wij vanavond met elkaar spelen.

De donder rolt. Boven ons barst het wederom los.

De fles is eindelijk zo goed als leeg als ik m'n tedere tongstrelingen versnel. Het is tijd voor weer een uitbarsting. Een wilde rit. Ze laat de fles uit haar hand glijden en deze valt met een bonk op de grond. Ik kijk omhoog. Haar zoekende handen vinden daar haar grote borsten. Ik geniet van het opwindende tafereel. Haar vingers bespelen haar mooie harde dikke tepels. M'n staaf trilt van spanning. Ze weet wat me boeit.Wat me wild maakt. Ik wil haar nemen. Nu. Vanavond. Voor altijd. Ik snuif door m'n neus en lik haar nu diep en dwingend. Haar lippen en klit zwellen verder op.Ze is open.

Ik pak haar benen vast en duw ze omhoog. Wijdopen is ze nu.En ik stort me wild op deze heerlijke prooi. Kreunend geniet ze van mijn spel terwijl ik haar benen iets laat zakken. Haar voeten rusten op mijn rug , haar benen omhoog maar iets uit elkaar. Ik masseer haar warme vlees. Onderzoek haar warme lijf. Ik knijp haar , ik wrijf haar. Ben wild.

Haar been trilt terwijl ik met m'n vingers stevig in haar billen knijp.Ik kijk haar aan.In haar groene ogen. Ik duw haar onderlijf wat omhoog. De hitte van de haard op m'n billen doet me zweten. Parels zout vocht vallen er op de kussens onder me. Af en toe knijp ik even met m'n ogen om het warme zweet weg te wissen. Daar is de trilling van haar volgende aangekondigde orgasme.Af en toe laat ik een vinger over haar mooie roos glijden. Ik kreun.

Ze kijkt me aan. Haar ogen gefixeerd , haar tong in haar open mond beweegt van links naar rechts. Ze kreunt hard en hijgt. In en uit , in en uit.Terwijl ze komt zie ik rode blosjes op haar wangen verschijnen. Ze knijpt stevig in haar tepels. Een vinger schuif ik langzaam maar zeker in haar bruine ster. Haar onderlichaam duwt ze zuchternd omlaag op de indringer. Ik lik en streel dwingend en snel door. Laat haar kreunend doorglijden naar het volgende orgasme.

Dan gun ik haar even rust. Ik kus haar lieve buik , laat het puntje van m'n zoute tong even in haar navel kriebelen. Ze hijgt. Ze is opgewonden als ik me opricht en haar mond kus.Haar tong voelt heet aan.Ze proeft haar eigen lokkende sappen. Dan loop ik naar de kast en zet een nieuwe cd op. De storm raast door. Net zoals de weerman op de radio had voorspelt. De hele avond en nacht een sterke Westerstorm. Kracht 6.Links waar het huis van de buren staat zie ik slechts gele vlakken waar hun ramen zijn. De regen vormt een waas op de al beslagen ruiten.Ik steek twee nieuwe kaarsen aan en stook met nieuw hout het vuur opnieuw op.

Ik neem m'n glas , drink twee slokken. De koele vloeistof prikkelt in m'n mond. Ik lik langs m'n lippen , haar zoute vocht past mooi bij de zoete afdronk. Ze ligt ontspannen achterover in de kussens. Haar benen loom , open. Ze bekijkt me. Mijn penis is half hard en hangt loom omlaag. Haar geslacht glinsterd. Lokkend. Een trilling trekt door m'n penis.

Het hout knettert kuid en een vonk valt op het kleed. Snel pak ik de pook en gooi de gloeiende vonk terug in het vuur. Wild is het vuur. Wild zijn wij.Ik loop naar de bar en pak een schaal met verse noten. Ze pakt een hand vol. Ik ga met m'n rug tegen de stoel tussen haar benen zitten Het zout van de noten doet ons goed terwijl we in de vlammen kijken. Ze legt haar benen over m'n schouders en schuift naar voren.Zo zit ik gevangen met m'n hoofd tussen haar prachtige benen.De muziek brengt ons langzaam in de volgende versnelling.

