Uitnoding door: Willaumo

Vanavond heb ik eindelijk je uitnodiging ontvangen.
Dresscode "casual" betekent waarschijnlijk "niet al te netjes", ik denk dat ik het dit keer simpel houdt. Voor de verandering doe ik iets minder luchtigs aan, belangrijker vind ik het om me lekker te voelen.
Ik ga me daarom douchen en smeer me in met een bodylotion. Alleen dat al zorgt ervoor dat ik lichtelijk opgewonden raak en ik verlang naar het moment dat ik je weer zie.
Ik heb een nieuwe string gekocht die ik je vanavond wil showen, de string is zwart en ondeugend, aan de voorkant een netje, aan de achterkant een dunne veter die mijn billen goed laat uitkomen.
Ik trek een zwarte broek aan en een strak t-shirt, door mijn opwinding tekenen mijn tepels in de stof af. Ik bewonder mezelf in de spiegel en zou mezelf bijna lekker willen verwennen. Ik wil mijn spanning echter liever bewaren voor vanavond, ik weet dat je me vertrouwt.

In de taxi voel ik de leren zitting door de dunne stof van mijn broek heen, de chauffeur heeft niets door maar ik zit me enorm op te winden. Het duurt natuurlijk veel te lang voor we bij het theater aankomen, maar gelukkig zie ik je al staan wachten.
Als ik uitstap en de chauffeur heb betaald zie ik je streng naar me kijken.

Als we samen naar binnen gaan neem je me apart.
Ik weet niet wat je wilt, maar kom er snel achter.
"Je bent wat vergeten", sis je tegen me, "ik had je toch gevraagd om hem eens aan te doen ?"
Ik kijk je niet begrijpend aan.
Je zegt, een beetje verwijtend: "Je cockring".

Uitnodiging (2)

Ik glimlach, mijn cockring?
De taxi is inmiddels vertrokken en we staan in het halfdonker elkaar aan te kijken. Ik realiseer me dat ik het inderdaad vergeten ben.
Je opent je tas en rommelt er in rond, triomfantelijk komt er een klein pakje uit gewipt dat je voor mij hebt aangeschaft.
Jawel hoor, een cockring, een metalen ring met een riempje.
We lopen samen naar een bossage bij de ingang, je knielt voor me en rits mijn gulp open. Natuurlijk kun je het niet laten en grijp je mijn penis stevig vast, niet zo vreemd dat hij inmiddels flink is gegroeid. Je lippen stulpen er omheen en maken hem warme en vochtig. In een flits heb je de cockring er omheen laten glijden en heb je het riempje om mijn balzak vastgegespt. Het resultaat is verbluffend, in het donker glimt de ring helemaal op en steigert mijn groeiende erectie je tegemoet.
Je duwt mijn penis tegen mijn buik en trekt de rits dicht. Mijn erectie is nu duidelijk zichtbaar in mijn broek, ik kom bijna klaar door de druk die de stof op mijn stijve uitoefent. Mijn eikel is helemaal ontdaan van mijn voorhuid, ik voel de stof van mijn broek. De cockring zorgt er waarschijnlijk voor dat mijn erectie de hele avond zo blijft, ik vraag me af of hij niet te zichtbaar is door de dunne stof.

Ik heb nog meer plezier als ik me bedenk wat ik voor jou heb meegenomen.
Als ik dit uit mijn zak trek zie ik je opgewonden terugschrikken.
Het kleine dildootje, met bevestigingsriempjes, lijkt onschuldig maar de afstandsbediening ziet er vervaarlijk uit. Zwart, met veel knopjesÖ

Ik zak nu door mijn knieŽn en hoop dat je nu ook mij een plezier wil doen.
Ik kijk wat verbaast als ik onder je rok een spannend setje aantref, er zijn leren riempjes en vetertjes zichtbaar, je schaamlippen zijn zichtbaar en er tussendoor is een kettinkje gespannen. Je hebt je zelfs geschoren, er is geen haartje meer zichtbaar. Ik trek het kettinkje opzij en hoor je kreunen. Verder zoekend blijk je het kettinkje aan je tepelpiercings te hebben vastgemaakt. Ik besluit dat mijn kadootje ook en plaatsje verdient, het kettinkje zal hem goed op zijn plaats houden.

Het dildootje glijdt als vanzelf naar binnen, de riempjes maak ik vast om je bovenbenen, ze zitten als gegoten en passen perfect onder je billen door.
Je klit is gezwollen, ik laat mijn tong er overheen raspen, je kreunt, goedzo !
De afstandsbediening moet ik natuurlijk uitproberen, zacht tot hard en pulserend tot masserend. Het werkt allemaal, je kunt nauwelijks overeind blijven staan.

"Laten we naar binnen gaan", we zeggen het eigenlijk tegelijkertijd.

