Verbeelding door: Wilde Zijde

Als er een ding is waar ik fier op ben is het mijn verbeelding, ook (maar niet alleen) de seksuele.
Het leuke is ook dat je af en toe in iemands huid kan kruipen: die van een vrouw en deze keer die van een jonge stoere neger.

Eerder bij toeval was ik te weten gekomen dat ik een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefende op rijpere blanke vrouwen, waarmee ik dan vrouwen van begin tot eind veertig bedoelde. Geen oude taarten dus, maar de jeugd toch reeds voorbij. Zelf was ik nét geen twintig. Wat ze zo zeer in me aantrok? Mijn jongensachtige branie? Of eerder mijn zwarte looks? Wellicht de combinatie.

 

Daarom ging ik af en toe zonder mijn vrienden stappen, en zocht ik de cafés op waar ‘eenzame’ vrouwen plachten te komen. Op zoek. Naar mij?

 

Die avond zag ik al in de eerste bar meteen een prooidier. Ze zat op een kruk met hoge rugleuning, de benen hoog gekruist zodat ik een heel stuk gebruinde dij te zien kreeg onder de zoom van de korte rok, en toonde me haar profiel. Aan de elegante snit en de dure eenvoud van het bij de rok horende jakje, de gemanicuurde en zichtbaar gelakte vingernagels, het bedwelmende haast tastbare parfum, maar bovenal aan de kwaliteit van de hooggehakte schoenen kon ik aflezen dat ze gewend was aan luxe en zich die ook kon veroorloven. Uit het gegeven dat ze aan de toog zat, leidde ik af dat ze wilde opgepikt worden. Er zat gelukkig genoeg echter nog niemand naast haar om haar te lijmen.

 

Ik twijfelde geen seconde en zette me naast haar neer. Ze deed alsof ze mijn aanwezigheid vlakbij niet opmerkte. Speelde ze “moeilijk te krijgen”?. Dat deerde me niet. Ik sprak haar zelfverzekerd aan “Hey knappe meid, wil je mij soms iets te drinken aanbieden?” Ze kon niet anders dan daarop reageren. Haar gezicht draaide zich naar me toe. Het stond verwaand als bij vrouwen die geld teveel hebben en gewend zijn te krijgen wat ze willen.

“Heeft niemand jou geleerd dat jij het bent die een dame hoort te trakteren?”

“Hoezo? Jij bent het immers die mij probeert te verleiden!”

Dat antwoord had ze niet verwacht. “Hoe kom je daar bij? . Je bent hier pas binnen. en jij bent het die mij aangesproken hebt.”

“Ik dacht het je makkelijker te maken. Volgens mij ben jij immers het soort vrouw dat graag jonge mannen oppikt.”

Ze stond zichtbaar paf bij zoveel lef. “Jij hebt een onbehoorlijk brutale bek weet je dat.”

Ze trachtte me de ogen te doen neerslaan met de hare, maar dat werkte niet.

 

“Vroeger was ik geïntimideerd door elegante en hooghartige vrouwen als jij”, zei ik.

“Niet langer dan?”

“Nee.”

“?”

“Ik heb er namelijk wat op gevonden.”

“Wat dan?”, vroeg ze ondanks zichzelf.

“Telkens ik een vrouw met een hooghartige gelaatsuitdrukking als de jouwe ontmoet, stel ik me voor hoe ze eruit ziet als ze klaarkomt. Dat maakt ze een stuk minder onbereikbaar weet je.” Ik keek haar indringend aan, alsof ik haar inderdaad zag terwijl ze kwam: naakt, bezweet en het gezicht verkrampt tot een masker van genot. Ze beantwoordde mijn blik en trachtte me op mijn beurt van de wijs te brengen door de dijen te ontkruisen en opnieuw te kruisen. Ik verkoos dat gebaar anders te interpreteren, als een belofte van mogelijke overgave.

“Bovendien”, ging ik daarom verder: “Ik heb gemerkt dat oudere vrouwen voor me vallen. Dat heeft mijn laatste schroom weggenomen.”

 

Een viel een korte stilte. “Wat drink je?”, vroeg ze toen.

“Glenfiddich.”, gebaarde ik naar de rij flessen aan de spiegelkast achter de barman.

“Dure smaak.”

“Ik wil je niet beledigen met een goedkoop drankje.”

Ze grinnikte. “Overal een antwoord op.” Ik haalde mijn schouders op en nipte aan mijn glas.

 

“Maar vertel eens…wat zou ik volgens jou dan in jonge jongens zoeken?”

“Misschien heb je heimwee naar je eigen jeugd.”

“Interessante hypothese”, zei ze laatdunkend.. “Verder?”

“Onervarenheid.”

Ze trok een wenkbrauw op. “Onervarenheid? Wat kan ik daarmee?”

“Je hebt vrouwen die er op kicken een jongen wegwijs te maken in de liefde, hem allerlei kneepjes bij te brengen.”

Ze liet niet merken of ik juist had geraden.

“Is het dat wat jou aantrekt in oudere vrouwen? Ervaring? Kneepjes?” Ze keek me aan op een manier die me liet uitschijnen dat ik van haar heel wat zou kunnen opsteken.

“Neen. Macht!”

“Macht?”

