Nooit gebeurd  door:  Mizzbihave

Ik toets de alarmcode in en draai de deur goed op slot. Mijn collega maakt nog een grapje en daarna zeggen we elkaar gedag. Als ik naar mijn auto loop, adem ik de koude buitenlucht diep in en zucht hem langzaam weer uit. Ik glimlach tevreden. Wat hou ik toch van november!
Met het vooruitzicht van een feestelijk weekend voor de deur, stap ik in mijn auto. Ik gooi mijn tas op de bijrijdersstoel en steek de sleutel in het contact. Net voor ik wil starten, geeft mijn mobiel het geluid van een sms. Ik grabbel wat lacherig in mijn jaszak, omdat ik voorspel dat het mijn collega is met nog een laatste woord voor het weekend.
Ik schuif mijn mobiel open en even slaat mijn hart een slag over. Ik heb jouw naam en nummer nooit gewist, maar ook niet meer de valse hoop gehad je naam ooit nog op mijn schermpje te zien staan. En alsof ik mijn ogen ook niet direct geloof, tuur ik zeker een paar tellen te lang naar je naam, die er toch echt staat.
Fronsend klik ik het bericht open...”volg me” is alles wat er staat. Wat?? Verbaasd kijk ik op en op dat zelfde ogenblik zie ik vanaf de parkeerplaats 50 meter verderop geseind worden met koplampen. Ik begrijp er niets van en buig me weer over mijn mobiel om een bericht terug te tikken, maar dat wordt onderbroken door het geluid van een nieuw bericht van jou...”stel nou geen vragen, volg me gewoon”. Nou ja zeg..!
Toch start ik mijn auto en rijd jouw kant op. Als je de weg op slaat, merk ik dat ik zo met stomheid geslagen ben, dat ik mijn lichten vergeten was aan te zetten. Snel draai ik ze aan en met mijn hart in mijn keel rijd ik achter jouw grote Landrover aan.
“Stel geen vragen, tsss, hallo ik heb wel honderd vragen! Gek.”, zo mopper ik wat in mezelf.
Dan merk ik dat we de snelweg op gaan en ik baal nu wel een klein beetje. Ik ben nachtblind en nu ook nog gespannen, waar gaat dit heen?! In een helder moment bedenk ik me dat ik thuis moet laten weten dat ik niet onderweg naar huis ben, maar met jou meega. Ondanks dat ik nog geen idee heb wat nu de bedoeling is. Ik stuur een sms naar mijn man en krijg al vlot een antwoord terug... ”Weet ik. Vergeet niet ervan te genieten ;-)” Nou moe, wat is dit?! Ik gooi mijn mobiel naast me op mijn tas en probeer me zo goed mogelijk te focussen in het donker. Er spookt van alles door me heen. Enerzijds ben ik pissig over hoe je gewoon maar weer mijn leven in springt en even zomaar bepaalt wat er gebeurt. En dat ook thuis kennelijk heel goed op de hoogte is, achter mijn rug om notabene!! Anderzijds zit je gewoon nog altijd onder mijn vel en is de jeuk die je nu weer veroorzaakt alles behalve onaangenaam. Maar waarom doe je dit? We zouden het deze keer echt voorgoed afgesloten hebben en dat leek ook te gaan lukken. Tot je dit weer doet. Maar het kan niet, het mag niet. Want jij kan niet, mag niet.

Als we na een poos een donker parkeerterrein op rijden, neem ik aan dat we hier zullen stoppen. Ik stap uit, sluit mijn auto af en loop met stevige passen op je toe terwijl jij ook je auto afsluit. Nu wil ik wel eens weten wat hier de bedoeling van is en ik ben vastberaden een bevredigend antwoord te krijgen. Je kijkt opzij, glimlacht en stopt je spullen in je zakken. Je slaat je blik even neer en kijkt om je heen als je je handen in en uit je zakken beweegt. Je ziet eruit alsof je zeker van je zaak bent, maar toch ook weer niet arrogant. Jeetje, wat ben ik toch dol op je uitstraling.. In een klap ben ik weer kwijt wat ik wilde zeggen. Twijfelachtig begroet ik je. Kus ik je nu wel of niet? En zo ja, pakken we het op waar we de laatste ontmoeting gebleven waren? Of gewoon een vriendschappelijke kus op de wang? Voordat ik een keuze kan maken, kus je me zacht en vluchtig op mijn mond, om daarna je hand naar me uit te steken. Uitnodigend, maar toch met een zekere afstandelijkheid. Of is het ongemak? “Wat is dit allemaal?” stamel ik terwijl mijn hand in de jouwe glijdt alsof het een eigen leven leidt. Je zegt niets, en neemt me aan de hand mee richting een hotel dat even verderop staat. Je zegt gewoon niets!
Geergerd sjor ik je aan je arm en zeg “Hallo, ik vroeg je wat.” Je kijkt me aan en trekt je wenkbrauwen op alsof je je afvraagt of je niet duidelijk genoeg was geweest over het niet stellen van vragen. Zo ken ik je helemaal niet en enigszins onder de indruk loop ik vervolgens zwijgzaam mee.


We wisselen geen woord. Ook niet nadat je hebt ingecheckt. Ook niet in de lift naar boven. Ook niet voor het binnengaan van de kamer.
Je sluit de deur achter me en we blijven even roerloos staan in de smalle entree van de kamer.
Net als ik wil vragen of je uberhaupt nog iets gaat uitleggen, doe je een stap naar voren. We staan nu neus aan neus en je kijkt me doordringend aan. Met nog een stap dwing je mij een stapje achteruit, waardoor ik klem kom te staan tussen jouw lijf en de muur achter mij. Ik kan zowel mijn eigen hart als de jouwe voelen bonzen. Het is zo stil dat ik zelfs het bloed in mijn eigen oren kan horen suizen.
En dan ineens, zomaar uit het niets zoen je me wild en vol op mijn mond, je handen pakken mijn hoofd en je tong stoeit vurig met de mijne. Je overdondert me, maar het is te lekker om te weigeren. Ik omhels je stevig en laat je gekus me welgevallen. Je pakt mijn gezicht met twee handen en kust me over mijn hele gezicht. Je valt aan als een uitgehongerd kind op een stapel pannenkoeken. Als we even stoppen om adem te halen zie ik dat je strakke, onpeilbare blik plaats heeft gemaakt voor een blik vol vurig verlangen. We staan te hijgen alsof we een halve marathon hebben gelopen en we lachen er even om. Opgelucht adem ik diep in en uit, vol verwachting van een spraakwaterval die nu zal volgen over hoe je hier zo bij gekomen bent. Maar je woorden blijven weer uit en ik voel me onrustig onder het feit dat ik maar geen hoogte van je kan krijgen.

Opnieuw kus je me, je handen strelen met mijn haarrichting mee naar achter. Voorzichtig pak je het elastiek vast dat mijn haar in een staart houdt. In een langzame, vloeiende beweging trek je het eruit en woelt daarna met je handen mijn lange haren los. Dat voelt lekker! Dan omsluit je mijn middel met je armen en trekt me dicht tegen je aan. Je kussen zijn teder nu, geduldiger, langer. Even verdwijn ik in dat kalme moment en heb niet veel meer nodig om mijzelf ervan te overtuigen inderdaad maar gewoon te genieten van wat er gebeurt en nog komen gaat. We liefkozen elkaars gezicht en hals. Je warme lippen stimuleren mijn verlangen naar jou opnieuw, voor de zoveelste keer. Maar deze keer heb ik je in mijn armen en dat is al zoveel meer dan ik eerder van je heb gekregen. Met mijn groeiende verlangen tussen mijn oren, voel ik hoe mijn lichaam mee reageert. Het rilt, heeft elke spier strak aangespannen en tussen mijn dijen gloeit het als hoge koorts. Je handen verdwijnen al strelend onder mijn kleding en voor ik het goed en wel doorheb, strek ik mijn armen al boven mijn hoofd om jou te helpen mij van mijn truitje te ontdoen. In dezelfde roes raak ik zo ook mijn broek kwijt. Daar sta ik dan, in mijn zwarte kanten bh en string. Mijn handen glijden over je borst en buik naar beneden terwijl jij even de tijd neemt om mij te bewonderen. Ik wil nu eindelijk zien, voelen hoe je lijf onder je kleding is. Ik wil je ruiken! Ik help je uit je shirt en ik leg mijn handen rustig op je borst terug. Ademloos ben ik. Ik moet je daar kussen! Je slaat je armen weer om me heen als ik me gretig op je borst stort en er tientallen kusjes op druk. Je borst voelt zacht, harig en stevig. Met trillende handen verken ik ook je buik, die al net zo heerlijk aanvoelt! Zonder erbij na te denken heb ik in een tel je broek los en in nog een tel valt hij op je enkels.

