Ga je mee wandelen? door: RondBlond

Ga je mee wandelen vraag ik. Je knikt ja. Ik pak je hand. Samen lopen we het bos in. Langs een watertje staat een mooie oude boom. Ik leun ertegen. Voel de schors in mijn rug, ik trek je naar me toe en kus je. We lopen verder. Een eindje verderop gaan we het pad af. Het is een donker stukje bos met vooral jong hout. In het midden staat een mooie oude beuk. De grond is bezaaid met kreupelhout en bladeren. Jij gaat tegen de boom staan, ik kom naar je toe. Ik kus je, heet, verlangend. Heftig reageer je op mijn mond. Ik druk mijn bekken tegen je aan en voel je lid groeien. Ik sla mijn been om je heen (en om de boom). Je streelt mijn kous, de rand, mijn been. Zachtjes gaat je hand over mijn billen. Ik geniet van jou streling. In een hete cadans gaan onze lichamen heen en weer. Genietend van jou lichaam, van mijn lichaam.
Dan kniel ik voor je. Doe je riem los, knoop los, rits open. In één beweging doe ik je broek en je boxer omlaag. Een kus op je eikel. Zachtjes lik ik je ballen, draai rondjes met mijn tong over je eikel. Lik langs de schacht van je pik en zuig hem in een keer naar binnen. 

Diep en heet. Ik hoor je kreunen van verlangen. Je legt je handen op mijn hoofd en geeft het tempo aan. Ik volg je en geniet van ons samen.. Ik voel je bonken, je ademhaling versnelt, maar ik wil nog niet dat je komt. Ik kom omhoog, en kus je weer. Ik doe je colbertje uit, leg het op de grond, over het kreupelhout, knoop je overhemd los. Doe mijn jasje uit, leg het ook op de grond. Alsof er een patchworkdeken in het bos ligt. Ik laat mijn rok van mijn heupen glijden. Daar sta ik dan voor jou. Ik draag alleen nog maar een zwarte body, zwarte kousen en mijn veel te hoge hakken voor een boswandeling. Ik vlij me neer op onze jasjes. Jij komt bij me. Komt tussen mijn benen zitten en maakt de drukkertjes los. Het hout onder ons kraakt. Maar dat maakt de opwinding alleen nog groter. Je vingers vinden hun weg naar mijn klit. Al bij de eerste aanraking voel ik mijn lichaam verstarren. Dan buk je je over mij heen. Je tong likt en draait, zuigt en bijt zachtjes en ik geniet. Je tong gaat naar beneden en glijdt mijn natte kut binnen. Heerlijk, heet, diep. Ik voel hoe jou tong mij neukt. Ik voel mijn lichaam kloppen, ik voel hoe ik klaar kom. Ik spin als een poesje, maar dan kan ik kan me niet meer stil houden. Een diepe kreun ontsnapt aan mijn lippen. Schokkend en kronkelend kom ik klaar. Een vogel boven ons vliegt geschrokken op. Terwijl ik nog lig na te schokken kom je op me. Je kust me heet en lang. Ik proef mijn eigen geil. Dan glijdt je stijve pik bij mij naar binnen. En weer geniet ik van jou. Weer voel ik jou. En weer voel ik hoe een orgasme zich aandient. Mijn spieren masseren jou pik, ik voel je bonken en kloppen in mij. Even houden we stil, maar dan in alle hevigheid voel ik je komen. Ik kreun met je mee, samen, genietend van elkaar. 
Naminnend.

 

back to HeXX-page