de Filosofe 
&
The naked truth
 

24/7

24/7 is niet iets waar je zomaar mee begint. In de meeste gevallen sluipt het er gewoon in. Het begon ermee dat ik geen pornofilms meer mocht kijken. Ik had Haar nu toch? Daarna mocht ik ook niet meer met mezelf spelen, om dezelfde reden. Ook telefoongesprekken met vrienden werden me al snel verboden. Het begon met roepen van;”Wie is dat?” Maar al snel maakten Haar blikken en het driftige “nee” schudden bij bepaalde onderwerpen, me duidelijk dat ik dit maar beter ook niet meer kon doen in Haar aanwezigheid.

Daarna mocht ik niet meer internetten. Nou ja, wel internet bankieren en dat soort zaken, maar niet meer de dingen die volgens Haar geen nut hadden. Ook moest ik stoppen met roken. Niet dat de teksten op de pakjes me nerveus maakten, Zij maakte mij nerveus. Overdreven hoestbuien, ramen die open gezet werden hartje winter en het constante commentaar zorgden ervoor dat ik die smerige gewoonte al snel opgaf. Nou rookte ik niet meer dan vijf sigaretjes per dag, dus ik was er gelukkig niet verslaafd aan.

Mijn maandelijkse stapavondje met vrienden, vond Ze gelukkig wel goed. Ze ging gewoon gezellig mee. Alleen moest ik het niet meer in mijn hoofd halen om meer dan twee pilsjes te willen drinken. De derde pakte ze gewoon af, waar iedereen bij zat, met de uitleg erbij dat ze anders straks niets meer aan me zou hebben. Nou, een beetje opgelaten voelde ik me best wel! Zeker omdat Ze mij al snel duidelijk had gemaakt dat ik oversekst was omdat ik meer dan één keer per week wilde. Ze had al een afspraak voor me gemaakt bij een psychiater. Iets wat ik gelukkig kon verhinderen door net te doen of ik niet meer geïnteresseerd was in seks.

Nou moet u natuurlijk niet gaan denken dat ik een watje ben hé! Natuurlijk niet! Als er even niet op me gelet wordt ga ik gewoon mijn eigen gang. En weet je? Juist dat stiekeme maakt dat het leven extra spannend wordt! Wat ik anders allemaal gewoon zou kunnen doen, zonder er over na te hoeven denken, dient nu met heel veel zorg uitgevoerd te worden. De spanning om betrapt te worden en gestráft, maakt dat ik op de toppen van mijn gevoel leef!

Nooit ben ik inventiever geweest dan sinds ik Haar ken. Een extra mobieltje. Wachtwoorden op het internet waar Zij niet mee bekend is. Een verborgen pakje sigaretten en zelfs een paar blikjes bier! Zo slim verstopt dat Ze die nooit zal kunnen vinden. Ik trek me af onder de douche. Reken maar dat ik geniet van alle onbewaakte momenten in mijn leven.

Ik heb nu zelfs sinds kort een Meesteres! Wow, nooit gedacht dat ik zó ver voor iemand zou kunnen gaan! Nee, niet met die Meesteres, maar met mijn vrouw! Die halsband gaat na een uurtje weer af, maar die ring zit er 24/7, levenslang. Een heerlijke gedachte!!!

Een gelukkige man

Behoefte aan een gesprek met de schrijfster? Bel Mrs. Miss-T 0906 6477888  (0,80 per minuut)

Terug