Als ik met mijn vingertoppen je boxer over je billen schuif, blijft hij aan de voorkant steken achter jouw erectie, maar ook daar help ik de band van je broekje overheen. Je staat te trillen op je benen als ik mijn kusjes in een baan omlaag vervolg. Kusjes die afgewisseld worden door likjes, gewoon om je nog beter te kunnen proeven. Ik zak op mijn knien en kijk even naar je op. Jouw blik verraadt een zweem van wanhoop en je zucht verlangend. Alles in mij is er nu op gericht om zich vurig op jou te storten. Met mijn handen op je billen, druk ik mijn neusje tegen je buik. Op dat zelfde moment voel ik hoe je jouw hand langs mijn hoofd legt, je vingers ongeduldig woelend door mijn haren. Ik weet wat je nu hoopt en even aarzel ik. Zal ik...voorzichtig....of...?
Schaamteloos steek ik mijn warme tong uit en leg deze zomaar langs de volle lengte van je erectie. Ik hoor hoe je geschrokken kreunt, voel hoe je lijf even schokt en hoe je vingers samentrekken tot een vuist. Snel laat je weer los als ik me enkele tellen stil houd. Dan streel ik langzaam met mijn tong naar boven totdat het puntje ervan langs jouw topje glijdt. En dan weer even niets. Met mijn ene hand pak ik hem vast, stevig nu. Een diepgewortelde dierlijkheid borrelt omhoog, mijn lippen omsluiten je eikel en in een keer neem ik je helemaal in mijn mond. Zo ver als ik kan. Hartstochtelijk zuig, lik en sabbel ik aan je, mijn hand nog altijd stevig eromheen. Ik heb je helemaal vast, helemaal in mijn macht, je bent compleet overgeleverd aan mijn grillen nu en dat maakt me nat...drijfnat! Jouw lijf wil los gaan, helemaal los gaan, maar uit alle macht probeer je je nog in te houden om me geen zeer te doen. Je legt een hand onder mijn kin. Je heupen bewegen krampachtig en je gehijg wordt weer duidelijk hoorbaar.
Je buigt voorover en pakt mijn gezicht met beide handen vast, waardoor ik je los moet laten uit mijn hongerige greep. Met mijn mond nog half open kijk ik je aan en zie hoe je me met je ogen smeekt te stoppen. Nog steeds hijgend pak je me bij mijn armen en helpt me opstaan, zonder ook maar een tel je blik van de mijne los te maken.
Als ik weer op beide benen sta, voel ik hoe je je handen onder mijn billen legt en hoe je je onderlijf tegen me aandrukt. Ik sla mijn armen om je nek en we zoenen gretig. Je gromt door het zoenen heen en ik voel hoe je steeds je harde pik tegen mijn venusheuvel drukt. Dan laat je mijn billen los en voel ik hoe je me plotseling stevig bij mijn bovenarmen grijpt en me ermee tegen de muur drukt. Je bekijkt me met een blik vol lust en ik zie je aarzeling. Je wilt me enerzijds gewoon gelijk keihard nemen en daarmee alles eruit gooien wat je al die tijd hebt opgespaard. Maar aan de andere kant zou je ook elk plekje van mijn lijf willen proeven, likken en opgeilen totdat ik me op je zou storten als een beest. Maar heel welbeschouwd waren we ons al op elkaar aan het storten, als een stel ontsnapte roofdieren na een lange en eenzame opsluiting.

