Zijn begeerte door: Naughty Girl

Je kent het wel , van die eenzame zomeravonden waarop je je stierlijk verveelt.
Vriendinnen kunnen niet , de tv bied ook al geen uitkomst met zijn vele reclame's en domme programma's waarin mensen zichzelf onsterfelijk belachelijk maken.
Dus steek ik wat kaarsjes aan en zet de tuindeur wagenwijd open om de zomerse avondlucht binnen te laten.
Ik nestel mij net op de bank als de deurbel gaat.
Nee he, toch niet weer zo'n deurverkoper die komt zeuren dat ik zker bij zijn energiemaatschappij moet komen...
Chagrijnig loop ik naar de deur en doe hem op een kiertje open,de ketting er nog op. Zo kan ik hem elk moment dichtdoen mocht het ongewenst bezoek zijn.
Ik gluur door de kier naar het halfduister,om te zien wie er staat.
Sportschoenen,een zwarte trainingsbroek en een fraai zwart T-shirt ...strak gespannen om een gespierd lichaam, en dan zijn hoofd ,dat me amuzant aankijkt.
Ik duw de deur een beetje dicht en haal de ketting eraf om hem binnen te laten.
Zelfverzekerd loopt hij naar de woonkamer terwijl ik de voordeur afsluit en bedachtzaam achter hem aanloop. Het eerste wat door mijn hoofd schiet als hij voor me uitloopt is het feit dat hij werkelijk een GOD-DE-LIJK kontje heeft in die broek!
Ook de spieren onder zijn T-shirt zijn me niet ontgaan, ze springen er bijna uit... Was dat al eerder, of worden ze altijd verstopt door doodnormale Shirts en wijde vesten?
Ik vraag me hooglijk af wat hij hier ineens komt doen, hij is nooit zo van het spontaan langskomen.
Ik ga naast hem op de bank zitten,voel me ietwat ongemakkelijk in mijn luchtige zomerjurkje met veel inkijk. Ik had niet meer op bezoek gerekent deze avond.
Hij kijkt me aan met een geamuseerde glimlach,terwijl zijn ogen veelbetekenend op me blijven rusten.
Ik wacht op een verklaring terwijl ik om me heen kijk : kaarsjes, radio zachtjes aan,mezelf in een zomerjurkje , en zwoel zomerbriesje strijkt langs mijn armen.
'Ik eh... dacht dat je misschien wel even met me mee wou' , zegt hij een beetje hakkelend.
'Mee,waarheen?' vraag ik hem.Waar gaat dit naartoe? Stiekem kijk ik vanonder mijn lange wimpers naar zijn lichaam,ik ben bijna niet in staat om helder te denken.Het enige dat ik denk is ; dat lichaam...dat lchaam!
Ik wend mijn hoofd af en wacht tot hij klaar is met het vangen van mijn blik. Hij weet dondersgoed wat zijn aanblik met mij doet,al heb ik het nooit uitgesproken,hij wt het.
Hij ademt zachtjes,alsof hij iets wil zeggen, maar zwijgt.
'Nou,vertel, waarom ben je hier?' vraag ik ietwat gerriteerd. Komt hij nou werkelijk alleen maar hier om te zien wat voor uitwerking hij op me heeft? Om te zien hoe ik als vloeibare was schijn te smelten als hij naar me kijkt?
'Oh, ik dacht dat je wel een ritje met me wilde maken in mijn nieuwe auto.Ik weet hoeveel je van sportwagens houd...' Hij kijkt nonchlant naar buiten.
Sportwagen? Mijn oren zijn gespitst. Ja,ik weet het...een vrouw die van sportwagens houd is misschien nogal clich , maar ik krijg altijd een bepaalde thrill als ik in zo'n ding zit.
'Laat maar eens zien wat je hebt,je moet van goede huize komen om mij te verbazen', zeg ik.
Ik sta op en buk me om de kaarsen uit te blazen, mijn borsten ver onthuld door mijn luchtige jurkje. Een rilling schiet door me heen, ik wt dat hij naar mijn borsten kijkt...en ik geniet ervan.
Ik stap in mijn slippers en pak mijn huissleutels, 'Kom je?' vraag ik ,terwijl ik voor hem uit naar de deur loop.
Even lijkt hij niks te doen,haalt diep en rustig adem,zijn ogen strak op mij gericht. Ik kijk terug en wordt weer overvallen door de schoonheid van zijn lichaam.
Mijn adem stokt even en ik kijk gauw weg wanneer ik besef dat ik iets te lang naar zijn kruis sta te kijken.
Hij staat op en gaat me voor door de deur naar buiten.
