Webcam door: Rik 

Door de lange zomervakantie was het zo goed als onmogelijk mekaar te zien.
Het bleef dan maar bij wat onnozelheden uitwisselen aan de telefoon om mekaar wat op te geilen. En oeverloos naar elkaar verlangen tijdens de talrijke parties en ontmoetingen omringd door onze gemeenschappelijke vrienden. En ik maar rukken met jouw beeld voor ogen en jij maar spelen met je vibrators en andere speeltjes, denkend aan mij. Dus al bij al een uiterst frustrerende situatie.
Tot ik op een dag mijn dochter hoorde praten tegen haar vriendje op haar kamer. Haar mobieltje lag nochtans beneden op te laden. Ik vroeg:"Liefje, is Jeroen op jouw kamer?" Ze antwoordde:"Maar neen, paps, ik praat met Jeroen via de webcam." Ik stak mijn hoofd door het deurgat en zag effectief Jeroen op haar computerscherm, grappend en keuvelend tegen haar. Het beeld was haarscherp met een perfecte resolutie, zij het met een kleine delay van het geluid.
Het idee was geboren en jij was snel overtuigd. Het heeft echter nog heel wat voeten in de aarde gehad voor alles praktisch was geregeld. De juiste webcams, met geluid, dienden te worden aangeschaft. Dat was een kleintje. Moeilijker te organiseren was dat op de bewuste dag je man het huis uit moest en ik naar mijn kantoor moest met een smoes. Na veel vijven en zessen en veel vallen en opstaan, lukte het toch. Op een warme zomernamiddag was je man vertrokken voor een lange fietstocht. Na een door u vervalste spoedoproep, haast ik me naar mijn bureau.
Al snel zit ik zenuwachtig in mijn bureaustoel voor mijn PC, log in en zet mijn webcam aan. Niet lang daarna verschijn je eindelijk op mijn beeldscherm. Het beeld is werkelijk perfect. Je zit achterovergeleund in een comfortabele fauteuil. Je hebt een beeldig kort jurkje aan en lacht me voluit toe met duidelijke pretlichtjes in je helblauwe ogen. Je wuift lief naar me en zegt met wat bevende stem:"Hoi, Rik, hier ben ik dan."
Ik zeg:"Waw, Joke, wat zie je er knap en sexy uit. En je straalt zoals altijd een en al charme en warmte uit." Je glimlacht verlegen en antwoordt: "Jij ziet er ook goed uit, Rik."
We lachen en keuvelen wat maar de spanning stijgt als snel. Ik voel een knal van een erectie opkomen en jij voelt je spleetje nat worden. Uiteindelijk na veel rond-de-pot-gedraai, durf jij de eerste stap te zetten en je vraagt:"Rik
liefje, willen we ons uitkleden? Vanavond wil ik genieten en jou ook laten en zien genieten." Ik laat me niet smeken en al gauw zit ik naakt voor de webcam.
Ik leun achterover in mijn stoel. Mijn kloppende pik staat kaarsrecht te pronken op je beeldscherm. Ik zie hoe je guitige blik ernstiger wordt van opwinding. Je fluistert:"Heet Rik, je paal is mooi groot en stijf. Je maakt me bloedheet." Je staat nu ook recht van je stoel en trekt traagjes je kleed over je hoofd. Je hebt er met voorbedachten rade niets onder aan. Ik bewonder je prachtig getaande lijf. Je glimlacht even als een zacht "Waw" mij ontsnapt. Ik fluister met en rauwe hese stem:"Liefje, je bent bloedmooi en supersexy." Je blijft plagerig en uitdagend voor de lens van de webcam staan en laat je gewillig bewonderen. Je draait rond je as zodat ik ook je prachtige kontje kan aanschouwen. Je geniet duidelijk van het effect van je lichaam op mij, als je merkt dat ik langzaam met mijn bekken begin te stoten op zoek naar je warme vochtige spleetje. Je priemt je borsten fier vooruit. Je Braziliaans getrimde blonde poesje is een sieraad op je bruine huid. Je lipjes steken wat onderuit onder je schootje. Ik adem zwaar met licht geopende mond en je hoort aan mijn gekreun dat je me hevig opwindt. Nu schuif je je beide handen onder je borsten en laat ze langzaam naar boven glijden. Je streelt, kneedt en weegt je borsten uitdagend. Je knijpt zachtjes in je tepels hetgeen je kreetjes van genot ontlokt. Je neemt je tepels tussen duim en middenvinger en rolt en knijpt ze. Daarna laat je wijsvingers vingervlug over je tepels bewegen. Je kreunt en steunt zonder schroom. Je gelaat krijgt een gelukzalige uitdrukking en je begint zachtjes met je bekken te stoten. Ook ik hou het niet meer en begin met mijn tepels te spelen. Het gevoel is zo hevig dat mijn van geil doornatte, druipende pik opwipt van geilheid en verlangen.
