Wraak door: Cherine.

"Je weet het zeker , je stopt ermee en je komt niet naar het hotel? " vraagt Ron met een verontwaardigde toon. "Ja Ron , sorry maar ik weet het zeker ik stop ermee, ik zie teveel om me heen gebeuren. Ik wil het risico niet meer nemen, en zet mijn gezin niet langer op het spel." 
O ik vind dit vreselijk om te moeten zeggen maar ik kan niet anders, ik word er ineens bloednerveus van bij het idee om met Hem naar een hotel te gaan om er te spelen als D/s. Helemaal omdat we al een paar keer een gespeeld hebben maar dan in het bos, en geen idee waarom maar een hotel benauwd me gewoon, bang om betrapt te worden.

Hij klinkt erg boos, "Daar ben ik klaar mee ik heb al een kamer geboekt, had je dat niet eerder kunnen vertellen slet die je er bent". Oei als Hij slet zegt is Hij echt heel boos en was het gebeurd met me als ik nu in Zijn buurt zou zijn. Er gaat een rilling door me heen, maar verman me snel weer, "Nogmaals sorry Ron maar ik heb er echt goed over nagedacht en ik doe het niet". zeg ik nu toch wel een beetje nerveus. Ineens is de verbinding verbroken, ik laat een paar tranen lopen voel me er ongelukkig bij maar ik moet voor mijn gezin kiezen. Stel je voor dat ik gezien wordt door een bekende ik moet er echt niet aan denken, voor die paar uurtjes spel is mijn gezin het niet waard. 

Dan maar geen sm in mijn leventje, ik kan heus wel zonder neem ik mezelf voor. Ik pak de hondenriem roep mijn hond en verlaat het huis ik ga een flinke wandeling maken dat heb ik even nodig om alles weer op een rijtje te zetten.

Het is heerlijk weer daar bof ik mee ik haal diep adem en stap flink door, richting de hei, waar ik kan genieten van de natuur alles komt weer in bloei. De hond kwispelt opgetogen en rent voor me uit blij met dit onverwachte uitje, ik glimlach even en al snel dwalen mijn gedachten af naar Ron en hoe ik Hem leerde kennen. Via internet zoals zovelen tegenwoordig ik kwam Hem tegen op een totaal andere site had niks met sm te maken. We konden prima met elkaar overweg en dolden al snel met elkaar via een chat en msn, van het een kwam het ander en deelden we elkaars seksuele gevoelens en zo kwam ik te weten dat hij aan SM deed. We vertelden elkaars fantasie allebei in het geniep de partners wisten van niks en dat wilden we zo houden, we deden daar niemand kwaad mee vonden we. Ron`s fantasie was om mij als subje Hem en een Meesteres te laten dienen, mijn fantasie om een Meester te dienen. Ik heb niks met Meesteressen, dat had ik Hem meteen al verteld en fantaseerd en dan hoe wij samen zouden spelen. Onze verlangens werden heviger en we wilden elkaar ontmoeten maar nu om te spelen want koffie hebben we al samen gedronken om te kijken of het klikt.

En dat deed het zeker maar hoe en wanneer we wilden spelen wisten we nog niet. Totdat ik een keer smorgens op msn inlogde en Ron online zag Hij begon meteen een gesprek en vroeg of ik die ochtend plannen had. Nee ik had geen plannen, ok tikte Hij, ik wil je zien ben met een half uur bij je zorg dat je klaar staat, o jee tik ik verschrikt toch niet hier bij mij thuis?. Nee suffie natuurlijk niet bos genoeg hier in Limburg, rij maar naar Weert daar bij de ingang van het bos zie ik je wel, dat is voor ieder ongeveer een kwartier. Ja leuk welke ingang? en over een half uur is wel erg kort wil me ook nog even opfrissen Ron, tik ik terug. Vooruit ik wil je daar over een uur zien ik stuur je straks wel een smsje waar je moet zijn , en denk erom ik wil je als een geile slet zien. Meteen giert de spanning door mijn lijf alleen bij die zin al, ik val meteen in de rol van subje en tik braaf terug Ja Meester. Goed ik zie je over een uur en kom niet te la at daar houd ik niet van en weg is Hij, offline. Ik sluit mijn computer af en ga naar de badbamer draai de douche aan pak een handdoek leg hem vast klaar gooi mijn duster af en stap onder de douche.

Oeps ik vergeet mijn ladyshave te pakken, verdorie kan ik weer onder de douche vandaan, ik kijk even naar mijn kutje en zie dat het wel nodig is. Ik stap de douchecabine uit en ril even want het is best koud zo, met stijve tepels en een nat kutje want ik ben vreselijk opgewonden stap ik weer onder de douche. Ik scheer me zorgvuldig en laat af en toe mijn vinger langs mijn klitje gaan mmmmm wat ben ik ben geil. Snel was ik me en droog me af en loop naakt naar mijn slaapkamer en kijk in de spiegel. Ik ben niet ontevreden over mijn lijf. Heb best stevige borsten een flinke C cup, slanke taille, stevige billen, wel een klein buikje maar dat mag ook wel na 3 kinderen. Maar ik zie dat ik op moet schieten er zijn al 20 min voorbij, ik kijk in de kledingkast hhmm als een sletje he ok dan ik zal eens wat moois uitzoeken. Ik pak een rode string en een bij passende push-up bh , ik trek het aan en bekijk me nog even in de spiegel , lekker geil ziet dat eruit. Dan pak ik een strak ke korte zwarte rok en een rood zwart truitje met een diepe v-hals :)).

Mijn borsten laten zich nu brutaal voor de helft zien, als Hij dit niet sletterig vind dan weet ik het niet. Ik maak me nog even op doe als laatste rode lippenstift op en dan borstel ik mijn haar en klaar is dit subje, gelukkig ik heb nog 20 min om daar te komen. Ik ren naar beneden en trek zwarte pumps aan maar pak ook een paar platte schoenen , je weet maar nooit. Ik sluit de boel af en ga naar mijn auto , doe mijn mobieltje aan, start de auto en rijd weg met een kloppend hart. Na 10 min rijden gaat mijn mobiel er is een smsje, ik stop even aan de kant van de weg en lees het smsje van Ron, waarin Hij me verteld waar ik moet zijn. Gelukkig dat is makkelijk te vinden, ik ga de weg op en rijd richting de plek waar ik moet zijn, hoe dichter ik bij de plek kom des te nerveuzer ik word. Precies op tijd zet ik mijn auto neer op de parkeerplaats en kijk om me heen of ik Zijn auto zie, mijn hart zit in mijn keel als ik Hem zie zitten in Zijn auto een paar plaatsen verder. Ik zie Hem mij observeren en wenkt dat ik uit moet stappen, ik stap uit en doe de auto op slot draai me om naar Hem toe en blijf staan mijn borsten gaan op en neer van de zenuwen. Zijn blik gaat langzaam van boven naar beneden maar maakt geen aanstalten om de auto uit te komen, jemig zou Hij niet tevreden zijn? Dan zie ik hem wenken ik moet naar Zijn auto komen, vreemd eigenlijk hoe snel ik me onderdanig voel al meteen vanaf het zinnetje ik wil je zien. Het sub zijn zit echt in me heb ik al snel ondervonden ik geniet van dit gevoel, ik loop langzaam naar Zijn auto met mijn heupen wiegend want ik moest sletterig zijn.