Uitnodiging (3)

Drukknoopjes, kettinkjes, stukjes rood leer met gaatjes, vetertjes, ik had er nu al spijt van. Het zag er voor mij uit als zo'n doe-het-zelf kast, je moet de gebruiksaanwijzing van voor naar achteren lezen, anders kom je er niet uit.
Wat ik ook probeerde, ik kon er niets van maken, toen ik dacht dat ik klaar was kon ik het met geen mogelijkheid aantrekken.
Enkele dagen terug had ik op internet een site gevonden met wel heel spannende kleding 'voor hem' en 'voor haar' en een flink aantal aanbiedingen.
Natuurlijk eerst de aanbiedingen doorkijken, tijdens het browsen raak ik al flink opgewonden, maar het zijn maar plaatjes, he.
Ik wil iets spannends aan om mezelf en mijn partner een nieuwe uitdaging te bezorgen.
Dus heb ik iets besteld wat er spannend en uitdagend uitzag, het benadrukte de lichaamsvormen en kon overal onder gedragen worden.
Ach, en voor die ene keer mocht het ook wel wat kosten, toch ?

Kortom, ik heb alles in de verpakking terug gestopt en in een donkere hoek van de kast weggeborgen. Als ik weer eens alleen was zou ik nog wel eens kijken.
Je weet hoe dat gaat, je vergeet zo iets op den duur, je maakt andere dingen mee en houd je met andere zaken bezig.

Door onze afspraak, die ik voor vanavond maakte om het avontuur te herontdekken, heb ik me weer op de puzzel gestort en er zowaar iets van kunnen maken. Ik wist dat het juist niet de bedoeling was van dit setje om alles te verbergen, mijn borsten en mijn vagina moeten juist zichtbaar blijven, de stukjes leer en de vetertjes vormen een harnas dat perfect blijkt te passen.
Ik bewonder mezelf in de spiegel en streel mijn borsten. De piercings in mijn tepels, in de vorm van kleine haltertjes, vormen een mooi contrast met al dat leer.

(Graphic van Robert Brun)

Als sluitstuk vind ik in de verpakking een kettinkje met aan de uiteinden ringetjes. De ringetjes wurm ik achter de piercing haltertjes, de ketting spant nu tussen mijn borsten, waardoor mijn tepels worden uitgerekt. Ik ril van genot als ik hieraan een tweede ketting bevestig die tussen mijn benen door aan de achterkant kan worden vastgemaakt. Het kettinkje glipt tussen mijn schaamlippen en drukt op mijn clitoris.
Ik verfraai het geheel door mijn haltertopje en korte rok aan te trekken, het is er warm genoeg voor.

Als de taxi eindelijk is gearriveerd heb ik een gigantische spanning opgebouwd. Voorzichtig stap ik achterin de taxi, erop lettend mijn benen niet te veel te spreiden. De chauffeur heeft niets door en zoeft vervolgens door het drukke verkeer. De leren bekleding van de achterbank voelt koel aan, ik voel de druk van het kettinkje tegen mijn kruis en anus, het voelt wat hard aan maar niet onprettig. Ik voel omzichtig aan mijn tepels om te controleren of ze niet teveel uitsteken, de aanraking doet me onverwacht plezierig aan.
Als we zijn aangekomen en ik opzettelijk wat onhandig uitstap zie ik de wenkbrauwen van de chauffeur onhoog schieten. Als ik hem door het raampje ruim betaal durft hij me bijna niet aan te kijken. Als hij het uiteindelijk toch doet, nadat zijn ogen een kort tochtje hebben gemaakt langs mijn lichaam, knipoog ik tegen hem en gun hem een gulle lach.

Ik blijf buiten staan wachten totdat je komt. De koele lucht voelt lekker aan, en natuurlijk speelt de wind met mijn beperkte kleding. Mijn zenuwen staan bol van de spanning, ik sta ietwat onwankel te genieten van mijn ondeugende outfit. De spanning dat je het zelf weet en niemand het kan zien is onverwacht opwindend.
Mijn tepels zijn nu hard geworden van de spanning in de kettinkjes, net als ik de spanning wat verlicht door de ketting die onder mijn topje door naar mijn kruis loopt wat op te trekken, zie ik je taxi aankomen.