Al lopend naar de parkeerplaats kan ik ongegeneerd naar hem kijken en er slaat een golf van verlangen door me heen. Mijn hart klopt in mijn keel bij de aanblik van zijn rugspieren onder dat shirt,van zijn ferme zelfverzekerde stappen , en die kont ... die kont laat me huiveren en even weersta ik de drang om erin te knijpen.
Dan zie ik zijn auto , een spierwitte splinternieuwe Audi. Nu ben ik werkelijk verbaasd.
Dit is zo'n beetje de mooiste en geilste auto die ik ooit heb gezien.
Bij zijn auto aangekomen laat ik mijn hand de lijnen van het achterlicht volgen , de wereld om mij heen vergetend.
Zelfgenoegzaam kijkt hij toe hoe ik de auto werkelijk sta te strelen,en het kwijl nog net niet uit mijn mond druipt.
'Kan ermee door,nietwaar? Stap maar in' , zegt hij terwijl hij de auto met een druk op de knop ontgrendelt.
Ik trek de deur aan de bestuurderskant los en laat me op het koele leer zakken.Een huivering gaat door me heen terwijl hij plaatsneemt op de stoel naast me.
Ik doe mijn slippers uit en zet ze bij zijn voeten, start de motor,en geniet van het brullende geluid van de vele pk's die nu onder de controle van mijn ene blote voet rusten.
Ik kijk even opzij, beseffend dat de blik in mijn ogen gestoord en maniakaal moet overkomen , we schieten in de lach.
Mijn hand rust op de pook,en ik ben verbaasd van het feit dat een auto zo mannelijk kan zijn.
'Nou ,waar rijden we heen?' zegt hij, terwijl hij naar mijn hand kijkt alsof het iets is wat hem meer opwindt dan wat ook ter wereld.
Ik trap het gaspedaal in terwijl ik zeg 'We zien wel waar dit schatje ons heenbrengt'. En weg zijn we.
Ik voel me een ander mens, ik voel de macht van het besturen van zo'n auto. I'm in control!
Ik voel me gewaagd, gedurft ... oppermachtig.
Al staande bij een stoplicht dat op rood springt, kijk ik opzij. Naar hm. Ik kijk hem ongemaniert en brutaal aan, me niet meer bewust van eventuele angsten of schaamtes. Ik kleed hem bijna uit met mijn ogen,houd mijn adem in als hij zijn lippen likt alvorens mij erop te wijzen dat het licht niet groener zal worden.
Grof trap ik het gas in,zodat we met een waanzinnige brul wegscheuren , de donkere avond in.
Bij het meer draai ik de parkeerplaats op en zet de motor uit.
'Even mijn slippers pakken' zeg ik ,terwijl ik me over zijn schoot buig om ze te pakken bij zijn voeten.
Geheel voorovergebogen houd ik me even stil, me bewust van het feit dat mijn borsten zijn volle aandacht hebben.Ik laat mijn slippers voor wat ze zijn en kom schrijlings omhoog met mijn bovenlichaam, totdat ik me ter hoogte van zijn buik bevind.
Ergens vanavond is er iets in mij veranderd... De verlegen,afwachtende vrouw, neemt nu het heft in handen.
Als ik mijn laatste restje fatsoen van me af heb geschud,glijd ik zacht met mijn hand over zijn buik om zijn T-shirt omhoog te schuiven.
Ik voel zijn spieren verstrakken terwijl hij zwaar ademt. Het windt me enorm op.Dat had je niet gedacht he? Jij die mij altijd schaamteloos zit te verleiden, jij die van jezelf wt hoe sexy je bent, hoe erg ik me altijd in moet houden om de nette vrouw te blijven die ik van mezelf moet zijn.
Ik voel aan zijn spieren,zijn ademhaling, zijn verstijfde houding, dat hij totaal en 100% geschokt is over het feit dat k na al die jaren...degene ben die dit doet.
Zacht strijk ik met mijn warme tong over zijn gladde buik, genietend van het feit dat ik alles met hem kan doen wat ik wil, omdat hij simpelweg te geil is om nee te zeggen. Ik kom overeind en zet mijn vingers om de hals van zijn T-shirt. Met een meedogenloze geile blik kijk ik hem aan,terwijl ik met een ruk zijn shirt kapot scheur.
Hij hapt naar adem en kijkt me aan,bijna angstig,alsof hij zich afvraagt w ik ben. Dan komt zijn oude, zelfverzekerde blik terug en stort hij zich als een wilde op me om me te zoenen. Ik graai met mijn tong in zijn mond,kreun en sidder terwijl we zoenen alsof ons leven ervanaf hangt.