Je steekt je armen achter me langs en vingervlug ontsluit je mijn bh. Even zo vlug duw je de bandjes van mijn schouders en laat de bh op de grond vallen. Terwijl je ook mijn stringetje van mijn onderlijf trekt, lik je wellustig je lippen nat. Je staart naar me. Van m’n kale kruisje naar mijn borsten en omgekeerd. Die keurende blik van je doet me sidderen. Even een soort van onzekerheid, maar dat klopt niet bij hoe verlekkerd ik je zie kijken. Het maakt plaats voor een gevoel van trots, een gevoel van opperste vrouwelijkheid. Speciaal voor jou strek ik mijn rug met mijn schouders naar achteren, show ik mijn mooie volle borsten en toon je mijn slanke heupen. Met een donkere oogopslag lonk ik naar je vanonder mijn wimpers. Dan maak je je blik los van mijn lijf en kijkt me weer aan. Je ziet me nu zoals ik ben, zoals ik me nu voel. Zoals ik wil dat je me ziet...stout, fout en nu even alles waar jij van houdt. Opnieuw leg je je handen onder mijn billen en sla ik mijn armen weer om je heen als je me optilt en me met een lichte dreun tegen de muur aan drukt. Er is nu niets meer dat hiertussen kan komen, geen reden meer om ons in te houden. Dit moet er gewoon uit en we geven er volledig aan toe. Met jouw gezicht bij de mijne zou ik je nu het liefst de vunzigste dingen tegen me horen zeggen, sissend tussen je tanden door. Over hoe lekker je mijn lijf vindt. Of hoe beestig je wordt van de wetenschap dat het geile nat langs de binnenkant van mijn dijen druipt. Door jou. Hoe woest je me zo direct gaat neuken, omdat je daar dagelijks naar verlangt en je het idee daaraan maar niet los kunt laten. Omdat de jarenlange pure kwelling van het willen aantrekken en weer moeten afstoten je tot deze wanhoopsdaad heeft gedreven. Maar in plaats daarvan pers je je lippen stijf op elkaar en ik weet het.

Het gevoel van hoe jouw beenharde pik nu eindelijk in mijn hete en gezwollen kutje glijdt is zo verrukkelijk dat ik mijn hoofd kreunend achterover gooi en zo met een tweede bonk de muur raak. Je ogen flitsen van mijn gezicht naar mijn borsten en naar onze onderbuiken. Ik kijk mee naar beneden en het ziet er zo geil uit! Jij bent jezelf al helemaal aan het verliezen terwijl je me bij elke stoot opnieuw tegen de muur bonkt. Steeds harder kreun je, steeds sneller hijg je en je vingers knijpen steeds pijnlijker in mijn bilvlees. Een hoogtepunt kan nu simpelweg gewoon niet uitgesteld worden en het dient zich al bijna direct aan. Ik voel het jouwe aankomen, ik voel het nog beter als ik mijn kutspiertjes samen knijp. Ik grom naar je, met mijn tanden bloot en kaken op elkaar geklemd. Onbeheerst begin je nu te schokken en stoten. Je zet je schrap met je tanden in mijn hals. En als ik mijn nagels te hard in je rug zet, kom je niet grommend, niet kreunend, maar brullend klaar. Het knettert in mijn hoofd, het golft in mijn buik en jouw brul helpt me over het randje. Ik stop mijn gezicht in je nek, om jouw oren te behoeden voor mijn rauwe kreet die een verdieping lager of hoger nog gehoord kan worden.

Omdat je al je krachten hebt gebruikt, moet je mijn billen wel uit je handen laten glijden en me zo weer neerzetten op de grond. Je pakt me stevig om mijn middel en voor een poosje staan we daar zo op adem te komen. Langzaam schommelen we heen en weer, afgewisseld met stevig aandrukken van de omhelzing. Ik weet niets te zeggen en ik verwacht ook geen woorden meer van jou vandaag.

