Auto door: Natasja

We zitten in de auto en op de een of andere manier kan ik maar aan een ding denken…
Ik heb waanzinnig veel zin in je.
Alleen kan ik er weinig mee, het is druk op de weg en voorlopig komen we ook nog niet langs een parkeerplaats.
Even denk ik na, hoe ga ik dit oplossen….

Als ik je aan kijk zie ik dat je net ook naar mij kijkt, er verschijnt een ondeugende glimlach op je gezicht, denk je hetzelfde als ik?
Nog voor ik het je kan vragen zeg je al wat ik denk, "volgens mij ben je iets aan het bedenken schatje, ga je het me vertellen of….?"
Ik had een verrassing voor vanavond gekocht maar denk dat het toch misschien wel een goed idee is dat nu al tevoorschijn te halen….

Mijn rugtas ligt op de achterbank dus ik draai me om op de stoel, met mijn kont expres erg dicht bij je en probeer zo bij de tas te komen.
Je neemt je kans waar mijn rokje iets hoger op te schuiven met een hand, (de andere moet je gebruiken voor het sturen natuurlijk) en niet veel later voel ik jouw hand zacht de binnenkant van mijn bovenbeen strelen.
Ik heb al gepakt wat ik hebben wilde maar het voelt zo lekker….ik blijf nog even zo zitten tot ik me realiseer dat we onze medeweggebruikers iets laten zien waar ze misschien niet op zitten te wachten.
Dan klim ik met tegenzin weer terug op mijn plekje en laat je de twee pakjes zien die ik in mijn hand heb, " eentje voor jou en eentje voor mij"
Je bent nieuwsgierig zie ik aan je en je pakt met één hand het pakje uit.
In eerste instantie heb je niet in de gaten wat het is, een rekbare ring, daarop zitten twee over elkaar schuivende deeltjes en aan de onderkant een soort van zakje, en er zit een draadloze afstandbediening bij.
Je bekijkt het van dichtbij en ineens heb je door waar het voor bedoeld is zie ik.
"Mag ik schat?" Ik kijk je poeslief aan terwijl ik mijn hand al naar jouw broekriem laat glijden, ik ben al halverwege als ik het zinnetje geheel uitgesproken heb.
Vervolgens geef ik jouw lid even de ruimte, hij moet uit die broek maar het gaat niet helemaal zoals ik geplant had, ik kan mezelf niet bedwingen hem heel even uitgebreid in mijn mond te nemen…
Als hij er nu nog maar in past…
Het gaat allemaal een beetje moeizaam maar uiteindelijk lukt het me toch hem zijn ring om te doen en jouw ballen in het zakje te proppen, in eerste instantie vind je het een raar gevoel vertel je me, het zit best wel strak maar de spanning om het hele zaakje heen maakt je bewuster van het feit dat het er zit….
(voor zover je die bewustwording nodig had dan)
Als ik de afstandbediening aan wil zetten herinner je me aan mijn eigen cadeautje, "het zou helemaal leuk zijn als het een vrouwelijke versie is van wat je mij net omgedaan heb…"
Das nou naar, je hebt het goed ingeschat, die van mij is een soort vlindertje, alleen een wat uitgebreidere versie dan die je in de catalogussen tegen komt.
Er zit een lang stuk aan wat ik in moet brengen en naast het kleine trilpuntje wat op mijn clit moet komen te zitten is er zelfs een soort van anaalplugje aan toe gevoegd.
Ik kan aan je blik en jouw heerlijke harde lid zien dat dit je wel wat doet en al snel verzoek je me met iets lagere stem dat ik hem ook om moet doen.
De afstandbediening overhandig ik je waarna ik mijn best doe alles op de juiste plaats te krijgen.

Als alles eenmaal daar zit waar het moet kijk ik je aan, je hebt alles gevolgd en hij is in hoogste staat van paraatheid.
Dan is het tijd de functies van de afstandbediening te bekijken en uit te proberen.
Het voordeel van vrouw zijn is al snel duidelijk, op die van mij zit zelf een soort van klopmode…..
Maar goed, eerst ben jij aan de beurt.
Ik zet de afstandbediening aan en kijk naar wat er gebeurd…
Je kijkt een beetje verbaasd, daarna zie ik je blik iets vertroebelen, ik besluit hem iets op te voeren.
"Hoe voelt dat?"
Je gromt een beetje, "hm, aangenaam, maar ik mis iets…"
Hoopvol kijk je me aan en natuurlijk kan ik geen nee tegen je zeggen dus buig ik me voorover om je diep in mijn mond te nemen….
Langzaam beweeg ik me op en neer om hem heen, terwijl ik dit doe voel ik de trilling van het ringetje door in mijn kaken.

Dan, ineens voel ik wat in mijn eigen onderlichaam gebeuren, de vlinder begint ook te trillen en even stop ik om van het gevoel te kunnen genieten.
Het kietelt een beetje, het plugje beweegt zachtjes mee met de rest van het speeltje.
"Schatje, vergeet je niet iets?"hoor ik boven me en ineens weet ik weer waar ik mee bezig was.
Net als ik hem weer diep in mijn mond neem voel ik hoe jij de "klopmode " aanzet, eerst langzaam, dan steeds iets sneller.
Ik doe mijn uiterste best me op jou te concentreren maar het is steeds moeilijker, als dit lang zo doorgaat…..
Boven me hoor ik je kreunen, met je heupen beweeg je mee en ik voel aan je dat als we zo door gaan het ook voor jou niet lang meer gaat duren.
Dit gaat goed, ja zo, nog even, nee niet stoppen…..
Dan zet je hem ineens uit, net terwijl ik bijna moet komen….
"Nou!" mompel ik met jou nog diep in mijn mond.
Je lacht een beetje vals en als ik omhoog wil komen duw je me weer terug op mijn plaats, ik voel dat de auto een bocht maakt gaan we tanken????
Dan parkeer je de auto, ik wil kijken, waar zijn we maar je houd mijn hoofd nog even naar beneden, "even wachten schatje, er lopen hier veel mensen rond."
Dan mag ik weer boven water komen, ik zie dat we bij een restaurant geparkeerd zijn, ik kijk je vragend aan waarna je me mede deelt dat we wat gaan eten?
"Je moet hem alleen wel even uitzetten, ik kan me zo niet vertonen"
We komen een beetje tot rust en trekken alle kleding recht om vervolgens met elk een afstandsbediening in de hand naar binnen te lopen.
Nadat we een tafeltje ergens achterin de zaal hebben uitgezocht en iets te eten en drinken hebben besteld zitten we elkaar aan te kijken, een beetje hoopvol, afwachtend, wie doet de eerste stap, wie zet hem als eerste aan?
Heel even, op zijn hardst zet ik hem aan, HEEL even.
Ik zie een schok door je lichaam gaan en kan niet nalaten even te glimlachen, dit is leuk!
Je kijkt me semi- boos aan, "wacht maar…"
Dan voel ik jouw wraak, shit, een klop-tril mode zit er ook nog op!!!
Ik hou me vast aan de rand van de tafel, kan niet anders dan mijn ogen dicht doen, wow, dit is to much….maar stop vooral niet!
Ik hoor wat gerommel naast me en voel dat het getril wat afneemt, de ober staat naast ons.
Hij staat me een beetje raar aan te kijken, "alles goed mevrouw?"
Ik moet even mijn best doen woorden te vinden maar uiteindelijk komt met een soort gemompel "ja hoor prima" over mijn lippen en ik probeer hem met mijn liefste glimlach aan te kijken.
Als ik jou aankijk zie ik hoe je je best doet je gezicht in de plooi te houden, hm, je geniet van de macht die je over me hebt….naar ook dat dát me op een vreselijke manier opwindt….
Het is tijd het schuifdingetje uit te gaan proberen, eens kijken wat dat doet…
Vluchtig kijk ik op de afstandsbediening, ik zal je krijgen schatje, mijn wraak zal zoet zijn.
De ober komt er alweer aan lopen alleen jij kijkt niet naar hem, je likt je lippen, kijkt naar me alsof je me hier, het liefste, op de tafel wil nemen…
Ik zet hem iets sneller als de ober ons eten op tafel zet, je stoot je knie tegen de tafel, blijkbaar werkt het goed..
De arme man begrijpt er duidelijk niets van, we hebben beiden onze handen boven tafel maar volgens mij….als hij een en een bij elkaar optelt….
Oeps, hij zag de afstandsbediening, ik zie hem denken, hij herkent het geloof ik, kijkt naar mij, knipoogt, kijkt een beetje hoopvol naar jou, nog een keer naar mij, wenst ons eet smakelijk, en loopt weer weg.
Ik zit met mijn rug naar de ober toe dus ik weet niet wanneer hij terug komt.

