lees eerst: Terras
Terras.................... het vervolg; door G.G.   

Ik pak het papiertje van het tafeltje waar jij je 06 nummer hebt opgeschreven, ik heb de neiging je gelijk te bellen, maar realiseer me dat je dat net iets te graag wilt en al zou ik het willen, ik heb nog een afspraakje staan met een gewezen clint.
Na het afspraakje ga ik naar het hotel terug en kleed me zo ik graag gekleed 
ga, een sportief shirt en een strak zittende spijkerbroek, ik vis het papiertje uit mijn jasje en besluit je te vragen of je wat hebt te doen vanavond en zo niet waar je me kan vinden.
Mijn bericht word gelijk beantwoord met een x'je. Twijfelend over de aard van de bedoeling van het bericht besluit ik naar de plek te gaan waar ik zou zijn te vinden, mocht je komen, op het terras voor het hotel op een goed zichtbare plaats, waar ik een malibu met ijs bestel.
Het is een heerlijke avond om op een terras te zitten, ik leun met mijn hoofd tegen de muur en doezel een beetje weg en denk weer terug aan die middag, plotseling voel ik een hand op m'n benen en kijk verschrikt op, twee lichtblauwe ogen kijken me ondeugend aan.
Ik neem je snel op van top tot teen, je draagt een wit luchtig jurkje, met een snit aan de zijkant tot net boven de knien. Je stevige borsten zijn halfbloot, je tepels tekenen zich af in je jurkje.
Na wat heen en weer gepraat sta je opeens op en pakt me bij de hand en vraagt ga je mee. Ik zeg ja al weet ik niet waarheen, maar ik laat me graag verrassen. We stappen in je auto en je zegt ik wil je ff wat laten zien.
Ik weet dat ik nu niet vragen moet, ik kijk je aan en je kijkt ondeugend glimlachend terug.
We stoppen bij je flatje, stappen uit en nemen de lift.
Als de deuren dicht zijn neem ik je in mijn armen en geef je een innige kus die je vol overgave beantwoord. Je kust me wild en zuigt op m'n tong
Ik voel dat je geen slipje aan hebt en m'n hand glijd over je zachte stevige billen, je kust me heftig en je duwt je lichaam tegen me aan en zegt straks ben ik de jouwe.
Als we binnen zijn pak je een fles wijn, twee glazen, een glas ijsblokjes, mijn hand en trekt me mee je slaapkamer in.
Ik verlang naar je hoor ik je fluisteren in m'n oren en kust me innig op de mond, ik bijt zacht op je lippen en mijn handen betasten je billen, je duwt je heupen stevig tegen me aan en je voelt m'n erectie, ik trek je jurkje uit en ik kus je zacht in je hals, zacht kussend en likkend ga ik naar je borsten.
Ik neem je tepels n voor n tussen m'n tanden en ik bijt er zacht in. Al kussend duw ik je op bed en kus je over je hele lichaam, ik duw m'n tong in je navel en je kreunt zacht, al likkend zoek ik je zachte klitje op, ik knabbel er voorzichtig aan en je slaakt een gil van genot,.m'n vingers draaien aan je tepels.
Ik lik aan je tepels en maak een nat spoor met m'n tong naar van je borsten over je zachte huis naar je navel m'n hand streel zacht je buikje en mijn tong likt bijna niet voelbaar aan je klitje, hele natte hete likjes, mijn vingers strelen je lipjes ik open je lipjes en ruik je vrouwelijke geur en lik snel over je kutje en duw m'n tong heel even in je grotje, je smaakt lekker. Je opent je benen en geeft me meer ruimte en m'n vingers vinden een warm vochtig grotje, Nog steeds speelt m'n tong likkend met je klitje en ik blaas zo nu en dan verkoelend mijn adem over je klitje wat je sidderen en rillen doet van genot. 
Zacht duw ik een vinger in je verlangende het smachtende kutje, je kutje knijpt in m'n vinger die draaiend op zoek naar dat ene plekje, m'n tong licht likkend over je klitje, ik hoor je verlangend zuchten en kreunen, plagerig blijf ik het zachte warme harde knopje likken. Ik masseer je borsten met de andere hand, speel met en draai aan je tepels, Onverwachts zuig plotseling hard op je klitje. Ik hoor je gillen van pijn en genot, je roept ohh neem me nu nu nu ik wil je nu. 
Mijn pik staat hard en stijf en staat op springen, m'n ballen voelen pijnlijk.
Ik neem m'n pik in m'n hand en speel met mijn eikel met je tepels, ik kijk je aan, je lichaam glimt van zweet en wat ik zie doet me genieten.
Ik trek een spoor met mijn van je borsten naar je navel, ik duw m'n eikel in je navel en streel je navelrandje ermee, zacht speelt m'n vinger met je klitje, ik duw eraan, knijp er zacht in, ik voel je rillen je bewegingen worden heftiger, m'n eikel raakt je klit en zacht beweeg ik je klitje heen en weer met m'n eikel, ik voel je rillen, zuchten en kreunend smekend vragen neem me owwww please neem me, m'n voorvocht maakt je klitje nat en wrijf er zacht over heen, je kirt van geilheid, je draait je heupen steeds wilder heen en weer zoekend naar m'n eikel, die ik duw zacht op je klitje duw en waarmee ik je klitje bespeel, strelend. aaiend, drukkend, je zucht en zwoegt, en ik voel je buikje verstrakken, ohhh ik kom bijna hoor ik je roepen, neem me, neem me please hoor ik je zeggen. Ik kijk je aan en bewonder je lichaam, je glimt van zweet, je gezicht vol van passie.

