Terrasje pakken....: door albert, slaaf van Misty.

Het is een van de mooiere buurten van de stad. De straten zijn er breed en de bomen staan er al decennialang. Ze laten op zo'n zonnige dag als deze een mooi diffuus licht door. De auto van mijn meesteres glijdt door het toch wel drukke verkeer. Zwart en mooi gelijnd. Het interieur, zwart en aluminium, is sober en straalt vooral kracht uit. Een meesteres waardig.

We zijn onderweg naar haar favoriete terras. Het leek haar wel een goed idee om in plaats van een sessie lekker van het mooie weer te gaan genieten. Toen ik haar belde om me te melden had ik mijn dildogordel al klaar liggen in de verwachting dat ik die aan zou moeten doen voor ik naar haar toe zou komen. Dat vond mijn lieve meesteres toch wat al te voorspelbaar dus niets van dat al. Gewoon niets doen en genieten van de aangename dingen in het leven. Opgelucht zit ik naast haar. Het rijdt toch een stuk gemakkelijker in de auto zonder een forse dildo in je anus. Ik zou nog bedrogen uitkomen.

Het laatste stuk van de weg gaat door het bos en het wordt steeds stiller. Wanneer we de parkeerplaats bij het paviljoen opdraaien staan er maar drie andere auto's. Het ziet er naar uit dat we het hele terras voor onszelf zullen hebben. Ik wil al uitstappen maar dan gaat haar handtasje open. Stom, stom, hoe had ik kunnen denken er vandaag zonder pijn mee weg te komen. "Kom, presenteer je tepels" en ze laat het tepelklemmetje nog even voor mijn gezicht plagerig wat happende bewegingen maken. De glimlach is intens, hier heeft ze op gewacht. Een voor een moeten mijn tepels er aan geloven. Voor ze de tweede plaatst houdt ze even in. "Oh jee, de boswachter". Natuurlijk is het vals alarm, maar het lukt haar toch om even goed de schrik door mijn lijf te jagen.

"We zijn hier vooral omdat ík wil genieten. Voor jou is dat niet van belang dus als we wat bestellen dan voor jou hooguit een glaasje water" zegt ze nog net voor we uitstappen. Zodra ik me opricht is er o zo duidelijk door mijn t-shirt te zien dat er twee vreemde dingen zitten die vanaf mijn borst naar voren steken. "En hou er rekening mee dat dit mijn favoriete terras is en dat ik hier graag nog een keer terug wil komen. De mensen hier hoeven dus niet te zien waar we mee bezig zijn". Als of ik zelf anders zou willen! Alleen als ik mijn schouders naar voren doe en een beetje gebogen loop zijn de klemmen niet te zien. Een vanzelfsprekende houding voor een slaaf tenslotte. Bovendien scheelt het iets in de spanning op mijn tepels.

Ze loopt voor me uit het terras op. Ze is vandaag in het wit. Stralend wit. Het zonlicht versterkt alleen nog maar de uitstraling die ze al heeft. Er zitten toch nog een paar mensen op het terras. Weten zij veel wat er gaande is, maar de verhoudingen moeten voor hen overduidelijk zijn; een krachtige vrouw en ik daar met mijn hangende schouders achteraan. We zoeken een plekje iets verderop uit en net voordat ik wil gaan zitten zegt ze "Doe mij maar een witte wijn met ijs en doe ook maar een pannenkoekje". Als ik op de serveerster afloop is de confrontatie onvermijdelijk. Ik probeer toch wat ontspannen over te komen en dan is zo'n gebogen houding niet echt natuurlijk. Als ik daarentegen rechtop loop neemt de spanning op mijn tepels toe. Toch kies ik voor het laatste. Zou ze het zien? Ze geeft geen krimp en neemt beleefd mijn bestelling op. 
"En een glaasje water?"
"Eh ja, alleen een glaasje water"
"Uit de kraan?" en ze fronst haar wenkbrauwen.
"Ja, uit de kraan alstublieft."

