Vluchten kan niet meer door: XS

Ik kom je tegen op straat. Onverwacht.
"H daar, ben je op de vlucht?"
Ik schrik van je want je was net in m'n gedachten.
"Hoezo?" vraag ik en ik kijk je verbaasd aan.
Je wijst op m'n grote weekendtas die ik vast heb.
"O, dt! Nee hoor, helaas, dat is strijkgoed. Of was je soms van plan met me mee te vluchten?"
Ik volg je overal, denk ik er stilletjes achteraan en ik kijk je met een verwachtingsvolle blik aan.

"Kon het maar", fluister je, "ik zou je meenemen naar Parijs, twee glazen rode wijn bestellen op een terrasje bij Montmartre".
Onze ogen beginnen weer een heel gesprek te voeren.
"Mmm", mompel ik na een tijdje instemmend. "En wat zou je verder met me willen doen dan?" vraag ik met een veelbetekenende blik.
Je lacht.
"Eerst een intiem hotelletje zoeken, heel luxe, want dat heb je wel verdiend. Je hebt het helemaal gehad, h?"
De tranen springen zowat in m'n ogen. Je leest m'n gedachten. Ik ben z moe en wil zo graag verwend worden. Je invoelende woorden raken me diep.
"Je weet niet half hoezeer ik je nodig heb", fluister ik je toe.
Ik kan je niet recht aankijken, want dan zie je m'n kwetsbare ikkie en die wil ik je niet tonen. Je valt op mij als vrijgevochten en sterke vrouw.
Maar je hebt al genoeg gezien en je raakt even m'n schouder aan. Ik heb je aanraking zo vreselijk hard nodig maar ik durf je er niet om te vragen. Als een klein meisje sta ik voor je. Niets is er meer over van die zelfbewustheid.

"Kom", zeg je en je zet me in m'n auto. Je pakt de sleutels uit m'n handen en gaat zelf achter het stuur zitten. Je rijdt de straat uit en m'n hart gaat als een razende tekeer. Ik durf de stilte niet te verbreken, bang dat je je bedenkt en op je schreden terugkeert.

Je rijdt in vlot tempo naar een parkeerplaats bij een recreatiegebied bij ons in de buurt. Je zet de motor uit en draait je naar me toe. Je pakt m'n kin in je hand en geeft me een lieve zoen op m'n mond. Dan stap je uit en loopt om naar mijn deur die je opent. Je steekt je hand uitnodigend naar me uit en ik stap uit. M'n hand hou je vast en we lopen stilzwijgend van de auto vandaan.
De avond is zwoel en ruikt naar de zomer. Ik slaak een diepe zucht en je legt je arm om m'n middel. Zo lopen we nog een tijdje verder tot we inmiddels in een wat dichtbegroeid stuk zijn aangekomen.

"Nu kunnen we samen een beetje vluchten in elkaar", mompel je met je gezicht in m'n nek. Je geeft me daar kleine, lichte kusjes en de rillingen lopen over m'n lijf. Je knabbelt even aan m'n oor en dan zoen je me vol op m'n mond.
Jouw tong raakt de mijne en dat is het startsein voor een hete lange zoen. M'n handen vinden een weg over je rug, ik masseer je schouders en duw m'n been tegen je kruis aan. Je kreunt en pakt me bij m'n billen. Je knijpt en kneedt ze stevig en ik voel hoe nat ik onder je aanraking word. Je handen grijpen m'n borsten en ik merk aan je ongeduld hoe geil je moet zijn. Je probeert de knoopjes van m'n blouse los te knopen, maar het lukt je niet.
Ik doe een stapje naar achter, leg m'n vinger even op je mond en begin langzaam de knoopjes los te knopen. Ik kijk je diep in je ogen en ik zie hoe je ogen iedere keer naar beneden flitsen om naar m'n handen te kijken. Als m'n blouse losgeknoopt is laat ik het loshangen en m'n witkanten BH is mooi zichtbaar. M'n borsten worden er wat in opgedrukt en teder streel je langs m'n borsten, daar waar het randje van m'n BH loopt. "Mooi" zeg je en je blijft me strelen.

Ik smelt onder je handen en voel me zo mooi door je bewonderende blik. Je begint m'n zachte borsten te kussen en te likken en je tong verdwijnt onder het kanten randje. Je handen vinden hun weg naar achteren en met een soepele beweging maak je de sluiting los. Langzaam laat je de blouse van m'n schouders glijden en doet m'n BH uit. Ik sta nu met ontbloot bovenlijf voor je en ik toon m'n borsten door m'n polsen achter m'n rug vast te houden. Je neemt m'n tepel in je mond en bijt er even in, je handen kneden en je mond bewerkt m'n tepels. De knoppen staan inmiddels door jouw inspanningen knoerthard naar voren.
Plotseling doe je m'n broek los en stroopt deze van me af. Je bevrijd jouw opgewonden gevaarte uit je broek, tilt me aan m'n billen op en houdt m'n kruisje van m'n slip opzij. Zonder verdere omwegen plant je me bovenop je eikel en laat me zakken. Ik ben zo nat dat hij er zonder moeite in glijdt en het directe en onverwachte van je actie wind me mateloos op.

