After Eden door: Robert

Veertien dagen geleden hebben we dit afgesproken. Daarna hebben we elkaar niet meer gezien. Ik ben naar je huis gereden, de deur stond op een kier. Ik ben naar binnen gegaan, heb de deur gesloten en kom nu jouw slaapkamer binnen. Je hebt je best gedaan om het aangenaam te maken. Het is halfdonker en er staan een paar groepjes waxinelichtjes. Het is schemerig genoeg om prettig aan de ogen te zijn. Het is licht genoeg om alles goed te kunnen zien. Tegenover je bed staat een stoel. Op een laag tafeltje een glas rode wijn. Naast jouw bed staat de fles. Ik laat mijn ogen eerst door je kamer dwalen voordat ik naar jou kijk. Met een schitterende twinkeling in je ogen lig je onder een laken. Meer is niet nodig want de temperatuur is aangenaam. Vanwege het laken lijk je erg gekleed, maar ik weet dat je naakt bent . Je drinkt van jouw wijn. Je zegt: "Dag" en kijkt me aan. Ik ga zoals afgesproken op de stoel zitten en pak het glas. Laat de wijn ronddraaien. Ruik in het glas de geur van de wijn maar vooral die van het avontuur met jou. Ik neem een flinke slok. De wijn verwarmt mijn maag. De welkome sfeer van de kamer brengt me tot rust. Tegelijk voel ik golven onrust in mijn lijf opkomen.

Ik neem je in me op en je bevalt me. Elke keer als ik naar je kijk verwondert het me dat je binnen enkele seconden mij zo heel vertrouwd bent. Dan verwondert het me dat ik in zo'n korte tijd klaar voor je ben. Je bent een beetje rozig. Ik denk dat ik weet hoe dat komt en dat jij weet wat ik denk. Ik vind je buitengewoon aantrekkelijk en mijn verlangen naar jou groeit. Ik zie dat jij dat ziet. Met onze ogen en zintuigen tasten we elkaar af.

Dan zet je je glas neer. We blijven elkaar alleen maar aankijken. Dan pak je het laken en trekt het van je af. Het laken belandt op de grond, maar mijn ogen laten jou niet los. Je bent naakt. Je zakt verder terug in de kussens. Er is nu gelegenheid te over om je in mijn ogen op te nemen. Ik probeer je in je geheel te zien, maar merk dat mijn ogen dwalen. Je dringt in me. Ik zou je willen kussen, je willen strelen. Van de krulletjes in je hals tot de kleine lichte krulletjes bij je bovenbenen. Je vingers willen voelen en je tenen. Blijven zitten is tegennatuurlijk. Je windt me op. Ook met de gedachte aan wat ik straks voor jou zal zijn en jij voor mij. Je buikspieren en benen spannen zich onder je huid. Je spreidt je benen voor me. Steeds wijder. Heel langzaam zie ik je knien naar opzij bewegen. Je kuiten en je dijen zijn prettig om in hun volheid te zien. Mijn ogen glijden er overheen tot aan je geslacht. Naar de schoonheid van je rijke vrouwenkut, die ik zo door en door ken. Je spreidt je benen tot ze niet verder kunnen. Hierdoor worden je vagina iets open getrokken. Ik kijk graag naar je. Vooral ook omdat ik weet dat jij ervan geniet om bekeken te worden. Daarom zit ik hier in mijn kleren en neem ik nog een slok wijn in plaats van je aan te raken.

Je laat me de tijd om de geluidloze taal die je me toezendt tot me door te laten dringen. Je dringt hevig in elke vezel van mijn lijf tot me door. "Ik kijk naar je, liefste", zeg ik. "Jah", anwoordt je. Je handen bewegen langzaam naar de schoonheid van je lichaam. "Heb je nog een verrassing voor me meegebracht?" vraag je. "Ja", zeg ik, "doe je ogen maar dicht. Doe je ogen dicht en luister. Ik heb een verhaaltje meegenomen." Ik ga recht zetten en begin vertellen. Het gaat niet alleen om het verhaal, maar ook om het gebruik van mijn stem. Mijn stem waarmee ik je wil bereiken. Terwijl hij de kamer vult lig je met gesloten ogen te luisteren. Er trekt een glimlach om je lippen. Naarmate het verhaal vordert streel je jezelf vollediger. Je probeert het zo te doen dat ik de emotie van je zie, en ik stel me voor dat het mijn handen zijn die over je dwalen en de paadjes naar de diepte van je buik bewandelen.

