Vuurlopen: door Gentleman X

'Wandelen?! Wie gaat er mee wandelen?!' vroeg Lisa met een blij gezicht en een hoge stem, waarop de honden onmiddellijk opsprongen en enthousiast blaften. 'Veel plezier, neem lekker de tijd, ik vind het niet erg om laat te eten.' zei haar man terwijl ze opstond. Bepakt met riemen en hondensnacks stapte ze naar buiten, warmgehouden door een wollen trui en een dikke sjaal. De frisse, droge winterlucht voelde lekker op haar gezicht. Zoals elke zondagmiddag koos ze voor een lekkere lange wandeling in het bos. De zon zou zo onder gaan, maar daar maakte ze zich geen zorgen om: ze kende het pad door en door, net als de honden.

Terwijl ze de auto parkeerde aan de bosrand, dacht ze even terug aan de afgelopen nacht, toen haar man haar had verrast door klokslag twaalf uur te besluiten dat het nu al Valentijnsdag was. Hij had haar een erg sexy neglig cadeau gegeven, gevolgd door een heerlijke vrijpartij. Ze wist nog niet dat hij niet de enige was met een verrassing in petto.

De sneeuw in het bos dempte elk geluid en het was inmiddels al goed aan het schemeren. Het bos was al verlaten door de dagjesmensen, wandelaars en hardlopers. De stilte drong diep naar binnen, vervulde haar met het serene gevoel volledig hier en nu te leven. Lisa liep snel maar ontspannen. Ze gleed met soepele pas over de oneffenheden in het pad, haar lange bruine haren golfden met elke stap. Witte pluimpjes als ze uitademde, maar ze had het niet koud. De honden ravotten blij tussen het struikgewas maar hielden hun bazin goed in de gaten.

Lisa genoot van dit sprookjesbos, tot ze opeens iets zag wat haar alert maakte, iets wat hier niet thuishoorde. Op een boomstronk midden op haar pad lag een witte roos. Tien meter verder op het pad zag ze nog een roos, dit maal rechtop in de grond gezet. Ze liep ernaartoe en zag al snel nog een roos, op een pad wat ze normaal gesproken niet nam.

Even overwoog Lisa om de rozen te volgen, nieuwsgierig als ze was, maar de honden stonden al halverwege het pad wat ze altijd volgden en keken haar verwachtingsvol aan. Al snel liep ze richting haar honden, die gerustgesteld verder gingen met hun ontdekkingsreis door deze wereld vol interessante geuren. Tien passen verder werd Lisa's pas minder zeker. Weer tien passen verder stond ze stil. 'Kom op jongens, nieuwe route.' riep ze voor zich uit en draaide om. Ze volgde het pad van de rozen, dieper het bos in.

Tientallen vragen raasden door haar hoofd. 'Zouden die rozen er nog liggen van de Valentijnsactie van iemand anders? Of zouden ze voor mij zijn bedoeld? Zou mijn man... nee, die is vanmiddag alleen weggeweest om boodschappen te doen, daar had hij geen tijd voor gehad. En hij is niet van de rozen. Het is Valentijn, zou het... hmm, hij houdt niet van Valentijn, maar hij is wel iemand voor witte rozen. Maar zou hij weten dat ik hier elke zondag loop?' Toen schoten de woorden van haar man opeens door haar hoofd en klonken ze opeens heel anders: 'neem lekker de tijd, ik vind het niet erg om laat te eten'. Ze zou helemaal niet zo laat zijn als ze gewoon de vaste route liep. 'Zou hij mijn man hebben gebeld? Ach, misschien verbeeld ik het me maar en zijn die rozen niet voor mij.' hoorde ze zichzelf hardop zeggen. 'Ik volg gewoon dit pad en als het niet voor mij is, heb ik gewoon weer 's een nieuwe route geprobeerd.'

