Vibrator door: Rik

Omdat ik voor lange tijd op zakenreis moest, kreeg je van mij een vibrator, een heerlijke dikke levensechte roze latex kanjer met dikke aders erop. In ruil moest je beloven je belevenissen met het speelding op papier te zetten. Omwille van tijdsgebrek kwam je er echter maar niet toe het verhaal neer te schrijven. Daarom had je besloten een van je stoeipartijen op te nemen met de videocamera. Vandaag is dan de grote dag van de filmpremière.

Je bent wat  zenuwachtig als ik bij je aankom. Blijkbaar ben je toch wat bang dat je slecht zou overkomen op het scherm. Ik neem je eens stevig vast en stel je gerust: “Lieveling, ik hou van je en ben je dankbaar voor dit filmpje. Ik zal je zeker heel mooi vinden.”

We gaan naar de salon. Ik merk dat de tweede hoofdrolspeler van het filmpje, de vibrator, fier en kaarsrecht op de salontafel staat te pronken. We zetten ons in de zetel en drinken al babbelend, zoenend en strelend enkele glaasjes champagne. Dit ontspant je blijkbaar en windt je op. Al snel zeg je: ”Kom, schatje, laten we ons uitkleden voor de show.” Ik kijk gretig toe terwijl je je traag en sexy uitkleedt. Daarna doe ook ik mijn kleren uit. Mijn paal is al mooi stijf en hard.

Ik ga in de zetel zitten. Je zoent me heel lief op mijn mond, kijkt even goedkeurend naar mijn stijve penis, geeft er een zoentje op, rukt er even kort aan en vlijt je neer in mijn armen met je rug tegen mijn borst. Ik zoen je lief en start de video met de afstandsbediening. Je hebt de opname gemaakt met de videocamera naast de TV zodat je steeds jezelf in beeld had.

Het eerste shot is al prachtig. Je zet de videocamera aan en wandelt terug naar de zetel. Je hebt je mooie witte jarretelles aan met vleeskleurige kousen. Terwijl je naar de zetel wandelt krijg ik  een mooi zicht op je prachtige kontje en je prachtige brede rug. Ik zet de video even op stilstaand beeld en fluister: ”Mooi liefje, heel mooi. Dat belooft!.”Je giechelt verlegen. Ik herstart de band.

Je zet je neer in de zetel en glimlacht wat zenuwachtig naar de camera. Naast je ligt de vibrator reeds klaar. Je hebt je heel mooi opgetut voor de gelegenheid en ziet er ronduit prachtig uit. Je bent naar de kapper geweest die je haar nog feller kleurde. Je liet je ogen pekzwart opmaken en je lippen zijn gekleurd met een felrode glossy lipstick. Je borsten zijn gespannen en volrond, je tepels stijf rechtopstaand en uitdagend. Het wit van je jarretelles steekt mooi af bij de bruine huid van je vlakke buik. Je hebt je poesje quasi totaal kaalgeschoren op een fijn streepje in het midden na. Je lange benen zijn superslank in de vleeskleurige kousen. Je bent op en top schoonheid en klasse, een echte pin-up, een echt fotomodel, een filmster voor één dag onder je eigen regie.

Je lacht als een en zachte “wauw” me ontsnapt.

Je zet nu je linker voet op de zetel en opent zo je benen wijd. Zo toon je me het adembenemende zicht van je kutje, waarnaar ik zo verlang. Je lipjes zijn reeds gezwollen en nat. Ook daar heb je alle haartjes verwijderd, tot rond je kontgaatje toe. Je begint nu met je tepels te spelen. Je maakt eerst met beide wijsvingers ronddraaiende bewegingen rond je tepelhof. Terwijl je dit doet zie ik hoe je mond zich lichtjes opent. Je blik wordt wat omfloerst. Nu knijp je je tepels tussen duim en wijsvinger. Je begint spontaan  met je bekken te stoten en kreunt zachtjes van genot. Zo ga je minutenlang door.

Ik geniet met volle teugen van het schouwspel.Mijn pook is keihard en danst op het ritme van mijn polsslag. Ik zoen je teder in je nek. Ik breng beide handen onder je oksels naar voor en begin ook met je tepels te spelen. Ik beweeg nu weer traag dan weer snel beide wijsvingers heen en weer over je tepels. Soms geef ik kleine kneepjes in je tepels of streel en weeg je ganse borsten in mijn handpalm. Het duurt niet lang voor je bekken stotende bewegingen begint te maken.

Je beweegt je rechterhand nu naar je schootje en begint je met je kutje te spelen. Je maakt twee vingers nat  in je grotje en wrijft daarna met draaiende bewegingen over je clitje, eerst  zacht en traag maar stilaan sneller en heviger. Je stoot hevig tegen met je bekken. Na enige tijd neem je de vibrator en  zet hem aan in een eerder lage stand. Je begint ronde bewegingen te maken met de top tegen je knopje. Je staart met een heel geile blik in de camera. Je gekreun gaat over in een zacht aanhoudend aaaaa… gezang. Zeer snel kom je al een eerste maal klaar. Je proest je het uit en plooit ritmisch voorover door het krachtige samentrekken van je buikspieren. Je drukt de vibrator stevig tegen je poesje tijdens een fel en langdurig orgasme.

Ondertussen streel ik nu ook je kutje. Ik wrijf mijn middenvinger langzaam op en neer over je lipjes. Eerst steek ik hem even in je kletsnatte spleetje. Traag wrijf ik omhoog over je lipjes tot aan je knopje, waarrond ik een draaiende en strelende beweging maak. Je stoot tegen op hetzelfde ritme om het heerlijke gevoel vast te houden. Je legt je hoofd lief op mijn schouder en kust me eventjes. Nu leg ik vier vingers op je poesje een begin draaiende en masserende bewegingen te maken met een lichte druk op je knopje. Je begint nu sneller te stoten. Je ademhaling wordt hijgend en steunend. Al snel kom je ook nu kreunend klaar, waarbij je mijn hand vast neemt en de toppen van mijn vingers in je kutje drijft.

Je drijft nu de snelheid van  de vibrator op. Een zacht zoemend geluid vult de kamer. Je draait nu met de top van de vibrator rond je linker en dan je rechter tepel. Het gevoel moet zeer hevig zijn want je gezicht krijgt onmiddellijk een uitdrukking van gelukzaligheid. Je mond is wijd open. Je ogen worden wazig en je kreunt aanhoudend en zacht terwijl je weer met je bekken begint te stoten. Zo ga je lang door. Je gaat stelselmatig met de vibrator van de ene borst naar de andere. Je hijgt hevig en geil en stoot sneller en heviger met je bekken, waarbij je kutje prachtig samentrekt en ontspant. Je lipjes dansen een prachtig en geil ballet op zoek naar een hete pik. Het gevoel wordt onhoudbaar. Eindelijk breng je de vibrator tot  tegen je poesje. Je laat een kreetje van genot bij deze eerste lang uitgestelde aanraking. Nu laat je de trillingen volop hun werk doen tegen je clitoris. Je wrijft de vibrator met brede halen, afwisselend met ronde bewegingen, tegen je clitje terwijl je tegenstoot met je bekken. Nu en dan steek je het kopje van de vibrator even in je spleetje, waarbij je lipjes zich openen en dan langzaam weer sluiten. Je ogen zijn nu dicht, je likt geil met je tong langs je lippen. Een zachte langdurige en aangehouden  oeoeoe… ontsnapt uit je mond. Je bent nu helemaal ontketend en stoot heviger en heviger om de trillingen vast te houden. Je voelt je hoogtepunt aankomen en steekt de vibrator diep in je kutje tot aan de kunstballen. Tegelijk ontplof je met een luid gebrul in een heerlijk en langdurig orgasme. Je hoofd schudt hevig voorover, je buik trekt krachtig samen. Tijdens de ganse duur van je orgasme beweeg je de vibrator traag heel diep in en uit je over zijn volle lengte.

