Meesteres Misty

 

Zwijgend                 door  Meesteres Misty.  

De opdracht was duidelijk. “Geen woord’, had er in het mailtje gestaan wat hij ontvangen had. Dus toen Ze de deur voor hem opende keek hij Haar aan, zwijgend.
Een trap omhoog, een trap omlaag. Haar ogen gebaarden hem omlaag te gaan, waarna Zij zich omdraaide en omhoog ging, zonder om te kijken, zwijgend.

Een briefje op de deur met zijn naam erop; “Ga naar binnen en kies een mondknevel”, was het enige wat erop te lezen stond.
Hij opende de deur en liep langzaam naar de muur waar al Haar attributen hingen. Vier mondknevels telde hij. Zijn ogen gleden naar de knevel waar een dildo aan vast zat. “Nee! Te voor de hand liggend”, dacht hij. Hij koos de knevel die zijn mond vulde en zijn lippen bedekte en draaide zich om naar de deur.

Zijn oog viel op een tweede briefje, aan de binnenkant van de deur geplakt;
1. kleed je uit
2. doe pols en enkelboeien om
3.doe de oordopjes in
4. de mondknevel
5. blinddoek jezelf

Ze had alles netjes voor hem klaar gelegd. De tijd en aandacht die Ze daaraan besteedt had verwarmde hem en verontrustte hem tegelijkertijd. Maar zonder twijfel deed hij wat Ze hem opgedragen had. Naakt, geboeid, doof, stom en blind, wachtte hij op haar.

Vanaf een afstand keek Ze naar hem. De slaaf die Haar nooit iets gevraagd had, alleen maar gezegd had; “Ik ben wie U zoekt”. Er waren er maar weinig die zich verdiept hadden in Haar en Haar wensen, maar na de eerste keer wist ze dat hij gelijk had.
Vanavond zouden woorden overbodig zijn. Haar hand raakte zijn lichaam en ze genoot van zijn huivering. Dit was waar ze van droomde; Passie en totale overgave.

En hij. Hij kon alleen maar voelen en ruiken nu. Was Zij het? Was Ze alleen? Zou Ze zijn lichaam al zo goed kennen dat woorden inderdaad overbodig zouden zijn? Hij kreunde. En plotseling was Ze daar, voelde hij Haar in al zijn poriën. Vanachter de blinddoek zag hij Haar ogen en door de oordopjes heen hoorde hij Haar zachte gefluister. Hij voelde haar warmte tegen zijn huid. En hij begreep dat er inderdaad niets anders nodig was dan vertrouwen.

Alles was immers lang geleden al gezegd, gehoord en begrepen.


Miss-T

 
0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jíj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker