Mijn 1e bi-ervarig door: Cath.

Laat ik je vertelen hoe mijn eerste bi ervaring was. Ik kwam wonen hier in de straat samen met mijn dochter. De wijk werd helemaal nieuw opgeleverd dus iedereen was nieuw. Naast me kwam er een vrouwtje wonen ook met een dochter, leuk dachten we. De kinderen konden goed met elkaar overweg en wij waren heel vaak bij elkaar. De ene dag kookte ik de andere dag zij. Omdat we zovaak bij elkaar waren wisten we alles van elkaar, dacht ik maar ze was wel veel weg. Op een dag waren we met z`n tweeŽn uit eten in Purmerend en ze zei "ik moet je wat vertelen" Kom maar op zei ik, ze begon te vertelen waarom ze zovaak weg was. Ze werkte op de Utrechtse straat als hoertje ze tippelde daar. Dat deed ze om een goede toekomst te hebben voor haar kind, dat had ik nooit verwacht ik schrok een beetje. Waarom ik je dit vertel zei ze is omdat ik een man heb ontmoet die een vaste klant is geworden en zijn wens is om een trio te doen. Ik wil je vragen of jij daar interessen voor hebt, je kan het geld toch ook goed gebruiken? Ik wil er even over nadenken zei ik.
Maar de gedachte een trio te doen sprak me erg aan, natuurlijk had ik wel trio`s gedaan maar dan met twee mannen. Omdat mijn man dat erg lekker had gevonden. Of groepsseks maar nooit met een vrouw echt gevreeŽn Maar nu met een vrouw dat wilde ik graag een keer meemaken. Dus zij afgesproken met die man, thuis bij mij omdat zij niet wilde weten waar ze woonde. Veel lol van te voren het aankleden in hoerige lingerie kousen hoge haken en overdreven make-up. De man belt aan en ik doe open, ik was erg nerveus, hij kust me meteen en voelt onder mijn rokje, dat maakt me geil ik word meteen nat. We lopen naar binnen , mijn vriendin biedt de man wat te drinken aan en hij gaat op de bank zitten. Ga maar spelen met elkaar zegt hij. Ze kus me een tongzoen heerlijk proeft ze en ik wil meer, hartstochtelijk kussen we elkaar ik kan er geen genoeg van krijgen. Ze gaat zitten en duwt mijn hoofd richting haar poesje, ik open haar benen en schuif haar slipje aan de kant. Ik zie haar kutje zo mooi en het glinstert me tegemoet . Ik stop mijn vingers in haar natte gleufje en ze kreunt, de man zegt nee niet je vingers ik wil je tong op haar geile klitje zien. Ik open mijn mond en steek mijn tong in haar kutje, ze smaakte een beetje zout maar erg lekker. 
Ik kan er geen genoeg van krijgen, ik blijf haar klitje likken de wereld om me heen vergetend. Dan hoor ik ineens een stem , zo is het genoeg nu is het mijn beurt, de man trekt me aan mijn haren weg en stopt zijn pik haar kut. Ze slaagt een kreet van genot, ik kus haar weer maar de man zegt tegen haar ga nu op je knieŽn en jij open je benen voor dit geile teefje, ik doe wat hij vraagt. En met mijn benen wijd kom ik voor haar zitten, dan gebeurt het ik voel haar tong ik mijn spleetje, hoooooo wat een heerlijk gevoel stroomt er door me heen ik kijk naar haar. Ik zie haar mooie borsten op en neer gaan in het ritme van het neuken. De man zegt kom hier tegen me en steekt zijn pik in m`n mond, ik pijp hem terwijl hij haar kust. Wat een geil gezicht is dat, dat wil ik ook, de man gaat weer even op de bank zitten en zegt geniet nog maar even van elkaar en laat me zien wat jullie doen. Ik kruip naar haar toe en klim langs haar heerlijke lichaam omhoog ik kus haar schoenen, haar benen ik pak haar kontje vast en kus haar kutje zuig haar klitje naar binnen. 
Ze geniet ik voel het, strelend en kussend kom ik omhoog ik zie haar mond en ik moet haar proeven, ik kan niet begrijpen wat er met me gebeurt. De man vraagt hebben jullie nog speelgoed, natuurlijk hebben we dat. Mijn vriendin haalt een voorbind pik te voorschijn en bind hem me voor. Wacht even zegt de man, ik wil dat je me neukt en hij komt voor me zitten kont omhoog gericht. Met wat olie schuif ik hem langzaam naar binnen en neuk hem. Mijn heupen geven me een tempo aan, het gaat vanzelf ik hef er geen moeite voor te doen. De man richt zich open zegt tegen mijn vriendin pijpen , kom pijp me ik zie dat ze zijn pik in haar mond neemt. Ze zuigt hard maar de man wil nog harder, ik pak zijn heupen en trek hem tegen me aan de hele dildo verdwijnt in zijn kont. Je ziet het zweet op hem komen van puur genot. IK ga spuiten roept hij , zijn lichaam begint te schokken, en kreunend komt hij klaar. Ik zie het sperma uit zijn pik stromen, samen likken wij het op en likken zijn pik helemaal schoon. Nu moet hij even op adem komen en ligt met een sigaret op de bank. Ik kijk naar mijn vriendin, ik kan geen genoeg van haar krijgen , ik wil meer veel meer. 
Ze is zo mooi ik neem haar tepels in mijn mond en voel de zachtheid van haar borsten, heerlijk zo herkenbaar, ik lik haar borsten en ga weer naar beneden, vind haar klitje weer ze staat recht op met haar benen wijt zodat ik er goed bij kan. Ik lik en kil over haar klitje haar handen in mijn haar dieper en diepen duwt ze me bij haar naar binnen. Dan voel ik haar trillen en ze komt, ze spuit het over me heen en ik drink haar golven en golven en ik drink als iemand die van de dorst omkomt. Het loopt langs mijn hals tussen mijn borsten, de man roept me en kust me, legt me op de bank en neukt me hard erg hard. Daar houd ik van en eigelijk meteen kom ik klaar ik gild het uit zo lekker is deze climax. Terwijl ik kom spuit hij me vol, hijgend valt hij op me neer. We roken nog een sigaret samen en drinken wat, dan kleed hij zich aan en gaat weg. Mijn vriendin laat hem uit en komt terug met 4oo gulden, dat delen we, we lachen wat samen het is anders nu, het is over en ik heb het daar een beetje moeilijk mee. 
Maar zegt ze er komen andere tijden dit was gewoon werk voor me maar ik beloof je in de toekomst ga ik jou verwenen want schatje je bent er voor gemaakt. Ze kust me en gaat naar haar huis. Wat zou ze met me gaan doen, de volgende keer vertel ik je er alles van.

Cath.

 

back to HeXX-page