Je neukt me met een regelmatige beweging en houdt me stevig tegen je aan. Ik wip mee in jouw tempo en wil je diep en dieper in me hebben. Je vinger glijdt een beetje tussen m'n billen en drukt dan ineens tegen m'n anus. Ik duw m'n billen een beetje naar achter om je de ruimte te geven en je vinger verdwijnt naar binnen. Je vult m'n beide gaatjes en je geile tongzoen maakt het geheel compleet. Ik kreun het uit van genot.

Je aanraking geeft me enerzijds een groot genot maar zorgt tevens voor een soort van wanhoop. Ik wil je bij me houden, ik wil niet dat we terug moeten naar ieder ons dagelijks leven. Ik klem je vast en zoen je hartstochtelijk op je mond. Je bemerkt m'n veranderde stemming en je bewegingen worden rustiger, je houdt me stevig vast. Dan zet je me van je af en draait me om met m'n rug tegen je aan. Je kust me weer in m'n nek en je handen beginnen me te strelen. Je zoekt m'n lipjes op en woelt door m'n nog doornatte poesje. Ik voelt je stijve tegen m'n billen.

Je duwt me voorover en schuift je stijve weer diep bij me naar binnen. De tederheid is veranderd, je grijpt me bij m'n schouders en neukt me hard en dwingend. Je bent boos en zegt, half grommend: "waarom laat je me niet met rust, ik kan niet tegen je op" en diep duw je jezelf naar binnen. Je straft me, pakt m'n haren vast. Ik kan niets anders dan alleen maar kreunen, ik laat me straffen en geniet van de ruwe behandeling. Ik vind dat ik straf heb verdient, ik weet dat ik jou heb behekst. Met een rauwe kreet kom je in me klaar en je duwt zo diep dat het sein voor mij ook op groen gaat. Ik schreeuw en je houdt me vast. Ik kom hevig klaar, m'n kut verkrampt en ik verlies alle besef van omgeving en tijd. Ik voel alleen nog mijn hevige orgasme en jouw stevige armen die me vasthouden. Ik snik en huil en je trekt me tegen je aan. Samen zakken we op de grond en je wiegt me in je armen. Ik geef me over aan mijn gevoel van ontreddering en uitputting. Je streelt teder m'n haren en geeft me zachte kusjes op m'n gezicht.
We voelen ons z sterk verbonden en willen het moment rekken. Ik kus en streel je terug, niets is er meer over van de ruwheid, de boosheid. Je geilheid is omgeslagen in tederheid. We kunnen elkaar niets verwijten en het is goed zo.

M'n handen strelen je borst en je tepels. Je zucht even diep. Dan lik ik aan je oorlel, blijf treuzelen bij het kuiltje boven je sleutelbeen en ik merk aan je versnelde ademhaling dat je weer opgewonden raakt. Ik ga verzitten zodat ik recht voor je op handen en knien zit. M'n tong zakt via je borst en tepels naar je navel. M'n handen hebben als vanzelf je billen gepakt en ik kneed en masseer tot ik je pik omhoog voel komen. Meer heb ik niet nodig om direct m'n mond om je eikel te zetten en met knellende lippen je pik diep naar binnen te zuigen. Je handen woelen door m'n haren en ik kijk naar je gezicht. Je ogen zijn gesloten en ik zie dat je intens geniet. Ik wil je verwennen en pijp je beheerst en word zelf telkens heter.

Ik verhoog het tempo en je kreunt. Je pakt m'n beide borsten die zwaar naar beneden hangen en kneedt ze hard. Mijn hand verdwijnt in m'n kruis en ik duw twee vingers naar binnen. Langzaam maar zeker voel ik een hoogtepunt aan komen rollen. Ik hou het tegen want ik wil me pas laten gaan als jij je laat gaan. Aan de getergde uitdrukking op je gezicht te zien gaat dat niet lang meer duren. Ik versnel het tempo en m'n ene hand klemt zich stevig om je harde paal. Plots grijpen je handen in m'n haren en je duwt je pik diep naar binnen. Voor mij is dat d handeling die m'n orgasme in werking zet.
Onbeheerst kom ik klaar, ik voel m'n kut strak samenknijpen en het geil stroomt rijkelijk langs m'n hand. Ik moet moeite doen om erbij te blijven want ondertussen kom ook jij met een flinke duw klaar achterin m'n keel. Ik slik maar hou het niet binnen. Je zaad loopt langs m'n kin naar beneden. Je pakt je pik en haalt hem uit m'n mond. Duwt hem dan weer naar binnen, haalt hem er weer uit, weer naar binnen. Telkens langzamer tot je je eikel tegen m'n lippen houdt. Ik geef wat kleine likjes en zak in je armen. Je veegt m'n gezicht schoon met een punt van je t-shirt en streelt m'n wang.

Ik voel me n met je, vluchten kan niet meer, het is te laat. Voor ons allebei.

 

 


back to HeXX-page