Zacht open ik je lipjes en duw m'n eikel ertussen. Je zucht verwachtingsvol en legt je benen over mijn rug. Ik streel met m'n eikel langs je lipjes, duw zacht op je grotje, je natte kut openend, ik voel je hitte, ik voel het verlangen. Zacht duw ik m'n pik in je hete natte kut, stukje voor stukje, beetje bij beetje.
Je duwt je heupen omhoog, steeds dieper laat ik je m'n pik voelen, je kutje knijp in m'n harde pik.
Ik weet en voel dat er niet veel voor nodig is om ons samen een spetterend orgasme te bezorgen, ik heb je tot wanhoop gedreven maar ik wil nog even genieten van de warmte, nog elkaar voelen.
Een heerlijk gevoel neemt bezit van me , ik voel hoe ik je vul, hoe je hete kut in m'n pik knijpt, terwijl ik diep in je zit.
Zacht beweeg ik me op en neer, je lippen zuigend aan m'n pik, ik betast je borsten knijp in je tepels terwijl ik je neuk, het ritme gaat omhoog en heel even hou ik me stil, bewegingsloos, even genieten weer van het gevoel iemand te vullen, voelen hoe je kutje in m'n pik knijp.
Ik hoor je zeggen ga door, ik voel de hitte opborrelen in m'n ballen. Je kutje knijpt harder in m'n harde pik, ik beweeg me zacht op en neer, niet te snel, niet te wild, er voor oppassend dat ik niet te snel kom. Ik neuk je steeds harder, je zwoegt, steunt kreunt, je heupen bewegen zich wild tegen de mijne aan, elke keer dat ik in je kom duw je wild je heupen omhoog.
Ohh ik kommm hoor ik je gillen, ik laat me gaan en spuit je kutje vol met m'n hete zaad. Ons zaad vermengd zich en druipt langs je benen, we blijven komen, de opgebouwde spanning van die middag en avond doet ons heftiger als ooit samen klaarkomen.
Ik kus je op de mond en knabbel even aan je tepels, masseer je borsten.Mijn pik zit nog diep in je en trilt na van de explosie, je kutje knijpt en je kijkt me voldaan aan je zegt heerlijk schatje, ik heb genoten.
Ik kus je vol op de lippen, zacht streel ik je wangen en vlei me naast je neer.
Zacht streel ik je van zweet glimmende huid en kruip heel dicht tegen je aan, nagenietend.
Ik pak de glazen en schenk ze vol, proostend kijk je me aan en ik zeg zacht op ons schatje en geef je een vluchtige hete kus, wetend dat de avond nog lang zal zijn.................

reakties aan G.G.              G.G. homepage          G.G.Links           G.G. kaarten service

back to HeXX-page