Je gaat weer in de stoel zitten met je beide benen wijd over de leuningen. Ik hap even naar adem als ik je kutje in volle glorie mag bewonderen. Je donkere lipjes zijn gezwollen en staan mooi open als een vlindertje. Ook je knopje is heerlijk gezwollen. Gans je kutje blinkt reeds van je liefdessappen. Je trekt je voorhuidje omhoog en maakt je dik gezwollen klitje bloot en fluistert:" Kijk, Rik hoe ik naar jou verlang." Ik antwoord met een luid gekreun en geef mijn ogen de kost. Ik neem mijn keiharde staaf in mijn hand en begin me af te rukken met langzame ritmische bewegingen. Mijn kloppende eikel glanst van mijn sappen en verdwijnt en verschijnt uit mijn toegeknepen vuist. Ook jij begint met jezelf te spelen en maakt draaiende, drukkende bewegingen met je vingers rond je knopje. Nu en dan pomp je meerdere vingers in en uit je kutje. Je kromt je vingers extra om je meest gevoelige plekje te stimuleren. Met je andere hand maak je draaiende bewegingen op je knopje. Je stoot tegen met je bekken. Je blik is geil, je maakt je lippen nat met je tong en kreunt en steunt van genot. Ik fluister:"Lieveling, wat een heerlijk mooi kutje. Je maakt me bloedheet met je prachtige lijf." Ik kreun van gelukzaligheid en stoot al rukkend tegen met mijn bekken. Je stoot je vingers steeds sneller en harder in je spleetje, je vingert je klitje feller en feller. Plots zie ik hoe je blik verstar. Je adem stokt en je komt klaar met een luide schreeuw. Je plooit dubbel in je stoel op het ritme van de contracties van je orgasme. Je gezicht vertrekt in een zalige grimas van genot. De schokken zijn hevig en langdurig. Je blijft je knopje zachtjes stimuleren, hetgeen je lichaam minutenlang kleine naschokjes bezorgt. Steeds harder rukkend en stotend stotter ik hees:"Liefje, dit was mooi en heet. Je weet niet hoe gelukkig je me maakt. "
Als je bekomen bent van je wilde orgasme antwoordt je met een oneindig lieve, zachte stem:"Lieverd, ook voor mij was het hevig en heerlijk heet. Maar wacht maar even, ik ga jou en mezelf nog verder verwennen."
Je tovert een vibrator tevoorschijn vanachter je PC. Het hoge geluid verraadt dat je hem instelde op een hoge vibratiesnelheid. Je opent je kutje terug heel wijd door één been over de leuning van je stoel te hangen. Je kutje druipt van je sappen en je lipjes en knopje zijn supergezwollen. Ik ben in de ban van je mooie hete lijf en staar hijgend met half geopende mond naar je van geilheid druipende kut. Ik moet even stoppen met rukken om niet klaar te komen bij deze supermooie en supergeile aanblik. Ik speel op mijn beurt met mijn tepels hetgeen heerlijke hete stromen van genot zendt naar mijn onderbuik en ballen. Ik lispel:"Mooi, liefje, je kutje is hemelsmooi en heet. Je geeft me een zalig gevoel over mijn hele lijf."
Nu breng je de vibrator tot tegen je poesje. Je laat een kreetje van genot bij deze eerste aanraking. Je laat de trillingen volop hun werk doen tegen je clitoris. Je wrijft de vibrator met ronde bewegingen tegen je knopje terwijl je tegenstoot met je bekken. Nu zet je de vibrator in een nog hogere snelheid en begint hem in en uit je kutje te bewegen, waarbij je lipjes zich openen en dan langzaam weer sluiten.
De kunstpik glimt van je sappen en glijdt soepel in en uit je. De dikke stijve paal splijt je kutje open, waardoor je grote lippen wat opgespannen worden en weer ontspannen als je de vibrator terugtrekt. Je kleine lipjes glijden zacht mee binnen en buiten.