“Ja het gevoel van macht dat ik krijg wanneer oudere vrouwen, die het gemaakt hebben, een jonge knul als mij proberen te verleiden, en soms zelfs willen betalen opdat ik seks met ze zou hebben."

“Het enige wat ik jou betaal is een drankje. Je tracht niet echt om jezelf sympathiek voor te stellen moet ik zeggen.”

“Je bedoelt dat ik dankbaar zou moeten zijn als een oudere vrouw met me naar bed wil?”

“Wat andere vrouwen aangaat, kan ik dat niet zeggen. Mij zou je in elk geval wel dankbaar moeten zijn.” Met die woorden had ze zich eigenlijk verraden zoals ik aan de betrapte blik aan haar gezicht zag. Ik deed echter of ik het niet had opgemerkt. Voor ze er erg in had, leunde ik voorover, en fluisterde langs haar wang in haar oor “Ik heb me laten vertellen dat ik een mieters lijf heb. Jong. Soepel. Gespierd. En wat ze over zwarte mannen vertellen, klopt bij mij in elk geval.”

Toen ik mijn gezicht terug trok, raakten mijn lippen de hare haast.

 

Haar blik stond troebel.

“Het is waar”, zei ze tenslotte. “Ik ben gék op jonge mannen. Liefst gekleurd dan nog. Zoals jij.”. Ze liet een vinger lans mijn wang strelen. “Je huid is zo jong. Nog enkele jaren. Dan begint ze al te verwelken”. Ze zei het alsof het haar voor mij speet.

“Troost je. Er zullen altijd jonge mannen zijn.”

“En oudere vrouwen.”. Ze glimlachte voor het eerst. Maar het was een weemoedige lach.

“Ja”.

“Ik woon een paar straten verder.” Wat in andere omstandigheden een nuchtere mededeling was, was nu een uitnodiging.

 

Toen ze van haar kruk was afgestapt en naar de uitgang begon te wandelen, merkte ik dat ze een stuk minder groot was dan haar ontegensprekelijke uitstraling me had doen geloven. Ik bleef voorlopig zitten. Om naar de bewegingen van haar billen onder de strakke stof van de rok te kijken? Zeer zeker. Maar in de eerste plaats om haar te doen stilstaan, over haar schouder te doen kijken en “Kom je?” te laten zeggen.. Die macht, daarom was het mij dus te doen.

 

Ik stond recht en volgde haar naar buiten. Voor mij was het spannendste ogenblik voorbij. Dat van de verovering. Voor haar moest het mooiste nog komen: de fysieke bevrediging. Haar naaldhakken tikten ongeduldig tegen de stoeptegels. Ze had een sigaret aangestoken en trok er hartstochtelijk aan alsof het mijn penis was waarop ze zoog.

 

Het was een jonge en gekleurde buurt waar ze me doorheen gidste, wat volgens mij alles te maken had met haar seksuele voorkeuren. Man, jong, zwart, groot, een honkbalpet omgedraaid op het hoofd, in wit okseltruitje en losse hangbroek contrasteerde ik sterk met haar gesofisticeerde uiterlijk. Omdat ze zo overduidelijk niet bij elkaar pasten, wierpen de mensen die we kruisten beurtelings jaloerse en bewonderende blikken op ons. Dat was anders in de lift van het flatgebouw waar ze me na vijf minuutjes tappen binnen loodste. Daar bekeek de corpulente Antilliaanse medebewoonster die samen met ons was ingestapt en ruwweg haar leeftijd had, ons afwisselend afkeurend, angstig en met medelijden.

 

“Je hebt blijkbaar al een hele reputatie”, merkte ik op nadat de liftdeuren zich hadden geopend om de Antilliaanse te laten uitstappen, en zich achter haar dikke kont opnieuw hadden gesloten.. “Je bent oud genoeg om haar zoon te zijn.”, antwoordde ze. “De ouders hier houden hun tienerzonen angstvallend in de gaten.” Ze lachte geil. Ik hoefde niet eens te vragen of ze de zoon van de vrouw van zo-even had gehad.

 

Ze bleek een dakappartement te betrekken en ging me meteen nadat ze de deur voor me had opengemaakt, voor naar de slaapkamer, die ik snel in me opnam. Het lage ronde bed, dat deels verzonken leek in de vloer, bevond zich midden in het vertrek, onder een plafondspiegel, en was omgeven door twee halve cirkels kaarsen, afwisselend hoog en slank, en stomp en dik, met enkel een opening tegenover de deur vooraan, en achter het bed tegenover een tweede spiegel aan de achterwand. De hele opstelling verried dat ze hier niet echt leefde en sliep. Net als de rij levensgrote foto’s van naakte jongelingen, zwart zoals ik of minstens Indisch, allemaal in kennelijke staat van opwinding en met grote penissen, die als trofeeën aan de zijmuur aan mijn rechterkant hingen, telkens onderbroken door een close-up van haar gezicht tijdens het orgasme.

