de Filosofe 
&
The naked truth
 

Hoog bezoek

De deurbel rinkelde en ik propte haastig, met een onderdrukte vloek, mijn stijve lul in mijn broek. Ik drukte de monitor uit en probeerde tegelijkertijd mijn rits dicht te maken en mijn trui over mijn broek te trekken zodat de bult in mijn kruis niet opviel. Ik liep de trap af en zag door het raampje van de voordeur een vrouw staan. Blijkbaar op het punt om weg te lopen, want ze stond met haar rug naar de deur. Ik streek mijn trui nog een keer recht en trok de voordeur open. "Hallo, kan ik u helpen?". De vrouw draaide zich met een ruk om en haar zoete parfumlucht drong mijn neusgaten binnen. Ze had halflang zwart haar, een donkere zonnebril op en haar lange leren jas viel bijna tot op de grond. Ze keek me aan en haar roodgestifte lippen glimlachten. "Kan ik u helpen?". Ze zette de bril met twee langgenagelde vingers op het puntje van haar neus. Onweerstaanbaar werden mijn ogen naar haar donkere pupillen getrokken en ik voelde een onrustig gevoel in mijn onderbuik op komen.
"Dag pantyslaaf". Ze zei het zacht, maar de stem en het hese lachje dat er op volgde, waren onmiskenbaar van haar. Ik dacht dat ik misselijk werd en even stokte mijn adem. "Meesteres" hijgde ik en ik voelde mezelf bijna automatisch op de deurmat door mijn knieŽn zakken. Ik hoorde weer haar opwindende lachje. "Goed zo panty, jij weet hoe het hoort. Maar zou je me niet eens binnen vragen?". "Sorry Meesteres" stamelde ik, "wilt u alstublieft binnenkomen?". "Nou graag pantyslaafje, kruip maar eens een beetje naar achteren, zodat ik naar binnenkan".
Haastig schoof ik op handen en knieŽn achteruit de gang in en ik hoorde hoe mijn Meesteres binnenstapte en de voordeur dichttrok. Haar hoge hakken tikten op het parket naar me toe en ze duwde de neuzen van haar schoenen onder mijn gezicht. "Ik heb je toch gezegd pantyslaaf dat ik je ooit aan mijn voeten zou hebben". Ik kon me nog letterlijk herinneren dat ze me dat op de chatbox had 'beloofd' en ik knikte haastig. "Nou waar wacht je op dan?!" Ze tilde een voet op en drukte die hard tegen mijn gezicht. Haastig begon ik te likken en te zoenen en ik hoorde haar weer grinniken. "Rustig slaafje, rustig, geniet er van". Ze zette haar schoen weer op de grond en ik dwong me om mijn lippen en tong nu wat rustiger over het leer te laten gaan. Ik had voorzichtig mijn ogen opengedaan. Ze droeg geen laarzen, maar zwartleren pumps met hoge hakken en haar mooie lange benen zaten in glanzende zwarte kousen. Ik liet mijn tong voorzichtig over de zalige zachte pantystof gaan en de voet werd onmiddellijk teruggetrokken. "Alleen de schoen slaaf". Haar stem was ineens een stuk minder vriendelijk en ik kreeg een forse tik tegen mijn neus van haar andere pump. "Likken!", klonk het hoog boven me en als en hond slurpte mijn tong over het leer.
Er gingen honderd gedachten tegelijkertijd door me heen: Hoe had ze me gevonden? Wat was ze mooi! Wat werd ik geil van dit gelik; Zou ze me pijn gaan doen? Had iemand me zien knielen in de deuropening? Haar stem onderbrak mijn voortrazende gedachten. "Waar is je slaapkamer slaaf?". Ik ging voorzichtig rechtop zitten en wees naar boven. "Dat dacht ik al. Kruip achter me aan". Ze trok haar jas uit en liet hem op de grond vallen. Mijn god wat was ze mooi! Ik kon het niet helpen dat ik de prachtige vrouw met open mond aanstaarde. De lange hooggehakte benen in nylon, het strakke zwarte latex rokje, het leren korset dat haar buik en borsten omhulde, haar mooie ... "Ik geloof dat we jou een blinddoek om moeten doen slaafje, is het niet?!". Haastig en met een rood hoofd keek ik zo snel mogelijk naar de grond, maar het was al te laat. Haar hand schoot naar voren en dwars door mijn trui en t-shirt heen pakte ze mijn tepel vast. Ze kneep en trok tegelijkertijd en ik piepte van schrik en pijn. "Stel je niet aan slaafje. Je weet dat je straf krijgt als je niet oplet!". Ze gaf nog een forse ruk aan de tepel en liet hem toen schieten.
Ik hoorde haar bewegen en voelde plotseling haar handen met een zachte stof op mijn hoofd. Mijn ogen werden bedekt en toen ik ze voorzichtig opendeed, zag ik niets meer. "Zo, dat komt ervan als je gaat gluren slaafje, dan moet ik je blinddoeken. En kruip nu achter me aan naar boven". Ze klonk een beetje snibbig en ik werd opzij geduwd omdat ik het trapgat blokkeerde. Op de tast kroop ik achter haar aan. Voorzichtig om mijn hoofd niet te stoten en mijn knieŽn te sparen kwam ik tree voor tree hoger en op de overloop botste ik tegen haar aan. "Nog hoger slaaf?". Ik knikte en mompelde "ja Meesteres Misty". "Niet zo dichtbij!" bitste ze en ik kreeg weer een duw van haar been. "Kleed je eerst maar eens uit slaafje, maar hou je ogen dicht en je blinddoek op zijn plaats!". Ik trok voorzichtig -zodat de blinddoek niet verschoof - mijn trui en t-shirt uit en daarna mijn spijker- en onderbroek. Ik herinnerde me op tijd dat ze van netheid hield en zo goed en kwaad als het ging vouwde ik mijn kleren op en legde ze op een stapeltje. Al die tijd hoorde ik haar niet en ik had geen flauw idee of ze nog in de buurt was totdat alletwee mijn tepels krachtig werden vastgepakt en ver naar voren werden getrokken. "Aahhhh". Ik kreunde van de onverwachte pijn en ik hoorde haar goedkeurend neuriŽn. "Ja, dat is schrikken hŤ slaafje, ohh lekker hŤ die pijn! Dat is je beloning omdat je zo netjes je kleren hebt opgevouwen. Kom maar hondje, kruip maar weer achter me aan". Ik kreeg nog een ruk aan een tepel en volgde haar de tweede trap op naar mijn slaapkamer.
"Stop". We waren bijna boven en ze was stil blijven staan. "Til je blinddoek een beetje op en vertel me wat je ziet slaaf!" Ik deed wat ze vroeg. Ze stond bovenaan de trap. Al in de slaapkamer, maar haar hoge hakken staken nog over de trede heen. "U bent boven, ik zie uw schoenen, uw hakken", "Genoeg! Doe de blinddoek terug en zuig aan die mooie hoge hakken van me. Kom op, ik wil je voelen". Ik likte naar de hak en sloot er sabbelend mijn lippen omheen. Voorzichtig liet ik de hak in mijn mond heen en weer glijden, maar al snel voerde ik de beweging op en was ik als in mijn geilste fantasie haar hooggehakte pump aan het pijpen. Mijn pik werd hard van opwinding en ik hoorde mezelf zachtjes kreunen. Na een paar minuten had ze er genoeg van. Ze trok de hak uit mijn mond en liep de slaapkamer binnen. Ik kroop achter haar aan en bleef boven aan de trap geknield zitten. Ik hoorde hoe ze rondliep, wat pakte en weer naar me toekwam. De spanning en onzekerheid maakten me bloednerveus en ik schrok hevig toen haar stem vlak bij mijn oor klonk. "Ik zit voor je pantyslaaf, op die witte stoel van je. Met mijn benen ver uit elkaarÖ. Zo ver dat je mijn zalige poesje zou kunnen zien ÖAls je zou kunnen kijken". Ze lachte weer haar hese lach. "Ik zie dat je een stijf pikje krijgt slaafje! Hadden we dat afgesproken?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee hŤ, dat hadden we niet afgesproken. Hier bind die lul van je maar eens af". Ze duwde iets zachts in mijn handen en ik begon onmiddellijk mijn harde ballen af te binden. "Voel je wat je in je handen hebt slaaf?" Haar stem klonk nu weer zo mooi en verleidelijk. Ik concentreerde me: "een panty Meesteres Misty?". "Heel goed slaafje, een zachte nylon panty. Trek de knoop strak aan, strakker slaafje, mijn pantyslaafje". Ze aaide over mijn wangen en ik rilde van genot, terwijl ik de panty zo strak mogelijk om mijn ballen bond.
"Draai je om slaaf en doe je handen op je rug". Ze pakte mijn polsen beet en trok de rest van de panty met een ruk onder me door. Ik schoot kreunend naar voren, want mijn vastgebonden pik en ballen werden pijnlijk strak naar achteren getrokken. "Zit stil watje, of je flikkert van de trap", beet ze me toe. Ik realiseerde me dat ik op de rand van de trap zat. Ze bond mijn polsen aan elkaar en ik voelde dat elke beweging die ik zou maken, de knoop om mijn ballen alleen nog maar verder aan zou trekken. Ik was helemaal in haar macht en hield me zo stil mogelijk. Haar handen gleden over mijn billen en met twee handen pakte ze me vast. Haar scherpe nagels persten in mijn vlees en ik hoorde haar grommen. "Wat een heerlijke maagdelijke billetjes, wat een lekker kontje ...". Ze gromde nog een keer en ramde plotseling een vinger bij me naar binnen.
"Aahhahhh" ik kreunde van pijn en zij trok de vinger eruit, maar stak hem gelijk weer terug. "Ontspannen slaaf, ontspannen". Ze begon met haar vinger te draaien en streelde met haar andere hand over mijn rug. "Dat vind je lekker hŤ slaafje. Genomen worden door je Meesteres!". Haar vinger pompte nu langzaam in mijn kont heen en weer alsof ze me aan het neuken was en ik piepte dat ik het heerlijk vond. "Wil je er nog een vinger bij slaafje?". Wat had ze een mooie stem. "Ja Meesteres" kreunde ik. Ik had beter moeten weten, want onmiddellijk volgde een kletsende klap op mijn billen. "Jij denkt zeker dat je niets hoeft te doen!", beet ze me toe. Ik kreeg nog een klap en nog een en voelde iets hards tegen mijn anus drukken. "Weet je wat dat is?" Haar stem siste in mijn oor. "Dat is de steel van de bezem en die gaat in jouw kont!" Ze drukte de steel met kracht naar binnen en ik wist niet wat er gebeurde. Ik dacht dat mijn anus uit elkaar zou scheuren en ik gilde opnieuw van de pijn. "Mond dicht slaaf en ontspannen met die reet, anders doet het alleen maar meer pijn!" Ze duwde de steel nog verder naar binnen en ik had het gevoel dat hij er zo meteen aan de andere kant weer uit zou komen. "Zo en nu wil ik dat je gaat neuken. Kom op neuken met dat kontje van je". Ik was bang, had pijn, maar durfde mijn Meesteres niet tegen te spreken. Voorzichtig begon ik mijn kont heen en weer te bewegen. "Kom op, dat is geen neuken pantyslaaf, dat kun je beter!" Ze gaf het ritme aan door de steel heen en weer te trekken in mijn kont en ik deed mijn best om haar te volgen. "Goed zo" moedigde ze me aan. "Goed zo pantyslaaf, ik wist wel dat je van je mooie Meesters zou genieten! Alleen vervelend dat ik helemaal naar jou moest komen om dat te ontdekken. Vind je niet pantyslaafje?" Ik kreunde een bevestiging en neukte door. Het gevoel werd steeds zaliger en mijn pik weer snel harder. "De volgende keer panty, kom je gewoon naar mij. Heb je dat begrepen?!". Ik kreunde weer. "Zo mag ik het horen". Haar mooie lach schalde door de kamer. "Ik wil je snel zien kreunslaafje. Heel snel". Ze streelde mijn billen. "Zo ik moet weer gaan. Als je de steel tussen je voeten klemt, kun je gewoon door blijven neuken in die mooie kont van je. En voordat ik het vergeet, die blinddoek op je hoofd, dat is een slipje van mij. Ik wil dat je die draagt als je bij me komt. Begrepen!". Ik voelde mijn ballen van opwinding exploderen en terwijl zij de trap afliep en door de voordeur verdween, spoot het sperma uit mijn afgebonden lul en kreunde ik voor mijn Meesteres Misty.
 

Miss-T

Behoefte aan een gesprek met de schrijfster?
Bel Mrs. Miss-T 0906 6477888
 (0,80 per minuut)

 

Terug