Alle spanning van zoveel jaren, alle terughoudendheid, alle keren van opgeilen maar niet toegeven, al die dingen spatten nu als vuurwerk uiteen tussen onze tongen.Ik sla mijn been over zijn schoot en voel een gigantisch kloppend begeerte, terwijl ik met mijn gezicht naar hem toe op zijn schoot ga zitten.
Even plotseling is het vuurwerk over,en kijken we elkaar hijgend aan,terwijl ik een plukje haar uit mijn ogen blaas.
Mijn ogen priemen in de zijne,en zijn ogen priemen terug,alsof ze een gesprek met elkaar voeren die alleen zij kennen.
Ik adem snel,mijn borst zwoegt op en neer onder zijn ogen. Als vanzelf glijden zijn handen over mijn zij naar boven, plotseling niet meer gehaast maar genietend.
Bijna liefdevol en vol begeerte glijden zijn gloeiende handen over mijn schouders en omvatten mijn borsten.
Met aandacht,verkennend en masserend gaan zijn handen te werk. Zijn pik steigert en klopt tegen mijn slipje,en de gevangenis van zijn broek.
Ik wordt gek, ik weet niet meer hoe ik het heb van geilheid, ik adem zwaar en hees, mijn hart gaat tekeer als een woedend beest.
Ik ruk aan de handgreep van het portier en de deur zwaait open.We kijken elkaar even verbijstert aan ,alsof we elkaar plots tegenkomen in dezelfde droom.
Dan laten we ons op het zachte koele gras rollen.
Op onze rug liggend,zwaar ademend, kijken we even naar de sterren die beginnen te verschijnen.
Dan ben ik er klaar mee, ik wil het nu! Ik rol me om en stort me zonder schaamte op zijn broek,zijn pik zwaar kloppend tegen de zwarte stof.
Ik ruk de broek naar beneden en richt me op. Ik ga over hem heen zitten alsof ik hem wil berijden,zijn pik priemend tegen mijn string.
Ik hijg als een bezetene,maar ik wil van dit moment genieten.Zo vaak heb ik dit moment in gedachten afgespeeld...
Ik aai zachtjes over zijn tepels terwijl ik besluit dat deze avond van mij is, ik doe wat ik wil,hoe ik het wil en met hm.
Zijn borstkas gaat hevig op en neer terwijl zijn afwachtende blik mij vraagt om asjeblieft nooit te stoppen. De blik in zijn ogen bezorgt me bijna een orgasme die zijn weerga niet kent. De geilheid druipt er vanaf en bijna geef ik toe aan de impuls om me meteen te laten neuken als een wilde.
Echter,ik besef mezelf nog net dat ik hiervan wilde genieten,lng genieten...
Daarom begin ik hem zacht en teder te zoenen,zijn lippen,zijn nek. Met lange hete halen over zijn borstkas naar zijn tepels,die ik individuele aandacht schenk door ze zacht draaiend te beroeren,terwijl mijn bekken zich draait en draait.
Zacht likkend dwaal ik af naar onder, luisterend naar het gekmakende gekreun dat hij zijn keel laat ontsnappen als hij beseft wat ik ga doen.
Steeds verder naar onder likt mijn tong, draaiend, plagend, nat en heet.
Mijn handen kneden zijn bovenbenen,steeds verder omhoog, totdat mijn tong en handen gelijktijdig zijn lul bereiken.
Zijn buik spant zich in een genietend spasme,zodat zijn bovenlichaam even omhoog rijst en weer terugzakt in het gras naast de auto waarvan het portier nog los staat.Ik speel met mijn tong over zijn gladde en kloppende lid, die zich steeds spant en spant.
Vol overgave zuig ik hem langzaam, helemaal naar binnen. Ik voel hem kloppen tegen mijn verhemelte,terwijl de man eronder hijgt en kreunt van ziedend genot.
Hij grijpt met zijn handen om mijn blonde haren duwt zijn pik in zijn geheel in mijn mond terwijl hij extatisch geluid produceerd dat me laat sidderen.
Dan trekt hij mijn hoofd omhoog en dirigeert me zo dat hij me kan zoenen.
Ik geef me totaal over,ervan overtuigd dat hij precies zal doen waar mijn lichaam om schreeuwt.
Hij manoevreert me op mijn rug en komt op me liggen.Zijn pik prikt als een staak tussen mijn benen,maar hij laat hem niet naar binnen gaan.