 

“Doe de gordijnen open wil je en kleed je uit”. Ik deed eerst het ene. Het raam bleek haast de volledige linkerwand in beslag te nemen, en bood een majestueus en onbelemmerd uitzicht. Ik vergiste me dus toen ik gedacht had dat ze wou dat verrekijkergluurders ons konden gadeslaan terwijl we neukten. Toen de gordijnen helemaal opzij waren geschoven, ging ik naast het bed staan, net buiten de kring van kaarsen. Ze bleef rechtop staan, en trok vurig aan de verse sigaret die ze had aangestoken terwijl ik mijn schoenen uit trapte waarin ik blootsvoets was en het okseltruitje over mijn hoofd trok. Bij het zicht van mijn gespierde bovenlijf zoog ze hard en blies dan een bewonderende rookpluim uit. Toen ik mijn pantalon had losgemaakt en op mijn voeten had laten vallen, draaide ik me opzettelijk met de rug naar haar toe voor ik mijn slip afstroopte zodat ze mijn strakke jongenskont kon bewonderen. Ik draaide me opnieuw om. De tip van haar sigaret lichtte vuurrood op zodra ze mijn opgerichte penis zag, die in het maanlicht een slagschaduw wierp op de zijmuur en op deze manier leek uit te lopen in een van de stijve pikken aan de muur, die een Indische jongeling, met waanzinnig lange wimpers en een weke mond, met beide handen omklemd hield, daarbij wanhopig in de lens kijkend.  Ze floot bewonderend naar me. Mijn naakte lijf en stoere uiterlijk konden de vergelijking met de portretten aan de muur inderdaad vreesloos doorstaan.

 

Ik dacht dat zij zich op haar beurt voor me uit zou kleden want ik was inmiddels ook benieuwd naar haar lijf.. “Ga op het bed liggen.”, klonk het echter. “En wentel je op je buik” Ik deed wat ze vroeg. Indien ze me op die manier nieuwsgieriger wou maken naar haar naakte lijf, dan had ze het juist voor. Het gewicht van mijn lichaam plette mijn stijve lul tegen de gladde lakens als tegen een vrouwenbuik. Aan het geritsel van haar kleren hoorde ik hoe ze stripte. Ik trachtte aan het geluid te herkennen welk kledingsstuk aan de beurt was? Bloes? Rok? Bh? Broekje? Aan de veranderende druk op de matras merkte dat ze er op was gekropen. Ze kwam schrijlings over mijn kuiten zitten, net onder de vouw van mijn knieën. De hitte van haar kut was tastbaar. Het volgende wat ik voelde was de aanraking van haar handen vanaf mijn nek buitenwaarts over mijn brede schouders, binnenwaarts over de schouderbladen, naar omlaag, de duimen tegen elkaar in mijn ruggengraat, naar mijn billen, die ik onwillekeurig spreidde door mijn benen iets van elkaar te doen, en die zij kneedde met gespreide vingers. “Zo zacht”, zuchtte ze.

 

Ze trok mijn billenhelften nu zelf nog verder uit elkaar. Ik kreunde toen ik de warmte van haar adem voelde en ze een pijltje hete lucht rechtstreeks in mijn aars blies. Ik meende dat ze op mijn anus zou gaan zuigen of mijn kontje neuken met spitse tong of nog haar hand onder mijn lichaam door zou steken en mijn lul zou strelen. Mijn pik reageerde preventief door zo mogelijk nog langer en dikker te worden. Niets van dit verrukkelijke alles deed ze echter: ze beet daarentegen hard in mijn achterste. Dat was ook best lekker. Ik trok mijn bovenliggend been op, het plooiend bij de knie zodat ze makkelijker bij mijn ballen kon, die ernaar hunkerden gestreeld te worden.

 

Ze duwde mijn knie echter opnieuw naar beneden zodat ik als daarjuist plat op mijn buik en met volledig gestrekte benen op het bed lag. Zij kwam op mijn rug liggen, waardoor mijn lul nog dieper in de matras geduwd werd, haar gebogen ellebogen aan de buitenzijde van mijn gestrekte armen. Een tijdje lang masseerde ze mijn schouderbladen met haar volle tieten. Daarna kuste ze de weg achterna die ze zonet met haar vingers had verkend, elke individuele schakel van mijn ruggengraat likkend. Ze zoende mijn zilte zweet in elke individuele porie. Bij mijn billen aangekomen, ging ze deze keer wel tussen mijn dijen, die ik van elkaar deed voor haar. Ze plooide mijn lul van onder mijn buik, en trok hem naar zich toe zodat er precies een obscene staart tussen mijn benen stak. Ik kermde extatisch toen ze met scherpe tanden een reeks korte beetjes in mijn schacht gaf als in een maïskolf, en haar tanden tenslotte ook in de eikel zetten. Haar aandacht voor mijn pik was echter vluchtig. Al snel zocht haar mond opnieuw mijn kont op. Haar lippen zetten zich als een zuignap vast op mijn poeperd. Zij zoog fervent op mijn anus terwijl ik hem naar buiten perste en het tipje van haar tong poogde te vangen. Mijn eikel tintelde preorgastisch. “Mmmmmm”, spinde ze toen haar mond losliet. “Je bent om op te eten zo lekker. Je huid. Je zweet. Je anus.”

 

Ze ging verder naar omlaag. Mijn linkerbovenbeen gaf ze een uitgebreide tongmassage terwijl haar nagels over het rechter krasten; ze likte de gevoelige binnenkant van mijn ene knieholte en zoende de andere, wat mij daar een kietelende sensatie verschafte. Haar nagels waren heuse acupunctuurnaalden, die mijn zenuwuiteinden feilloos wisten te vinden en te prikkelen. Ze zoog kleine stukjes huid van de rechterkuit tussen haar lippen, kneedde de linker. Zelfs mijn voetzolen likte ze, erogene zones ontdekkend waar ik die nooit had vermoed, en zoog tot slot met overgave op mijn tenen, alsof die evenveel jongenspiemels waren. Van rug tot tenen had ze me doen ontluiken. Ik voelde me overal leven, niet enkel in mijn pik, maar ook in mijn tepels, in de haartjes om mijn benen en zelfs het dons in mijn nek.

 

Daarom speet het me haast toen ze zei. “Je mag je omdraaien. Maar hou je ogen dicht tot ik zeg dat je ze mag open doen.” Ik volgde haar instructies. Ik hoorde het afstrijken van een lucifer, rook de penetrante solfergeur en dan de zachtere geur van brandende kaars, en voelde tenslotte de warmte op mijn huid, niet gelijkmatig echter doordat een onmerkbare luchtstroom de vlammetjes liet dansen. Ze nam weer plaats boven op me, haar knieschijven tegen mijn heupgebinte, haar billen op mijn knieën. “Nu”, fluisterde ze. Eindelijk zag ik haar naakt. De flikkerende kaarsen zetten haar lichaam in een bovenaardse gloed, die eventuele sporen van veroudering op een gewiekste manier camoufleerden. De grillig bewegende vlammetjes leken likkende tongen en opdringerige vingers, alsof er meerdere minnaars aanwezig waren in het vertrek en haar streelden. Ze kreunde geil met stijve tepels. Dat ze zware borsten had, had ik daarstraks in de bar al kunnen zien aan hun uitgesproken profiel, maar ik was nieuwsgierig geweest naar haar tepelhoven. Die waren erg groot zoals ik ze liefst had, alsof haar tepels in grote bloedvlekken waren uitgelopen over het gave oppervlak van haar borsten. In een bestudeerde pose had ze haar schouders naar achter getrokken zodat de tieten nog meer naar voren staken.

 

“Je bent zo jong”, zuchtte ze terwijl zij mij bekeek zoals ik daar onder haar lag, de stem één en al verlangen. ”Pas geleden nog een kind en nu zo verdomd verleidelijk. Ik kan het niet helpen. Ik kan het niet weerstaan.” Ze had haar lange sluike asblonde haar langs haar ene wang en achter de hals weggestreken, zodat het weelderig over de blote rechterschouder hing. Ze nam me totaal bij verrassing toen ze het in een razendsnelle zij- en neerwaartse beweging van haar hoofd, naar beneden liet zwiepen, mijn bovenlichaam en tepels striemend als de gespitste uiteinden van een zweep. Ze bleef me geselen als wou ze me straffen voor de fatale aantrekkingskracht die mijn jeugd op haar uitoefende. Bij elke zweepslag schudden haar borsten vervaarlijk. Het maakte haar angstaanjagend mooi. Toen ze ermee stopte tintelde de huid van mijn bovenlichaam op de verrukkelijkste manier zodat ik me bewust was van elke individuele porie.

 

Ze boog voorover zodat ik de druk van haar borsten voelde, met in het midden van die zachtheid de verrassende punten van haar tepels, die in mijn huid brandden als de tip van een filtersigaret. Ze kuste de plekken die ze zo-even had gegeseld: slaan en zalven. Haar lippen waren warm, de tong zonder enig spoor van naïviteit. Ze had mijn tepels gevonden, beet er onzacht in, wat mij een pijnkreet deed slaken, om er dan op te gaan sabbelen en zuigen. Haar haren lagen als een sluier van gewassen goud over mijn borst en ontrokken haar gezicht aan mijn ogen. Achter de voorgrond van haar hoofd en de fraaie insnijding van haar rug, bolden haar billen op in halve cirkels. Haar haren streelden mijn lichaam terwijl ze naar omlaag zoende en likte, mijn navel kortstondig neukend met alwetende tong. Ik kreunde van verwachting dat ze vervolgens mijn lul zou kussen en pijpen, maar zij wist natuurlijk dat uitstel een van de sterkste seksuele prikkels was en sloeg mijn penis over om naar mijn ballen te gaan, die ze een voor een in haar mond zoog. Daar liet het raffinement zich echter verraden door haar ongeduld, want al spoedig begon ze er letterlijk op te kauwen. Mijn ballen waren zo gezwollen dat ze meer dan bestand waren tegen die ruwe behandeling.

 

Na een minuut of wat liet ze ze uit haar mond floepen, glimmend van haar speeksel, tilde haar hoofd op en scheidde haar haren met twee handen in het midden. Door de nauwe kier in dat gordijn, zag ik louter een scherpe neus en een stuk van haar lippen. Ze tastte naar mijn pik, hem oprichtend in haar vuist en schoof haar mond er over, de lippen sluitend onder de richel van mijn eikel. Ik voelde hoe haar onzichtbare ogen me doorheen haar haren aanstaarden terwijl ze me afzoog. Na zowat een halve minuut gooide ze haar haar over haar schouder, overduidelijk omdat ze wilde dat ik alles kon zien. Ze pijpte me niet recht op en neer, maar hield haar hoofd soms schuin zodat de bobbel van mijn eikel zich duidelijk aftekende in haar wang en die vervormde als een wanstaltig kaakabces.

