Villa Cruella (vervolg op Donker) door: Max  A.    

Het was de brief die op een ochtend op mijn mat belandde die me wakker schudde uit mijn sleur van het managersbestaan. Met nieuwsgierigheid maakte ik de naar rozen geurende enveloppe open. Vanuit haar mooie vakantieverblijf in Frankrijk nodigde Cruella mij uit om enkele weken met haar en andere gasten de zomer door te brengen. Gezien het feit dat ik nog geen plannen voor de zomer had gemaakt en mijn afdeling makkelijk een tijd op zichzelf kon laten draaien besloot ik de uitnodiging aan te nemen. 

En zo stond ik op een middag op station Hollands Spoor om de reis te gaan maken naar Madame Cruella, mijn zuster in de lust. Ik had licht gepakt, nooit teveel meenemen is mijn credo, dan is het inpakken en uitpakken ook zo weer klaar. En daarbij ging ik alleen maar richting de zon, het mooie weer de warmte tegemoet. Wie heeft kleding nodig als de zon warmte geeft. 

Lange uren waren het, gevuld met lezen en naar buiten staren, naar gelang de reis vorderde werd het landschap steeds interessanter en mooier. Vlaktes werden heuvels en heuvels werden bergen en bijna 9 uur later stapte ik om half 2 in de nacht enigszins vermoeid de luxe trein uit. Ik werd begroet door een chauffeur gestuurd door Madame die mijn bagage in de Jaguar met een zucht pakte en al snel werd ik al zoevend over landweggetjes naar het zomerhuis gebracht. Als een lichtbaken begroette het huis mij, lantaarns verlichtten de poort en ik merkte dat zelfs in dit middernachtelijk uur er nog wat kamers in de bovenst etage verlicht waren. 

Bij de voordeur werd ik opgewacht door Julia, een van de kamermeisjes die Madame terzijde stonden. Ik volgde haar en terwijl we de enorme trap in de hal beklommen viel het mij op hoe groot het landhuis was. Aan de muren hingen kapitale schilderijen van beroemde meesters en bij het spaarzame licht dat de olielamp in de hand van Julia verspreidde zag ik hoe we nogmaals een enorme trap moesten beklimmen. "Uw kamer ligt op de etage van Madame zelf aan de Noordkant van het huis"Ik keek naar links en rechts en zag dat de kamers achter de deuren donker waren. "Is Madame nog op?"vroeg ik op gedempte toon. "Nee, ze heeft zichzelf teruggetrokken en is te moe om u persoonlijk te begroeten". We waren inmiddels bij mijn kamer aangekomen en Julia liet me met een sleutel die ze uit haar schortje pakte binnen. "Ik heb alles voor u geregeld, de badkamer is links van u en in de hoek rechts is de doorgang naar het balkon en dakterras. "

Ik was echt te moe om alles nu te bekijken, nam de sleutel van haar aan, sloot de deur bij het weggaan achter haar, kleedde me uit en stapte de dampende douche in. Het water bracht me weer verkwikking en ik voelde mijn energie langzaamaan weer terugkomen. De loomte viel als een zwaar blok van me af en ik voelde hoe de stralen warm water over m'n geschoren hoofd dwarrelden. Het stoom vulde de cabine en ik zeepte mezelf in, schoor m'n zak, penis en daarna mijn hoofd voorzichtig glad met een nieuw mes. Klaar voor wat zou komen, klaar voor genot. 

Eenmaal in bed voelde ik de koelte van de lakens op mijn naakte huid en ik liet me achterover vallen in de stapel kussens. Vanwege de hitte trok ik alleen een laken over me heen en keek om me heen. De lamp naast het enorme klassieke bed wierp een spookachtig licht de kamer in en gaf alle objecten een lange schaduw. Aan de muur hingen weer de meest prachtige schilderijen, het hele huis was ingericht in een mix van modern en antiek, zeer smaakvol en alles zeer prijzig vermoedde ik. 