Hevig zoent hij me,allerlei onverstaanbare dingen mompelend.Zijn handen houden nog steeds mijn hoofd vast en hartstochtelijk zoent hij mijn nek terwijl ik onder hem kronkel van geilheid. Hij vervolgt de weg die mijn tong zojuist over zijn lichaam heeft afgelegt, naar mijn borsten , waar hij mijn tepels kneed met zijn tong tot ze op knappen staan.Het jurkje is omlaaggeschoven naar mijn middel terwijl hij zijn handen tussen mijn benen laat glijden om mijn string uit te doen.
Zacht voel ik zijn keiharde lul tussen mijn benen prikken.
Ik krijg bijna geen adem meer wanneer hij heet en diep in mij glijdt. Hij houdt even stil om op adem te komen en zoent mijn hijgende mond.
Plagerig langzaam begint hij te stoten,ontzettend diep en traag. Geilheid en ademhalen vechten op hun beurt over de controle van mijn lichaam,die ik langzaam verlies. Ik kan niet langer meer genoegzaam kreunen, maar laat mij een luidruchtig 'ohh jaaaa' ontstappen.
Hij knijpt zijn ogen stijf dicht,zijn lippen op elkaar geperst,erop geconcentreerd om zijn aankomende orgasme uit te stellen.
Dan doet hij zijn ogen los en kijkt hij me ongenadig aan. Onze ogen beginnen weer een gesprek en deze keer weet ik precies wat ze zeggen.
Hij laat zich uit me glijden en rolt van me af,zodat ik op kan staan.
Zonder nog acht op hem te slaan loop ik naar de spierwitte auto,als een geest in de nacht. Ik loop naar de motorkap terwijl ik kippenvel krijg van een koele windvlaag die mijn tepels beroerd.Voor de motorkap blijf ik staan,even wegdromend naar de vele fantasin die zich in mijn gedachten hebben afgespeeld.
Zacht streel ik de koplamp,het embleem en buig me voorover tot mijn borsten het koude staal van de motorkap raken.
Achter me hoor ik een zware kreun alvorens ik zijn handen om mijn heupen voel terwijl hij zijn pik tergend langzaam naar binnen schuift.
Ik laat een harde gil van genot horen,totaal gekgemaakt door dit idee,deze fantasie van het neuken op een motorkap.
Ik laat me compleet over de motorkap zakken,zodat mijn rechterwang het koude wit aanraakt.
En nieuw soort gevoel van genot en opperste macht valt over me,terwijl ik een voet op de bumper zet zodat ik hem ng dieper in me voel.
We deinen zacht op de auto,met kleine ,diepe stoten die me elk gevoel van werkelijkheid ontnemen.
Alsof er een onzichtbaar teken gegeven wordt, begint hij ineens hard en ruw te stoten,terwijl hij een lange streng haar om zijn pols wikkeld en mijn hoofd naar achter trekt. Een soort strijdkreet komt over zijn lippen,waarvan een eend in het nabijgelegen riet geschrokken opvliegt.
Het stoort ons niet, we zien het niet.We zijn verwikkeld in een hevig spel van stoten en kreunen.
Bij elke stoot voel ik de motorkap onder me verstarren,alsof hij meegeniet van ons. Het maakt me weergaloos geil en ik krijs bijna wanneer ik spastisch klaarkom.
Even ben ik de wereld kwijt,daar,hijgend op die motorkap. Plots komt het besef in me boven dat ik het heb laten gebeuren!
Ik heb toegestaan dat hij... ik heb hem verleid,ik heb hem geneukt , het is gebeurd,na al die jaren inhouden!
Een overdonderend geil gevoel maakt zich van me meester terwijl ik overeindkom. Ik ben me ervan bewust dat hij nog in mij zit,nog net zo hard en strakgespannen als in het begin. Ontdeugend en walgelijk zelfverzekerd kijkt hij me aan,wetende dat ik me verbaas over zijn kunsten 'in bed' .
Een groeiende interesse sprijd zich uit over mijn gedachte : nu het toch gebeurd is, kan ik het maar beter naar mijn hand zetten en er gebruik van maken.
Wat ik zijn ogen zie,zorgt er namelijk voor dat ik voor altijd mijn zin zal krijgen bij hem. Op elk toekomstig moment zal ik hem kunnen neuken, omdat hij simpelweg bezeten van me is, me nooit zal kunnen weigeren al zou hij het wllen. Ik heb de absolute troef in handen, niet alleen nu, maar voor altijd.
Ik zal hem laten kreunen,schreeuwen,smeken om meer, om mij....te beginnen bij...NU.
