Zelfbevrediging

Op mijn hurken met mijn onderrug tegen de, eerst koude, tegels. Borsten tussen mijn knieeen, de douche als harde water straal over mijn voeten,lekker warm. De rest van mijn lijf blijft nog droog, anders is het koud.
Ik zet de straal even, warm op mijn gespreide kruis. Water loopt er overheen, tussen door, het voelt warm en zacht en heel heel lekker.

IK kan met mijn duim de water straal regelen. Van zacht naar hard en alles er tussen in.
Het water loopt warm en zacht over mijn schaamlippen, binnenkant, binnenkant dijen, stroomt langs mijn anus. Alles is lekker.

Je kijkt had je gezegd. 
Ik voel je kijken. Het blijft raar als iemand kijkt. Ik probeer me er niet aan te storen en ga door met wat zo lekker is: beetje hardere straal precies mikken op mijn clit. Heet, hitsig, gevoel schiet door mijn lijf en benen en ik hoor mezelf kreunen.

Als het gevoel te verleidelijk wordt om het weer weg te laten zakken, blijf ik hard en harder mikken op mijn clitje en dan ben jij het kijken moe en kom je voor me zitten op je knieeen.
Je biedt me je pik. Je hebt hem stijf getrokken en wijst me naar mijn mond. Ik wil je likken en steek mijn tong uit maar je trekt terug voor ik je raken kan. Gefrustreerd moet ik net even te ver reiken met mijn mond. 
De straal houdt ik zorgvuldig op mijn clit en omstreken. Gevoel loopt op in mijn lijf en als ik mezelf hard hoor kreunen, geef jij toe en mag ik je helemaal in mijn mond nemen. Ik lik, ik kwijl, ik hijg.... ik voel mijn orgasme naderen. Ik sluit mijn lippen om je heen en zuig je...... Hard. Heel even zakt mijn gevoel weg en dan komt het razend snel weer opstapelen. En dan doe je, wat mij zalig laat komen en komen en komen.......
Je legt je handen op mijn hoofd en duwt me over je pik heen. Veel te diep in mijn mond en keel. Ik kokhals, probeer terug te trekken maar je handen duwen zacht, maar meedogenloos, en je pik glijdt in en uit mijn mond, je neukt mijn mond en ik............
Ik kom, kreunend en hijgerig, helemaal verrukkelijk klaar.......verleng het gevoel met de waterstraal, zacht, zachter, zachter tot het alleen maar stroomt en warm is en zoooooo goed voelt.

thumbnail Jij komt klaar, ik voel je, stotend, in mijn mond spuiten, ik probeer te slikken.
Ik hoor je zeggen dat ik "ZUIGEN!" moet en dat is wat ik doe. Je geeft me wat ruimte zonder je handen van mijn hoofd te halen en ik zuig je pik, zuig en zuig, hard en zachter en zachter, tot ik nog alleen maar heel voorzichtig lik. 
En ieder likje over je gevoelige eikel je een rauwe kreun ontlokt.

back to HeXX-page