Gretige nichtjes door Henk

Misschien had ik aardiger moeten zijn voor de twee nichtjes. Maar ja, als twee vrouwen allebei zo duidelijk te kennen geven dat ze je willen dan is het best lastig om over gevoel te praten zonder het risico te lopen dat de ander zich tekort gedaan voelt.

We zaten gezellig met elkaar wat te eten in een restaurantje. Simone was al een paar keer onder tafel met haar hand op onderzoek uit geweest. Daar werd mijn gulp opengemaakt. Rood gelakte nagels aan slanke vingers verdwenen naar binnen en haalden vakkundig mijn inmiddels al dikke paal tevoorschijn. Ze voelde, trok voorzichtig en ik hoorde aan haar stem dat ze opgewonden werd in afwachting van wat nog komen ging. Helma, die tegenover me zat, wilde niet achter blijven en parkeerde regelmatig vakkundig haar voet tegen mijn kruis. Voor mij zichtbaar schoof haar door zwarte panty omvloerde voet heen en weer over mijn kruis.

Al die tijd ging het gesprek over gewone dagelijkse dingen zoals hoe het eten smaakte, wat ik precies voor werk deed en de dagelijkse beslommeringen van twee vrouwen die kinderen groot te brengen hebben.

De opwinding kreeg pas echt een aparte wending toen we op de hotelkamer waren en ik in het midden van het bed lag en geflankeerd werd door twee inmiddels heerlijk opgewonden vrouwen. Er werd onder de dekens lustig naar mijn op springen staande pik gegrabbeld. Simone slaakte een verraste kreet toen ze onbedaard eindelijk haar hand vol om mijn pik kon doen en voelde hoe het voorvocht mijn eikel heerlijk nat maakte. Helma hoorde dat natuurlijk en dook met haar hoofd onder de lakens en besloot gulzig mijn pik in haar mond te nemen. Ik bewaakte eigenlijk alleen maar de mate van ongeduld van beide vrouwen zodat ze allebei voldoende aan hun trekken kwamen.

Met gesloten ogen draaide ik mij op een zij en liet mijn pik één van je kutjes vinden. Mijn handen grepen naar borsten en tepels en heupen en ik voelde hoe mij penis nat en gierend van genot heen en weer ging. Mijn ballen werden gekneed en mijn schacht gelikt. Dan draaide ik mijn om en liet mijn paal aan de andere kant zijn genot vinden. Helma kwam al snel klaar en ik voelde hoe ze haar vocht over mijn paal sproeide. Mijn opwinding bleef onverminderd en ik neukte in haar tot ik voelde hoe een hand mijn paal pakte en ik als vanzelf op mijn andere zij werd getrokken. Simone wilde nu en ze plantte mijn pik netjes tussen haar opgezette natte lippen. Het kostte geen enkele moeite mezelf diep in haar smachtende grotje te duwen en ze kreunde terwijl mijn mond de tong van Helga vond. Simone schokte en haar armen bewogen ongecontroleerd heen en weer zoekend naar houvast die ze al klaarkomend net aan het verliezen was.

Het is bijzonder geil nog steeds om contact met de nichtjes te hebben. Ze weten van elkaar dat de ander mij ook heeft. Voor mij zit de geilheid in de hebberigheid die ik voel en die door beide dames opgeeist wordt. Ze houden van elkaar in de gaten of de ander voldoende aan haar trekken komt en zo nodig wordt ik met zachte dwang verzocht om aandacht aan de meest behoevende te geven.


 

back to HeXX-page 

 
 

 


eXTReMe Tracker