 

Ze rechtte haar bovenlichaam en nam met beide handen een van de korte stompe kaarsen vast. De vlam uitblazend, kantelde ze de kaars en goot de vloeibare was voor mijn stomverbaasde ogen uit over haar borsten, geil kermend. Het afdruipende kaarsvet verzamelde zich in haar tepels waar het stolde. Net was het door me heen geschoten dat ik van deze vrouw inderdaad nog één en ander kon leren, of ze hield de kaars boven mijn lichaam. Ik kromp van pijn nog voor de druppels hete was van hoog op mijn ballen vielen, en daarna in een dun stroompje over de lengte van mijn schacht en op mijn eikel. Tot mijn verrassing deed het daar minder pijn dan op mijn balzak, waarvan de huid verschroeide en verschrompelde. Het laatste restje kaarsvet goot ze handig over de eikel, totdat die volledig ingekapseld was als met een dun laagje glazuur. De branderigheid was een nieuwe sensatie voor me en allesbehalve onaangenaam.

 

“Jezus Mina”, kreunde ik, vervuld van ontzag. Mijn pik stond op barsten in de omknelling van was, zo hitsig was ik. “Ja, jij kan nog heel wat van mij leren”, zei ze zoel. “En je krijgt slechts deze ene les”. Bij die woorden greep ze mijn penis, en richtte hem de hoogte in. De blanke gemanicuurde vingers rond mijn dikke zwarte lul waren een fraai stilleventje. Ik hoopte dat ze zich op me zou vastspietsen en me berijden. Tegen beter weten in. Want ik had inmiddels geleerd dat vrouwen er gek op zijn een man af te trekken omwille van de controle die ze daardoor over ons kunnen uitoefenen. en omdat ze ons dolgraag zien spuiten. Ze had namelijk die typische zaadvergende blik over zich gekregen.

 

De bovenkant van haar vingers net onder de overhangende richel van mijn eikel, trok ze de huid zo ver mogelijk omlaag, zodat mijn eikel nog verder aanzwol, en plette mijn ballen dan met de onderkant van haar vuist. “Je balzak is zo gezwollen”, zei ze. “Heb je al dat lekkere sperma voor mij aangemaakt?”. Haar ene hand draaide traag rond mijn pik terwijl de andere me bij de kloten pakte en deze opwaarts tegen de stam aan kneedden. Daarmee stopte ze toen haar vuist sneller werd. Door het bruuske masturberen kwam er kleine haarscheurtjes in het wassen vlies op mijn eikel.

 

Ik staarde al even ingespannen naar mijn lul als zijzelf. “OooooooO. Het gaat komen”, gromde ik. Ik had een kanjer van een orgasme. De ontlading was fenomenaal, en de kracht waarmee mijn sperma uit mijn pik spoot zo geweldig dat de wassen prop ver van de eikel afgeslingerd werd. Zij wist niet waar eerst te kijken: naar mijn verkrampende gezicht of naar de spuitende lul. Kris kras over mijn buik trok de ejaculatie lange lichtsporen, die tegen mijn borstkas uiteenspatten, en zolang aanhield als zij sperma door de holle schacht van mijn lul vanuit mijn ballen bleef omhoog pompen. Het was onvoorspelbaar hoeveel plezier die feitelijke verspilling van genot me bezorgde. Hoe vaak ik ondertussen ook al was klaargekomen, was de climax toch telkens opnieuw een openbaring. Niet de getuigenloze climax van de voorwerploze masturbatie, maar het orgasme dat gezien werd en gezien mocht worden.

 

Ingespannen alsof het haar eigen plezier betrof melkte zij de laatste druppels uit mijn lul, boog zich dan en likte een lange sliert afkoelend sperma op van navel tot borstbeen. Vervolgens schoof ze een eindje naar voren, hief haar gezicht naar me op, de oogopslag verdorven, reikte me het tipje van haar tong waarop mijn zaad glinsterde als wit kwijl. Ik likte eerst onder en dan over de uitgestoken tong met de mijne, die ze in haar geopende mond lokte door de hare terug te trekken, om tenslotte haar hete lippen tegen de mijne te plakken, en mijn sperma de smaak van haar speeksel te geven. Het was vreemd genoeg voor het eerst die avond dat we zoenden. Ze kuste hartstochtelijk, met de overgave van jaren ervaring, kauwend met malende kaken, op mijn onderlip zuigend of met zoekende tong, Alhoewel mijn penis verslapt was, toch voelde ik de prikkels in mijn liezen. Ze nam hele lappen uit mijn gezicht. Haar mond liet de mijne niet gaan, zodat ze zelfs adem leek te halen door mijn neusgaten, en wanneer haar mond zich dan toch kortstondig losmaakte, was het enkel om zich met des te meer gretigheid op me te storten. Niet eerder stopte met zoenen dan nadat ze al het genot uit mijn mond gepuurd had dat er uit te halen viel. Mijn kaakspieren waren pijnlijk alsof ik urenlang op een stuk gum gekauwd had. Hijgend deed ze een hand tussen mijn dijen, naar mijn lul tastend om te voelen of die inmiddels terug hard was.

