Alpenweide door: prinsEs

Ik zou eigenlijk voor een week naar Antibes (France) gaan, maar zodra mijn Meester me zijn vakantieadres had gestuurd heb ik mijn plannen gewijzigd. M'n ticket had ik al aangeschaft en alle regelingen getroffen voor een week alleen weg. Het enige dat ik nog moest doen was een treinkaartje kopen en een hotel in Grenoble boeken.
Ik nam woensdag een vroege vlucht naar Nice en de reis verliep ontspannen. Ik had zin in een weekje weg, totaal weg van mijn dagelijks bestaan en vanavond weer dicht bij m'n Meester. Als zodanig had ik ook gepakt. Mooie kleding en lingerie ingepakt, m'n speeltjes niet vergeten. Vanaf Nice was het nog enkele uren met de trein en ik maakte het me gemakkelijk. Ik stuurde een sms-je dat ik bijna bij hem was en vermeldde het hotel waar ik mijn intrek zou nemen.
Het hotel was luxe en ik genoot van m'n vrijheid. Na een uitgebreid bad toog ik naar de bar beneden. Ik zag een rustige plek achter een plantenbak en nestelde me gerieflijk met een nieuw boek op de bank. M'n mobieltje lag naast me.
Om 22.30 hoorde ik een piepje: tekstbericht ontvangen.
Ik ben om middernacht precies op het oude plein in het centrum.
Ik verwacht je daar, in gepaste kledij.

M'n hart ging direct als een razende tekeer en ik bekeek mezelf. Na het baden had ik wat makkelijk zittende kledij aangetrokken, hoogstwaarschijnlijk niet wat de Meester onder gepaste kleding verstond. Ik dronk nog even rustig m'n borrel leeg, ik had nog alle tijd aangezien mijn hotel op vijf minuten lopen van het centrum lag.
Ik vertrok naar m'n kamer en bekeek eens kritisch m'n garderobe. Ik had keuze genoeg en ik besloot iets zwarts aan te doen. Een simpel strak avondjurkje, laag uitgesneden en tot net boven m'n knie. Daaronder zwarte kousen met een kanten rand en een zwart satijnen bh. Geen slip om het geheel af te maken.
Ik bekeek mezelf in de spiegel en ik zag er nog wat moe en verreist uit. Ik wist dat de Meester niet van make-up houdt, maar een lijntje rond m'n ogen was nu toch wel even nodig. Om het zwarte te doorbreken besloot ik m'n eigen weg te volgen en stiftte m'n lippen toch nog met knalrode lippenstift. M'n haar liet ik los hangen, na het glanzend geborsteld te hebben. In m'n lies de letter van mijn Meester met een marker geschreven, zoals me eerder in de week was opgedragen.

Ik was tevreden met het resultaat en toen ik zo voor de grote passpiegel stond streelde ik even over m'n borsten en legde eenn hand op m'n kruis. Dat voelde al aardig vochtig en ik kon een glimlach niet onderdrukken. Ik gaf mezelf een knipoog en pakte een dun, doorschijnend zwart jasje van de kapstok. Het was kwart voor 12.
Ik zag je zitten op een terras op het vrolijk verlichte plein, een biertje voor je. Ik lachte naar je en vertraagde m'n pas. Je ogen hielden me vast en trokken me naar je toe. Ik liep langzaam op je af, me bewust van m'n uitstraling. Ik voelde me mooi en geil. Jouw ogen bekeken me wellustig.
Voordat ik naast je ging zitten gaf ik je lachend een kus. Je hand schoot omhoog in m'n nek en hield me tegen je aan gedrukt. Je lippen duwden hard op de mijne en je duwde je tong brutaal naar binnen. Op het moment dat ik je terugkuste, liet je me los en ging voldaan achteruit zitten. Nu pas lachte jij.

