Utrecht-Milaan door G.G.

Precies op tijd vertrekt de internationale nachttrein, Utrecht-Milaan, tegenover me zit een leuke, niet onknappe vrouw, gekleed in een blouse en een leuk katoenen jurkje.
fine art Ik bekijk haar snel van top tot teen en denk, die mag er best zijn, niets mis mee. Terwijl ik haar opneem in mijn gedachten, gaat ze staan en pakt een tas uit het bagagerek, ze moet op haar tenen staan om er goed bij te kunnen, haar benen zijn slank en zien er verzorgd uit, door het rekken zie ik een witte slip of string, ze draait zich om en kijkt me uitdagend aan met haar donkere ogen, haar tepels tekenen zich af onder haar dunne bloesje waaronder ze niets draagt, ze gaat weer zitten en slaat haar benen losjes over elkaar. Het boek dat ze leest draagt de titel lust. 
Snel schieten haar ogen over de pagina's, niet in de gaten hebbend dat ik haar gezicht bestudeer, haar gezicht spreekt boekdelen wanneer ze likkend over haar dunne lippen haar tong laat glijden en haar ogen even sluit. Haar benen schommelen op het ritme van de trein, de ene keer meer dan de andere keer en soms raakt haar voet heel licht even mijn onderbeen, een niet onprettig gevoel. Ik maak het me gemakkelijk en leun met m'n hoofd tegen het kussen, door het eentonige geluid zak ik half dommelend weg, soms schrik ik even wakker maar zak dan gelijk weer weg.
Plotseling streelt een voet mijn been, ik hou mijn ogen dicht en geniet van de streling, ik krijg een kriebel in m'n buik en het bloed gaat sneller stromen.
De strelende voet gaat steeds hoger langs de binnenkant van mijn dijen tot de voet niet verder kan, zacht beweegt de voet tegen mijn kruis.
De kriebel in m'n buik word sterker, het bloed gaat sneller stromen en mijn erectie tekent zich af in m'n broek.
Op mijn beurt streel ik zacht haar voet met m'n hand, terwijl ik met een voet haar benen streel, steeds hoger, ze spreid de benen van elkaar en geeft mij de ruimte om haar poesje licht aan te raken. Er ontsnapt een zachte kreun aan haar mond als ik even haar poes aanraak met mijn strelende voet, Ik druk mijn voet wat harder tegen haar warme poesje aan en ze kreunt iets harder en ze klemt mijn voet vast tegen haar warme kruis.
In het zwakke schijnsel zie ik haar tepels duidelijk tegen het stof van haar blouse aan drukken, ik zou daar graag even aan willen zuigen. Terwijl ik dat denk staat ze op en trekt haar blouse uit, ze kijkt verlangend naar me en brutaal maakt ze m'n broek open.
Ze slaakt een zucht als ze m'n erectie ziet, ze gaat op haar knieŽn zitten en speelt even met mijn stijve, kust mijn pik van boven tot aan m'n ballen en het duurt niet lang of ze zuigt een van m'n ballen naar binnen.
Opnieuw likt en kust ze mijn eikel en haar lippen omsluiten mijn pik, ze zuigt en ze likt, haar hand masseert m'n ballen.
Ik streel door haar lange donkere haren en duw haar hoofd naar beneden, ik beweeg m'n heupen op en neer, ze masseert met haar hand m'n ballen, haar nagels schurend onder m'n ballen, ik raak de controle kwijt en kom heftig spuitend klaar, ze slikt alles door, maar kan niet voorkomen dat er zaad uit haar mond lekt op haar volle borsten, die ze uitsmeert over haar harde tepels.
Ze kijkt me vragend aan en staat op, ik trek haar tegen me aan en kus haar buikje. Met mijn tong draai ik een rondje om haar navel heen en ik hoor haar zacht kreunen, Met m'n tong maak ik een vochtig spoor naar haar borsten en neem een tepel in m'n mond. Ik knabbel er zacht op en met mijn hand streel ik haar buikje. Ze duwt verlangend haar heupen naar voren en neemt mijn hand en duwt die op haar natte poesje.
Met mijn vingers open ik haar schaamlippen en vind zonder moeite haar natte grotje. Ik leg mijn duim op haar klitje en draai en beweeg het zacht op en neer. Heftig kreunend duwt ze haar natte poes harder tegen mijn hand.
Mijn vinger verkend haar natte poesje en het kreunen wordt steeds heftiger, ik duw een vinger in haar kontje waardoor haar heupen heftiger op en neer gaan en ongecontroleerde bewegingen makend, het duurt niet lang of ze komt heftig kreunend tot een orgasme.
Haar lichaam schokt van genot... en nadat ze is bijgekomen van haar orgasme kijkt ze me voldaan en bevredigd aan, ze likt haar lippen als ze ziet dat m'n pik nog steeds overeind staat, en ze masseert m'n mannelijkheid, wat me doet kreunen van genot.
Ik trek haar op mijn schoot, ik voel haar strakke gaatje over m'n stijve lid glijden, langzaam op en neer bewegend genieten we beiden van het vuur in onze lendenen, ze voert het tempo op en schommelend met haar heupen op het ritme van de trein beweegt ze haar lichaam op en neer, haar spieren knijpen in m'n stijve die elke neergaande beweging van haar tegemoet komt, ik leg m'n handen op haar strakke kontje en trek haar stevig tegen me aan, ze begint te kreunen en te zuchten.
Ik neem haar tepels 1 voor 1 tussen m'n lippen en knabbel er zacht op, zweetpareltjes verschijnen op haar voorhoofd, haar neusvleugels bewegen op de snelle ademhaling, wat is ze prachtig op deze manier, haar gezicht is een en al passie en vuur.
Ik kus haar vol op de mond die ze vol passie en vuur beantwoord, ze draait haar heupen nog vaster op de mijne, haar vingers trekken aan m'n gevoelige tepels, wat me zuchten doet van genot.
Ik duw m'n hand tussen ons in en zacht neem ik haar klitje tussen m'n vingers en begin het klitje te rollen tussen m'n vingers, wat haar haar controle doet verliezen, ze begint te kreunen en ze knijpt haar spieren op m'n stijve lid, bang om hem te verliezen, haar vingers kriebelen aan m'n ballen en ook ik verlies de controle over m'n gevoel, vol vuur en passie komen we samen kreunend en grommend tot een hevig orgasme.
Ze vleit zich tegen me aan en kust me zacht op de lippen en bedankt me voor de lekkerste treinreis die ze heeft meegemaakt.
Voordat de conducteur langskomt brengen we onze kleren weer in orde met dit verschil na, dat we geen van beiden een slip aan hebben.

reakties aan G.G.     G.G. homepage       G.G.Links       G.G. kaarten service

back to HeXX-page