Ik voel hoe opgewonden ik raak van Zijn blik die keurend langs mijn lijf gaat, als ik bij Zijn auto ben sta ik stil. Ron doet zijn raam open knikt even en zegt "hallo sletje, want dat ben je een geile slet, je hebt je best gedaan zover ik nu kan beoordelen". "Hallo Meester, dank U ik ben blij dat U tevreden bent" antwoord ik bedeesd, Ron ziet er goed uit, verzorgd en een leuke uitstraling hij kan heel lief kijken maar ook heel dominant , verder is het maar afwachten of het met spel ook klikt. "Kom stap in dan gaan we even een stukje rijden, en wil ik meteen kijken hoe gehoorzaam je bent aan de Dominant". Ieks nu moet ik toch wel even slikken zal ik zomaar instappen , allemaal leuk en aardig maar wat ken ik Hem nou. Hij ziet me twijfelen, " kom kom je kent me nu toch wel een beetje ik doe je heus geen kwaad en het is aan jou of je wilt doen wat ik je opdraag, zo niet dan is het meteen de laatste keer" Zijn toon klinkt plagerig "aan subjes die zich niet voor 200% aan me kunnen geven heb ik niks, zo simpel is dat". Ik haal diep adem en stap na snel beraad met mezelf in de auto en doe het portier dicht, Hij start de auto en rijdt weg er is nu geen weg terug meer, ik ben aan Hem overgeleverd letterlijk en figuurlijk. Er gaat een siddering door mijn lijf ik ben nerveus en geil tegelijk ppfff wat vreselijk opwindend vind ik dit nu al, ik kijk even stiekem opzij naar Ron. Hij zit er kalm bij en rijdt rustig de auto de weg op en past Zich aan aan het overige verkeer. "Zo meisje vertel eens nu je me zo hebt op zitten nemen valt het nog mee of valt het nu tegen?"

Jee Hij ziet ook alles, ik frunnik een beetje met mijn vingers aan mijn rokje "eerlijk gezegd bevalt het me steeds meer Meester". Hij klinkt een beetje streng nu, "luister eens goed naar me subje, ik ben je Meester nog niet dat moet je nog maar zien te verdienen dat je mijn subje mag zijn dus je noemt me maar Meneer of Ron". "Je mag Meester tegen me zeggen als ik daar toestemming voor hebt gegeven, heb je dat begrepen?" Ik schrik een beetje van Zijn strenge stem ok dit was dus mijn eerste blunder, "Sorry Ron ik zal het niet meer zeggen en het pas gebruiken als U het zegt". "Goed zo dat is al beter nu eens kijken wat ik aan je heb en wat je mij te bieden hebt als een gehoorzaam subje, we gaan zo naar een wegrestaurant om koffie te drinken, dat is om jou gerust te stellen en misschien ook niet" Hij begint te lachen en ik vraag me af wat Hij daarmee bedoelt, "vertel me eens wat je precies aan hebt onder het rokje en je shirt, om mee te beginnen". Ron kijkt me g eamuseerd aan om meteen daarna weer op het verkeer te concentreren, "Ik heb een rode string aan en een bijpassende push-up bh Ron", ik krijg een droge keel nu en ben blij dat we koffie gaan drinken, "Dat klinkt goed maar ik wil dat je die string nu uitdoet en het aan mij geeft" Ik kijk Hem verbaasd aan "Nu sletje", kom zeg we zijn met zijn 2 de Dominant en het subje en meestal doet het subje wat de Dominant opdraagt" klinkt het boos.

Ok dan dit is blunder nr 2 hoeveel ga ik er nog maken, ik weet wel ik ben nog vers om zo maar te zeggen maar zelfs ik weet nog wel dat er verwacht wordt dat je gehoorzaamt. Ik til mijn billen op doe mijn handen onder mijn rokje pak de rand van mijn string en trek hem naar beneden, wurm hem over mijn benen naar beneden, buk me naar voren zover als het gaat in een auto en trek hem over mijn voeten uit. Ik ga weer rechtop zitten en overhandig de string aan Ron die hem even bekijkt en hem vervolgens in zijn jaszak stopt. "Goed dat was netjes, we zijn er ik ga de auto parkeren en dan heb ik nog een opdrachtje voor je" Het is vrij stil op de parkeerplaats en Ron zet Zijn auto in een stil onopvallend hoekje, helemaal achterin, draait de sleutel om en de motor valt stil. "Hij draait Zich naar me toe kijkt diep in mijn ogen om vervolgens Zijn ogen langs mijn lichaam te laten glijden tot aan mijn borsten en houden daar stil. Mijn tepels reageren meteen en ik voel ze stijf worden ik kijk snel naar beneden en zie ze door mijn shirt heen priemen en begin te blozen. "Doe je shirt eens omhoog ik wil zien wat eronder zit"

