Voor G. van l.

Geachte Miss,

Hier een van mijn fantasieŽn.

"We kennen hem al lang van de chat. En het kontakt voelt goed tot U op een dag besluit dat het tijd is voor mij, tijd om mijn maagdelijkheid te "verliezen".
Ik haal U op bij U thuis en ik begroet U op de gebruikelijke manier. Op beide van Uw schoenen een kus en daarna een knuffel. Daarna plaatst U bij mij mijn halsband en tepelklemmen. Ik moet zelf mijn pik en ballentuigje omdoen en terwijl ik dat doe voel ik Uw nagels zich een wegvinden over mijn rug, hard en diep maar o zo vol passie en liefde. Liefde die U me onder andere geeft door me pijn te geven. Ik begin te rijden naar O/onze bestemming maar U gebied me halverwege te stoppen. W/we stappen uit op een verlate plek. U doet de lijn aan mijn halsband en samen lopen W/we verder het zijterrein in. "sletje van me hier kan je nog even plassen want bij hem mag het niet van mij" zegt U met een indringende toon. Ik knik en en wil al mijn penis uit mijn broek halen maar U zegt "zonder dat ding van je aan te raken" waarop ik mijn kleding uitdoe en op handen en voeten ga zitten om het maar gewoon te laten lopen als een hondje. Als ik klaar bent haalt U Uw vingers over mijn penis om ze vervolgens in mijn mond te steken om mijn eigen urine te proeven. We lopen weer terug naar de auto en vervolgen onze reis. We komen aan bij een vrijstaandhuis omringt door hoge bomen. Buiten de auto gekomen moet ik me van U uitkleden en achter U aankruipen totdat W/we bij de deur aankomen. U belt aan, gestommel, en de deur word geopend. Er staat een man zoals op de foto's en Jullie begroeten mekaar en we gaan naar binnen. In de huiskamer gekomen begeeft U zich op een bank en ik kuip aan Uw voeten. Jullie praten wat totdat ik naar boven gebracht word en daar aan het bed vast gezet word waarna Jullie beide weer naar beneden gaan. Ik kan alleen maar gissen naar wat Jullie doen. U komt weer naar boven en pakt me teder vast en fluistert in mijn oor "slet het moment is er bijna, wil je deze stap echt zetten in je leven, wil je echt de daad bij het woord voegen en ook in daad een slet worden, een slet die zijn kontje ter beschikking stelt?".
Het enige wat ik kan doen is ja knikken en "Ja Miss heel graag" stil terug fluisteren. U blinddoekt me en gebied me op mijn knieŽn plaats te nemen. De stilte heerst, opeens voetstappen, wat gefluister maar ik kan niet horen wat totdat ik Uw beide handen op mijn schouder voelt, U staat achter me. Ik weet van mezelf dat het gaat gebeuren en op dat moment worden mijn handen begeleid naar zijn penis. Ik pak hem vast en begin er langzaam mee te spelen. Hij komt telkens dichterbij totdat ik de eikel van zijn harde penis zachtjes tegen mijn lippen voel, een tinteling gaat door me heen, dit is het moment waarop ik zo lang gewacht heb. Langzaam open ik mijn lippen en laat langzaam zijn penis bij me naar binnen glijden, verder en verder. Mijn handen rusten nu op zijn billen en hij begint ritmische bewegingen te maken terwijl U met Uw handen door mijn haren gaan. U zakt door Uw knieŽn en fluistert allemaal lieve woordjes en wat ik ben in mijn oor terwijl mijn tong speels met zijn penis speelt. Ik geniet en hoor aan Uw stem dat U geniet terwijl nu Uw nagels met mijn huid spelen. Ik kom in een roes, een roes van diepe trots en blijdschap. Plots stopen Uw handen om weer terug te keren met een koude vloeistof op mijn billen. Uw vingers glijden door mijn bilspleet, het voelt koud maar Uw handen zorgen dat ik warm blijf. na een tijd haalt hij zijn penis uit me en Uw handen drukken me naar beneden zodat ik op mijn handen terecht kom. rillingen gaan door me heen als ik het puntje van zijn penis tegen mijn bilspleet heen en weer voel gaan waarna hij langzaam geholpen door de glijmiddel me begint te penetreren. Het doet pijn veel pijn maar o zo fijn, dit moment. Weer hoor ik Uw stem in mijn oor die zegt "wat ben ik trots op je levi, vanaf nu ben je ook echt een slet, mijn slet".

Naarmate mijn kontje wat soepeler wordt begint hij telkens sneller en sneller in me te bewegen. Mijn kontje brand, zoveel pijn, maar intens gelukkig dat U hier bij me bent, dat U met mij dit moment wilt delen. U begint hem aan te moedigen om te komen omdat U ziet dat het vermoeiend voor me is. Hij begint te schokken en op dat moment voel ik hoe een warme vloeistof het condoom vult in mijn kontje.Ik geniet intens en uw handen strelen mijn gekerfde rug. Ik voel niet eens dat hij uit me gaat en de kamer verlaat om O/ons even alleen te laten. Ik zak langzaam op de grond en lig languit en U kruipt tegen me aan. W/we strelen en U pakt me heerlijk vast voor een warme knuffel. Ik blijf maar fluisteren "dank U, dank U, ik ben zo gelukkig". Na enige tijd komen W/we bij en gaan W/we naar beneden en drinken nog wat met hem. U besluit dat het genoeg is geweest en we gaan weg maar voordat we uit het huis zijn geeft hij me een envelop mee. Als W/we samen op de terugreis zijn open ik de envelop en zie dat er 5 euro inzit met een briefje waarop staat "je was een goed hoertje". Ik glunder en U verteld me dat ik inderdaad een goed hoertje ga worden en veel geld voor U ga verdienen waarna U de 5 euro pakt en in Uw zak steekt "zo de eerste 5 euro voor jouw CBT". Ik zet U thuis af en rij zelf naar huis. Terwijl ik daar alleen op de snelweg rij denk ik bij mezelf dat ik de gelukkigste man op aarde ben en dit O/ons geheim is. Niemand zal het weten behalve U en ik ( en mijn klanten). Er verschijnt een lach op mijn gezicht en moe maar voldaan kom ik thuis aan.


Dank U dat ik dit verhaal mocht maken
L.H

 

back to HeXX-page