 

Toen dat nog niet het geval bleek, voedde ze me een tijdje aan haar borst, en daagde me verder uit door zich tenslotte wijdbeens voor me te gaan vingeren, met de vrije hand in een van haar tieten knijpend, tot ze vaststelde dat ik zover was.

 

“Neuk me”, zei ze éénvoudig.

“Ga op handen en voeten zitten”, gebood ik. “Zo word je immers het allerliefst genomen.”

“Hoe kom je daar nou weer bij?”.

“Waarvoor dient anders die spiegel? Je bent zo ijdel dat je jezelf wilt bekijken terwijl je geneukt wordt.”

“Neen dat heb je dan toch verkeerd voor. Dat doe ik omdat jij mij zo kan bekijken.”

 

Bij die woorden was ze gaan knielen, en ik achter haar. Ze bood inderdaad een prachtig zicht met haar blote tieten die zwaar doorhingen tussen de gestrekte pijlers van haar armen alsof ze naar beneden werden getrokken door het massieve gewicht van haar tepels. Tussen de billen, die uitdagend naar achter staken, zag ik de krop van haar geslacht schemeren. “Lekker wijf”, zei ik prijzend terwijl ik haar in de spiegel aankeek. In afwachting van de penetratie had haar gezicht een blik van opperste concentratie gekregen. Dat was bij mij niet anders.

 

Haar stevig bij de kont pakkend, schoof ik mijn lul in haar. Zo nat was ze dat ik makkelijk in haar gleed. Ik begon haar meteen te neuken, korte vinnige stoten afwisselend met diepe uithalen, nu eens roterend dan weer stotend. Dat deed ik niet zozeer om haar te kunnen imponeren met mijn seksuele kunnen, maar in de eerste plaats om mijn eigen zelfzuchtige ogenplezier bij de telkens weer andere manier waarop de minste variatie haar zware tieten deed schudden en schokken, lichtjes beven dan wel dansen, of woest slingeren wanneer ik het haar goed en hard gaf. Dat laatste wond me het meeste op. Haar kut was natuurlijk niet meer zo nauw als die van een tienergrietje, maar maakte veel goed door zich ritmisch samen te knijpen rond mijn pokende en stokende lul.

 

Mijn geilheid deed me naar een hogere intensiteit schakelen. Ik wikkelde haar haren rond rechtervuist als een teugel waarmee ik haar ging mennen. Bij elke stoot trok ik hard zodat haar hoofd met een snok in de nek kantelde en gaf haar een klapje op een bil. Van de gesofisticeerde vrouw van anderhalf uur geleden was geen spaander heel gebleven. Haar gezicht had de zo kenmerkende uitdrukking van lijden gekregen, de vertolking van de ondraaglijkheid van het genot. Ik keek gefascineerd naar dat verwrongen masker. Ze zag me kijken.

 

“Is het zo dat je me zag toen je daarstraks zei dat je je inbeeldde hoe vrouwen als ik eruit zien tijdens seks”, vroeg ze.

“Neen”, antwoordde ik. “Nog niet”.

Ik liet haar haren los, bracht mijn handen naar beneden en wreef met de duim ruw over haar rimpelige poepgaatje, wat haar naar mijn eigen ervaring een jeukende prikkel bezorgde.

 

“Mmmmm. Dat jeukt zo lekker.”, kreunde ze genietend. Ik masseerde mijn duim langzaam in het aarsgat tot hij voorbij de weerstand van de kringspier gleed, de knokkel naar beneden. Ik hield stil tot de duim over de hele lengte in haar zat. Toen begon ik opnieuw te stoten. De sensatie telkens mijn eikel langs de verdikking van de knokkel raspte en schuurde was des duivels.

 

Ik leunde voorover zodat mijn bovenlichaam op haar rug kwam te rusten. Een arm onder haar oksel doorstekend prangde ik haar grote tieten tegen haar lijf terwijl ik indringend in haar oor en haar verhitte wang fluisterde: “Wil je het in je kontje? Toe zeg me of je in je aars wilt geneukt worden?”. Ik drukte me zo plat mogelijk uit. Vuilbekken windt me sterk op.

“Doe met me wat je wil.”, klonk het moeizaam. “Ik ben zo geil als boter”.

 

Ik trok mijn penis terug, en gaf met de eikel een paar kletsen tegen haar billen, die heerlijk onderhuids trilden. Daarna bewoog ik mijn pik een paar keer door haar bilspleet. “Doe het nou toch. Pak me in mijn reet.”, smeekte ze alsof ze de anale penetratie zo snel mogelijk achter de rug wilde hebben. Ik nam mijn pik vlak achter de eikel vast, zette die tegen de gefronste opening en drukte door. Onmiddellijk brak ze uit in uitbundig zweet. Toen de eikel voorbij de sluitspier zat, verplaatste ik mijn handen naar haar kont, die ik stevig beet nam. Met de loutere druk van mijn bekken, duwde ik mijn penis verder in haar darmen. Naarmate ik haar drong opende haar mond zich in een ronde O van verwondering. Haar haren plakten in natte slierten tegen haar wangen, de mascara was uitgelopen en ze transpireerde overvloedig zodat de tepels als druppels zweet van haar borsten dropen.

