De ontmoeting met tante M. door: Max  A. 

Vrijdag is het alweer. We zijn op een verjaardag en ik zie vanuit het donker Tante binnenkomen. Niemand merkt haar echt op dus stap ik op haar af. We omhelzen elkaar, ik voel na zoveel jaren haar mooie ronde lichaam tegen het mijne.Het is lang geleden dat we elkaar hebben gezien, vele vele jaren zijn verstreken en ik bekijk haar langzaam van top tot teen. Ze is maar weinig veranderd, hoogstens iets slanker, haar gezicht toont wat meer karakterlijnen. Maar nog steeds is ze erg aantrekkelijk. Een ware Diva. Ik haal een drankje terwijl ze haar jas uitdoet. De ruimte is te druk en lawaaierig, de rokers verpesten de lucht. Ik gebaar met m'n handen dat we beter op de gang kunnen gaan staan.

Daar aangekomen kijken we elkaar diep in de ogen en voelen de vonk over slaan. Weinig woorden maar, er is veel duidelijk tussen ons. Ze sluit voorzichtig de deur van de overvolle huiskamer. De drukke stemmen zijn naar achter verdreven. Ze pakt m'n hand, legt die tegen haar wang."Kus me" fluistert ze Ik smelt bij de gedachte alleen al en ik druk m'n lippen tegen haar mond. Haar tong flitst onverwacht naar buiten, zoekt de mijne. Innig kussen we elkaar, mijn handen glijden langs haar ronde volle lichaam. Ze drukt zich nog meer tegen me aan, kust me in m'n nek. Dan glijdt haar tong omhoog en likt aan m'n oorlel. Ik ben verloren, ze zet me in vuur en vlam.

Gestommel klinkt er op de trap. Een neefje rent druk schreeuwend naar beneden, ons voorbij. "Ik heb een idee"zeg ik. Ik pak haar hand en we lopen omhoog de trap op. De badkamer is donker en ze sluit de deur. Het slot klikt als ik de deur afsluit.Een straal maanlicht van buiten geeft de kamer een blauwe dromerige glans. Ze pakt m'n hoofd weer vast. We smelten ongestoord in elkaar met een lange kus.Tante kreunt als ik onderwijl haar nek masseer. M'n neus snuift haar geur op in haar mooie haar.Ik laat m'n handen omlaag glijden en laat m'n vingers langs haar rug dansen. We staan in vuur en vlam, veels te heet is het om te stoppen. Ze duwt me naar achter, ik stap achteruit, ga op de rand van het koele bad zitten.Ze knoopt m'n blouse open en trekt het samen met m'n hemd uit. Haar nagels glijden langs m'n borst. Haar tong verschijnt, ze likt voorzichtig m'n tepels.

"Het is zo lang geleden" fluistert ze tussen het likken door. Ik leg m'n hand op haar hoofd.  Kreunend duw ik haar van tepel naar tepel.

Haar hand wrijft liefdevol over m'n kruis. Ik voel hoe ik natter wordt. "Pak m voor me..toe joh"zegt ze terwijl ze voor me knielt. Ik open m'n broek, laat de rits open glijden.Ik ben naakt eronder m'n en m'n halfstijve lul rolt naar buiten."Oh daar is hij..jaa..maak m mooi hard voor me" zegt ze. Ik sta op, laat m'n broek wat meer zakken en begin sloom voor haar te masturberen. M'n geschoren staaf glinstert in het blauwe maanlicht. M'n ballen kruipen langzaam omhoog door de spanning. M'n rechterhand glijdt op en neer langs de harde staaf. Telkens als ik in de top knijp verschijnt er een druppel op m'n bolle eikel. Tante kijkt gefascineerd toe hoe mijn handen me opwinden en hard maken.

"Mooi...heel mooi."klinkt haar zachte, opgewonden stem."Masturberende mannen zie ik graag…"

Ik kreun als ze opstaat, haar lichaam zich omdraait. Ze pakt met een glimlach haar rok vast en trekt die stukje voor stukje omhoog. Haar ronde billen komen tevoorschijn. Gevangen in een zwarte kanten slip. De witte huid lokt me.Ik voel een sterke aantrekkingskracht."Kijk naar me Max, kijk naar me terwijl je aftrekt"En ik zie hoe ze langzaam haar broekje omlaag duwt. Steeds meer zie ik van haar enorme mooie ronde billen, haar strak aankijkend masturbeer ik door. "Zie je me goed Max?"en ik geniet van het uitzicht. "Wil je me nu Max…wil je me?"zegt ze terwijl haar ogen op mijn harde erectie gericht zijn."Kom dan knul en pak me.." Dan leunt ze naar voren met haar handen op de wasbak en ik begrijp wat ze wil. Ik ga achter haar staan. Pak haar roomwitte billen vast.Ik ga door m'n knieen en lik terwijl ik haar volle billen opzij duw haar warme bilspleet. Ik ruik haar zoute zure geur en ik maak haar wild als ik haar roos natlik. "Oohh wat stout..mmjaa.."M'n vingers bevoelen de harige lippen terwijl ik tussen haar aars en spleet lik.

"Neem me Max.Neem me nu!" Rustig ga ik weer achter haar staan en hou haar billen open.

Dwingend plaats ik m'n natte eikel voor de harige spleet. M'n onderlichaam beweeg ik naar voren en langzaam maar zeker vul ik haar op.Tante zucht bij elke cm die ik voorzichtig naar binnen stoot. Ik pak haar heupen beet en begin voorzichtig in en uit te bewegen.  Ze voelt warm en vertrouwd aan. Ik masseer met m'n duim haar aars. Ze kreunt en duwt zichzelf naar achter zodat ik haar beter, dieper kan nemen.