Ik draai me om en kijk hem aan terwijl ik hem met 1 hand op zijn hoofd naar beneden dirigeer.Ik duw hem op het gras en fluister iets in zijn oor:
'Ik zal je laten SMEKEN om meer' hijg ik, half bezeten door dit nieuwe idee.
Zijn adem stokt en hij roept ongecontroleerd 'OHHJAAA!' , en hij kronkelt onder mijn handen.
'Ga met je rug tegen de auto zitten' , zeg ik simpel,terwijl ik met mijn armen over elkaar wacht tot hij mijn bevel uitvoert.
Beduust doet hij wat ik vraag.Zijn pik klopt op zijn schoot en ik staar er vol begeerte naar.Er is nog maar 1 ding wat ik wil...
Ik laat me naast hem zakken en strijk mijn haren naar achter om hem het zicht niet te ontnemen.
Ik wil dat hij zet wie hem pijpt,wie het zaad uit zijn pik zuigt , z intens en z gekmakend lekker dat geen enkele andere vrouw ook maar optioneel zou zijn.
Hij ziet wat ik ga doen en laat zich iets onderuit zakken,met 1 hand losjes om de achterkant van mijn hoofd, mijn haren vasthoudend.
Met strakke ogen kijkt hij naar hoe zijn pik langzaam in en uit mijn mond gaat. 'Oh mnnn' , kreunt hij terwijl hij zijn benen ietsje spreid van genot.
Af en toe kijk ik hem in zijn ogen terwijl ik zijn pik tergend langzaam in mijn mond laat glijden,zover dat ik amper de neiging tot kokhalzen kan onderdrukken.
Mijn vingers masseren zacht zijn ballen terwijl ik zijn keiharde lul voel spannen tussen mijn lippen.
Ik draai,ik lik,laat mijn piercing langs zijn eikel glijden en wacht op het moment.... dat ik voorbij laat gaan zonder door te gaan.
Hij grijpt mijn hoofd en probeert het op en neer te bewegen terwijl hij pompend ademhaalt en zijn gekheid bijna niet meer kan bedwingen.
Maar ik ben onvermurwbaar en laat zijn opkomende orgasme wegzakken.
Ik laat zijn lul uit mijn mond glijden en zet mijn tong aan tussen zijn ballen. Zacht duwend draai ik rondjes met mijn tong over de stam van zijn enorme pik.
Hij kreunt,hij hijgt... hij zwoegt...en hij smeekt. Hij smkt me om door te gaan,voor altijd door te gaan.
Zijn handen graaien naar mijn hoofd,mijn borsten,mijn mond, waarmee ik bestraffend in zijn vingers hap ; Mijn! Afblijven,bemoei je er niet mee.
Zijn bekken beweegt draaiend onder mijn mond, terwijl hij harde klanken uitstoot naarmate mijn tong al draaiend bijna zijn eikel bereikt.
Daar aangekomen blaas ik zacht op zijn eikel die zich als reactie uitzet en spant. 'Ahhhhhh!!!!' , roept hij hard terwijl zijn bekken omhoog stoot.
Ik zet mijn lippen aan zijn eikel,laat mijn tong over mijn lippen gaan en duw dan met een stoot mijn hoofd helemaal over zijn pik terwijl ik hem schuin aankijk, mijn ogen bevelend om een orgasme. Als een wilde begint hij te spuiten terwijl ik mijn hoofd op zijn schoot neerleg zodat hij over mijn gezicht spuit.
Stralen warm sperma golven over mijn lippen terwijl ik mijn mond gretig open om er wat van op te likken.
Hij kijkt er naar en zijn ogen staan groot van genot,verbazing, terwijl hij ng een keer een warme stroom sperma over mijn gezicht spuit.
Alles lik ik af,van zijn heupen,zijn buik,zijn pik...niks gaat verloren. Voldaan bekijkt hij mijn bezige ik.
Ik kom overeind en zoen hem,warm,nat en hartstikke geil.... Ik ben nog lang niet klaar.
 
'Moet je nog ergens heen vanavond?' Vraagt hij.
'Oh zeker weten' , zeg ik geamuseerd.
Gepijndigt kijkt hij me aan , zich afvragend of dit dan maar een eenmalige gril van mijn karakter was.
'Ik moet nog met deze auto naar het bos , naar het zwembad, naar huis... en hij neemt jou met zich mee,als je je net zo goed kunt gedragen als vanavond...' , zeg ik , wetende dat hij overal met me mee zou gaan om ook maar een sprankeltje te kunnen krijgen van wat hij net heeft gehad : mij.

Naughty Girl
 

 
 
  eXTReMe Tracker
Verhaaltjes voor het slapen gaan....Erotiek, ook bij Bol.Com