Yakult,

Mijn Meester bezigt de heilige overtuiging dat Yakult een uitermate gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding is. Nu bestaan er twee soorten mensen, Meesters en geile sletten. De Meesters kopen wekelijks hun Yakult in de supermarkt, zetten het totale pakketje in de koelkast en nuttigen er dagelijks één.

Voor de geile sletten wordt de Yakult speciaal geproduceerd en wel door de Meester zelf. Omdat deze productie bederfelijke waar betreft, is het noodzakelijk om deze Yakult niet in de koelkast, maar in de vriezer te bewaren. Het is immers niet altijd duidelijk wanneer deze Yakult gebruikt zal gaan worden. Daarbij maakt het plaatsen van deze geile sletten Yakult in de vriezer de kans op onderlinge verwisseling kleiner. De verkeerde Yakult, in de verkeerde soort mens, dat zou toch zonde zijn, niet?

Tot op de dag van vandaag heb ik mijn Meester niet kunnen overtuigen van het feit, dat het de geile sletten niet gaat om de Meesters productie, maar om zijn fysieke geile opwinding, waar deze productie een mogelijk gevolg van is. ‘Geile sletten geilen op de Meesters productie’ is zijn heilige overtuiging. En ik heb de woorden niet meer om Hem van het tegendeel te overtuigen. Ik moet bekennen dat, feitelijk, zijn stelling, met terugwerkende kracht, waar aan het worden is: ervaar ik weer een geile sletten Yakult, dan geil ik daar hedentendage zelfs op.

In een enkel geval is de geile sletten Yakult, per ongeluk, iets vermengd geraakt met de Yakult voor de Meester, dan ruikt en smaakt ze ineens veel frisser en fruitiger, maar ook dan blijft  mijn sterke voorkeur nog altijd, met stip, uitgaan naar levensechte geil opgewonden verse productie.

Desire

 

back to HeXX-page 

eXTReMe Tracker