Voor het terras strekt zich een mooie plas uit. Daarachter bos. De warme lucht zindert een beetje boven de bomen. Het uitzicht is schitterend. En verder is het vooral stil. Ook de mensen op het terras lijken zich dat te realiseren en er wordt vooral gedempt gesproken. De pijn komt bij vlagen. Als ik even niet aan de klemmen denk valt het best mee, maar zodra ik even ga verzitten schuurt mijn t-shirt over mijn borst en ik weet direct weer dat ze er zijn. Mijn tepels gloeien boven de warmte van de dag uit. Een oma komt met haar kleindochter het terras opgelopen. Ook zij willen van het mooie uitzicht genieten en gaan aan het tafeltje schuin voor ons zitten. Als ik al om genade had durven vragen dan wordt dat nu wel erg lastig. Mijn meesteres voelt de situatie erg goed aan. "Oh wat een heerlijke dag is dit toch" en ze rekt zich nog eens lekker lui helemaal uit. Haar blik laat mij geen keus. Ik kan niet anders dan beamen dan dit echt een heerlijke dag is en me ook lekker uitrekken. Awh, dit is erg. Ik kan niet, ik mag niet laten merken wat er gebeurt maar de vlammen schieten door mijn tepels.

Mijn meesteres geniet van haar pannenkoekje. Ze neemt er ruim de tijd voor. Aan het tafeltje schuin voor ons zit het kind te genieten van een grote sorbet. Ik weet niet welke kwelling erger is, de klemmen of met dit weer alleen maar mogen kijken naar een sorbet. "Wil je ook een stukje?"vraagt mijn meesteres. Dat kan ik niet weigeren maar net voordat ik gretig de vork in het laatst over gebleven stukje op haar bord wil prikken fluit ze me terug. "Nee natuurlijk niet dat stuk. Wat je denk je wel! Hier, dat stukje is voor jou" en ze wijst naar een kruimel op de rand van het bord.

Eenmaal thuis aangekomen wacht ik geduldig af tot mijn meesteres de klemmen eindelijk verwijdert. Mijn gebogen houding is bijna een tweede natuur geworden. Even komt ze dicht tegen me aan staan, haar hand glijdt over mijn broek. Daar had ik niet op gerekend. "Je bent helemaal niet opgewonden. Is dat omdat ik nou eens niet in het zwart gekleed ben? Eens een keertje niet in het leer?" klinkt het verontwaardigd. "Dit is toch geen eerbetoon aan je meesteres. Nou je zult het zo wel merken". Wat voor excuus ik ook verzin, het haalt niets uit. Ik hou wijselijk mijn mond.

Ze gebaart me naar haar slaapkamer te komen. Ik mag knielen aan het voeteneinde van haar bed.
"Doe je t-shirt maar uit". Ze neemt zelf plaats op de rand van het bed en maakt knoop voor knoop mijn broek los. De punt van haar schoen haakt ze achter mijn ballen. Mijn opwinding wordt al wat beter zichtbaar, maar het stelt haar nog allerminst tevreden. Ineens houdt ze een blinddoek voor mijn gezicht. "Als je hier dan niet opgewonden van raakt dan moet je de rest er maar bij fantaseren". Het riempje wordt strak achter mijn hoofd aangetrokken en de duisternis is volledig. Alleen door de geluiden kan ik nog gissen wat er om mij heen gebeurt. Dan weer veraf, dan weer dichtbij. Uit verschillende kasten worden spullen gehaald. Er ratelen kettingen aan de spijlen van het bed. Ik denk te horen dat mijn meesteres zich uitkleedt, maar kleedt ze zich ook weer aan? Ik voel een vleugje wind als ze vlak langs me heen schuift. Is ze naakt? Zorgvuldig vermijdt ze dat ze me aanraakt. Zo dichtbij en tegelijkertijd onbereikbaar. Er volgen twee ploffen op de grond vlak voor mij. "Aandoen". Uit het geluid denk ik te herkennen dat het om boeien gaat. Op de tast weet ik ze te vinden en zo goed en zo kwaad als het gaat gesp ik ze vast.

En dan ineens is het er. Voel ik dat goed? Heel zachtjes, heel even voel ik haar huid op mijn wang. Is het haar borst? En gelijk is het weer weg. "Vandaag ga ik je neuken". De mededeling is bijna zakelijk en laat geen enkele ruimte voor twijfel. "Ik ga je neuken. Hard. Omdat ik er zin in heb. En het mooiste is dat jij mij er zelf om gaat smeken". Voordat ik ook maar iets uit zou kunnen brengen voel ik de kop van een voorbinddildo tegen mijn lippen. Natuurlijk weet ik wat er van me verwacht wordt. Eerst probeer ik het pijpen nog voorzichtig, maar dat is onvoldoende naar de zin van mijn meesteres. Ze duwt de dildo tot achter in mijn keel. "Goed oefenen want de volgende keer is het een echte". Ik mag haar beet houden, ik druk me tegen haar aan. Het is een heerlijk gevoel en ik wil niet anders dan mijn meesteres behagen. Ik pijp de dildo steeds wilder, steeds dieper tot ik bijna moet kokhalzen.
"Vraag het me!"
Ik kan niet snel genoeg rechtop komen om antwoord te geven. De opdracht volgt opnieuw. Dwingender, dringender nu.
"Vraag het me!!"
"Misty wil je me neuken?' Het klinkt bijna beleefd.

Ik word het bed op gedirigeeerd. Mijn polsen worden aan het hoofdeind vastgemaakt. Met kettingen worden ook mijn enkels vastgemaakt. Ook aan het hoofdeind. Ik lig nu vrijwel dubbel met mijn benen wijd. Erg open. Heel erg beschikbaar.
Ik voel dat mijn meesteres achter me komt zitten. De dildo welke ik net nog heftig pijpte drukt nu tegen mijn anus. Als er al glijmiddel op zat dan is dat er grondig afgelikt. Hij voelt droog en ruw aan.
"Vraag erom! Smeek erom!"
Weer vraag ik mijn meesteres om me te neuken.
"Is dat smeken? Ik wil meer overtuiging! Laat maar horen dat je het graag voor mij doet."
"Oh Misty neuk me, neuk me" kreun ik en dan ineens is ze in me. In één keer. Diep. In het begin gaat het nog stroef en is het gevoelig. Maar na een paar keer heen en weer bewegen gaat het steeds soepeler, steeds sneller, steeds heftiger. De pijn maakt plaats voor genot. Ik vergeet mijn ongemakkelijke houding en probeer me tegen haar aan te drukken, beweeg mee in haar ritme om maar zo goed mogelijk te voelen.
"Wat wil je nu?" vraagt ze plagend.
"Ik wil dat je me neukt" kan ik nog net zuchtend uitbrengen
"Wat zeg je?" Ze wil het zo graag horen.
"Ik wil dat je me neukt. Diep. Hard."

Ze trekt zich terug. Een tweede dildo volgt. Groter. Dikker. Even denk ik dat het me niet zal lukken, maar zodra ik me ontspan glijdt hij in me. Soepel. Alsof ik niet anders wil. Met alle kracht die in me is druk ik mij onderlijf tegen het hare. Ik wil haar in me voelen. Ik verlang naar haar. Wil dicht bij haar zijn.
Dan voel ik dat ze zich over me heen buigt. Ik tast nog steeds volledig in het duister en kan alleen maar fantaseren hoe ze er uit ziet. Mijn tepels moeten er aan geloven. Haar nagels grijpen zich er stevig in vast. Instinctief probeer ik eerst de pijn te ontwijken en ik begin te kronkelen. Dat laat zich direct weer in mijn onderlijf voelen. Mijn meesteres voelt dat ook en begint heen en weer te bewegen. Eerst langzaam maar dan steeds sneller. Pijn en genot versmelten. Hoewel mijn tepels nog steeds in haar greep zijn voel ik de pijn niet meer. Alles vergaat in een wild bewegen. Mijn hoofd wordt tussen de spijlen aan het hoofdeinde van het bed gedrukt. Ik kan geen weerstand meer bieden. Al mijn kracht is alleen maar gericht op het bewegen in mijn onderlijf.

