Video door: Peet

Een fantasie die misschien wel werkelijkheid gaat worden…!!!

………..Ze had een berichtje gehad via de mail. "Kom op vrijdag 15 april om 11 uur naar hotel X. Kleed je zodat iedereen kan zien dat je een onderdanige slet bent. Neem een kamer onder de naam X, ga naar de kamer, ga op bed liggen en wacht af."

Ze liep op de afgesproken dag het hotel binnen. Zwarte lange laarzen tot over de knie, met extreem hoge hakken. Zwarte nylonkousen en een kort zwart leren rokje. Een witte doorschijnende blouse had ze aan, je kon duidelijk haar rode BH zien met halve cup's. Haar tepels staken duidelijk zichtbaar tegen de stof van haar blouse. Haar krullend zwarte haar hing los en ze was geraffineerd op gemaakt. Haar ogen donker, haar lippen vuurrood, dezelfde kleur als haar nagellak.
De vrouw achter de balie nam haar op en je kon duidelijk zien wat ze ervan dacht. Hier stond duidelijk een slet. Ze bestelde een kamer en liep naar de lift. Terwijl ze op de lift stond te wachten kwamen een vrouw en man aanlopen. Met z'n drieën stapten ze de lift in. De man nam haar op en staarde naar haar tepels die hard stonden. Hij kreeg een blik van zijn vrouw die duidelijk maakte dat ze er niet van gediend was.
De lift stopte en ze stapte de gang in naar de kamer. De kamer zag er netjes uit. Een kast een douche met wastafel een groot, tweepersoons, bed en een televisie. 

Ze werkte haar make-up nog een beetje bij en ging midden op het bed liggen. Na ongeveer tien minuten werd er op de deur geklopt. Ze deed de deur open en hij stapte binnen.

"Trek je blouse uit en ga op bed liggen" zei hij. Ze deed haar knoopjes los en trok haar blouse uit. Eronder had ze een vuurrode BH met halve cup's, haar tepels stonden hard en ze voelde dat haar kut nat werd. Hij pakte verschillende witte koorden uit zijn tas. "Doe je armen en benen wijd" ze gehoorzaamde. 