Uitnodiging (4)

Bij de ingang moeten we in de rij wachten, samen met de andere genodigden.
Er is veel te zien, bekende stellen en mensen die we totaal niet kennen. Sommigen kijken verveeld, anderen min of meer reikhalzend uitkijkend naar de grote deuren die wagenwijd open staan.
Wij kunnen niet veel zien van wat er achter die deuren zichtbaar is, blijkbaar is er ingangscontrole op de kaartjes.
Je hebt de aandacht van een aantal omstanders, nu we in het licht van de ingang staan zijn duidelijk de leren riempjes en het kettinkje zichtbaar die vanonder je haltertopje via je buik weer onderduiken onder je korte rokje.
Als we eindelijk vooraan komen grijpen we elkaars hand vast, de controle is wat strenger dan we hadden kunnen vermoeden, de metaaldetector snerpt hevig als we erdoor lopen.
We moeten terug en nu na elkaar erdoor, nu luidt de pieper bij jou en bij mij.
Een iets minder hard toontje, maar tochÖ

We worden naar een apart hoekje gedirigeerd. Een blond meisje vraagt om je tas, die ze voorzichtig inkijkt, natuurlijk zit er niets in wat de veiligheid vanavond in gevaar kan brengen. Vervolgens wordt je door haar gefouilleerd.
Haar handen glijden langs je rug en je benen, vervolgens is je voorzijde aan de beurt. Dat doet ze aanvankelijk snel, maar ze laat duidelijk merken dat ze waardeert wat ze tegenkomt. Haar handen pauzeren even ter hoogte van je tepels. Haar wangen kleuren licht rood als ze het kettinkje heeft ontdekt.
Ze gaat door haar knieŽn en ervaart dat er nog meer spannends aanwezig is als ze haar handen over je buik en je heupen laat gaan..
Je kijkt haar zo heerlijk uitdagend aan dat haar blos nog dieper wordt, ze staat op en geeft aan dat er niets aan de hand is en dat je mag doorlopen.
Wat is dat toch, dat gezoem ?

Ze komt nu op mij af en kijkt me vragend aan. Ik glimlach maar weer eens, ik schijn daar goed in te worden, en knik bevestigend.
Ze glimlacht en bijt op haar onderkip, goh, dat is sexy !
Ook ik krijg te maken met haar glijdende handen, die uiteraard op mijn rug niets ontdekken. Alweer pauzeren de handen, nu op mijn billen, ze voelt warm aan, bijna zweterig. Als ze voor me komt staan en haar zoektocht voortzet gaat ze ook nu door de knieŽn. Dat duurt niet lang als haar ervaren blik de erectie in mijn broek heeft ontdekt. Ze veert overeind en schikt haar rok. Haar blik blijft, als gebiologeerd, op mijn kruis gericht. Ik mag ook doorlopen maar voel me door haar bespied. We merken dat er meer mensen zijn die belangstelling tonen voor ons.

In de zaal zitten we tot onze verassing bijna vooraan, het podium is vlak voor ons. We kunnen dus alles goed zien.
Als we gaan zitten grijpen we elkaars hand vast en schieten we in de lach.
We zijn beiden tamelijk bezweet van de spanning en van de knetterende erotische sfeer die we allebei voelen, afgezien van de attributen die we dragen zijn we prettig van slag door de onverwachte horde van zojuist.

We besluiten de spanning te trotseren en van elkaar af te blijven.
Als de voorstelling begint gaat het licht dimmen en licht het podium op.
Oh ja, we zijn op de prijsuitreikingen uitgenodigd door de commissie, je legt dat uit terwijl je wat ongemakkelijk gaat verzitten. Je buigt naar me toe en legt uit dat ik de afstandsbediening moet uitzetten. Ik tast in mijn broekzak en kom erachter dat je de hele tijd hebt kunnen genieten van de pulserende stand.
Om je te plagen voer ik het tempo op, je schuift je heupen naar voren en kreunt.
Mijn erectie steigert tegen mijn rits, slim dat je mijn string aan de kant hebt geschoven.
Je kijkt nu wat steels naar de afstandsbediening en krijgt deze te pakken.
Tegelijkertijd weet je het dildootje te verwijderen, tot groot vermaak van mij blijkt de presentator dit ook gezien te hebben, hij verslikt zich in zijn tekst en heeft zijn blik op je laten vallen. De hele zaal is stil, wij weten waarom.

Bevrijd van het dildootje is je bevertje trillend aan het bijkomen, het kettinkje neemt zijn plaats weer in, h'm, lekker.
Als straf krijg ik een tik op mijn edele delen, rats, ik voel mijn cockring tegen mijn schaambeen tikken. Ook voor mij wordt de spanning hoog, maar ik zie geen kans ongezien mijn cockring te verwijderen.
Als het licht nu weer dimt, en de volgende act begint, streelt je hand mijn kruis.
Ik kan het niet meer tegenhouden en kom heftig klaar, ik heb het gevoel dat mijn hele broek volzit. Je giechelt terwijl je me uitdagend aankijkt, je ziet er wat zelfvoldaan uit. Het kan me nu niets meer schelen, ik rits mijn broek open en maak de cockring los. Mijn penis stop ik terug in mijn broek, zo is het wel genoeg.

Als we, na het lijkt enkele minuten, de zaal verlaten voor de pauze, komen we de controleuse tegen. Ze bloost onmiddellijk en probeert van ons weg te kijken.

Word vervolgd....

back to HeXX-page