Ik kom weer een beetje bij zinnen en besef me wat er zonet is gebeurd. Het tovert een glimlach rond mijn mond en vervult mijn binnenste met een warme gloed. Teder kus ik je achter je oor en kriebel met mijn vingers door je haar en in je nek. Jij antwoordt daarop met kalme strelingen over mijn rug en kusjes op mijn schouder. Je zucht diep, tevreden. Je kusjes wandelen van mijn schouder naar mijn hals, langs mijn kaak en kin naar de andere kant van mijn hals en andere schouder. Een tinteling trekt door mijn borsten als ik jouw handen er vederlicht langs voel glijden. Daarna kriebelen je vingertoppen langs de binnenkant van mijn bovenarmen die nog steeds in een innige omhelzing om jouw nek liggen.

Het verbaast me dan ook als je mijn omhelzing los maakt en me met je handen langs mijn armen omdraait. Je handen glijden af naar mijn polsen die je in een vloeiende beweging boven mijn hoofd tilt om vervolgens mijn handen tegen de muur te plaatsen. Ik hou ze daar en sta nu met mijn rug naar je toe. Helemaal uitgestrekt zodat je mijn vormen kunt volgen, zowel met je handen als met je ogen. Ze dalen af langs mijn armen, via de zijkant van mijn borsten naar mijn rug en dan door rond mijn fraaie billen. Zo gretig en vlug als je daarnet was, zo kalm verken je nu elke centimeter. Ik wil helemaal niet dat dit stopt, dus ik verroer me niet. Met een hand schuif je mijn lange haren opzij, zodat je me in mijn nek kunt kussen. Het kippenvel trekt mijn huid overal samen, zelfs op mijn hoofd. Als je je handen naar de voorkant van mijn lijf verplaatst, voel ik hoe mijn kontje jouw kruis raakt. Met een hand streel je mijn buik, terwijl je met de andere zachtjes een borst pakt. Ik kan met mijn billen goed voelen dat jouw lid niet stijf meer is, maar ook niet geheel ontspannen. Hij voelt heerlijk warm, zo strelend langs mijn billen. Om dat gevoel vast te houden, wieg ik mijn heupen langzaam heen en weer. Dit heeft onmiddellijk effect op jou en voor ik het weet staat hij weer rechtop langs mijn bilnaad omhoog. Kennelijk zijn we nog niet voldaan... Je hand is van mijn buik naar beneden gegaan en streelt de binnenkant van mijn dijbeen. Tergend langzaam kruipen je vingers weer omhoog. Zo langzaam dat ik bijna zou willen uitroepen of je me daar alsjeblieft wilt aanraken. Maar ik doe het niet. Ik kan nu het geduld opbrengen om af te wachten wat er komen gaat.
Elke aanraking van jou probeer ik vast te leggen om nooit meer te vergeten. Ik knijp mijn ogen stijf dicht alsof ik de herinnering eraan daarmee vast druk in mijn geheugen. Elke streling, elke kus, het klopt gewoon allemaal. Het is alsof je me al helemaal kent en toch voelt het ook als een nieuwe ontmaagding. Zo intens. Je trekt me nu helemaal tegen je aan, nog steeds je ene hand om een borst en je andere dreigend dichtbij mijn intiemste plekje. Heel voorzichtig voel ik nu de eerste kennismaking van het topje van je duim met mijn nog steeds gezwollen heuveltje. Het kriebelt licht, maar ik ervaar het als een elektrische schok en mijn lichaam reageert in zijn geheel dus ook zo. Gegrinnik in mijn oor en ik grinnik mee. Met mijn armen reik ik naar achteren om zo bij je hoofd te kunnen. Terwijl je vingers steeds verder tussen mijn benen kruipen, staan we ondertussen met onze onderlijven tegen elkaar aan te draaien. Je opent met twee vingers mijn lipjes en laat er een derde vinger tussen rusten. Na even stil gehouden te hebben, begin je er rondjes mee te draaien en op die manier krijgt het vocht dat zich eerst nog verscholen hield alle ruimte om duidelijk voelbaar toe te stromen. Met lichte druk duw je je vinger naar binnen en wanneer je er een tweede bij stopt zet ik mijn benen iets uit elkaar om je alle ruimte te geven. Inmiddels heb ik je nek stevig vast gepakt en streel ik je met de andere hand langs je gezicht. Zonder je te zien, kan ik je gezicht zo uittekenen als ik met mijn vingers alle vormen langs loop. Als laatste masseer ik de lippen van je mooie vrolijke mond. Jij masseert mijn lippen daar beneden. Steviger nu, maar uiterst langzaam. Ik kronkel onder het ritme waarmee je me vingert en ik zucht diep bij elke keer dat je je vingers terugtrekt.