 

“Zo heb ik me je ingebeeld.”, zei ik in de seconde dat ik me in gang zette in het tijdbeproefde in en uit van man-in-vrouw. “Dat is je echte gezicht.” Ik neukte haar met lange diepe halen, die haar borsten loom deden slingeren. De dominantie die ik in die houding over haar uitoefende vormde voor mij een niet te onderschatten stimulans. Wat zij van de fysieke ervaring vond kon ik uit haar gezicht niet opmaken, maar het feit zich in ondergeschikte positie door een dertig jaar jongere man in haar aars te laten neuken bezorgde haar overduidelijk een enorme mentale kick. Maar toen ze na verloop van tijd geen vat kreeg op de ervaring, kreeg ze alsmaar meer een verdwaalde blik over zich. Totnogtoe had ze gesteund op het vlak van haar handen. Nu ging ze op één elleboog leunen terwijl ze een arm en een hand onder haar lichaam doorstak, naar kut&klit om in het bekende plezier vertrouwd terrein op te zoeken.

 

Zodra ik dat zag, stopte ik en trok ik mijn penis uit haar aars. Toen ik naar beneden keek kreeg ik kortstondig de indruk dat ze een langwerpige donkere bolus uit haar diepste ingewanden perste, een obsceen en onthutsend beeld dat ik voor mezelf hield.

 

Ze wentelde zich op haar rug, de dijen van elkaar in de wijdbeensheid van een zelfzekere vrouw. Ze was verschrikkelijk open. Toen ik haar geslacht met mijn ogen penetreerde rilde ze van anticipatie en kreeg ze kippenvel over haar tepelhoven. Ik ben eenvoudigweg dol op kut, op dat verwarrende landschap van grillige plooien dat zo sterk contrasteert met het verder zo gave vrouwelijk lichaam, op het sponzige weefsel en op de penetrante geur die zich als zuur door mijn neusschot vreet. De hare glinsterde vochtig als de binnenkant van een oesterschelp. “Je hebt een prachtkut.”, fluisterde ik. Ik zei opzettelijk ‘Kut!’ want ik heb een absolute hekel aan verkleinwoordjes als poesje, spleetje, grotje, kutje en wat nog meer. Die zijn misschien toepasselijk op jonge meisjes, maar vrouwen van haar leeftijd hebben al lang geen poesje meer: ze hebben een heuse kut. Likkebaardend kwam ik tussen haar benen gekropen. Zij duwde een paar kussens achter haar rug en onder haar schouders zodat ze hoger kwam te liggen, en tussen en over haar tieten alles kon zien; ik propte er eentje onder haar kont opdat ik makkelijk bij alles bij kon, met name bij haar anus.

 

Ik schraapte mijn keel, en spuugde er een dikke klodder speeksel tegenaan. Vanzelfsprekend was haar kontje al vochtig genoeg, maar ik vond het geil om dat te doen. Ik duwde het voorste kootje van mijn middenvinger in het nauwe gaatje. Door haar aars ritmisch samen te knijpen zoog ze die verder in haar poeperd. Een paar tellen lang liet ik een duim over de sterk gezwollen schaamlippen vibreren, en schoof hem dan in haar kut. Meteen drukte ik middenvinger en duim samen zodat ik mijn vingertoppen door het dunne vlies tussen kont&kut over elkaar voelde wrijven. Plots liet ik de duim los en trok ik de middenvinger terug. De onverwachtsheid waarmee de knokkel als de parels van een anale streng langs haar kringspier gleed, deed haar huiveren in fysieke gelukzaligheid.

 

Met de middenvinger, die glibberig was van haar kontgeil, ging ik in haar vagijn. “Doe er een vinger van jezelf bij”, commandeerde ik. Ze gehoorzaamde met een benieuwde blik op haar gezicht. Het was geweldig intiem haar vinger tegen de mijne te voelen in haar kut, en haar met vereende vingers te vingeren. “Wie heeft je dat geleerd?”, hijgde ze heet. Een seconde lang ruimde haar beeld het veld voor dat van de vrouw in kwestie, een mollige Zeeuwse brunette met een onstilbaar appetijt naar mijn huid, en ongebreidelde seksuele fantasie. Ik grinnikte bij de herinnering. “Ga je het aan je volgende minnaar doorgeven?”. “Mmmmmm ja. Maar doe nou ook nog een vinger in mijn reet.”

 