Haar hand wrijft over m'n geschoren hoofd. Ik laat m'n hoofd naar achter vallen en onze zoute monden vinden elkaar.Ze pakt m'n hoofd vast terwijl onze tongen de lust weer doen oplaaien. M'n opwinding groeit en is zichtbaar. Ze fluisterd in m'n oor. Haar wensen en haar fantasieen.Ze maakt me wild met haar woorden.Haar vingers glijden langs m'n tepels, omlaag,omhoog.Over m'n borst. Ze voelt m'n harde lichaam. M'n spieren knijpt ze. Hard. Zacht. Ik zucht en kreun.Onderga het genot met genoegen.Ik leun voorover zodat ze mijn rug kan masseren.Langzaam glijd ze met haar handen langs m'n rug.Dan gebaart ze me op te staan.Ik voel het vuur,verzengend. Ik ruik het hout. De dikke blokken gloeien rood in het donker.

Ze draait me om. Haar mooie mond kust m'n buik terwijl haar zachte handen langs m'n lichaam glijden. Ik fantaseer over haar volgende stap.Ze verkend mijn mannelijke vormen met haar vingers. Ze pakt m'n stevige bovenbenen vast en knijpt in de spieren. Haar mond is open. Ze zucht diep terwijl ze streelt langs m'n harde billen terwijl ze voorzichtig ,heel even maar,met haar tong langs m'n eikel likt. M'n geslacht wordt langzaam stijf.Langs de hardheid likt ze dan.Ik voel haar warme verkennende tong over m'n gladde trots.Ze likt me uitdagend, haar handen op m'n heupen.

Tot ik niet harder kan worden bespeelt ze me

Dan stopt ze en pakt mijn hand. Uit het potje pakt ze een lik creme en smeert die over mijn vingers. Dan legt ze die om m'n staaf en kijkt me aan. Ik begrijp haar bedoeling meteen. En terwijl ik mezelf loom en langzaam aftrek kijkt ze opgewonden toe. Ze bevoelt mijn lijf , voelt hoe mijn spieren reageren op mijn handelingen. Ik kreun terwijl mijn vingers me nat maken. De creme doet me glinsteren en glimmen.Ze voelt hoe ik tril als ze m'n buik streelt. Hoe ik kreun als ze m'n billen vastpakt met haar handen. Druppels vocht knijp ik naar buiten en maak m'n penis glad. Ze kijkt me in mijn ogen , ze ziet m'n opwinding die ik zelf oproep. Het genot is ook in haar lijf voelbaar. Even is haar hand op haar eigen geslacht. Dan pakt ze me mijn bovenbenen weer vast.

Ik neem met m'n andere hand nu ook m'n dikke ballen vast en pomp de top strak. Hijgend word ik wild van genot en haar handen voelen de stroom van opwinding die er door mijn lichaam stroomt. Ik hou m'n harde pik voor haar mond terwijl ze aan de knop likt en zuigt. Ik trek me af terwijl m'n eikel in haar mond gevangen is.M'n staaf trilt en zwelt op. Ze voelt dat ook aan m'n dikker wordende eikel .Een teken van mijn dwingende orgasme.

Dan trekt ze me tussen haar benen ,duwt m'n handen weg en zuigt me diep in haar mond.Ik kreun hard terwijl ik voel hoe ik haar heerlijke zuigende mond in glijd. De storm is onhoudbaar.

Ik kijk haar diep in de ogen telkens als ze naar achter beweegt en mijn staaf glinsterend naar buiten glijdt. Haar ogen verraden haar opwinding. Haar genot om mij in haar macht te hebben straalt van haar af. Ze zuigt me stevig maar langzaam.Harder maakt ze me.Natter maakt ze me. Af en toe haalt ze me even tussen haar lippen uit. Dan kijkt ze me aan totdat ik met mijn ogen haar heb overgehaald weer door te zuigen.

Met een glimlach opent ze dan weer haar mooie verleidelijke mond en neemt me dieper dan tevoren. Ik ben verloren. Vannacht ben ik de hare.