Ik hou het niet meer bij het zien van al dat moois en geils en begin terug aan mijn paal te rukken. Het gevoel is zalig. Je ogen zijn nu dicht, je likt geil met je tong langs je lippen. Een zachte langdurige en aangehouden mmmmmm en oeoeoe… ontsnapt uit je mond. Je bent nu helemaal ontketend en pompt de vibrator snel en hard in en uit je spleet. Je stoot heviger en heviger met je bekken om de trillingen vast te houden. Je voelt je hoogtepunt aankomen en pompt de vibrator nog dieper en nog heviger in je kutje, terwijl je met je andere hand je clitoris prikkelt. Tegelijk ontplof je met een luide zucht van genot in een nieuw, heerlijk en langdurig orgasme. Je hoofd schudt hevig voorover, je buik trekt krachtig samen. 

Tijdens de ganse duur van je orgasme beweeg je de vibrator traag heel diep in en uit je over zijn volle lengte. Je komt pas terug tot de levenden als je me hoort zeggen met schorre stem:"Liefje, ik hou het niet meer, ik wil ook klaarkomen; Kijk naar mij." Je kijkt gehoorzaam met een gespannen, opgewonden en nieuwsgierige blik naar je scherm.
Ik speel met een hand met mijn tepel waarbij ik er zachtjes in knijp en over streel. Ondertussen ruk ik mij af met mijn andere hand waarbij ik mijn eikel ritmisch ontbloot. Tegelijk stoot ik mijn pik hevig in en uit mijn hand hetgeen het gevoel nog heviger maakt. Ik zie hoe je gefascineerd naar mij staart terwijl je terug met je knopje en je lipjes speelt. Ik ruk en stoot steeds sneller. Een immens zalig en warm gevoel beweegt zich onder mijn huid naar mijn verste extremiteiten. Intense hete speldenprikken prikkelen de toppen van mijn vingers, tenen en lippen.
Ik ruk een laatste hevige maal aan mijn paal en roep luid:"Joke liefje, ik kom, ik kom." Ik strek mijn lijf. Hete stromen sperma spuiten uit mijn gaatje naar boven, terwijl ik schokkend en brullend voorover klap van genot. Tussen mijn halfgeopende ogen zie ik hoe jij even na mij nogmaals hevig klaarkomt. Het heerlijke gevoel duurt voor beiden minutenlang, waarbij we mekaar verliefd en voldaan aankijken.
Wanneer we beiden bekomen zijn kleden we ons na een oppervlakkig kattewasje weer aan. We praten nog wat na over wat we meemaakten en fluisteren mekaar lieve woordjes toe. Al snel moeten we echter afscheid nemen, hetgeen we doen met een klinkende zoen op de webcam, na een zekere belofte dit heerlijks gauw te herhalen.

Rik

Eroticfantasy8@hotmail.com

back to HeXX-page