"Ik zag een grote advertentie op het station. Een vrouw die zich uitstrekt. Ik vond haar opwindend en mooi. Geen plaatje voor geilaards. Een plaatje vol schoonheid en aantrekkingskracht. Iets wat tussen jou en mij zo sterk is. Wat me sterk maakt. Wat me vreugde geeft. Ik wilde mijn gevoel beschrijven. Dit heb ik opgeschreven. Ik heb het dus over haar. En ik heb het over jou. "Kijk hoe zij zich opricht. Zelfbewust en fier. Kijk hoe mooi zij is. Haar huid glanst. Haar schoonheid is onbegrensd. Toch is zij heel gewoon. Ik ben gevangen in haar beeld. Haar beeld is gevangen in mijn ogen. Zij strelen haar in verwondering. De ogen zijn niet zichtbaar. Maar alle zintuigen voelen de vraag om de aanraking van lippen.Bijvoorbeeld op de schouder. Een streling van de welving van de geheven arm en oksel. Van oksel naar flank. Jazeker, ik zie k haar buik als eenmaal de kleding van haar borsten wordt weggenomen. Maar eerst dienen haar hals en borst te worden gestreeld. Met zachtheid en eerbied. Een kus op het heiligdom tussen haar lieve heuvels. Alvorens de gevoelige huid er van te verkennen. Alvorens de topjes van haar huid te voelen rimpelen: kegeltjes binnen de intimiteit van een vochtig warme mond. Hoe graag zal ik dan haar buik willen strelen. Met de liefde voor de kracht van haar leven. Dit aan haar meedelen, hetgeen ze al begrepen heeft. Zij voegt zich op een behaaglijke wijze. Zij wil zich tonen; verkend worden en spreidt haar benen. Dan pas glijdt een hand over de stof van haar broekje. Dan pas is het haar welkom als de gladde stof wordt weggetrokken. Dan pas laat zij haar ogen zien, die schitteren. Dan is zij het die aanraakt, streelt, vraagt, krijgt en ontvangt. Bewegingen als strelingen. Zoeken naar elkaar. Alle zintuigen maximaal ontvouwen. Op de meest subtiele variaties in beweging en adem wordt gereageerd. Vragen, wedervragen. Antwoorden. Bevestiging en indringende uitnodiging. Mensen worden geliefden. De geliefde komt daadwerkelijk astronomisch dichtbij. Het maakt de ander sprakeloos. Geen taal, enkel emotie. Beiden komen los en vliegen. Twee perfect samenwerkende vleugels aan de droom van eenheid. Twee mensen die in een kosmische flits versmelten. Kijk hoe zij zich opricht. Zelfbewust en fier. Kijk hoe mooi zij is. Haar huid glanst. Haar schoonheid is onbegrensd.""

Nu mijn stem zwijgt zie ik dat ik je heb bereikt. Je bent onder de indruk en ontroerd. Deze keer hoef je het niet te zeggen. Ik zie hoe je je aandacht verplaatst naar het zoeken naar je gevoel. Het lijkt alsof je deze keer het hoogste gespannen koord wilt zoeken om daarop te balanceren. Ik zie je zoeken, trede voor trede. Je ogen zijn gesloten "Mooiii", zeg je. "Ssszz heel moooiiii. Ik voelde het in me ..." 
Je streelt je borsten op de manier die ik zo goed van je ken. Jouw bewegingen, die zo bij je lichaam passen. "Kijk naar me", zeg je. Ik kan niet anders en volg je in al jouw stapjes, waarin je jezelf en mij vangt. Dan zet je de vibrator aan."Wil je alsjeblieft goed naar me kijken?" vraag je me indringender. Terwijl je je met de ene hand streelt, maakt de andere met de vibrator kleine bewegingen aan mijn kant van het heuveltje van je krulhaartjes.

Ik zie de adem door je lichaam gaan, je zoekende bewegingen, je ongeduld. Je gaat het hoogste koord bereiken. Dan duw je de vibrator welbewust en in een glijdende beweging bij je naar binnen. Je laat hem je lijf op een krachtige wijze stimuleren. Je stem is schor en gespannen terwijl je mijn aandacht opeist. Je schaal stroomt vol, golfjes bereiken de rand. Je gaat overstromen. "Kijk naar me, kijk naar me" herhaal je vele malen achter elkaar. Ik zie je gaan. Het is nu niet meer tegen te houden. Je stroomt en blijft stromen. Met diepe uithalende geluiden vanuit je keel kom je klaar. Ik zie de bewegingen tussen je opgetrokken benen en de golvingen van je buik. "Oh jezus, oh lief oh lief oh lief rollen diverse woordjes over je lippen.

Ik ben helemaal klaar voor je en houd de spanning in mijn lijf maar met de grootste moeite in. Ik wil je in mijn armen nemen en wiegen, maar dat is niet de afspraak. Ik zou mezelf willen strelen nu, maar ook dat kan niet. Je opent je ogen en kijkt me aan. Ze zijn zacht en warm. Na enige tijd sta ik op en loop naar je toe. Je ogen trekken me magnetisch naar je toe en je wilt wat zeggen. "Ssst", zeg ik zacht, "niets zeggen". Ik kus haar met al het gevoel dat in me is. Dan draai ik me om en verlaat zonder omzien de kamer. Ik voel de spijt van je in mijn rug branden. Tegen de afspraak in laat ik de buitendeur dichtvallen zonder dat ik buiten ben. Ik sluip de trap op en ga naar de badkamer. Ik doe mijn kleren uit en was me langzaam en geluidloos. Ik ben spiernaakt. De naaktheid in een ander huis dan de mijne prikkelt voelbaar over mijn hele lijf. Er is nu wat tijd verstreken. Zou je nog wakker zijn of slapen?

Op mijn tenen ga ik de trap op naar boven. Ik neem de tijd om de deur onhoorbaar en onzichtbaar te openen. Je hebt het laken over je heen getrokken en bent vrijwel in slaap. Ik loop op het bed toe, til een kant van het laken op, bewonder je in de vier seconden die ik nodig heb om tegen je aan te gaan liggen. Je drukt je billen achterwaarts tegen me aan. Je armen 
vinden me en je glijdt om me heen. Mijn armen vinden jou overal en ik zink in je weg. Verdrink in de diepte van je lieve mond die nog steeds glimlacht en me intens welkom heet.

Robert Nowan

Reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page          

 


schoongemaakt