Ik ben in de ban van het hete schouwspel en begin reeds met mijn speer in het ijle te stoten. Ik fluister hees: “Liefje, dat is mooi en superhééét!” Terwijl we verder kijken wil je mij al snel in je voelen. Ik zak onderuit, je stapt over mij en gaat op mijn pook zitten met je rug naar mij en je gezicht naar het TV scherm zodat je niets moet missen van het spektakel. Je steekt je kontje goed naar achter zodat ik een prachtig achteraanzicht krijg van je juweeltje. Tergend langzaam laat je je op mij zakken zodat ik mijn pik traag in je zie verdwijnen. Al steunend met je handen op mijn knieën begin je op mij te rijden. Als je naar voor stoot trekt je kontje samen en trek je zo mijn pik af. Als je je kontje naar achter beweegt komt je prachtig roze kontgaatje tevoorschijn en zie ik mijn penis die tot aan de wortel in je kutje steekt. Je stoot snel en hevig met zo wijde bewegingen als maar mogelijk. Het is een ontzettend geil en opwindend zicht. Wanneer je jezelf andermaal op TV ziet klaarkomen wordt het je teveel, je stoot hevig met je bekken, tot de zalige elektrische stromen van je orgasme je overspoelen. Je laat je achteruit vallen op mij en we kijken verder.

Nu zet je de vibrator in een lagere snelheid en begint hem in en uit je kutje te bewegen.De kunstpaal glimt van je sappen en glijdt soepel in en uit je.  De dikke stijve paal splijt je kutje open, waardoor je grote lippen wat opgespannen worden en weer ontspannen als je de vibrator terugtrekt. Je kleine  lipjes glijden zacht mee binnen en buiten Nu en dan haal je de vibrator helemaal uit je kutje om je knopje te beroeren. Je geniet duidelijk met volle teugen van het pompen en de aanrakingen van de trilstok. Je hoofd ligt schuin achterover. Je ogen staan op een kiertje, je hijgt zwaar met halfopen mond. Je stoot zachtjes tegen waardoor de vibrator nu en dan toch wat dieper binnendringt, hetgeen je kleine kreetjes ontlokt. Nu verander je van tactiek. Beginnend aan je knopje  steek je de vibrator met een boogvormige beweging even in je spleetje, haalt hem er met dezelfde beweging terug uit en beroert zo weer je knopje. Zo ga je door en door. Het genot is zo sterk dat het bijna pijnlijk wordt. De uitdrukking op je gezicht wordt grimmig van deugd en van verlangenklaar te komen. Je mondhoeken beginnen te trillen, je blik wordt starend, je ganse lichaam rilt hevig en ontspant dan in een zoveelste heerlijk feest van flitsende onderhuidse hypergevoelige stromen. Bij het uitdeinen van je orgasme stimuleer je zachtjes je clitje met de vibrator op lage snelheid hetgeen ontelbare kleine naschokjes veroorzaakt die je lichaam minutenlang doen shaken.

Tijdens deze prachtige beelden zeg je: ”Kom, liefje, ik wil je nog in mij voelen.” Je gaat op handen en knieën zitten in de zetel en toont me je geile kontje. Ik kniel achter je en stoot met een ruk mijn pik in je kutje tot mijn schaamharen je billen raken. Ik begin te stoten en tracht hierbij het ritme te volgen dat je op het scherm aangeeft met je vibrator. Ook jij bent in cadans met de gebeurtenissen op het scherm en beweegt je kontje voor- en achteruit. Ik weet dat dit een van je favoriete standjes is en ik hierbij een heel gevoelig plekje raak. Ook ik ben gek op dit standje omdat ik zo mijn hete speer in en uit je kutje zie glijden. Mijn buik pletst hevig tegen je billen. Je wisselt kleine kreetjes af met een langdurig weeklagend gekreun waarbij een langgerekte aaaa…of hmmmm…  afwisselt met : ”Lekker liefje, lekker heet!!” Al gauw versnel je je ritme en kom je andermaal klaar met een luide schreeuw van genot. Ik voel je kutspieren hevig samentrekken rond mijn staaf en moet me beheersen om niet zelf klaar te komen. Terwijl ik je onder me voel schokken, geef ik je lieve zoentjes op je rug en streel ik je schouders en nek.

Ook op het scherm verlang je er blijkbaar hevig naar langs achter te worden geneukt. Je zet je op je knieën en steunend op één hand begin je de vibrator in je kutje te pompen, nu eens langs onder dan weer langs boven. Te zien aan je gelaatsuitdrukking geniet je intens. Je beweegt de kunstpenis langzaam in en uit je kutje en stoot ondertussen tegen met je bekken. Je legt je hoofd achterover in je nek en geniet zienderogen. Het is een ontzettend mooi, geil en opwindend zicht waarvan ik met volle teugen geniet. Na enkele minuten drijf je de snelheid van je bewegingen op en kom je nogmaals heerlijk klaar met een luide zucht. Je valt voorover in de zetel en sluit je ogen. Als je wakker wordt is de cassette reeds vol en het filmpje teruggespoeld.

Ik zoen je lief en teder en fluister hees:”Liefje, het was echt adembenemend je mooie lichaam zo te zien kronkelen en genieten..” Ietwat aarzelend zeg ik: ”Nu wil ik je nog eens likken en je tegelijkertijd met de vibrator verwennen.  Je antwoordt: “Heerlijk. Het zal aanvoelen alsof ik door twee minnaars bemind word! Soms kan ik niet kiezen tussen je tong en je penis en nu  zal ik  beide voelen.” Ik geef je een lange en tedere tongkus. Je vlijt je neer in de zetel. en opent gretig je benen. Ik neem de vibrator van de salontafel. Ik beweeg mijn hoofd naar je schootje en laat niet na je prachtige kutje nogmaals te bewonderen. Je poesje is nog altijd even kaal als op het filmpje. Je lipjes zijn mooi vol en ook je knopje is dik en gezwollen. Ik beroer je knopje met het puntje van mijn tong, lik langzaam naar beneden over je lipjes, steek mijn tong eventjes in je kutje en lik terug naar boven. Ik knabbel even op je kutje waarbij ik je grote schaamlippen tussen mijn lippen zuig en ondertussen mijn tong over je knopje en kleine lipjes laat flitsen. Terwijl ik met mijn tongpunt langzaam met brede halen je knopje streel, steek ik de nu langzaam trillende vibrator voorzichtig enkele centimeters in je kutje. Je gilt het uit van het dubbele genot. Likkend begin ik de vibrator in en uit je te pompen. Je stoot langzaam tegen met je bekken. Je fluistert: ”Liefje, dit is een overheerlijk gevoel. Ik weet niet wat je daar beneden allemaal doet, maar niet stoppen, niet stoppen.” Opgezweept door je geile woorden lik ik nu feller en heviger over je knopje en de bovenkant van je lipjes. Ik stoot op hetzelfde ritme de kunstpik in en uit je kutje. De trillingen van de vibrator zetten zich voort via mijn tong op je knopje.  Je begint weer een klaagzang van genot met een langgerekte oeeee…, afwisselend met een luid gehijg. Plots verstijft je lichaam, je begint hevig te trillen en komt klaar met een hevig gebrul. Zoals je me leerde stoot ik op dat ogenblik de vibrator tot aan de ballen in je grotje. Je orgasme is hevig en lang. Ik begeleid je hoogtepunt met zachte diepe stoten met de vibrator en kleine snelle likjes op je knopje hetgeen je felle naschokken van deugd bezorgt.

Wanneer je bekomen bent zeg je: ”Nu is het jouw beurt, liefje.” Nieuwsgierig zet ik me in de zetel en leun achterover. Mijn pik steekt fier en kloppend omhoog. Je knielt naast me met de vibrator in je hand en geeft me een lange hete tongzoen. Je begint nu met de trillende stok rondjes te draaien rond en op mijn tepels. Een schokgolf van genot gaat door me heen en zendt hete stromen van mijn tepels naar mijn ballen. Mijn pik wipt ritmisch omhoog op de cadans van je strelingen, terwijl ik begin mee te stoten. Ik strek mijn ganse lichaam en begin te hijgen en klagen van genot met een luide aaaahhh…. Ik zeg: ”Liefje dit is héééét, lekker héét.” Ik kijk je smekend aan met een verliefde en geile blik. Minutenlang lang hou je mij in de ban van de trillingen van de toverstok rond mijn tepels. Nu beweeg je de vibrator naar beneden. Je streelt eerst zachtjes mijn ballen en beweegt dan langzaam op een neer de schaft van mijn pook. Het gevoel van de trillingen op mijn stijve pik is onbeschrijfelijk heerlijk. Uiteindelijk hou je de vibrator tegen het topje van mijn penis en tegen mijn voorhuid. Dit genot is bovenmenselijk, bijna ondraaglijk. Ik strek me nog feller en klaag met een nog luidere langgerekte oehoeh... Plots grijp ik ietwat ruw je hand en doe je stoppen. Mijn staaf vertoont al enkele spastische samentrekkingen en er druppelt al wat sperma uit mijn gaatje. Met enorme moeite slaag ik er dan toch in mijn orgasme uit te stellen. Ik glimlach naar je, hijgend en met omfloerste blik. Lachend zeg je: ”Dat was hevig, hé.” Met een knipoog voeg je eraan toe: “Terwijl je wat bekomt zal ik een “live-show” geven.”

Je gaat in de andere hoek van de zetel zitten met je benen wijd. Je kijkt me uitdagend en geil aan. Je neemt de vibrator.en begint rondjes te draaien rond je knopje. Je blik verandert onmiddellijk en ik zie dat je hevig geniet. Je beweegt nu de kunststaaf over je spleetje en zo weer naar je knopje. Je bekken stoot tegen op zoek naar een penis om gepenetreerd te worden. Heel snel al steek je de vibrator dan ook in je kutje en begin je hem traag in en uit te pompen, terwijl je me blijft in de ogen kijken. Ik zie nu “live” hoe je kutje zich opent en sluit rond de kunstpaal en hoe je kleine lipjes wat mee in en uit bewegen. Mijn pik klopt heviger en heviger, ik stoot harder en harder met mijn bekken op zoek naar je kutje. Ik hou het niet meer uit van immens verlangen en neem je hand. Je haalt de vibrator uit je kutje en staat recht. Je stapt over mij en komt nu op mij zitten met je gezicht naar mij gekeerd. Langzaam drijf je mijn staaf in je kutje tot onze schaamharen mekaar raken. Je begint te rijden op mijn staaf waarbij je je iets hoger opricht zodat ik bijna volledig uit je ga. Het gevoel in mijn onderbuik is ongelooflijk heerlijk. Het zicht van je prachtige kronkelende lijf maakt me dronken. Ik kus je en laat mijn tong geil in je mond stoten. Ik word bloedheet. Mijn ballen staan op springen. Je merkt dat ik het niet meer kan uithouden en besluit mij te verlossen en te doen klaarkomen. Je bewegingen op mijn staaf worden heviger. Je knijpt plagerig in mijn tepels en onmiddellijk voel ik een heerlijk orgasme opwellen. Mijn penis en ballen trekken ritmisch samen. Zaligheid stroomt door mijn lijf en circuleert onderhuids tot in de topjes van mijn tenen. Ik voel mijn warme sperma in meerdere stromen in je spuiten met een luide kreet van genot en verlossing. Tegelijkertijd kom jij ook klaar. Je kutspieren spannen zich rond mijn en melken mijn staaf verder leeg. Teder kussend en lieve woordjes prevelend vallen we opzij en genieten we na van deze heerlijke momenten.

eroticfantasy8@hotmail.com

 

back to HeXX-page