Ik bestudeerde zittend in bed het schilderij boven het hoofdeinde en was verbaasd over de sterk erotische voorstelling. Het was een gehoornde sater die door twee prachtige nimfen werd bewerkt en verwend op de meest heerlijk denkbare manier. De witte handen van de voluptueuze nimfen waren gesloten om zijn enorme geslacht. Hun lippen halfopen. Tongen die wellustig kronkelend zijn meest gevoelige plekken beroerden, likten. De schilder, dat kon niet anders, had een wellustige bui toen hij dit meesterwerk vervaardigde. Op zoek naar de maker ontdekte ik verrast Madame haar eigen initialen! C. D. C I: Cruella Da Contessa de eerste. 

Mijn lul was, onder het genot van de zeer expliciete beelden, tot volle harde lengte gegroeid, gevuld met warm kloppend bloed. Gekmakend hard. Langzaam liet ik mijn opgewonden lichaam zakken in de zachte kussens. Pas toen viel het mij op dat boven het bed een grote spiegel bevestigd was. Ik zag mezelf halfnaakt liggend tussen de zwarte koele zijde lakens. Zo'n spiegel gaf een extra prikkel aan mijn toch al verhitte bui. Mijn hand gleed naar mijn harde paal en zachtjes masseerde ik mijn ballen. Ze voelden heerlijk glad aan. Door mijn gewrijf verschenen al snel druppels voorvocht op de kloppende eikel. Mijn vingertoppen masseerden het vocht over de pulserende top. Mijn ogen bleven alsmaar gefixeerd op mijn kronkelende spiegelbeeld. 

Door het zien van mijn eigen masturbatiehandelingen werd ik steeds geiler. Ik moest mijzelf dwingen om mijn ogen niet vroegtijdig te sluiten. Ik wilde niets missen van dit spannende tafereel. Ik, die met mijn ene hand mijn harde pik beet hield en met mijn andere hand mijn eikel streelde. Ik zag mezelf pompende bewegingen maken, het voelde alsof een goddelijk vrouwenlichaam bovenop mij de rit van haar leven maakte. Alsmaar sneller pompend schoof ik verder onderuit. Mijn linkerarm verdween nu onder mijn bezwete billen. Met een korte beweging pakte ik mijn ballen vast en mijn pink vond al snel mijn anus. Zachtjes drukte ik mijn pink naar binnen toe. Wat een zalig gevoel was dit. Mijn pik en kont beide tegelijkertijd bewerkt. Te moe om mijn hoogtepunt uit te stellen liet ik mij zweven op het gevoel van ongekende geiligheid. Mijn zaad borrelde van ongeduld en wilde uit mijn verhitte lichaam spuiten! Snel vulde ik mijn aars met nog een vinger. Mijn kringspier spande zich strak om mijn in en uitpompende vingers. Het was te veel en het witte ziltige vocht spoot in lange slierten mijn pik uit toen ik met mijn rechterhand in mijn eikel kneep. Het bleef liggen, trillend op mijn op en neergaande met zweet bedekte buik en borst. 

Ik schokte en trilde nog na, lag moe en uitgeput in de kussens en viel snel als een blok in slaap. Te moe om het zaad weg te vegen en om het laken op te trekken. Weg gleed ik in de slaap, in de donkere nacht, mijn eerste nacht in het prachtige landhuis van Cruella. 

Wat ik niet meer kon waarnemen was dat in het schilderij boven het bed een klein kijkgaatje werd gesloten en nieuwsgierige ogen bevredigd zich afwendden. Cruella stapte van het trapje af, nam Julia bij de hand en verdween haar slaapkamer in, sloot de deur en liet het meisje een prachtige rubberen zwarte dildo voorbinden. Madame nam, terwijl haar gedachten bij de spuitende lul waren, met een zucht plaats op de dikke rubberen staaf en voelde hoe deze langzaam maar zeker haar ruime spleet in schoof. 

Wordt vervolgd. 

Max A c 2004 met wellustige toevoegingen van anale koningin Cruella

 

back to HeXX-page