Ik doe mijn shirt omhoog tot ver boven mijn borsten en voel van opwinding mijn kutje nat worden, mmm lekker gevoel krijg ik hierbij. "Kijk dat ziet er lekker sletterig uit zoals ik het graag zie, haal je borsten nu uit je beha ik wil ook die stijve tepels van je zien". Ik kijk snel uit het raam of niemand mee kan kijken maar zie niemand op de parkeerplaats en haal mijn borsten uit mijn beha, van opwinding begin ik snel te ademen. "Bied ze aan zoals een goede sub dat behoort te doen", ik sla mijn ogen neer doe mijn handen onder mijn borsten en til ze omhoog aUb Meneer zeg ik nederig. "Nog een les, als ik je opdraag je borsten te ontbloten dan doe je dat ook al staat bv. de hele parkeerplaats vol, ik bepaal wel of het kan op dat moment jij hebt gewoon te gehoorzamen, begrepen!!" Oef weer die strenge stem, Ja Meneer, antwoord ik geschrokken ik heb nog een hoop te leren merk ik wel. "Goed dan stop ze maar weer terug en kom de auto uit, we gaan koffie drinken", Ron stapt de auto uit en kijkt naar mij omdat ik niet snel genoeg opschiet naar Zijn zin, maar uh mijn slipje dan?, owww laat ook maar ik durf het niet eens te vragen en stap snel uit.

Ron doet de portieren op slot en zegt "Loop voor me uit en bedien me je snapt vast wel wat ik bedoel", Ik loop voor Ron uit naar het restaurant en voel Zijn ogen op mijn rug priemen ik kan me heel goed voorstellen hoe Hij mij bekijkt. "Stop" hoor ik ineens, ik sta meteen stil midden op de parkeerplaats "er ligt daar een propje papier op de grond ik wil dat jij die voor me opraapt, benen recht houden en voorover buigen" Ja ja ik heb Hem door dan heeft Hij een mooi uitzicht op mijn billen, maar ik heb nu wel geleerd om meteen te gehoorzamen dus ik buk me netjes zoals Ron vroeg. "Spreid je benen sletje ik wil meer zien, die billen zijn heerlijk om op te slaan maar wat heb je nog meer te bieden?". Ik kan het niet helpen maar ondanks dat ik me toch wel druk maak over wie het eventueel kan zien word ik toch bloedgeil, ik spreid mijn benen wat maar Hij is niet tevreden'. "Verder uit elkaar ik wil het wel goed kunnen zien ik zie nu alleen maar een dicht e spleet, ik wil erin kunnen kijken bij wijze van spreken." Ik spreid mijn benen verder uitelkaar en pak meteen het propje papier, "goed zo blijf zo maar even staan volgens mij ben je behoorlijk opgewonden sletje of zie ik dat niet goed?" merkt Hij lachend op. "Kom maar overeind we gaan verder, ik heb voor nu genoeg gezien" ik ga rechtop staan en loop verder naar het restaurant. Bij de deur aangekomen houd ik hem netjes open voor Ron, Hij loopt langs me heen en geeft me een complimentje "keurig meisje dat heb je goed begrepen , buiten deed je het ook goed, loop maar verder naar een rustige tafel beetje achteraf."

