Tante M. 'n jeugdherinnering door: Max  A. 

Het is nog vroeg. Een uur of negen schat ik. De felle zonnestralen zorgen voor een fascinerend schouwspel op de achtergevel. De gordijnen zijn half dicht, mijn lichaam wordt langzaam wakker op het logeer bed. Daan en Lisa zijn met mijn oom naar de supermarkt om inkopen te doen. Met mijn ogen gericht op de warme spelende zonnestralen ontdoe ik mijzelf van mijn onderbroek. Door een kier in de deur zie ik Tante heen en weer lopen tussen de badkamer en haar slaapkamer. Haar volle ronde lichaam drukt zacht tegen haar roze onderjurk. Wat een mooi gezicht. Ze heeft haar donkerblonde haar vluchtig opgestoken met een hoornen speld.

Ik stel me haar naakt voor. Tante heeft het mooiste lichaam dat ik ken en wat ik van dichtbij kan zien. Tante is bezig met strijken. Met de zon in haar rug worden haar contouren duidelijker. We praten over koetjes en kalfjes. Met haar ademhaling gaan haar enorme volle borsten zachtjes op en neer. Wat zullen ze vol en bol aanvoelen als ik ze vastpak. Haar bollende buik ruikt fris als ik m'n hoofd er op leg en luister naar haar rustige ademhaling. Ze zal als ik het vraag ook voor me bukken. Ik heb haar zo vaak bekeken als ze in haar onderjurk bukt en de stof strak om haar lijf wordt getrokken. Maar nu stel ik haar naakt voor en verbeeld me dat ik haar zachte billen kan voelen en kussen. De ronde dikke billen die me zo boeien.

In m'n bed draai ik me op m'n buik en pak m'n harde lul vast en omsluit deze met m'n hand. Ik glij in en uit m'n hand, net alsof ik Tante neuk. Mijn tante. Ze zal me toch niet zien zo op deze manier?

Ze loopt nu met een handdoek om haar haar en neuriet zacht een liedje dat ik niet ken. Ik verlang naar haar, ik wil haar bezitten , me aan haar aanbieden zodat ze alles met me kan doen wat ze wil. Ze verleidt me steeds opnieuw. Keer op keer. Ze mag me overal kussen, op m'n mond, op m'n gezicht, in m'n nek, m'n borst en m'n billen. En dan zachtjes langzaam likkend naar m'n harde pik toe. Ja, dat lijkt me heerlijk. Mijn tante mag dat allemaal doen. En ze wil dat ook heel graag doen. Dat weet ik zeker. Ze zal hard en strak aan m'n stijve pik trekken , zodat ik het bijna uitschreeuw van opwinding. Ik voel dat m'n hand nat wordt.

Ik zie haar, ik pak haar vast en duw m'n gezicht tussen haar borsten , ik voel haar warmte en weer ruik ik haar bekende geur. Haar parfum. Mijn tante's parfum. Ik wil aan haar tepels zuigen , de enorme dikke tepels. Net als een baby. Tante lacht en kirt van plezier terwijl ik tussen haar borsten kroel. Ze gaat zitten op de stoel bij de balkondeur; naakt en opgewonden. Ik heb nu een wellustig uitzicht, ik kan tussen haar benen kijken. De donkere bos haar met rozige lippen kan ik net zien. Ik wil haar lichaam likken. Ze pakt m'n hand en trekt me oplaag. Ik zit op m'n knieën voor haar schoot. Ze vingert zichzelf terwijl ik mag kijken. Haar mond open van opwinding. Ik trek aan m'n pik en wil haar neuken en spuiten over haar enorme billen. Oh tante als je eens wist wat ik allemaal voor je kan doen. Haar billen zijn zo vlakbij. Voorzichtig reik ik mijn hand naar haar zachte vlees. Ik knijp in haar billen. Het verrast me hoe stevig en vol het voelt. Ik wil er in bijten. M'n tanden in haar zetten. Haar zweet proeven.

Ik zie haar in mijn gedachten lachen van opwinding. Met een rood hoofd zal ze me haar kont aanbieden en ik mag ik haar in haar harige kut neuken. Mijn handen zullen haar enorme heupen vastgrijpen. Als ze het wil en als ik ga klaarkomen dan zal ik mijn witte zaad over haar bruine ster spuiten. Ze zal kreunen van genot, dat weet ik zeker.

Of nee, ik zal in de stoel bij het raam zitten en zij zal me aftrekken. Ja ,ze zal samen met mij naar m'n pik kijken terwijl ze me aftrekt en zachtjes kreunt. Mijn genotsvocht mag ik over haar handen spuiten. Haar ringen zullen bedekt zijn met mijn klodders zaad. "Vind je het lekker zo lieverd?", kreunt ze dan.

Of nee wacht, ik lig op bed en ze komt binnen. Bukt zich over mij heen en gaat me zuigen totdat ik in haar mond spuit.

Of …. , ik sta boven haar. Heb vol uitzicht over haar dikke lichaam terwijl zij zich vingert. Ze pakt dan m'n ballen vast terwijl ik hard aan m'n stijve pik sjor. Ze lacht naar me en fluistert zacht: "Spuit maar lieverd, spuit je lul helemaal leeg jongen…"

"Tante, oh ja, ik kom…ooohhjaaaa…….."

Met m'n lippen stijf op elkaar golft mijn lading in m'n hand.

Inmiddels is mijn tante aangekleed en steekt haar hoofd naar binnen.
"He joh wakker worden, we gaan zo ontbijten hoor!"

Ik doe net alsof ik nu pas wakker wordt.

"Luilak", zegt ze en ze geeft me een kus op m'n wang terwijl ik probeer het glibberige warme zaad in m'n hand te houden.

"Tjonge je hebt het behoorlijk warm, je zweet helemaal". Ze opent het raam en ik voel de koele lucht binnenstromen terwijl ze langs mij de kamer uitloopt en naar beneden gaat.

Als je eens wist tante , als je eens wist…….

C 2005 MAX A SAMEN MET CRUE

Meer tante M.

back to HeXX-page