De laatste restjes daglicht verdwenen snel, maar werden al gauw aangevuld door het schijnsel van de wassende maan, die de brede paden net voldoende verlichtte om de rozen te zien. De rust die Lisa had gevoeld was weg, alles flitste door haar heen, gejaagd keek ze voor zich uit. Stilletjes hoopte ze dat er opeens geen rozen meer zouden liggen en ze weer gerust naar huis kon, weg uit dit onbekende deel van het bos, zodat de waarschuwingsstemmetjes in haar hoofd stil zouden worden. Maar met elke nieuwe witte roos werd haar nieuwsgierigheid aangewakkerd. De honden voelden haar spanning en hielden haar nauwlettend in de gaten. Zo liep ze door, tot ze in de verte een open plek zag, een duinverstuiving omringd door grillig gevormde naaldbomen. Terwijl ze op die verstuiving afliep, ontstak er op het verste eind opeens een vuur. Achter de vlammen zag ze een schim bewegen en schrok ervan.
Verstijfd stond ze aan de rand van de open plek, kijkend naar het vuur wat op veertig meter afstand oplaaide. Ze zag dat het vuur de vorm van een groot hoefijzer aannam, met een diameter van minstens drie meter. Het vuur wierp dreigende schaduwen op de bosrand erachter en Lisa deed een paar stappen achteruit terwijl de angst haar overmande. Toen hoorde ze opeens een woord van achter het vuur komen, een woord wat haar geruststelde: 'Zuchtmeisje!'. Er was maar n man die haar zo noemde en de gedachte dat hij haar hierheen had geleid maakte heel wat los. Ze riep haar honden naar zich toe en deed ze aan de riem. Langzaam liep ze naar het vuur toe, vruchteloos turend in de vlammen om er iets doorheen te ontwaren. Op tien meter van het vuur hurkte ze en zei tegen haar honden dat het goed was, terwijl ze ze aan een boomstronk vastbond. Ze protesteerden niet, draaiden een rondje en gingen liggen, de ene met een zucht, de andere stilletjes.

De opening in het hoefijzervormige vuur was naar haar gericht en in het midden lag een rood kleed met daarop een zwarte weekendtas. Ze begreep dat ze daar heen moest en stopte toen ze voor het kleed stond. De vlammen waren inmiddels ruim een meter hoog en gaven veel warmte af. Achter het vuur zag ze hem staan. Ze kon zijn gezicht niet goed zien, maar herkende hem aan zijn houding; zelfverzekerd en kaarsrecht, zijn voeten stevig in het zand geplant. Hij had zijn hoofd een klein beetje schuin en ze gokte dat hij een grote grijns op zijn gezicht had.

'Heb je het warm?' vroeg hij zonder het vraagteken uit te spreken. 'Ja.' 'Doe je kleren dan maar uit.' Zonder aarzelen wikkelde Lisa de warme sjaal van haar nek en trok haar dikke trui uit, zodat de vorm van haar volle borsten in haar bh zich aftekende tegen haar silhouet. Ze schopte haar groene rubberen laarzen en dikke sokken uit, en stapte met haar naakte voeten op het kleed. Haar bh klikte ze moeiteloos los en zodra haar borsten hun vrijheid voelden sneed een koude windvlaag even door de haag van vuur heen en wreef over haar tepels. Ze deed nog een stap naar voren op het kleed, zodat ze midden tussen de vuren stond. Uitdagend keek ze hem aan terwijl ze haar spijkerbroek openritste. Ze wenste dat ze zijn ogen kon zien, en fixeerde haar blik op het punt waar ze moesten zitten terwijl ze in n beweging haar broek en slipje uittrok. Ze ging rechtop staan, haar zware, mooie borsten recht vooruit, en zette haar benen een klein beetje uit elkaar neer.
Ze voelde hoe hij haar lichaam bekeek en daar de tijd voor nam. Ze liet hem, genoot ervan bekeken te worden, haar hele lichaam richtte zich als door magnetisme naar hem toe. Plotseling sneed zijn stem weer door de stille winterlucht, dit maal hard en streng: 'Op je knien. ' Voor ze zich af kon vragen waar die wisseling van toon vandaan kwam en of ze dat wel zo prettig vond, merkte ze dat ze al op haar knien zat. Hij kwam in beweging, en liep langzaam tegen de klok in om het vuur heen, terwijl zijn gezicht nooit duidelijk in zicht kwam. Toen hij een paar passen had gezet, zei hij resoluut, maar wel zachter, vriendelijker dan ervoor: 'Kijk voor je.' Ze gehoorzaamde en voelde hem dichterbij komen. Ze was zich meer bewust van zijn warmte dan van die van het vuur.