Hoe lekker ordinair ze dat ook gezegd had, toch vond ik het een beetje teveel van hetzelfde. Haar negerend, haalde ik beide vingers uit haar en stak de hare in mijn mond, mijn wangen hol zuigend. Nu ik de smaak van haar kut te pakken had, was ik verloren. Met beide duimen pinde ik de schaamlippen als de glansvleugels van een vlinder tegen de venusheuvel. Ik likte door de sleuf naar de druppel van haar klit, die ik zachtjes aantikte, éénmaal; een tweede maal iets minder zacht, en dan heel snel met trillende tong. Er gingen onderhuidse schokjes door haar bekken. De macht haar met dat kleine knopje vlees te sturen, was bedwelmend. Ze kreunde en draaide haar gezicht radeloos nu eens de ene dan weer de andere kant op, vruchteloos op zoek naar een uitweg. Uiteindelijk trok ze een van haar tieten naar zich toe en begon over de tepel te likken als om zichzelf afleiding te bezorgen terwijl mijn tong tussen kontgaatje, kutgaatje en klit pendelde. Door haar opwinding werd de geur van haar kut erg opdringerig. Ik sperde mijn kaken zo wijd mogelijk van elkaar en zoog de hele spier in mijn mond waarbij ik haar van onder mijn wenkbrauwen aankeek. Haar ogen openden zich wijd van verbazing; de rug spande en ontspande zich buiten haar wil om. De eerste beet vulde mijn neus-, mond- en keelholte met de obsederende reuk en smaak van haar genot. Ze was erg nat zodat ik moest slikken om haar sappen bij te houden. Ik vrat letterlijk van haar kut, zwelgend in dat malse vruchtvlees als in de sappigste perzik. Haar geil sijpelde stroperig uit mijn mondhoeken. Aan het pulseren van haar kut wist ik dat haar crisis vlakbij was.

 

“Kom op me. Kom in me”, jammerde ze net voor ik haar bedelde hebben om haar in hemelsnaam te mogen neuken. Ik tilde haar voeten bij de enkels op, haakte mijn schouders in de vouw van haar knieën en schoof naar voren zodat haar benen naar omhoog en naar achter gingen; tot de voetzolen naar het plafond wezen en haar knieschijven naast haar hoofd op de matras kwamen te rusten. Alhoewel haar kapsel voorgoed geruïneerd was, en her en der korstjes opgedroogd zweet bros van haar gezicht schilferden, hoewel haar lippenstift door het passionele zoenen buiten de omtrek van haar mond was uitgesmeerd, toch was ze me nimmer begeerlijker. Zonder verdere respijt zonk ik mijn penis tot aan het gevest in haar kut; en begon op en neer te gaan. Dit had niets meer te maken met techniek; het was rauw en dierlijk copuleren. Ik neukte haar alsof we net tevoren ruzie hadden gemaakt, en ik al mijn chagrijn, woede en wrok kwijt wilde in de kolk van haar kut. Het kletsen van vlees tegen naakt vlees vuurde mijn passie nog verder aan.

 

Mijn bekken luisterde steeds minder naar me zodat ik haar schots en scheef neukte. Haar kut maakte zuigende natte geluidjes, en ook het bed was inmiddels zo geil geworden dat het luidop met ons mee kreunde. “O ja. Neuk me. Naai me. Fok me”, klonk het telkens ik in haar ging, de stem hortend en stortend door de kracht van de penetratie. Ze had haar nagels diep in mijn billen gezet als wilde zij op haar beurt in mij binnen dringen.

 

“Kom met me”, bracht ze moeizaam en nauwelijks hoorbaar uit. Alsof haar onderbewustzijn niet wou dat ze nu al klaarkwam kromde haar rug zich om me af te werpen. Maar daarvoor was het onherroepelijk te laat. “Ik koooooooooommm.” Ik brandde de exacte seconde waarin ze kwam in mijn netvlies, en begon dan te ejaculeren in wat aanvoelde als een ring van vloeibaar vuur, terwijl het stuiptrekken van haar kut me steviger aftrok dan mijn hand.

 

Immens bevredigd rolde ik van haar af. Omhoogkijkend observeerde ik mezelf en haar in de spiegel aan het plafond. Ondanks haar verfomfaaid uiterlijk waren de jaren van haar afgevallen, net als bij elke vrouw die pas is klaargekomen. Kortstondig kon ik de illusie koesteren dat ze niet veel ouder was dan mezelf. Kortstondig slechts, want de werking van de drug was te snel uitgeput. Zienderogen verloor haar huid de efemeer terug gevonden soepelheid, en vervaagde de blos op haar wangen. “Jij hebt mij even mijn jeugd terug gegeven”, keek ze me via de spiegel recht in de ogen, haar blik tegelijk dankbaar en weemoedig naar wat niet meer terug zou komen, en legde haar hand dan op mijn zware geslacht, terwijl ze – nog steeds langs de spiegel – haar ogen over mijn jeugdige lijf liet dwalen. “Maar jij bent nog steeds jong.”, zuchtte ze. “Ja”, antwoordde ik wreed. Dat was per slot van rekening de reden dat ze voor me vielen, zij en haar soortgenoten: vrouwen die geen afscheid kunnen nemen van hun jeugd. Daarom duurde het nog ettelijke uren eer ze genoeg van me kreeg, en insliep onder een ragfijn laken van zweet.

 

Van op de maanverlichte muur staarden mijn voorgangers naar mijn naakte lijf. Ik vroeg me af welke jongeling weldra van uit de duisternis van het liefdesbed naar mijn naaktportret zou turen, en of hij de vergelijking had doorstaan. Met die vraag sliep ik op mijn beurt in en werd ik ook wakker, een dag ouder, een dag dichter bij het moment dat ik niet naar jonge lichamen zou kunnen kijken zonder de steek van pijn die zij voelde toen ze haar ogen opsloeg en naar me keek.

 

 

 


 
  eXTReMe Tracker
Verhaaltjes voor het slapen gaan....Erotiek, ook bij Bol.Com