Tatoeages door: Dreamer. 

Ik zie je in de supermarkt. Je valt me op in je witte broek en strakke topje die een smalle zone van je buik bloot laat.

Wanneer je je uitrekt om iets te nemen van op een hoge legbank zie ik hoe er op je buik enkele tekens staan. Van ver zien ze eruit en donkere kleine vlekjes die echter te recht en afgeschreven zijn om natuurlijke vlekjes te zijn.

Ik kijk en bewonder je lichaam. Je billen mooi gevangen in de witte broek, draag je een slipje?

Vastbesloten je beter te bewonderen kom ik argeloos, net als iedere andere klant in de supermarkt dichter bij je met mijn kar.

Je staat met je rug naar mij. De warme bruine kleur van je huid komt door de stof van je broek, maar in merk geen sporen van een slipje of string. Wat draag je?

Ik vul mijn kar met de meest onnodige dingen om toch maar bij jou te zijn en leer bijna ieder etiket van buiten.

Ik bewonder je lichaam van op een afstand die steeds kleiner wordt. Ieder detail wil ik in me opslaan als herinnering voor later.

Je bent mooi.

Wanneer ik bijna bij jou ben, draai je me de rug toe en stapt op een lege bak die als opstapje staat om iets te nemen van de hoogste legbank. Je rekt je lichaam uit en ik krijg het voorecht je gebruinde buik te zien, versiert met oosterse tekens. Een lange rij tekens die lijkt door te lopen in je broek.

Je billen spannen zich op terwijl je balanceert op de toppen van je tenen en ik zie de contouren van een slip/short in kant die je billen mooi bekronen.

Je topje gaapt een beetje open en ik volg je vlakke buik naar boven waar ik een fractie van een seconde het zicht krijg op je heerlijke borsten, gevangen in ene mooie kanten BH.

Plots kijk je naar beneden, ik sla mijn blik weg, te laat, ik voel me betrapt.

Je reageert niet en blijft daar staan, aarzelend wat te kopen.

Ik durf niet meer te kijken en duw mijn kar wat verder zodat ik je van op een afstand kan bewonderen. Het beeld van daarnet blijft op mijn netvlies gebrand.

Je neemt, na lang aarzelen een doos met donkergroene kaarsen en legt ze in je kar.

Langzaam duw je je kar vooruit, je blik op mij gericht. Je ogen boren diep in de mijne, recht in mijn hart. Even merk ik een aarzeling maar dan verdwijnt de betovering en loop je mij voorbij.

Je winkelt zonder lijstje, neemt er de tijd voor en weet dat ik je volg. Dat merk ik aan je bewegingen je houding, de speelse blikken die je me toewerpt
Een dik touw beland in je kar gevolgd door confituur en een fles champagne. Ben je alleen of heb je iemand.

Je leidt me naar de afdeling waar ze kledij verkopen en neemt voldoende tijd om slipjes en bh's te bekijken. Ik sta er verloren bij en probeer me zo onopvallend mogelijk te gedragen, hetgeen niet echt zo evident is als man in een lingerieafdeling voor vrouwen.

Na een tergend langzame periode heb je je keuze gemaakt en verdwijnt in een kleedkamer, uiterst rechts, net naast een grote spiegel. Net voor je het gordijn toetrekt werp je me een geamuseerde blik toe en trekt dan het gordijn toe, op een kiertje na.

Je weet wat je doet, is het je eerste keer? Want ik zie deels je lichaam gespiegeld door de nauwe kier. Dit is de eerste keer niet.

De witte broek zakt af en ik krijg het zicht op je ronde billen, mooi bekleed met hun kanten omhulsel. Je trekt het snel uit, alsof je plots bewust bent van mijn aanwezigheid en trekt een ander aan. Draai je om.

Jou vingertoppen strelen de rand van je nieuw slipje en plots voel ik hoe je me bekijkt.
Je ogen houden me gevangen terwijl je het slipje naar beneden laat glijden en je buigt een
beetje voorover om eruit te stappen. Het zicht dat ik zo van je krijg bezorgt me direct een erectie.

Je doet geen enkele moeite om me het zicht op je billen en venusheuvel te ontnemen en trekt tergend langzaam een ander slipje aan. Dan draai je je om en bekijkt me van top tot teen terwijl je het slipje mooi laat passen rondom je lichaam.

Je vingers glijden onder de rand van je slipje en trekken het naar beneden tot net boven je venusheuvel. Je oosterse tekens lopen verder naar beneden zie ik en de eerste haartjes steken nieuwsgierig hun kopje uit.

Toch besluit je me niet alles prijs te geven en trekt het slipje terug netjes aan.
Je draait je om en het topje verdwijnt over je hoofd en wordt achteloos ergens neergelegd.
Met je rug naar me toe open je je beha en past een andere. Behalve een glimp van de zijkant van je borst, krijg ik niets meer te zien. Je draait je naar me toe en werpt me een uitdagende blik, daarna verdwijnen je handen achter je rug en open je je bh. Even lijk je te aarzelen maar dan doe je tergend langzaam de bandjes naar beneden. Ik krijg net ene glimp van je tepels te zien voor je je handen voor je borsten houd en deze omvat. De BH valt op de vloer en je bekijkt me terwijl je handen je borsten kneden.

Plots wordt onze droom verstoord door een verkoopster die ons blijkbaar reeds een tijdje in het oog houdt en me vriendelijk maar resoluut naar de deur kassa van de winkel begeleid.

Ik denk dat ik in een fractie van een seconde je teleurgestelde blik zie maar er is geen terugkeer mogelijk.

De droom is over......


Ik kom thuis…
Brandende groene kaarsen staat geplaatst in oude kandelaars verdeeld in de woonkamer. Je ligt in de zetel met een glas champagne in de hand en een witte badjas rondom je lichaam. De emmer, gevuld met ijs waarin de fles staat op tafel en het touw ligt, netjes uitgepakt naast de emmer.  Ik schenk mezelf een glas in en vul het jouwe bij. Je bekijkt me met een geamuseerde blik maar zegt niets.
Pas na een tijdje vraag je me één ding…… wat vond je van mijn nieuwe tatoeages.....

vervolg

Reakties: mail Dreamer

 

 

 

back to HeXX-page