Ik streel met mijn hand liefdevol door haar haar. Ze kijkt omhoog , haar tong tegen de onderkant van m'n staaf. Ik buig omlaag en geef haar een kus op haar voorhoofd. Dan trek ik haar omhoog uit de stoel en we staan bij het vuur. De vlammen likken aan onze naakte bezwete lichamen. Een nieuwe fles wijn open ik met een knal. De kurk valt tussenn onze voeten. We blussen de verzengende hitte hitte met de koude wijn.

We zijn vol van lust en vol van vertrouwen vanavond. M'n hoofd tolt een beetje.De opwinding maar ook de wijn gaat parten spelen. Ik ga op het kleed voor het vuur zitten . De vlammen dansen om de haardblokken. Ik ben heet en masseer loom m'n lul en ballen. Voel de volheid..Ze kijkt toe en komt even later boven me staan. Haar prachtige volle lichaam doet me rillen en trillen van bewondering en genot. Haar bleke huid , de ronde vormen van haar volheid. Ik wil haar bezitten , ik wil haar nu! Ik hou m'n staaf recht omhoog voor haar klaar. Ze begrijpt wat te doen.

Ze komt omlaag en zakt door haar stevige benen , haar knieen links en rechts naast me. Dan is daar haar hand die m'n staaf van me overpakt en langzaam bij haar naar binnen laat glijden. Mijn droom is werkelijkheid geworden. Ik kreun terwijl zij diep zucht en zich laat zakken totdat ik helemaal verdwenen ben in haar. M'n handen glijden langs haar lichaam en voelen haar warmte , haar rondingen , haar stevige ledematen. Ik ben als in een droom , ben verloren door haar schoonheid.. Dan leg ik ze op haar billen en begin een opbouwend ritme aan te geven.

Op en neer….langzaam , diep naar beneden even wachten en weer omhoog.
Ik zie haar gezicht , bezweet , haar mond open. Ze bijt zacht op haar tong. Haar adem sist tussen haar tanden.Eerst masseert ze haar prachtige volle borsten en laat me hunkeren naar haar dikke tepels. Dan leunt ze voorover met haar handen op mijn borst. Haar gewicht voelt aangenaam,behagelijk en we versnellen het ritme.

Druppels zweet vallen er op m'n buik en borst. Ze kreunt met elke keer dat ze omlaag op mijn harde staaf zakt. Onze geschoren geslachten smelten samen. Glibberig , nat en heet voelt het tussen onze benen. Ik kom wat omhoog en leg m'n handen achterop haar door de haard gewarmde billen.Ik trek haar billen van elkaar en zuig een tepel naar binnen. Ze hijgt en kust m'n hoofd. Dan zuig ik de andere harde tepel en laat m'n vingers door haar bilspleet glijden.

De pianist neemt de tijd om zijn klavier te bespelen. Zo nemen wij ook de tijd om elkaar te bespelen.

Ze staat op en ik neem nog een slok wijn. Ze pakt de handdoek en wrijft haar natte warme gezicht droog.

Het vuur en de passie roept en daar is ze weer. Dit maal draait ze zich om en komt met haar rug naar me omlaag op me zitten. Wederom slokt haar geslacht me op en vinden we opnieuw ons langzame ritme terug.Ik trek m'n benen iets op en spreid ze een weinig. Haar handen vinden haar gladde lippen en mijn gladde ballen. Ze bespeelt haar klit terwijl ik in en uit haar schuif. Meer snelheid geef ik haar en ook meer diepte. Haar vinger vind mijn aars en glijdt naar binnen. Ik laat mijn duim bij haar binnenglippen. Zo rijdt ze naar een volgend orgasme.Ze kreunt en trilt. Haar spieren knijpen strak om mijn staaf en brengen me intens bijna kwellend genot.

Dan is er even rust en ze komt weer omhoog. Ik glij nat uit haar tempel.De wind is wat gaan liggen maar de regen komt nog als een grauw gordijn naar beneden.