Hij ging achter haar staan, zijn lichaam dicht tegen haar naakte lichaam aan. In stilte kleedde hij zich ook uit, waarbij ze de achterkant van zijn handen tegen haar rug voelde toen hij zijn trui uittrok en nogmaals toen hij zijn gulp losknoopte. Ze voelde hoe zijn boxershort langzaam langs zijn benen en haar onderrug naar beneden gleed, en hoe zijn warme geslachtsdeel omhoog gleed langs haar huid toen de boxer eenmaal uit was. Ze vroeg zich af hoe hij er naakt uitzag, dat had ze voor die avond nog niet gezien. Hij voelde lekker aan en rook net als de vorige keren, maar intenser nu hij zo tegen haar aanstond.
Hij knielde achter Lisa, streek haar haren naar achteren en fluisterde in haar oor: 'Je bent prachtig en ik vind je lief, zuchtmeisje.' Daarna kuste hij haar in haar hals en liet zijn vingers vederlicht over haar lichaam reizen, van haar hals tot aan de binnenkant van haar dijen en terug omhoog. Die kus en die aanraking raakten Lisa diep en zetten de spanning om in geilheid met een snelheid die haar verbaasde. Zachtjes duwde hij tussen haar schouderbladen. Ze liet zich voorover vallen op haar handen en knien en even hoopte ze dat hij haar zonder verder voorspel in die positie zou nemen. Hij had echter andere plannen en duwde haar zachtjes naar beneden tot ze op haar buik lag. Hij legde haar haar naar n kant en pakte een flesje massageolie uit de weekendtas die op het uiteinde van het kleed stond. In zijn handen wreef hij de olie warm en vervolgens uit over Lisa's schouders, armen en rug. Hij masseerde haar langzaam en diep. Na een kwartiertje trok hij steeds langere banen met zijn sterke handen en duwde de olie over haar billen en langs de achterkant van haar dijen naar haar kuiten.