Ik was even in de war gebracht en ging naast je zitten. Je sloeg de rest van je biertje naar binnen, stond op en stak je hand naar me uit. "Kom mee", was alles wat je zei.
We staken het plein over en liepen door een aantal kleine straatjes. Je liep flink door, ik hield je bijna niet bij. Bij je auto aangekomen hield je galant de deur voor me open.
In de auto probeerde ik weer op adem te komen. Je keek me met je welbekende, indringende blik aan. "Doe je benen van elkaar" droeg je me op en ik gehoorzaamde direct. Ik was me toen pas weer bewust van het feit dat ik geen slipje droeg. Je zei verder niets en keek me aan. Ik voelde me al langer hoe ongemakkelijker. Ik begon me af te vragen of je wel tevreden met me was.
Opeens legde je je hand op m'n kruis, een grijns verscheen om je lippen toen je ontdekte dat ik naakt was. Je duwde een vinger bij me naar binnen. Je haalde hem er direct weer uit en terwijl je me recht aan bleef kijken stopte je je vinger in mijn mond.
"Geil ben je, he slet van me? Proef jezelf maar". Ik zoog op je vinger en keek met een intens geile blik terug. Je duwde je hand weer tegen m'n kruis en voelde door m'n natte spleet. Ruw duwde je twee vingers naar binnen en ik kreunde van schrik en geilheid. Het genot duurde maar kort. Met een grommend "geile slet" haalde je je hand terug en startte de auto.
Stilzwijgend reden we door de bergen. Af en toe keek je even opzij naar me en dan werd je blik zacht. Zelf had je het waarschijnlijk niet eens door en ik keek wel beter uit om je daarop te wijzen. Ik genoot dus. Van de rit en van jou.
Je draaide een verscholen pad op en reed door tot je niet meer verder kon. Verder ging de reis, nu per voet. Het was een warme nacht en de maan scheen vol. Opeens stonden we aan de rand van een alpenweide, schitterend mooi, en ik lachte. Je keek me daarop weer zo lief aan en drukte een kus op m'n lippen.
We liepen naar een smal boompje toe. Je duwde me ertegen aan en begon me hartstochtelijk te zoenen, je handen waren overal. Het werd me duidelijk dat je hongerig naar me was. Je legde me in het hoge gras, legde m'n armen boven m'n hoofd en bond m'n polsen. Weer kuste je me maar je liet je mond direct een route naar beneden volgen: langs m'n kin, keel, borsten…

Je kneedde ze, likte en beet m'n tepels, naar m'n navel toe en met lange halen likte je vervolgens langs m'n liezen. Je cirkelde rondjes om jouw letter.
Ik dacht dat ik buiten zinnen zou raken van geilheid en wilde maar dat je je tong over m'n kutje haalde. Ik kronkelde en draaide maar het lukte me niet om m'n kruis tegen je mond aan te krijgen. Plagend ging je verder met likken zonder m'n kruis te raken en net toen ik dacht dat ik ging gillen duwde je twee vingers naar binnen. Je haalde je vingers een aantal keer heen en weer en je keek me strak aan. Je duim rustte op m'n klit en af en toe gaf je een duwtje.
M'n ademhaling ging zwaar en hortend en ik wist dat ik een orgasme niet lang meer tegen kon houden. "Meester" fluisterde ik…"Meester". Als antwoord likte je m'n klit. "Meester , alstublieft, ik hou het niet meer" Je stopte met het bewegen van je vingers. "Pas als ik het zeg, slet" en je haalde je vingers uit m'n kutje. Ik kon een teleurgestelde kreun niet onderdrukken. Je lachte terwijl je je vingers aflikte.
Je maakte m'n polsen los. "Op je knieën, met je rug tegen de stam", en je wees naar het boompje. Je bond vervolgens m'n polsen weer achter de stam bij elkaar. Hetzelfde deed je met m'n enkels en zo zat ik open met m'n kutje en borsten naar voren geduwd voor je. Ik keek je angstig aan want nu kon ik echt geen kant meer op. "Vertrouw je Meester", zei je en ik genoot van de tedere kus die je me gaf. Toen haalde je een doek uit je zak en bond die voor m'n ogen. Ik kreunde.
Ik hoorde je een paar stappen naar achter doen. Ik voelde je ogen over m'n lijf gaan. "Mooi ben je" Ik voelde je handen over m'n lijf gaan, betastend, voelend, knijpend, strelend, onderzoekend, overal op me, in me… Je masseerde m'n kutlipjes en haalde je vingers wild door m'n natte spleet. Ik voelde me machteloos en aan je handen overgeleverd: het maakte me bloedheet.
Toen waren je handen even weg, ik hoorde je rits en voelde opeens dat je je eikel tegen m'n lippen duwde. "En nu eerst pijpen, slet, je weet hoe ik 't wil", en je duwde je pik diep naar binnen. De tranen sprongen in m'n ogen en ik concentreerde me op m'n keel om je harde pik zo diep mogelijk naar binnen te zuigen. Je pakte m'n haren vast en gaf het tempo aan.
Doordat ik me zo aan je overgeleverd voelde kwam ik weer bijna klaar. ik wilde wat zeggen maar je gaf me de kans niet. Ik voelde het kutgeil langs m'n benen lopen en ik probeerde met kreunen je aandacht te krijgen
"Geil ben je, hè slet? Ik zie het aan je. Nou, je beheerst je nog maar even tot ik zeg dat je je mag laten gaan". Om je woorden kracht bij te zetten haalde je nog eens je grote hand langs m'n natte kut en neukte onderwijl ritmisch m'n mond. Ik kreunde hard en je lachte. Je trok de blinddoek weg. "Ik wil je ogen zien", zei je. Je stopte je natte vingers bij je pik in m'n mond. "Lekker, je eigen geil?"
Ik had m'n orgasme nu al zo lang tegengehouden dat ik boos begon te worden. Ik wierp een vernietigende blik omhoog en bleef je strak aankijken. Ik bepaalde nu het tempo en je greep om m'n haren had zich verslapt.
Plotseling merkte je de verandering en je keek me streng aan. "Pas als IK het zeg, boos sletje, ik laat me door jou niet sturen!!" Je trok je pik uit m'n mond en rukte jezelf vlak voor me af. Snel bewoog je hand over je pik. "Omlaag kijken, slet!" commandeerde je en snel sloeg ik m'n ogen neer. Je stootte een rauwe kreet uit en ik voelde een warme straal sperma tegen m'n gezicht aan spuiten. Dikke klodders op m'n ogen, wangen, neus. Met je pik wreef je het zaad over m'n gezicht en ik was zo heet als ik nog niet eerder was geweest.
Ik was kwaad en geil tegelijk en ik bleef star naar de grond kijken. Je hand pakte m'n kin en je gaf me een tedere en lange tongzoen. Je vingers drongen m'n kut in. "Nu jij, lekkere slet van me. Geef me alles." Je vingers deden vakkundig hun werk en je tongzoende me naar m'n hoogtepunt. Ik begon zwaar te ademen en kreunen en probeerde m'n kut verder naar voren duwen om nog meer van je vingers te voelen. Je duwde je derde vinger erbij en fluisterde in m'n oor: "Geef 't, ik voel het komen, geef alles aan je Meester". Die stem zo vlak bij m'n oor, die vingers… "Alles! NU!" en alsof ik op dat laatste woord had gewacht liet ik me gaan en spoot, schokte, trilde, spoot nog meer, ik liep compleet leeg.
Ik schreeuwde maar je hield je hand over m'n mond zodat het geluid gesmoord werd. M'n hele lijf schokte en ik zakte in elkaar. Ik hing gebonden aan het boompje en liet m'n tranen lopen. Vol bewondering en tederheid keek je naar me. Je streek de plakkerige pieken haar uit m'n gezicht en maakte me los. Je nam me in je armen en legde me zachtjes in het hoge gras en begon me overal te zoenen. "Je bent van mij, alles geef je me, ik ben zo trots op je", mompelde je tussen je kussen door.

