This is the street, I have got to compete....door: Zwoeltje

Het ligt voor haar, een klein stukje winkelstraat, hooguit 60 meter. Het is half elf, zonnig. en er lopen al aardig wat mensen rond. Vandaag gaat het gebeuren, ze laat haar jas vallen en onder die jas heeft ze niets aan, ze draagt dan alleen een hoed en zonnebril. Dan zal ze, zonder kleren het stukje straat doorlopen.............

Ze heeft het goed voorbereid, een vriendin wacht op haar bij een lift en houdt die open. In de lift kleed ze zich weer aan en in de parkeergarage staat de auto klaar. De hoed en zonnebril verbergen haar gezicht. De jas die ze nu nog draagt is een oud vod, net als haar gympen, die laat ze liggen.

Ze wil het al zo lang, naakt op straat, onder mensen. Het naaktstrand is fijn, maar heeft toch niet dat wat ze nu wil gaan vinden. Op haar balkonnetje staat ze wel bloot en een enkele keer in de hal van haar flat. Die spanning die ze op zulke momenten voelt, dat zoekt ze, maar dan onontkoombaar, dat ze nergens meer heen kan. Er komen wat flarden van een liedje in haar op van Iggy Pop 'This is the street, I have got to compete....' en '..it ain't just black and white....', want ze voelt zich ook wel schuldig en denkt aan haar keurige vader en moeder.

Het mobieltje rinkelt, 'hallo, ik heb de lift hoor, je kunt gaan, mijn held, kusje' haar vriendin. Nu moet het gebeuren.

Schilderij van vrouwenrug Zenuwen, trillende handen, seconden tikken traag voorbij. Ze durft het niet..., scheldt tegen zichzelf ..... en nog een keer. 'Doe het laffe trut, je wil het toch zo graag, nou dan'. Dan, rukt ze met beide handen de jas open, laat hem vallen. Ze voelt de stof langs haar lichaam omlaag glijden en op de grond ploffen. Ze is naakt, poedelnaakt. tussen al die geklede mensen. Er wordt gekeken, steeds meer mensen kijken en wijzen. Daar gaat ze, 'lopen, niet rennen, gewoon stevig doorlopen'. De eerste stappen zindert ze, knikkende knien, trillende benen, met haar geile kut tussen het winkelend publiek!!!. Ze ziet, uit haar ooghoeken, hoe de spieren van haar dijen rollen, de ochtendzon voelbaar op haar huid en borsten, een lichte bries kietelt heerlijk haar schaamlippen en doet haar tepels stijven. Mensen wijzen, giechelen, kijken verwonderd, geamuseerd. Boos kijkende vrouwen, rukken hun man weg ('preutse tut-holaas' denkt ze). Mobieltjes, mannen maken foto's. Ze geniet van de aandacht, de wellust in mannen ogen, de afkeuring bij vrouwen. en vooral van haar eigen geilheid.

Nog 30 meter, doorlopen, nog 20 meter. Het is lijkt een bizarre film, maar wie de acteurs zijn en wie de toeschouwers weet ze eigenlijk niet. Het is geen film, het is echt en de mensen zijn angstwekkend dichtbij, opwindend en bedreigend, ze is zo weerloos in haar blootje.

Dan ziet ze in de verte een agent. Hij ziet haar ook en begint harder te lopen. Rennen! Minder dan 10 meter. Ze ziet haar vriendin al in de hal door de glazen ruiten. Ze gooit de deur open 'Een AGENT' schreeuwt ze en stuift de lift in, haar vriendin haalt haar hand van de licht sensor. Een paar seconden later gaan de deuren dicht. Met overslaand hart kijkt ze naar buiten. Hand voor haar kut en een arm over haar borsten, waarom?! Vlak voor de liftdeur sluit, zie ze de agent aankomen. Ze weet dat ie te laat is, maar toch, de tijd kruipt, eindelijk de lift zet zich in beweging.

Vlug joggingbroek aan, sweater, slippers. De lift stop 2 verdiepingen lager. De deur gaat open, ze deinst achteruit..... 'U hoeft niet zo te schrikken hoor', zegt de beveiligingsmedewerker lachend, als hij de lift instapt. Als verlamt blijft ze staan, naar adem happend, stamelt wat. Ze schrikt op uit haar verdoving als haar vriendin aan haar arm trekt, 'kom mee'. Vlug naar de auto en wegrijden.

'Oh, die man!!, is schrok me werkelijk lam'. Haar metgezel zegt plagend: 'nou die agent zal aan hem vragen of hij een blote dame heeft gezien en dan snapt ie het natuurlijk' 'Neeeee!, dan wachten ze me natuurlijk op bij de uitgang, er staat vast een kordon agenten'. 'Welnee', zegt haar vriendin en barst in lachten uit. Maar toch, ze is gespannen. Bij het slagboompje aangekomen is alles rustig, geen leger agenten, niet n zelfs. Gelukkig bijna zijn ze verdwenen in de anonimiteit. Parkeerkaart in de automaat, boompje gaat open, doorrijden maar. Winkelcentrum en parkeergarage verdwijnen, steeds verder. Nu zijn ze veilig.

Als haar hart rustiger klopt, geeft ze haar vriendin een enorme zoen: 'Ik heb het gedaan, ik heb het gedaaaannn! 
Een enorme geilheid maakt zich van haar meester, dat komt thuis wel denkt ze.

 

Met toestemming van de schrijver overgenomen uit: ZWOELE DROMEN, verhalen van verlangen van een weemoedige jongen. 

 2007  Zwoeltje 

 

 

 

back to HeXX-page