Wanneer ik hoor dat ze de derde dildo voorbindt slaat even de twijfel toe. Is dit wel wat ik wil? Kan ik dit wel aan? Ik heb het ding al eerder gevoeld en ik weet hoe groot hij is. Inderdaad, hij is van onmenselijke proporties. Die andere keren werd ik achterlangs genomen en dat was al heavy, maar nu in deze houding….
Natuurlijk voelt mijn meesteres haarfijn aan wat ik doormaak. Tergend langzaam maakt ze de bandjes van de volgende gordel vast, wel net zo dat ik goed kan horen wat er gebeurt. Ondertussen beklaagt ze zich er over hoe onhandig, groot en zwaar dat ding wel niet is. Eens te meer slaan schrik en onzekerheid toe.
"Dit is toch wat je wilde? Je wilde toch graag dat ik je neukte? En je weet toch dat ik zo graag aan al je wensen voldoe?." Wat kan ik er nog tegen inbrengen. Ze heeft gelijk en tegelijkertijd lig ik angstig stil in afwachting van wat komen gaat.
Eerst lukt het niet. Het doet pijn en het kost me alle concentratie om me te ontspannen. Ik wil mijn meesteres niet teleurstellen en bij die gedachte glijdt de dildo in me. Voorzichtig beweegt mijn meesteres heen en weer. Steeds een stukje verder. Iedere beweging laat zich heftig voelen. De scherpe pijn verdwijnt al snel maar het blijft bijzonder gevoelig. Is het pijn? Is het genot? Wat overblijft is vooral een heftig voelen.
Mijn meesteres maakt mijn armen los. Ik mag haar aanraken. Ik mag haar beethouden. Ik druk mijn hoofd tegen haar armen die naast me in het kussen staan. Wat hou ik toch intens van haar, zij die mij dit aandoet. Ik kus haar armen zover als het mij mogelijk is.
"Wat wil je dan?' en terwijl ze dit vraagt beweegt ze lichtjes met haar onderlijf. De reactie is er niet minder heftig om. Schokken golven door mijn lijf. Iedere keer weer. Ik kan de harde kreunen niet meer onderdrukken.
"Wat wil je dan? Zeg het me." Fluistert ze bij mijn oor. Bij iedere beweging raak ik steeds verder van de wereld. Ik kan wel janken. Niet van pijn, maar van een heerlijk gelukzalig gevoel. Luidkeels betuig ik mijn liefde aan haar en ik klamp me aan haar vast.
"Neuk me, neuk me alsjeblieft". Is het kreunen is het schreeuwen? "Alsjeblieft!" 

Wat volgt is met geen pen te beschrijven. Heftig en met lange halen beweegt ze. En iedere keer lijkt het alsof er elektriciteit door mijn lichaam golft. Ik voel de dildo diep in me steken. Ik weet dat het niet waar is, maar het voelt alsof hij mijn schedeldak raakt. Aan de binnenkant. Het is een orgie van wild bewegen. De haren van mijn meesteres strijken langs mijn gezicht. Ik druk me tegen haar aan, ik trek me aan haar op, ik weet niet meer wat ik doe. Alleen nog dat ik kreun, schreeuw.
Ritmisch glijdt haar hand over mijn penis in een perfecte cadans, net zodat ik net niet mijn hoogtepunt bereik. Daarna mag ik, moet ik het zelf doen.

"Doe het zelf maar. Breng je zelf maar tot het randje. Maar klaarkomen is er nog niet bij! Dat gebeurt alleen als ik het zeg". Tegelijkertijd blijft ze doorbewegen. Er is maar de kleinste druk op de dildo nodig om weer nieuwe spanning op mijn lijf te zetten en een extatisch gevoel naar mijn hoofd te jagen. "Denk er om hoor! Alleen als ik het zeg!" wordt ik nog bestraffend toegesproken. Dit is echt onmogelijk. Het klaarkomverbod over de afgelopen weken doet genadeloos zijn werk. Mijn opwinding is niet te stoppen. De strijd is ongelijk.
"Denk er om!!" en met dat ze het zegt komt de ontlading. Ik loop leeg. Niet alleen letterlijk maar ook emotioneel. Gelukzaligheid mengt zich met het gevoel heel erg klein te worden. Bijna staan de tranen in mijn ogen. Ik wil zo dicht mogelijk bij mijn meesteres zijn, me tegen haar aandrukken, in haar opgaan.

Als ik weer wat tot rust gekomen ben mag eindelijk de blinddoek af. Eindelijk raken onze blikken elkaar weer. Ik ben nog helemaal van de wereld maar één ding weet ik zeker. Ik hou van haar.


door: albert, slaaf van Misty.

 

     Mrs.Misty

 

 


back to HeXX-page