Ik kijk om me heen en zie achterin een vrij stil hoekje beetje afgeschermd van de rest door middel van planten. Ik loop erheen en blijf bij de tafel staan als Ron naast me staat schuif ik mijn stoel naar achteren om te gaan zitten. Als ik naar Ron kijk zie ik dat Hij vragend Zijn wenkbrauwen optrekt, meteen begrijp ik dat ik weer een fout maak en loop snel naar Zijn stoel en schuif die naar achteren, aUb Meneer. "Dat is beter ja, maar je bent gewaarschuwd als we verder gaan dan krijg je hiervoor straf, ik heb nu genoeg door de vingers gezien". Ron schuift Zijn stoel aan kijkt me aan wijst naar een stoel naast hem en zegt daar te gaan zitten als er iemand komt bestel je voor mij koffie en wat je zelf wilt drinken. Er komt een serveester aangelopen en vraagt wat we willen drinken ik bestel 2 koffie ze loopt weer weg dan valt er even een stilte. Ik kijk om me heen en zie dat we echt afgelegen zitten de mensen die er zitten moeten wel erg hun best d oen om ons te zien zitten. De serveerster komt terug met de koffie zet het voor ons neer en legt de rekening op tafel, om vervolgens weer te verdwijnen, ik kijk naar Ron en zie Hem ook rondkijken. Dan kijkt Hij mij aan "ben je nog zo opgewonden of is het wat gezakt" vraagt Hij met opgewekte stem, "dat is gelukkig weer gezakt Ron", antwoord ik opgelucht. "Dat is nou jammer ik heb juist zo graag geile subjes om me heen dan moet ik daar maar wat aan doen vind je ook niet?". Nou eigenlijk liever niet denk ik stiekem bij mezelf maar antwoord braaf Ja Ron, Hij kijkt me geamuseerd aan en beveelt "ga nu naar het toilet doe je beha af en overhandig hem daarna hier aan mij en zorg dat je tepels stijf zijn".

Ik sta op en wil mijn tasje pakken om straks de beha in te doen als ik terug moet naar de tafel, "nee laat die tas maar hier je vind er maar wat anders op om hem ongezien mee terug te nemen", hoor ik Ron meteen bevelen. Ik zeg niks en loop naar de toiletten en moet langs heel wat tafeltjes, dus ook weer als ik terug moet ik voel me behoorlijk opgelaten bij het idee. Als ik bij de toiletten ben zie ik dat alle toiletten vrij zijn en loop er 1 in, doe mijn shirt uit dan mijn beha af daarna weer mijn shirt aan. Waar laat ik nu mijn beha ik ga echt niet met dat ding door het restaurant lopen, ik prop hem onder mijn rokje en voel me alweer geiler worden, ik kijk naar mijn borsten en zie mijn tepels er doorheen. Die zijn lekker stijf gelukkig maar, ik kijk snel in de spiegel en haal mijn handen door mijn haar zo dat zit weer goed, ik houd mijn handen voor mijn rokje om de beha op zijn plek te houden en loop terug naar de tafel. Ik zie Ron glimlac hen als hij door heeft waar ik mijn beha gelaten heb en zegt "mooi zo het heeft geholpen zie ik je tepels zijn mooi stijf, ga maar zitten". ik ga op mijn stoel zitten en kijk Hem aan, "ik krijg wat van je ik wil het nu hebben". Als Hij ziet dat ik weer wil gaan staan houd Hij me tegen "nee je pakt hem maar zittend jij zoekt zo n ongemakkelijke plek uit, doe maar je rokje omhoog en pak je beha". Ik doe mijn rok omhoog en zie Ron kijken naar mijn kaalgeschoren kutje wat mij weer vreselijk opwind, ik pak mijn beha en laat mijn rok weer zakken. "Ben je nu weer lekker geil sletje?" ik kijk Hem geil aan terwijl ik Hem antwoord "ja echt wel", weer die wenkbrauwen omhoog. "Ja echt wel?, ja echt wel wat???, nu is het mijn beurt om mijn wenkbrauwen op te trekken wat wil Hij nu horen, ik denk koortsachtig na oefff ja natuurlijk, "ja echt wel Meneer. "