Dan besluit je om met me naar het bed te waggelen. De kleren om onze voeten op de grond doen ons weer even terugkeren in het hier en nu. We kijken om ons heen en dan weer naar elkaar. Je lacht lief naar me en ik glimlach daarop breed. In een paar stapjes zijn we bij het bed en je legt me op mijn buik op de sprei. Een gevoel van herkenning als je naast me kruipt en mijn rug begint te kussen. Precies zoals je me ooit schreef dat je zou doen. Net zoals in je fantasie aan mij kus je me steeds lager. Langs mijn rug naar mijn billen, en dan duw je mijn benen iets uit elkaar om bij de binnenkant van mijn dijen te kunnen. Zoals ik ook al kon voorspellen, til je nu mijn heupen iets op zodat mijn kontje wat omhoog komt en je me kusje voor kusje laat rillen van genot. Je warme lippen raken nu mijn nat geworden kutje en je steekt voorzichtig je tong uit. In rustige lange halen lik je me van beneden naar boven. Eerst kalm en beheerst, maar dan toch steeds hartstochtelijker. Het verlangen om je weer diep in mij te voelen laait nog eens op en dat toon ik je door het onrustig draaien van mijn kontje. Plotseling draai je me in een beweging op mijn rug en verstop je je opnieuw tussen mijn dijen. Nu steek je je hete tong vurig naar binnen en sluit je hele mond om mijn openstaande lipjes. Dan voel ik je vingers, ze zijn weer terug! Van verrukking laat ik mijn benen open vallen en krom mijn rug. Je tong slaat geen plekje over van mijn volledig kaal geschoren kutje. Je maakt me zo uitzinning dat ik niet anders kan dan me vastgrijpen aan je haren als ik hoor hoe je zelf begint te kreunen van genot als je mijn knopje te pakken hebt. Je sabbelt en bijt er zachtjes op met je lippen. Ik kan gewoon niet meer stil blijven liggen en smeek je jammerend om me te redden van deze zalige kwelling!
Je stopt niet abrupt. Nee, in plaats daarvan wordt je gulzig likken, happen en zuigen weer teder kussen, steeds verder omhoog. Via mijn buik naar mijn borsten. Je verwent ze met tientallen kusjes en een voor een neem je mijn tepels in je warme mond.
Ik zoek je handen op met de mijne en streel je sterke armen van je polsen tot aan je schouders en weer terug. Jij neemt het over door je vingers tussen de mijne te steken als je op me komt liggen. Als je gezicht vlak bij de mijne is, bekijk ik je mond die me zo geweldig kan kussen dat het lijkt alsof er niets anders bestaat dan jouw warme, vurige lippen, overal.