Dan kijk ik omhoog en zie plots mezelf in de spiegel boven de wasbak. Even is het vreemd maar het lijkt of ik twee keer Tante neuk.M'n spiegelbeeld volgt mijn bewegingen nauwkeurig. Ik zie m'n gezicht in het weinige blauwe maanlicht. Zweet druppelt er langs m'n voorhoofd. Ik zie de opwinding bij mezelf en ook dat werkt weer opwindend.M'n mond is open en ik hoor haar zacht kreunen en snuiven terwijl ik haar regelmatig neuk. In en uit. Onze lichamen zijn nat en we horen hoe ik tegen haar billen stoot. M'n ballen hard en vol slaan tegen haar harige lippen. Dan voel ik haar hand onderlangs, ze vingert zichzelf stevig en wild.

"Mmmm oh ja neem me diep lieve knul van me...diep...dieper..."En ik versnel m'n ritme. "Ooooh ja, zo snel is het is zo heerlijk…oh jaaa. .ik..ik..ik ga klaarkomen…oooaammm" Tante komt grommend en snuivend klaar.Haar handen pakken de wasbak stevig vast terwijl ze wild naar achter stoot. Ze trilt en kreunt en ik voel haar kut om m'n pik krampen."Oh mmmmmmm oooooom mmmm…..zo lekker."

Dan komt ze tot rust. Komt omhoog. Ik glij nat uit haar. Haar rok bedekt nu haar mooie dikke billen en ze stapt lachend opzij.Ze gaat achter me staan, duwt me tegen de wasbak aan. We kijken elkaar in de spiegel aan. Haar gezicht naast m'n schouder, ik zak wat omlaag om haar wat meer ruimte te geven..Ze pakt m'n lul vast en begint me sloom en dwingend af te trekken."Ik wil dat je spuit terwijl ik je gezicht kan zien Max. Hoe je geniet van m'n handen die je gaan klaarmaken"fluisterd ze in m'n oor."Zo lang heb ik hier van gedroomd, nu is eindelijk zo ver, nu is het werkelijkheid." Haar hand pakt m'n gladde ballen vast terwijl de ander me stevig, glibberig maar sloom aftrekt. "Je bent nu zo groot. Zo stevig. Je bent gegroeid maar nog steeds mijn kleine lieve jongen!"

Dan wordt er plotseling op de deur geklopt. Het is m'n nicht. "Ben jij daar Max?" Ik moet even slikken en bedenk snel een goede smoes. Tante trekt ondertussen rustig en onverminderd door.

"Ja....euh.... er is rode wijn op m'n broek gekomen en. ...ik was die er even uit."

"Oh vervelend.joh....je moet veel water gebruiken hoor!" Tante knijpt stevig in m'n gespannen ballen en pompt nu nat en stevig de top en m'n eikel. "Ja veel warm water.Is het een grote vlek?" Ik heb moeite met concentreren."Euh....ja.....een heel glas.…….bijna een heel glas......" Tante laat m'n ballen los en ik voel opeens haar vinger tegen m'n nat bezwete anus duwen.

"Ik liet het......ik liet het uit m'n. ..euh..han...handen vallen"

Ik kijk Tante in de spiegel aan en ik zie haar ogen in vuur en vlam.Haar mond is wijd open en haar tong flitst langs haar lippen." Ik geloof dat je het best lauw water kunt gebruiken, ja lauw water is het beste.Of is het nou juist koud water?" De harde stem van m'n nicht verdwijnt geheel naar de achtergrond als ik voel hoe Tante haar vinger diep in me schuift. Haar andere hand nat en glibberig over en om m'n hele pik laat glijden. Ze kijkt me strak aan en ik probeer m'n ogen open te houden.

"Kom maar jongen...spuit je maar leeg" klinkt haar hese stem in m'n oor. Ik pak achterlangs met m'n handen haar lijf vast en voel hoe ik bijna ga spuiten. Dat voelt zij ook. Tante zwakt de snelheid weer af en knijpt in de basis van m'n pik. Ik kijk omlaag en zie haar roodgelakte nagels terwijl ze haar vingers langs m'n gezwollen eikel laat glijden.Uitstel van m'n orgasme.Ze volgt de vormen van m'n geslacht. Aandachtig voelt ze hoe gezwollen ik ben.Haar vinger draait weer naar binnen en ze vingert me wild.

"Daar gaan we dan….kom voor me…spuit je ballen leeg "fluisterd ze in m'n oor.

Dan sluit ze haar hele hand om m'n lul en pompt me strak naar m'n orgasme.De eerste dikke straal zaad spat tegen de tegel net onder de spiegel. Tante pompt strak door en wacht even totdat de tweede straal zich aandient. "Ja..mooi is dat…mmm"fluistert ze weer. De straal spat tegen de zeep op de wastafel. Haar vinger in m'n aars duwt tegen m'n prostaat en volgt m'n samentrekkingen. Al die tijd vinden onze ogen elkaar steeds weer.Ik bijt m'n tanden op elkaar om geen geluid te maken en voel hoe ik keer op keer een straal zaad in de wasbak spuit.

Ik kom wat tot rust en Tante laat haar natte vinger naar buiten glijden en laat me moe en leeg voor de wastafel staan.

"Ja Max, warm water moet het zijn, veel warm water en daarna in de wasmachine. Ik zal even een broek voor je opzoeken en voor de deur leggen ok?

Ik stamel wat woorden en hoor haar weer weglopen.

Ik kijk omlaag en zie dat er zaaddruppels op m'n broek zitten en begin te lachen. "Veel warm water zei ze toch?" En Tante begint, zittend op de badrand ook te lachen.

M.A. copyright 2005

 

back to HeXX-page