Vrij met me.... 

Liefste, je hebt het druk gehad vandaag. Duf werk dat nu eenmaal moet gebeuren. Een allestergende onverschillige monteur die de verwarming niet aan de praat krijgt. Een afgedwongen afspraak zondagochtend vroeg om dit toch te laten lukken. Terwijl je gasten krijgt, waarop je je moet instellen, een diner moet verzorgen, en dus wel iets anders aan je hoofd hebt. Je bent moe en ziet tegen de korte nachtrust op in plaats van te genieten van het vooruitzicht te mogen slapen. Ik snap je volkomen als je me met warme en verlangende woorden vraagt om straks bij je te kruipen. Dat je mijn zachte, warme lijf wilt meenemen naar bed. Mijn armen om je heen, en jij opgerold tegen me aan, tot je helemaal warm en zacht wordt. Tot je je naar me toedraait en heel zachtjes met me gaat vrijen.

Natuurlijk zal het zo zijn. Vrij met me. Zachtjes, als je er aan toe bent en je merkt dat ik wakker ben en meegeef. Ik zal goed voor je zijn. En voor het geval je energie zich in een golf ophoopt mag je me opvreten en je aan mij verlustigen: sterk zijn, nemen helemaal.
Voor jezelf. Maar ik denk dat je daar nu te moe voor bent. Je wilt mij nu uitnodigen voor jezelf. Zonder dat het jou je energie en slaaptijd opsoupeert. Dus zal ik met een glimlach en graag ingaan op jouw vrijen. Ook ik ben dan zacht en vol aandacht. Omdat ik zo ben, dat graag geef en ervan geniet. Lief, zachtmaken, je nergens toe dwingen maar helemaal warm, nat en open voelen worden. Iets dat tussen ons vanzelf gaat. Ik verlang naar het geluid van je adem dicht bij mijn oor. Adem die gaandeweg meer en diepere keelklanken krijgt. 
Bijna onbewust, maar wel als uiting van je beleving en lust en jouw communicatie met mij. 
Samen zinken we weg in de fluwelen cocon van jou en mij. Een cocon die zich om ons sluit. Waarbinnen je mij betrekt in jouw eigen heel persoonlijke intimiteit. Jouw intimiteit waarin de mijne oplost.

Ik zal je koesteren en verwennen. Zowel als ervaren, volwassen vrouw als een nog verwachtingsvol jong meisje. Ongeacht je leeftijd ben je beiden. Ik ken je tranen als ik het jonge meisje alle aandacht geef die zij nodig had zonder het te weten. Ik vind haar prachtig, maak haar prachtig en zij ziet zich in mijn ogen weerspiegeld. Een prachtige jonge vrouw. Dat zij, en dat jij, schaamteloos mogen zijn. Dat wil zeggen "zonder schaamte". Op deze ene plek en tijd jezelf kunnen zijn zonder enige terughoudendheid, zonder kunstmatige buitenkant, zonder leugens. Hoe en wat je ook bent.

Wij zijn elkaar vertrouwd ook al ontmoeten we elkaar niet vaak. Vanavond wil je me voor jou en zal je zachtjes met me gaan vrijen. Taal. Heel erg veelzeggende taal, waarin veel besloten ligt. Zonder woorden maar met betekenissen die niet uit te spreken zijn. Je weet dat je me door me zo te naderen uitnodigt en uitdaagt om jou te gaan verwennen. Zoals je dat graag hebt. Eerst veiligheid, geborgenheid en aandacht. Zodat je tot jezelf kunt komen. Je me kunt en wilt aanraken. Je je eigen huid gaat voelen, over je hele lijf. Je troosten als je tot jezelf bent gekomen en je je emotie laat gaan. Ik zal je laten huilen, dan je tranen wegkussen en je gerust stellen. Huilen is goed. Vrijen is een wonder.

Ik zal ook de plekjes achter je oren en onder je kin opzoeken. Met een erg vochtige mond. Op zoek naar je opwinding en de deuren van jouw lust, die ik los zal maken. Ik zal je vlinderlicht of bijna niet aanraken op gevoelige plekjes. Je benen spreiden en op je vrouwelijke schoonheid ademen Of ik zal je met mijn hele lichaam en volle gewicht in de matras duwen. Je handen pakken en je armen hoog boven je uit strak strekken. Met kracht. Gevoel en verlangen zal ik in je opbouwen. Ik zal je stap voor stap botergeil maken en daarvan ook zelf zo genieten dat ik het bepaald niet minder zal zijn, en het je zal tonen, wat jou hevig kan opwinden. Ik kan niet anders. Wij kunnen niet anders. 
Robert.

Door: Robert Nowan, reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page