'Draai je maar om.' zei hij zacht. Lisa draaide zich zijn kant op en keek hem warm aan, blij om hem in de ogen te kijken en nam het initiatief van hem over. Ze legde een hand op zijn schouder en duwde hem iets van zich af, 'mijn beurt om jou 's goed te bekijken.' Ze liet haar blik ongegeneerd dwalen over zijn lichaam en knikte goedkeurend. Toen zoende ze hem vol gretigheid en warmte, tot hij de kus verbrak en een vinger op haar lippen legde. De olie kwam weer tevoorschijn en nu kwam ook de voorkant van haar lichaam aan bod. Hij masseerde haar dijen, haar borsten, haar hals, haar bovenarmen, maar vermeed haar gevoeligste plekken.
Plots stopte hij, en haalde uit de tas een zwarte handdoek, die hij oprolde en losjes over haar ogen heen legde. Opeens hoorde Lisa heftig geknetter uit het vuur komen, waarna ze de geur van tijm ontwaarde. Haar zintuigen draaiden weer op overtoeren, terwijl ze schrok van een tong die aan een kronkelend pad begon vanaf haar navel tot haar hals. Vingertoppen verkenden een tepel. Tanden sloten zich zachtjes om haar oorlelletje. Een nagel duwde zich langzaam langs de zijkant van haar lichaam naar beneden. Een mond hing plagend boven de hare. Twee vingers volgden elk n van de twee lijnen die boven het heupbeen in een wijde driehoek naar haar schaamstreek leidden. Eenmaal samengekomen reisde een vinger verder naar beneden langs Lisa's dij, en de andere streek zacht tussen haar schaamlippen door. Lisa slaakte een opgewonden kreuntje terwijl de vinger vastberaden bij haar naar binnen stootte.
Dan weer opeens niks. Alleen het geknetter van het vuur, de warmte, het zwart voor haar ogen. Tot ze iets zachts voelde tegen haar lippen. Instinctief likte ze eraan en herkende zijn pik, die ze gulzig naar binnen zoog. Deze keer was het zijn beurt om een zucht te laten ontsnappen. Zijn handen gleden zwaar over haar geoliede huid terwijl ze zijn lul niet meer losliet. Na een minuut trok hij zich terug en haalde de opgerolde handdoek van haar ogen af, om hem dubbel te slaan en als kussentje onder haar hoofd te leggen: 'Zodat je kunt kijken terwijl ik je lik. En zodat ik je gezicht kan zien als je klaarkomt.' liet hij zijn intentie weten.
Hij installeerde zich tussen haar benen en keek haar vol geilheid en passie strak aan terwijl zijn tong haar steeds nattere kutje verkende, langzaam van de minder gevoelige plekjes naar binnen aan het werken en uiteindelijk naar haar clitoris, eerst voorzichtig erlangs likkend, en daarna steeds heviger stimulerend. Hard kreunend voelde hij haar orgasme komen en likte ongenadig door tot ze haar bekken omhoog duwde en luid klaarkwam.

Hij boog zich naar voren en zoende haar heftig, zodat ze haar eigen geilheid proefde terwijl zijn kloppend harde pik zonder verdere begeleiding bij haar naar binnen gleed. Zo vreen ze een eeuwigheid, dicht tegen elkaar aan, heftig zoenend en langzaam stotend. Ze varieerden een klein beetje binnen dit standje, maar bleven elkaar aankijken, bleven hun lichamen zo dicht mogelijk tegen elkaar aandrukken. Tot hij zich langzaam oprichtte en op zijn knien op haar neerkeek terwijl hij harder en dieper in haar stootte.
Lisa begreep dat hij snel zou komen en stopte twee van haar vingers in zijn mond, om zichzelf daarmee te vingeren. De aanblik van deze intens genietende vrouw in het licht van het vuur, haar mooie lichaam glinsterend van de olie, werd hem al gauw te veel. Terwijl hij luid kreunend klaarkwam voelde Lisa hem in haar spuiten en bereikte haar tweede, overweldigende hoogtepunt.

Hij liet zich voorover vallen, maar bleef in haar. De olie vermengde zich met zweet en de aangename warmte van het vuur hield aan. Tien minuten verstreken in een innige, stille knuffel, voor hij zijn mond opendeed: 'Damn... nooit geweten dat het in het echt zelfs nog beter kon zijn dan in mijn fantasie.'

Ze bleven lang liggen, tussen het vuur, onder de maan, met de honden slapend op een afstandje, de sneeuw en het zand die tussen de raderen van de tijd waren gekropen tot ze bijna stilstond. Ze zoenden traagjes, keken elkaar aan, praatten een klein beetje, maar waren vooral samen. Toen Lisa rilde van de kou omdat het vuur doofde, pakte hij haar kledingstukken op en kleedde haar langzaam weer aan. Toen kleedde hij zichzelf aan, pakte alles weer in de weekendtas en doofde het vuur. Voorzichtig liepen ze hand in hand terug naar haar auto, in het maanlicht, waar hij haar nog n keer zoende en terug het bos in liep, vermoedelijk richting zijn eigen auto. Of misschien woonde hij hier, in het bos, in een fantasiewereld vol schoonheid, stilte en sneeuw. 'Dag zuchtmeisje!' riep hij terwijl hij uit het zicht verdween. En Lisa zuchtte inderdaad even.

Gentleman X
stelt uw reaktie erg op prijs: mail

 

back to HeXX-page