"Dat is al veel beter, goed tijd voor een beslissend gesprek, ik heb al een hoop van je gezien en ik wil je nog een keer ontmoeten maar dan ga ik verder aan jou de beslissing of je erin meegaat". Ik denk even na maar dat is ook maar heel even eigenlijk weet ik het al "ja ik wil graag verder Ron" antwoord ik. "Prima zoals je weet heb je al straf staan die bewaar ik dus voor de volgende keer ik zal nog wel wat passends bedenken". Ja Ron antwoord ik opgewonden, Ron pakt zijn portefeuille haalt er geld uit en legt het op tafel, "kom we gaan jij gaat weer voor me lopen wie weet komt er nog wat leuks in me op". Nu moet ik glimlachen en loop voor Ron uit en houd de deur voor Hem open als Hij buiten is loop ik snel voor Hem uit. Aan het einde van de parkeerplaats begint het bos eigenlijk een hele mooie plek hier voor ontmoetingen, als ik naar mijn auto wil lopen hoor ik Ron achter me "Nee loop maar rechtdoor het bos in, wil nog wat van je zien en t och een heel klein stukje van je straf in laten lossen". Jakkie dat wordt moeilijk lopen op mijn naaldhakken, "Ron mag ik wat vragen, mag ik aUb even mijn andere schoenen aandoen deze zijn nogal onhandig om in een bos te lopen". "Tja dat is dan jouw probleem ik heb nooit gezegd dat subjes het gemakkelijk hebben of dat het hun gemakkelijk gemaakt moet worden, kom doorlopen nu", klinkt het streng. Ik loop sneller door en zie hoe mul het zand is in het begin van het bos, nu maar hopen dat het goed gaat, "sla hier maar rechts af dat smalle paadje in, een stuk rechtdoor dan kom je op een open plek daar stoppen we". Als ik op de open plek kom blijf ik staan gelukkig dat is me redelijk gelukt ondanks de schoenen, ik kijk om me heen en zie een houten bankje staan.

"Juist loop naar dat bankje ga op je knieen zitten netjes naast het bankje". Ik begin toch weer een beetje nerveus te worden zo denk je ik ga naar huis en zo zit je op je knieen in het bos, Ron gaat naast me op het bankje zitten. Mijn hart gaat nu aardig tekeer, maar ik zou het voor geen goud willen missen dat gevoel die spanning die nu door mijn lijf dendert. Ik kijk omhoog en kijk Ron aan, ik zou zo verliefd op Hem kunnen worden, mooie blauwe ogen heeft Hij die je doordringend aan kunnen kijken. Best wel knap is Hij en mooie volle lippen mmm lekker om te zoenen, "heb ik je toestemming gegeven om mij zo te bekijken?" ik schrik op van Zijn strenge stem. Ik sla snel mijn ogen neer en kijk naar de grond, intussen voel ik mijn knieen behoorlijk, maar ik zeg niks en wacht af wat Ron gaat doen, "doe je shirt uit en leg hem naast mij op de bank" beveelt Ron. Ik gehoorzaam meteen en doe mijn shirt over mijn hoofd uit en leg hem naast Ron, dan zegt Hij "je zei daarstraks dat je met me verder wilde dus ik neem aan dat je me vertrouwd vandaar dat dit in me opkwam om nog heel even van je gezeldschap te genieten, je vertrouwd me toch?" Ja Meneer ik vertrouw U antwoord ik zachtjes, "kijk me aan sletje en dan nog een keer maar wel harder ik verstond je niet zo goed". Ik slik even kijk Ron aan en zeg nog een keer maar dan harder "ja Meneer ik vertrouw U". Ron laat zijn blik langs me heen glijden en zijn ogen blijven op mijn borsten rusten dan haalt Hij mijn beha uit zijn zak en zegt "trek hem aan daarna je shirt", ik pak de beha aan en doe hem om. Vervolgens trek ik mijn shirt aan, "ga staan en trek je rokje helemaal omhoog", als ik sta pak ik de rand van mijn rokje en trek hem zover mogelijk omhoog, oef ik voel me meteen nat worden.