Hij bond de koorden rond haar polsen en bond ze vast aan het bed. Hij pakte een zwarte zijden sjaal en bond hem voor haar ogen. Ze voelde hoe haar riem van haar leren rokje open werd gemaakt en dat hij haar rokje naar beneden trok. Ze droeg een kleine rode string onder haar rokje. Tussen haar benen was een natte plek te zien. Ze voelde dat hij koorden rond haar enkels bond en haar benen uit elkaar trok. Zo lag ze op het bed, haar armen en benen wijd en vastgebonden aan het bed. Een rode BH en string aan, haar zwarte nylonkousen met kanten boorden en haar laarzen. Ze hoorde de deur open en weer dicht gaan. Stilte.
Na enige tijd kwam er iemand de kamer binnen. Er was wat gerommel en ze hoorde een koffer open gaan. Er werd iets weggezet, dat kon ze horen, wat het was, daar had ze geen idee van. De deur ging weer open en dicht, daarna stilte. Ze hoorde zacht iets brommen, verder helemaal niets. Na enige tijd hoorde ze stemmen op de gang. Er werd druk gepraat vlak voor de deur van de kamer. Er kwam iemand de kamer binnen, nog wat gefluister, de deur ging dicht. Ze voelde dat er iemand op de kamer was, ze had geen idee wie.
Een hand streek over haar buik naar beneden. Een rilling liep over haar lijf die eindigde in haar kut. Haar tepels werden nog harder. Er werd in geknepen en ze voelde hoe ze nog harder werden. Er werden klemmen op haar tepels gezet, ze voelde de pijn en genoot ervan. Haar kut werd steeds natter. Haar BH werd losgemaakt, haar borsten waren groot en stevig. Ze voelde dat haar borsten werden opgebonden meet een koord. Terwijl de klemmen op haar tepels stonden werden haar borsten door de koorden samengetrokken. Ze hijgde werd steeds geiler en voelde het vocht uit haar kut stromen. Haar string werd met een ruk kapot getrokken. Het sneed in het vlees van haar billen. Haar string werd langs haar kut gestreken, het vocht trok erin. Het vodje werd op haar mond gelegd, ze likte en proefde haar eigen sap.
Haar kut was kaal, dat was de afspraak die gemaakt was. Ze had hem vanmorgen nog geschoren en ingesmeerd met crème. Ze voelde iets over haar buik glijden, er werd iets op geschreven.
Er werden klemmen op haar kutlippen gezet, een pijnscheut trok door haar lijf en ze kreunde steeds harder. Haar kutlippen werden uit elkaar getrokken en iets kouds werd ertussen geduwd. Steeds dieper er leek geen eind aan te komen, voelde ze het naar binnen gaan. Het was dik, hard en stijf, maar zeker geen pik. Ze bewoog haar bekken omhoog om maar zoveel mogelijk binnen te krijgen, ze genoot van de bewegingen die in haar kut werden gemaakt. Maar lang duurde dat niet, er werd nog een paar maal diep in haar gestoten en met een lange laatste haal werd het ding uit haar kut getrokken. Haar mond werd open gedrukt en het ding werd langzaam in haar mond geschoven. Wat het was wist ze niet, ze proefde rubber van een condoom. Natuurlijk overheerste haar eigen sap, ze proefde haar kutsappen. Het ding werd uit haar mond getrokken en ze voelde hoe iemand over haar heen kwam zitten. Een stijve pik werd tussen haar lippen geduwd. Gulzig zoog ze hem naar binnen hij kwam tot in haar keel. Groot dik en warm en nog steeds wist ze niet wie het was. Was ze verkocht, lag ze hier als een hoer?
Ze voelde hoe zijn pik dikker werd. Het zou niet lang meer duren of hij zou zijn zaad in haar keel spuiten.Dat wilde ze graag, een zaadslet zijn en dat stond te gebeuren. Ze proefde zijn pik, zoog er gulzig aan om vooral maar niets te hoeven missen. En terwijl ze daar zo lag besefte ze dat dit hetgeen was waar ze voor gebruikt wilde worden, als slet, als een vrouw die het heerlijk vond om misbruikt te worden. Dit gevoel maakt haar nog geiler.
Ze hoorde hem kreunen en wist dat ze zo zijn zaad zou proeven. Ze voelde hoe de pik die ze in haar mond had dikker werd. En de ontlading kwam. Diep in haar keel spoot de eerste straal met zaad, met moeite kon ze het doorslikken. Nu was ze dus een echte zaadslet. De volgende stralen met zaad kon ze niet meer weggeslikt krijgen. Het liep uit haar mond, langs haar keel naar beneden. Ze probeerde zoveel mogelijk van het warme zaad door te slikken. Ze wist dat dit van haar werd verlangd. Langzaam werd de pik uit haar mond getrokken. Het zaad liep over haar kin en langs haar keel. Met zijn vingers wreef hij het zaad naar haar mond. Ze likte het naar binnen. Hij hield zijn pik voor haar mond en ook die likte ze schoon. Eindelijk was haar doel bereikt, ze was nu een echte zaadslet. Alleen die gedachte al maakt dat ze bijna klaar kwam.
Een dildo werd tegen haar kontgaatje gedrukt en met behoorlijke druk naar binnen geschoven. Ze voelde hoe het ding haar helemaal opvulde en genoot. De klemmen die nog steeds op haar kutlippen zaten werden eraf gehaald. Ze rilde van geil genot toen haar kutlippen uit elkaar werden getrokken en ze voelde hoe een pik bij haar naar binnen werd gedrukt. De klemmen op haar tepels werden vast gepakt. Hij trok hard aan haar spenen wat haar deed kreunen. Langzaam maar zeker raakte alle besef kwijt, haar kut lekte van het geile vocht en ze kon nergens anders meer aan denken dan aan klaarkomen. Een dildo in haar strakke kontgaatje, een pik die met lange halen in haar kut zat, haar borsten die vast lagen met koorden en de tepelklemmen maakten dat ze bijna klaar ging komen. Net voor het moment dat ze zou komen werd de pik uit haar kut gehaald. Weer drukte hij zijn pik in haar mond. Ze proefde haar eigen sap en likte hem helemaal af. Hij trok terug en ging tussen haar benen zitten. Ze voelde zijn eikel tegen haar kutlippen en in een stoot bracht hij zijn pik helemaal bij haar binnen. Hij begon hard te stoten. Ze voelde hoe hij langs haar clit schuurde en op dat moment kon ze het niet meer houden. Ze stootte haar billen omhoog en drukte, voor zover dat mogelijk was, zijn pik nog verder naar binnen. Ze voelde hoe haar orgasme vanuit haar buik op kwam zetten. Ze gilde het uit, hijgde en kreunde. Op het moment dat haar orgasme begon voelde ze zijn zaad naar binnen spuiten. Dat alleen al maakte dat ze zich nog geiler ging voelen. Haar orgasme schoot door haar hele lijf. Het warme zaad dat hij spoot raakte haar diep in haar kut. Niks geen condoom, ze was nu zijn zaadslet en dat zaad wilde ze maar al te graag binnen houden. Aan haar orgasme leek geen eind te komen, het was of ze een en al kut was, ze bleef komen.
Nadat ze weer een beetje bij haar positieven was gekomen voelde ze hoe zijn pik uit haar zaadkut werd gehaald.Zijn zaad samen met haar kutgeil liepen langs haar billen naar beneden. De dildo werd uit haar kontgaatje gehaald en ze voelde hoe het zaad naar binnen liep. Haar borsten werden losgemaakt en de klemmen werden van haar tepels gehaald. Ze hoorde wat gestommel en de deur ging open en dicht. Ze was weer alleen. Niet veel later hoorde ze weer die stemmen op de gang, weer vlak voor haar deur. De deur ging weer open en opnieuw kwam iemand binnen. De TV werd aangezet en ze kreeg een afstandsbediening in haar hand gedrukt. Haar blinddoek werd af gedaan. Hij was naast haar gaan staan keek op haar neer. "Nu ben je dus een zaadslet" zei hij, "maar van wie heb je het zaad binnen gehad?" "Als je het wilt weten druk maar op de afstandsbediening en je zult het zien". Ze deed wat hij had gezegd. Het beeld kwam op en ze zag zichzelf liggen op het bed. Hij had alles gefilmd. Ze zag hoe hij haar borsten vast bond, hoe hij slet op haar buik schreef met een lippenstift. Hoe hij een dildo in haar kut duwde, hoe zij hem pijpte en hoe ze werd geneukt. "Maak me los a.u.b." smeekte ze. Hij maakt haar handen los. Ze pakte de dildo die nog steeds op het bed lag en drukte hem diep in haar kut. Hij liet zijn broek zakken, stapte eruit en drukte zijn pik in haar mond. Terwijl ze aan zijn pik zoog en op de TV zag hoe hij haar neukte gierde een tweede orgasme door haar lijf. Ze drukte de dildo helemaal naar binnen en voelde hoe hij zijn laatste zaad in haar mond spoot.
Nadat ze naast elkaar hadden liggen uitrusten werd ze de douche in gestuurd. Ze douchte zich en ging terug de kamer in. Hij was verdwenen het enige wat er nog lag was een videoband……………….!!!

Peet.

 

back to HeXX-page