Ik lag met m'n hoofd te rusten op je benen.
"Meester", vroeg ik zachtjes
Een gebrom kwam als antwoord.
Ik slikte even want ik wist dat wat ik nu ging vertellen, wel eens helemaal verkeerd kon vallen. Ik haalde diep adem en zei snel:
"Morgenochtend pak ik de trein terug naar Antibes".
Stilte.
"Meester? Ik blijf niet de hele week…"
Stilte.
Net toen ik dacht dat ik de stilte niet meer kon verdragen, zei je:
"Onzin meisje, je blijft gewoon bij mij. Geen discussie!"

En je streek met je hand over m'n haren.
Even durfde ik niets te zeggen, dat was maar even.
"Maar Meester, dat wil ik niet, ik heb andere plannen".
Stilte
Opeens duwde je me van je benen af en stond op. Je torende boven me uit, ik lag geschrokken aan je voeten.
"Wil je niet? Wil je niet? Slet, heb je nou nog steeds niet door dat je helemaal niks te willen hebt?" beet je me toe. Ik kromp in elkaar.
"Ik breng je nu terug naar je hotel en morgenavond laat ik je weten wat ik met je van plan ben." Je trok me omhoog en beende naar de auto, onderwijl mij achter je aan trekkend. Ik was te bang om er nog iets tegenin te brengen en ik volgde maar.
Toen we in de auto zaten, was je opeens weer heel lief en gaf me een tedere tongzoen. Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik was in de war, ik was stellig van plan morgen de trein te pakken, maar nu? wat moest ik nu?
Ik zou me toch niet de les laten lezen, m'n plannen in de war laten schoppen. Toen ik zo in de auto voor me uit staarde werd ik hoe langer hoe bozer.
Toen we bij het hotel aankwamen en je me uitliet, zei ik: "Ik ga morgen toch écht met de trein weg, sorry Meester, maar ik móet m'n eigen weg gaan".
Je greep me achter in m'n nek en duwde me een beetje naar beneden.
"Jij bent MIJN slet en je hebt je daarnaar te gedragen", siste je in m'n oor en drukte een harde lange zoen op m'n mond. Toen je me losliet en me daar achterliet stond ik te trillen op m'n benen. M'n lippen deden pijn van die laatste kus. Ik durfde me niet op te richten tot ik zeker was dat je uit het zicht was.

prinsEs juli 2005

Mail prinsEs

 


back to HeXX-page