Ron gaat naar achteren zitten en klopt op zijn knieen "liggen met je buik op mijn knieen en snel graag", daar gaat mijn hart weer ophol terwijl ik me voorover buig en over Zijn knieen ga liggen. Met mijn handen steun ik op de grond "doe je benen eens wat wijder geil sletje", ja inderdaad dat ben ik nu zeker gaat het door me heen terwijl ik mijn benen spreid. Ik voel Zijn handen over mijn billen wrijven dan langs mijn bilnaad langzaam naar beneden richting mijn kutje ik ben nu echt heel geil en heerlijk nat wat een zalig gevoel is dat toch. "Zo je bent behoorlijk opgewonden het is hier al heel vochtig en ik ben nog niet eens in je kutje, eens even kijken hoe nat het daar is". Hij weet me wel op te winden zeg ik wist niet dat ik zo geil kon worden, ik sta gewoon in brand ik wil geblust worden, ppff heb het niet meer helemaal niet nu Hij met Zijn vingers mijn schaamlippen spreid en met Zijn vinger langs mijn kutje streelt. Hij geeft een korte harde ruk aan mijn klit waarop ik meteen een gilletje slaak van schrik, waarop Ron reageert door een harde tik op mijn bil te geven. 
"Gillen doen we hier niet denk erom, zo en nu een stukje straf inlossen", Ik voel Zijn hand hard op mijn billen neerkomen, auww dat doet behoorlijk zeer, ik houd me stil als Ron me een paar flinke klappen geeft. Al snel voel ik mijn billen gloeien en een paar tranen lopen langs mijn wangen en toch geniet ik ervan, Ron houd nu even op met slaan en wrijft over de pijnlijke plekken. "Die zijn lekker snel rood maar ja dat heb je natuurlijk met zulke blanke billen ik voel ze nu al onder mijn handen gloeien" dat Hij geniet hoor ik aan Zijn stem. "Kom maar overeind en kleed je aan, we gaan naar huis de ochtend is al bijna om en ik neem aan dat je weer op tijd thuis moet zijn" merkt Ron op. Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik nu nog tijd genoeg heb als ik opschiet, ik kleed me snel aan en dan lopen we naar de parkeerplaats. Bij de auto aangekomen nem en we afscheid Ron geeft een zoen op mijn wang en zegt dat Hij via mail contact met me opneemt, dan stapt Hij in zijn auto en rijdt weg.

Zo verliep dus onze eerste ontmoeting en er volgden nog een paar we speelden altijd buiten, maar nu wilde Hij een hotel in. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het al laat is ik ben behoorlijk ver gelopen. Verdorie ik wilde nog een hoop doen thuis, ik draai me om en loop met flinke pas terug ik ben behoorlijk ver afgedwaald zie ik nu. Wat ben ik blij dat het vakantie is en de kinderen aan het logeren zijn anders had ik het niet gered om op tijd thuis te zijn om een broodje voor ze te maken. Ik kom aan de rand van de hei en zie een bestelwagen langs de kant staan die is ook zeker de hond uitlaten zoals er zoveel doen hier, ze mogen lekker los hier op de hei. Er zit een vrouw achter het stuur ze knikt naar me ik knik terug de vrouw stapt uit en loopt op me af , "Hallo mag ik wat vragen ik moet naar het station hoe kom ik daar?" Ik groet terug en wijs de vrouw de weg naar het station, ze bedankt me observeert me van boven naar beneden met een blik waar ik me niet echt gemakkelijk onder voel draait zich om en stapt in de auto. Jee zeg wat een raar mens nog geen bedankje of niks en dan die blik langs mijn lichaam brrr, de auto rijd weg, ik vervolg mijn weg naar huis. Thuis gekomen zet ik snel een mok koffie en wil net gaan zitten als de bel gaat, he bah weer zo n collecte zeker. Ik loop naar de voordeur open hem en zie tot mijn stomme verbazing die vrouw van daarnet staan, weer die ogen die me bekijken, ik weet niet wat het is maar ik voel me niet op mijn gemak bij die vrouw. "Ja wat kan ik voor u doen?" vraag ik, waarop ze mij opzij duwt en naar binnen stapt. "Wat heeft dit te betekenen u bevind zich op prive terrein ik wil dat u uit mijn huis gaat", waarop ze me aankijkt en sarcastisch naar me lacht.

vervolg

 

back to HeXX-page