Ze gaat weer op de chaise longue zitten en gebaart naar me. Ze ziet er betoverend uit zo tussen de zachte kussens. Ik kom voor haar staan en kniel omlaag. Ga tussen haar benen zitten. Haar benen houdt ze dan wijd en omhoog . Dan plaatst ze haar voeten tegen m'n borst. Ik hou m'n lul voor haar spleet , plaag haar lippen met m'n eikel en glij dan langzaam naar binnen.

We kijken beide hoe we langzaam maar zeker wederom samensmelten. Hoe mijn harde dikke staaf in en uit glijdt. Snel vinden haar handen haar klit en alweer is ze op weg naar een orgasme. Ik begin moe te worden . Ik volg haar bewegingen zo goed mogelijk tot het moment vlak voor haar hoogtepunt.

Plots trek ik me terug en hou m'n pulserende lul vast. Ze kreunt en pakt de top vast. Knijpt in de knop. Ze lacht naar me als ik m'n eikel voor haar glimmende aars plaats en langzaam naar voren leun. Ze houdt haar benen iets wijder open en kijkt me strak aan terwijl ik langzaam haar warme ster binnen glijd.

We kreunen beide. Ik geniet van dit moment. Heb er naar verlangd haar dikke billen te voelen. Er tegen aan te stoten. De trilling van haar vlees , van haar ronde vormen.Haar mooie anus te vullen. Haar genot te voelen rondom mijn gevulde hardheid.

Ze voelt heerlijk aan.Verleidelijk krap is ze, maar tegelijkertijd ervaren. Zonder weerstand glij ik dieper en dieper.Dan ben ik er , bijna de hele lengte in haar lichaam. Dwingend kijkt ze me aan en ik concentreer me op mijn ritme en diepte. Dit is de laatse rit voor deze avond. Mijn lichaam geeft me de bekende signalen. Ze blijft me aansporen sneller en dieper te gaan.

De muziek valt stil en de storm is op haar hoogtepunt. De donder komt aanrollen net zoals mijn orgasme.Ook zij voelt dat.Vingers vastgeknepen om haar witte borst en haar andere vinger flitsend over haar gezwollen klit.

Ze kreunt en ik hijg. Ik tel de stoten…….6…..7…….8…..Haar aars knijpt dan plots samen met haar orgasme en ik voel tegelijkertijd mijn ontlading omhoog suizen. Ik schreeuw het uit en kreun hard terwijl ik probeer het ritme te behouden. Mijn handen om haar benen en haar voeten in de lucht.

M'n zaad komt met heerlijke vlagen naar buiten en vult haar diep van binnen. Ze laat haar nagels krassen over m'n borst terwijl ik haar aars blijf nemen. M'n orgasme is zo intens dat ik door blijf stoten en een tweede golf voel aan komen suizen. Ik leun naar voren en ze pakt me stevig vast. Ik schuif m'n hele lengte naar binnen. Ze kreunt. Zegt opwindende woorden in m'n oor. Ze wil me voelen. Opnieuw haar vullen. Haar armen om me heen hangt ze aan me terwijl ik opnieuw hijgend klaarkom in haar knijpende roos.

Dan is er stilte en lig ik tussen haar benen. We zweten , zijn warm. We trillen van de opwinding en van de koelte die langs de uitgedoofde haard komt. Onze monden zoeken elkaar en we kussen een kus van afscheid.We kijken elkaar indringend aan. Zijn ons bewust van dit moment.

De storm is gaan liggen , het vuur is minder fel en onze lust is voor nu , bevredigd. We staan op en kijken naar buiten. Donker is het. Guur. De ramen beslagen. De vermoeidheid slaat toe. Ik blaas de kaarsen uit. Ze loopt naar de badkamer. Komt dan weer tevoorschijn. Loopt naar me toe.Haar ogen verraden haar wens. Ik pak haar hand en we lopen m'n slaapkamer binnen. De lakens zijn koel , het bed geeft ons de rust , de geborgenheid.De laatse kaars blaas ik uit. Ze ligt tegen me aan. Hoofd op mijn borst.We sluiten moe onze ogen. En dan is er alleen nog de slaap.

Max A 2005 voor Hilda met liefde en lust geschreven.

 

back to HeXX-page