We nemen even tijd om wat te eten, al kost het moeite onze gedachten van elkaar af te houden,
"Ik heb dorst, ik zou zo graag…" vertel je me tussen een hap en een grote slok frisdrank door.

Tijd voor het toetje..
Ik heb ijs besteld, ik heb wat afkoeling nodig vrees ik maar of het zal helpen?
De ober komt aanlopen met de toetjes en als hij ze neergezet heeft hou jij hem even aan de praat.
Je excuseert ons voor ons gedrag, legt hem uit dat we ons 5 jaar samenzijn aan het vieren zijn en dat je hoopt dat we hem niet in verlegenheid hebben gebracht.
Terwijl je dat zegt neem ik net een hapje van mijn ijs, dan voel ik dat je hem op de hardste stand zet, ik probeer te slikken, gaat moeizaam, duw mijn rug tegen de rugleuning aan, grijp de armleuningen vast, ben niet in staat het hapje ijs weg te werken, hmm…….
Een straaltje gesmolten ijs loopt langs mijn mondhoek naar beneden…
Je steekt je vinger uit, veegt het langzaam op om jouw vinger vervolgens in mijn mond te stoppen.
Ik kan mezelf niet bedwingen, zuig hem ineens in mijn mond en zo kom ik enkele seconden later klaar…
Je zet hem weer uit, dit keer terwijl de ober kan zien wat je doet en als ik een beetje uitgepuft ben zie ik ineens twee paar ogen gretig op me gericht.
Ik bloos een beetje geloof ik, dit is vals van je, wat moet ik hier nou mee?
De ober lacht naar me, pakt mijn hand vast, geeft me een handkus en bedankt me dat hij mee heeft mogen genieten van dit moment, het was geweldig om te zien en loopt weg.
"Schatje, wat denk je ervan als we even naar het toilet lopen om ons een beetje op te knappen?"
Ik zie diezelfde gretigheid nog in je ogen en eerlijk gezegd heb ik enorm veel behoefte aan jou in me te voelen…
Eenmaal in het toilet doen de deur achter ons op slot en je duwt me voorover met mijn handen tegen de muur aan.
Het voordeel van het vlindertje is dat je het stukje wat in me zit weg kan klappen om het te vervangen voor het echte werk.
De afstandbediening zet je weer op hard, ik de jouwe ook en dan stoot je op een vreselijke manier in me, hard en zo diep mogelijk.
Ik zet mijn voet op de wc bril, hou met mijn hand mijn billen iets uit elkaar om je makkelijkere toegang te geven en zo stoot je door….
Niet lang daarna komen we luid kreunend en schokkend klaar…
Hm, dit is meer dan aangenaam te noemen…

Als we weer aan ons tafeltje zitten vraagt de ober of het ons heeft gesmaakt……

Reakties aan Natasja

back to HeXX-page