Voor jou… door: S

We hebben elkaar wat verwaarloosd, m'n lief. Opgeslokt door de drukte van alledag. Je zit achter je bureau en ik bekijk je vanuit m'n luie stoel. Op m'n schoot een stapeltje verslagen die ik vanavond nog moet doorlezen. Je bent verdiept in je werk en ik realiseer me dat we op deze manier uit elkaar zullen groeien.Ik bekijk je gezicht, je blauwe ogen in een slank gezicht. 

Je ziet er moe uit, donkere kringen en rimpeltjes rond je ogen. Je bent nu ruim twintig jaar ouder dan toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en ik vind je nog steeds een prachtige man, mooier misschien door je grijze haar.

Van jongs af aan viel ik op mannen van rond de veertig en nu jij die leeftijd hebt bereikt realiseer me dat ik dat nog steeds doe. Ik vergeet dat ik ook twintig jaar ouder ben geworden.
Ik leg m'n werk weg en loop naar je toe. Een tedere kus in je nek, m'n handen beginnen zachtjes je schouders te masseren. Je zucht diep en je hele lijf ontspant. Je geeft je over aan m'n handen en sluit je ogen. Ik geef je schouders en je hoofdhuid een rustige massage, je ruggengraat werk ik wervel voor wervel af. Je moet voorover leunen om m'n handen de ruimte te geven. Je ligt op je armen op je bureau en bent totaal niet bedacht op wat komen gaat.

Ik zet je terug met je rug tegen de stoelleuning, doe je t-shirt uit en streel je borst. M'n handen zakken langzaam strelend af naar beneden. Je zucht van voldoening en ik merk aan je sneller wordende ademhaling dat je opgewonden raakt.
M'n vingers glijden plagend langs je broekband en dan kruip ik onder het bureau.
Snel maak ik je riem en broekknoop los en dan rits ik tergend langzaam je rits naar beneden. Ik schuif m'n hand in je short. Stevig omsluit ik je stijve pik en bevrijd hem uit z'n knellende omgeving. Trots rechtop staat hij en ik neem hem met een soepele beweging in één haal in m'n mond. Ik zuig je langzaam tot achterin m'n keel en pijp je rustig en beheerst.
Je handen liggen afwachtend en passief op m'n hoofd en volgen m'n bewegingen. Je lijkt in een soort trance te raken. Als ik met het puntje van m'n tong scherpe rondjes om je eikel draai en met m'n handen stevig rondwringende bewegingen om je stam draai, laat je een goedkeurend gekreun horen.

In een vast ritme volgen vervolgens de bewegingen elkaar op: draaiende tong, wringende handen, zuigende mond, draaiende tong, wringende handen, zuigende mond,…Je raakt al langer hoe verder in je genot en je armen hangen bewegingsloos naast je lijf.
Plotseling verander ik het tempo en techniek en zuig je in een rap tempo stevig af, op weg naar je hoogtepunt. M'n handen om je ballen, m'n mond stevig om je pik.
Met een schok kom je klaar, je stoot je pik achter in m'n keel en ik moet loslaten wil ik niet stikken in die stroom sperma. Ik geef je nog een laatste likje en kruip onder het bureau vandaan. Je hangt zeer tevreden in je bureaustoel,ik glimlach en geef je een knuffel en stort me op m'n verslagen.

S.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 

 

back to HeXX-page