Maar dan voel ik hoe je alweer klaar bent om opnieuw in me te komen. Ik heb behoorlijk wat kracht nodig om je van me af te draaien, maar het verrassingseffect heb ik mee. We rollen om en ik kijk nu neer in jouw ogen. Ik trek mijn vingers terug tussen de jouwe vandaan en begraaf ze in je haar, jij legt je handen zacht op mijn billen. Ik glimlach tevreden als ik je gezicht begin te kussen en jij je ogen sluit. Om je van je hals naar je borst te kunnen kussen, moet ik mij iets oprichten en mijn rug bollen. Voor jou een aanmoediging om mijn billen steviger vast te pakken en je hoofd achterover in het bed te drukken. Duidelijk voelbaar ligt jouw pik nu te kloppen tegen mijn heuveltje, zachtjes begin ik eroverheen te bewegen. Hij richt zich nu op en ik laat hem weer neer komen tegen de ingang van mijn drijfnatte lipjes. Ik zie je ogen open gaan en zoeken naar mijn blik. Maar ik heb nog even nodig hier op je borst. Je geur zo diep mogelijk opsnuivend. Mijn nagels licht krassend over je tepels, door langs je navel en even over je onderbuik. Daar ben ik al weer en ik druk mijn neusje liefdevol tegen de jouwe. Centimeter voor centimeter laat ik me nu over je geduldig wachtende paal zakken, jij laat het gebeuren en houdt je stil. Als je niet verder kunt, duw ik me omhoog om zo rechtop te zitten. En dan voel ik je nog dieper door duwen. Puur genot maakt zich van mij meester. Ik gooi mijn hoofd achterover, trek mijn rug krom en duw mijn borsten fier omhoog, met mijn handen steunend op jouw bovenbenen achter mij. Overal voel ik je handen. Over mijn buik, op mijn borsten, knijpend in mijn billen, dan knijpend in mijn taille en dan ineens ook een stevige greep om mijn keel. “Oh ja, hou me vast”, krijg ik er met enige moeite uitgeperst. Met mijn nagels knijp ik je onbewust terug in het stevige gespierde vlees van je aangespannen bovenbenen. Traag trekken mijn nagels een spoor vanaf jouw dijen omhoog en ze wijken uit naar je strak gespannen ballen. Ik streel ze, ik bekras ze en pak ze vast. Grinnikend knijp ik er dan voorzichtig in. Van de schok kom je omhoog en direct zijn daar je kussen weer op mijn lijf. Ik laat je gezwollen ballen los en sla mijn armen om je schouders.
Ik open mijn ogen en kijk recht in die helder blauwe van jou als we ons ritme dringender opvoeren. We vallen weer neer op het bed en je knijpt me bijna fijn als je voor een tweede keer je hoogtepunt voelt aan komen stormen. Met een hand langs je wang fluister ik “Ik heb je lief..ik heb je lief..ik heb je zo vreselijk lief!” Ik ben niet teleurgesteld als je nog altijd niets zegt, maar ik een paar tranen langs je van genot getergde gezicht zie rollen. Ik kus ze weg en verdwijn in het moment waar we al zo veel over gefantaseerd hebben.

Ik zucht diep en tevreden als ik langzaam mijn ogen open. Dit was een van de heerlijkste hazeslaapjes ooit en vraag me af hoe jij je nu voelt. Als ik mijn hoofd opzij draai, zie ik dat je niet meer naast me ligt. Geschrokken richt ik me op en mijn oog valt direct op een papiertje dat op het kussen naast mij ligt.
Verbaasd vouw ik het open en lees “Dito..dito..zo vreselijk dito..! Gefeliciteerd met je verjaardag liefje. Op alles dat je hartje begeert.. X”
Met gemengde gevoelens vouw ik het weer dicht, laat me achterover vallen en staar nog een poos naar het plafond.

Langzaam kleed ik me weer aan, probeer de sfeer nog een laatste keer te proeven, je geur nog een keer op te snuiven, maar het is weg. Verdwenen met jou. Stilletjes verlaat ik deze kamer, glimlach het personeel in de lobby gedag en zoek mijn auto op. Met enige weemoed stel ik vast dat jouw auto er ook echt niet meer staat en stap in mijn eigen auto. Als ik de weg op draai om terug naar huis te keren, kijk ik nog een laatste keer achterom om deze plek vervolgens achter te laten alsof alles wat ik de afgelopen uren heb meegemaakt nooit is gebeurd.

 

Mizzbihave

back to HeXX-page