Meesteres Misty

 

Zoals altijd (Voor e.)                 door  Meesteres Misty.  

“Neem sigaretten voor me mee”, had Ze Haar slaaf ge-sms’t toen hij zich netjes die ochtend  bij Haar meldde. Het berichtje wat Ze terug kreeg zette gelijk de goede toon! Hij vroeg Haar of ze echt op waren, of dat het een test was? Ze had hem een berichtje terug gestuurd met alleen het woord; ”Pardon???”  Waarna hij liet weten dat hij zou doen wat Ze hem opgedragen had. Hij zou vast weer met de verkeerde kleur aan komen, dacht Ze. En ze had de straf al in gedachten!
 
Maar nee, toen Ze hem een uurtje later binnen liet, bleek hij de juiste kleur bij zich te hebben.
“Wat jammer!” zei Ze. “Ik had juist zo’n leuke straf in gedachten! Maar weet je wat? Dan maak ik er toch gewoon een beloning van!” Ze zag zijn ogen naar de voorbinddildo gaan die Ze al om had gedaan voordat Ze de deur voor hem opende. “Is dat geen leuke verrassing?” zei Ze. Ze drukte hem tegen de muur met Haar hand op zijn keel. Hij sloot zijn ogen. Gaf zich over met een huivering, en zoals altijd genoot Ze ervan. Genoot Ze van hem.
 
Ze rukte de riem van zijn broek los en vertelde hem hoe Ze hem zou nemen. Hier. In de hal!
Vlak achter Haar voordeur stonden ze. En Ze waarschuwde hem om zachtjes te kreunen toen Ze zijn tepels pakte. “Denk om de buren!” Het geluid wat hij maakte wond Haar, zoals altijd, weer op. Ruw greep Ze hem bij zijn shirt en trok  hem achter zich aan naar de trap. “Voorover!” zei  Ze. Bijna willoos gehoorzaamde hij Haar. Met een ruk trok Ze zijn broek op zijn knieën en duwde zonder enige vorm van tederheid Haar pik in zijn kont.
 
Ze hoorde hoe er in het huis ernaast mensen over de trap liepen. Op Haar trap gebeurden hele andere dingen! Ze duwde zijn shirt omhoog en liet Haar nagels over zijn lichaam glijden. “Is het lekker slaafje?”vroeg Ze, zoals altijd genietend van het antwoord. “Oh ja Meesteres! Neuk me, gebruik me!” Ze lachte. “Wat denk je dat ik aan het doen ben?”
Ze trok de pik terug en gebood hem naar boven te gaan. “Oh nee!” zei Ze, toen ze zag dat hij zijn broek op wilde trekken. Moeizaam kroop hij de trap op. “wat een mooi uitzicht!” zei ze pesterig, terwijl ze vlak achter hem liep.
 
Hij probeerde Haar slaapkamer in te kruipen, maar een kort “Nee!” weerhield hem daarvan. “Waar denk jij heen te gaan?” vroeg Ze. Ze genoot, zoals altijd, van zijn onzekerheid! Met Haar wist hij nooit waar hij aan toe was. Zelfs na al die jaren niet! Wat hij wel wist, was dat Ze hem lief had. Zoals alleen een Meesteres een slaaf lief kon hebben. Genietend van het moment, om hem daarna weer los te laten. Alweer verlangend naar de volgende keer.
 
Naakt zat hij voor Haar geknield nu. Ze drukte Haar hakken in zijn tepels. “Kom dan”, fluisterde Ze, terwijl ze Haar armen uitnodigend voor hem open hield. “Kom dan, laat zien hoeveel je van mij houdt!” Met volle kracht drukte hij zijn tepels tegen Haar hakken. Kreunend van pijn. Verlangend om dichterbij te komen en Haar aan te kunnen raken.
“Terug!” zei Ze, toen ze zag dat hij de grens bijna bereikt had. “Terug, ik geloof je!”
 
Met een kort gebaar liet Ze hem dichtbij komen nu. “Kom maar”, zei Ze, terwijl Ze teder Haar tong over zijn gemartelde tepels liet gaan. Ze sloeg Haar armen om hem heen en fluisterde in zijn oor wat Ze nog allemaal met hem zou gaan doen vanmiddag.
Ze pakte de boeien, de blinddoek, de klemmen en het touwtje om zijn ballen af te binden.
Het ‘spel’ kon beginnen!
 
Of dachten jullie nu werkelijk dat het al begonnen was???
 
Miss-T


 
0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jíj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker